TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
-
almir_tz
#652 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
I ovo, vala, stoji.It_is_a_Leclerc wrote:Sva "sreća", pa je napadač imao motiv koji odgovara većini Bošnjaka, tako da ga možemo abolirati, kao i one budale u Francuskoj, i da je Mevlid Jašarević "usamljeni ludak", a Haris Ox - "narkoman i budala". Topalović je "bivši narkoman", a oni iz FIS-a su "šverceri i kriminalci"...
Sve ćemo smisliti samo da se ne moramo suočiti s činjenicom da, kako kaže Almir Džuvo, imamo 3000 potencijalnih terorista u BiH.
- klaki
#653 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Moze biti bijela kuca, ne mijenja situaciju i naznake da je ovo bila samo osvetaLepi_Lukic wrote: Napad na policijsku stanicu, stanicu koja predstavlja vlast, ustavni poredak jedne drzave/eniteta sa odredjenim ciljem je samo po sebi terorizam, to ti kazem ja koji se sa tim susrecem od 1986., ostalo je suvisno sta polemisati.
kakav terorizam kakvo ista eto mi znamo. suti i cekaj dok se ne zavrsi istraga, ovako samo dalje jebeno ionako konfuznu situaciju
Last edited by klaki on 27/04/2015 23:50, edited 1 time in total.
- Ricken
#654 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
To što se dogodilo večeras u Zvorniku je grozno, grozno kao i događaji prije 23 godine. Nije da relativiziram, ali sam imao od koga učiti.Lepi_Lukic wrote:Terorista Nerdin Ibric da je ne znam koliko clanova familije izgubio nema pravo na osvetnicke pohode u vidu ovog teroristickog djela, za to su zaduzene pravosudne institucije BIH a ako ne one onda enitetske.
Na sceni je klasicno spinovanje i omalovazavanje ovog ucinjenog djela, objavljuci podatke o staradanju oca ovog teroriste, mislim i bojim se da sa takvom logikom i takvim nacinom necemo daleko dogurati, jednostavno trazimo opravdanje za sve i svasta, teroristicki napad u Bugojnu gdje je takodjer ubijen policajac 'pakovan' je kao djelo budale, psihickog bolesnika u vidu teroriste (ne mogu mu se imena sjetiti), dok se za M. Jasarevica govorilo kako je srpski spijun itd.![]()
Jednostavno ne zeli se priznati poostojanje terorizma i teroristickih aktivnosti u BIH, sto evo vec treci put u samo par godina dolazi na naplatu ...
Možda se RS suočava sa avetima prošlosti.
-
pathyeshme
#655 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
A nije svjestan da takvim izjavama samo podiže rejting Baketu
Nije ništa jadnik naučio na onom blaćenju Baketa na osnovu kojeg je Bake i osvojio izbore.
- Lepi_Lukic
#656 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
[quote="almir90"][quote="Lepi_Lukic"]Terorista Nerdin Ibric da je ne znam koliko clanova familije izgubio nema pravo na osvetnicke pohode u vidu ovog teroristickog djela, za to su zaduzene pravosudne institucije BIH a ako ne one onda enitetske.
Na sceni je klasicno spinovanje i omalovazavanje ovog ucinjenog djela, objavljuci podatke o staradanju oca ovog teroriste, mislim i bojim se da sa takvom logikom i takvim nacinom necemo daleko dogurati, jednostavno trazimo opravdanje za sve i svasta, teroristicki napad u Bugojnu gdje je takodjer ubijen policajac 'pakovan' je kao djelo budale, psihickog bolesnika u vidu teroriste (ne mogu mu se imena sjetiti), dok se za M. Jasarevica govorilo kako je srpski spijun itd. :-)
Jednostavno ne zeli se priznati poostojanje terorizma i teroristickih aktivnosti u BIH, sto evo vec treci put u samo par godina dolazi na naplatu ...[/quote]
A, institucije RS se maksimalno trude da zločince iz svoji redova procesuiraju, daj molim te, ne brukaj se.[/quote]
Slazem se s tobom u potpunosti, ali to je vec druga prica, ali niko nema niti pravo niti slobodu, da se iz odredjenih bili politickiih, vjerskih ili licnih interesa useta, u PS. i hladnokovrno ubije jednog a rani jos dvojicu policajaca, ovo je djelo terorizma i sva druga uplitanja i poistovjecivanja su klasicni spin, jeli prmijerice znas da se u trenutku napada, u stanici nalazio i policajac Bosnjacke nacionalnosti koji je uzvratio pucanjem ??/
Presaberi se.
Na sceni je klasicno spinovanje i omalovazavanje ovog ucinjenog djela, objavljuci podatke o staradanju oca ovog teroriste, mislim i bojim se da sa takvom logikom i takvim nacinom necemo daleko dogurati, jednostavno trazimo opravdanje za sve i svasta, teroristicki napad u Bugojnu gdje je takodjer ubijen policajac 'pakovan' je kao djelo budale, psihickog bolesnika u vidu teroriste (ne mogu mu se imena sjetiti), dok se za M. Jasarevica govorilo kako je srpski spijun itd. :-)
Jednostavno ne zeli se priznati poostojanje terorizma i teroristickih aktivnosti u BIH, sto evo vec treci put u samo par godina dolazi na naplatu ...[/quote]
A, institucije RS se maksimalno trude da zločince iz svoji redova procesuiraju, daj molim te, ne brukaj se.[/quote]
Slazem se s tobom u potpunosti, ali to je vec druga prica, ali niko nema niti pravo niti slobodu, da se iz odredjenih bili politickiih, vjerskih ili licnih interesa useta, u PS. i hladnokovrno ubije jednog a rani jos dvojicu policajaca, ovo je djelo terorizma i sva druga uplitanja i poistovjecivanja su klasicni spin, jeli prmijerice znas da se u trenutku napada, u stanici nalazio i policajac Bosnjacke nacionalnosti koji je uzvratio pucanjem ??/
Presaberi se.
- Opetja033
#657 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Je li ovo sada rece da je nacelnik Zvornika ili komandant PU Zvornik kontakirao sa nacelnikom Srebrenice? Ljudi na terenu FAKAT pokusavaju da smire stvar i da situacija ne eskalira.
Tacno se vidi da se stvar pokusava napuhati sa visih nivoa, cim se vrate u studio, cim pocnu srati iz BG, cim pocnu citirati Dodika - pokusava se predstaviti kao nesto sasvim deseto.
Tacno se vidi da se stvar pokusava napuhati sa visih nivoa, cim se vrate u studio, cim pocnu srati iz BG, cim pocnu citirati Dodika - pokusava se predstaviti kao nesto sasvim deseto.
- Prof_Okultis
#658 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pijan covjek ima poriv da ubija? Da li si ti normalan?@mba wrote:Lepi_Lukic wrote:Terorista Nerdin Ibric da je ne znam koliko clanova familije izgubio nema pravo na osvetnicke pohode u vidu ovog teroristickog djela, za to su zaduzene pravosudne institucije BIH a ako ne one onda enitetske.
Na sceni je klasicno spinovanje i omalovazavanje ovog ucinjenog djela, objavljuci podatke o staradanju oca ovog teroriste, mislim i bojim se da sa takvom logikom i takvim nacinom necemo daleko dogurati, jednostavno trazimo opravdanje za sve i svasta, teroristicki napad u Bugojnu gdje je takodjer ubijen policajac 'pakovan' je kao djelo budale, psihickog bolesnika u vidu teroriste (ne mogu mu se imena sjetiti), dok se za M. Jasarevica govorilo kako je srpski spijun itd.![]()
Jednostavno ne zeli se priznati poostojanje terorizma i teroristickih aktivnosti u BIH, sto evo vec treci put u samo par godina dolazi na naplatu ...
ne kontas ti, radi se o tome da je on mogao i pijan to da uradi, radi se o tome da je na hiljade djece ostalo bez babe, amidze, brata, dajdze, genocidasi se i dan danas setaju zvornikom slobodni ko ptice, omladina odrasta bez jednog reoditelja, brata, amidze i tako dalje!
ako je nerdin terorista, sta su oni koji se setaju zvornikom ucesnici u genocidu?
- York Light 100`s
#659 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU - ISLAMISTA PUCAO NA POLICAJCA!
Ako je istina (a izgleda da jeste) da su sva 3 policajca bili umiješani u ratne zločine devedesetih onda je sramota žrtve Bugojna i Viteza porediti sa ovom trojicomRipicipi wrote:I da nije, dovoljno mi je Bugojno, Vitez i rafalanje po Sarajevu, ili se sve to zaboravilo?!
Nakon svih tih dogadjanja, ovdje redovno pice opracdanja tipa. dok je cetnika, neka i vehabija, a to sto raznose policijske stanice, to je ok, valjda?!
- JBT
#660 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Mene cudi da toga nije bilo vise do sada sa obzirom koliko je oceva, brace, majki, zena i djece ubijeno u istocnoj Bosni u ratu, a pogotovo kad tome dodamo beznadje u kojem se vecina prezivjelih danas nalazi i u kojem beznadju su odrastali.@mba wrote:hrasno38 wrote:Da ovo je jedan podatak od kojeg se i te kako moze pokrenuti prica i u nju ubaciti sve one koji i dan danas skrivaju te zlocince koji su pobili toliki narod.@mba wrote: Nerdin Ibrić, Imao je godinu dana kada su pripadnici VRS-e sa pripadnicima zvorničke policije i paravojnih jedinica iz Srbije, njegovog oca Sejfu, zajedno sa oko 750 Bošnjaka, 1.juna 1992.godine odveli na Bijeli Potok, odakle su na nepoznatoj lokaciji svi pobijeni.
pitam se koliko je samo takve omladine koji ce kad tad da puknu, mene nista ne cudi!
Iskreno se nadam da ce ljudi uspjeti prevazici sav taj haos okruzenja i zivljenja.
- emigrazione
#661 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Sreca Fahrina pa je Bakir jos veci slunto od rahmetli mu babe, da je neko normalan, posten i odlucan umjesto njega ovaj pesterski smrad bi jos veceras visio objesen za muda sa onog picinog tornja...pu jebem ti narod koga ovi vode, ne mogu da vjerujem od toliko plemena i naroda ja sam se bas u ovome rodio
-
Ripicipi
#662 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ne da stoji, nego je nazalost 1000% covjek u pravu.almir_tz wrote:I ovo, vala, stoji.It_is_a_Leclerc wrote:Sva "sreća", pa je napadač imao motiv koji odgovara većini Bošnjaka, tako da ga možemo abolirati, kao i one budale u Francuskoj, i da je Mevlid Jašarević "usamljeni ludak", a Haris Ox - "narkoman i budala". Topalović je "bivši narkoman", a oni iz FIS-a su "šverceri i kriminalci"...
Sve ćemo smisliti samo da se ne moramo suočiti s činjenicom da, kako kaže Almir Džuvo, imamo 3000 potencijalnih terorista u BiH.
-
Ras Al Ghul
#663 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Babović fulio večeru, prvih 20 minuta niste centra prešliradostan dan wrote:milinković zajebo lalatovića, bod ko kuća, kakva mu je taktika bila...Ras Al Ghul wrote:Imal iko iz Zvornika da se javi, od Bošnjaka naravno ili ako ima Srbin na forumu, da ispriča kakva je situacija, znamo da nas čitate, hajde sad šta napišite
-
pathyeshme
#664 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pa normalno da je istina. Svi srpski policajci u Zvorniku, Višegradu i sl. su genocidaši.
- Lepi_Lukic
#665 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
[quote="hrasno38"][quote="Lepi_Lukic"]Terorista Nerdin Ibric da je ne znam koliko clanova familije izgubio nema pravo na osvetnicke pohode u vidu ovog teroristickog djela, za to su zaduzene pravosudne institucije BIH a ako ne one onda enitetske.
Sta je ubistvo covjeka na otvaranju dzamije u banja Luci???? Sta je u stvari sve ono sto se desilo tog dana??? Da ne nabrajam ostala ubistva....[/quote]
I to terorizam, bez dvojbe ali ja se opet vracam nemojmo relivitizirati neke stvari, traziti opravdanja za ovo i sl. to je ono sto ce se BIH odbiti od glavu, ja se prijatelju s tim susrecem od 1986. i odlicno znam o cemu govorim, trazenja izgovora za ovo ili ono je mac na vratu.
Sta je ubistvo covjeka na otvaranju dzamije u banja Luci???? Sta je u stvari sve ono sto se desilo tog dana??? Da ne nabrajam ostala ubistva....[/quote]
I to terorizam, bez dvojbe ali ja se opet vracam nemojmo relivitizirati neke stvari, traziti opravdanja za ovo i sl. to je ono sto ce se BIH odbiti od glavu, ja se prijatelju s tim susrecem od 1986. i odlicno znam o cemu govorim, trazenja izgovora za ovo ili ono je mac na vratu.
- don vito
#666 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Da, Fahro sa jedne strane, stvari naziva pravim imenom, bez obzira koliko ce mu to donijeti politicke stete.kamen spoticanja wrote:Ocekivano...fahro i dodik s jedne strane , drzava s druge...
Sa druge strane relativizatori zlocina i oni koji pronalaze opravdanja, kao sto su to radili za slicna djela u Bugojnu, Konjicu, Parizu, Vitezu...
- Skijaš
#667 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ne mora značiti, terorizam ima svoju definiciju i svaki napad na institucije sistema ne mora biti terorizam.Lepi_Lukic wrote:Napad na policijsku stanicu, stanicu koja predstavlja vlast, ustavni poredak jedne drzave/eniteta sa odredjenim ciljem je samo po sebi terorizam, to ti kazem ja koji se sa tim susrecem od 1986., ostalo je suvisno sta polemisati.
-
euroBASIC
#668 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Porediš Zvornik i Pariz....don vito wrote:Da, Fahro sa jedne strane, stvari naziva pravim imenom, bez obzira koliko ce mu to donijeti politicke stete.kamen spoticanja wrote:Ocekivano...fahro i dodik s jedne strane , drzava s druge...
Sa druge strane relativizatori zlocina i oni koji pronalaze opravdanja, kao sto su to radili za slicna djela u Bugojnu, Konjicu, Parizu, Vitezu...
don vito xD
- York Light 100`s
#669 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ima još jedanCybernetic wrote:Ako je to onaj lik na Facebooku, moram reci da mi nimalo ne lici na vehabijskog primitivca. I ona dva-tri prijatelja sto ima su Srbi. Treba sacekati dok se vise sazna, ali vidim da su se vec aktivirao sindrom zrtve medju osobama koje su oslobodjene svake moralne odgovornosti zato sto su prezivjele genocid u njemackim i svedskim garsonjerama.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008612919477
Ovaj isto ne može biti jer ovo je očito ovcojeb a ne kozojeb
Last edited by York Light 100`s on 27/04/2015 23:55, edited 1 time in total.
-
Walther
#670 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Opet ti naglabas? Ovdje je zasad bio napad ja osobe. Zbog cega I kako treba da sacekati istragu. Napad na policajca sam po sebi nije akt terorizma.Lepi_Lukic wrote:Napad na policijsku stanicu, stanicu koja predstavlja vlast, ustavni poredak jedne drzave/eniteta sa odredjenim ciljem je samo po sebi terorizam, to ti kazem ja koji se sa tim susrecem od 1986., ostalo je suvisno sta polemisati.
Sve ostalo je plod tvoje maste.
-
channel10
#671 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Bude li ovo u pitanju, onda su ebali jeza u ledja. Znaju oni ti vrlo dobro, zato i jesu onako odmjerene izjave od celnika Zvornika. S druge strane, dosad bi toga bilo puno vise, jer je proslo mnogo godina od rata.Ricken wrote:To što se dogodilo večeras u Zvorniku je grozno, grozno kao i događaji prije 23 godine. Nije da relativiziram, ali sam imao od koga učiti.Lepi_Lukic wrote:Terorista Nerdin Ibric da je ne znam koliko clanova familije izgubio nema pravo na osvetnicke pohode u vidu ovog teroristickog djela, za to su zaduzene pravosudne institucije BIH a ako ne one onda enitetske.
Možda se RS suočava sa avetima prošlosti.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#672 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
a sa čim si se ti susreo hiljadudevetstoosamdesešeste?Lepi_Lukic wrote:
-
pathyeshme
#673 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
U Vitezu devedeset i neke ustaše poslale cisternu sa 150 kila eksploziva u centar Viteza, poginulo 6 ljudi, ranjeno Bog zna koliko, sve u radijusu od nekoliko stotina metara od mjesta eksplozije srušeno. Misliš na taj hrvatski terorizam?don vito wrote:Da, Fahro sa jedne strane, stvari naziva pravim imenom, bez obzira koliko ce mu to donijeti politicke stete.kamen spoticanja wrote:Ocekivano...fahro i dodik s jedne strane , drzava s druge...
-
Enticer
#674 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Lik ubije jednog i terorista, pilot svabo ubije 150 ljudi nije terorista. 
-
155_mm
#675 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
pa zato sto mora biti vehabija inace propade sve. jer se jednostavno ne smije dogoditi da neko napravi neko sranje a da nije vehabija. zamisli da ispadne da se radi o bosanskom nacionalisti izazvanom ovo dodikovom samostalnoscu "republike". e tek ces onda vidjet sranja.O'zone wrote:Jedno glupo pitanje:
Zašto još uvijek pričamo o vehabijama kad tip navodno nije vehabija?