Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na sjeveru je bila ta maoca, mislim uz zastavu sa ljiljanima.
Vranjes odmah otisao u tunel nakon utakmice, dzeko fanatikosima pokazivao da spuste transparent, ali ga nisu poslusali. Spaha iza vranjesa otisao, ostali napravili krug po stadionu i pozdravili publiku.
al-em wrote:Na sjeveru je bila ta maoca, mislim uz zastavu sa ljiljanima.
Vranjes odmah otisao u tunel nakon utakmice, dzeko fanatikosima pokazivao da spuste transparent, ali ga nisu poslusali. Spaha iza vranjesa otisao, ostali napravili krug po stadionu i pozdravili publiku.
Baš me čudi.
Ja ne znam kontaju li ti navijači da se utakmice ne igraju zbog njih i njima za ljubav. Jbte, koja nadmjenost i umišljenost.
U transu napisa 12 od 12 a kad ponovo pogleda veci dio utakmice sa ovakvom igrom mi u Belgiji nemamo sta traziti a i protiv Welsa isto nam se pise.naravno citava sezona je pred nama neko ce proigrati,neko ce otpasti ali sve u svemu ovo danas nije bilo nista osim tri boda.Kada bi se ostali pola trudili kao Visca gdje bi nam bio kraj.Setaci po svome ...hocu-necu.Dugo je do Belgije i nadati se da ce savez pustiti Meshu da radi svoj posao i ne naturati mu nazor igrace.Opet kad sve sagledam nema nama druge nego 12 od 12.Nisam pametan
al-em wrote:Na sjeveru je bila ta maoca, mislim uz zastavu sa ljiljanima.
Baš me čudi.
Ja ne znam kontaju li ti navijači da se utakmice ne igraju zbog njih i njima za ljubav. Jbte, koja nadmjenost i umišljenost.
Ja ne znam kontas li ti da ljudima smeta ta tetovaza
I Vranjes ce na svakoj utakmici biti "prozivan" zbog nje, i treba, treb'o je prije o tome razmisljati
A znas sta je najbolje u svemu tome, sto mu sad u BL jebu sve po spisku zato sto je "prekrecio" PC
marschall wrote:
1 i 2 ok ali 3 je njegova krivica
Ništa nije ok. Ni 1, ni 2, ni 3.
Ovo pod jedan, bezveze pametujete, jer šta znate šta se desilo. Obično dođe do tuča na tribin među najvatrenijim navijačima, zbog ovih ili onih razloga. Pod dva, nema razloga da se zviždi našoj himni, tako da se poredi neuporedivo. I pod tri, kreten sam kriv.
marschall wrote:
1 i 2 ok ali 3 je njegova krivica
Ništa nije ok. Ni 1, ni 2, ni 3.
Ovo pod jedan, bezveze pametujete, jer šta znate šta se desilo. Obično dođe do tuča na tribin među najvatrenijim navijačima, zbog ovih ili onih razloga. Pod dva, nema razloga da se zviždi našoj himni, tako da se poredi neuporedivo. I pod tri, kreten sam kriv.
kaze nista nije ok i onda kazes sam je kriv. odluci se?
pasha moj, ako ga ne mozes dati iz igre, nemas se sta trpati gdje ti nije mjesto, sreca da je golman vatale.
Fakat ja nepamtim kad je on dao gol iz penala. Ovo mu je prvi za Bosnu iz penala. Kad sam vidio da ce pucati penal, ja sam mislio da ce fuliti. A Medunjanin nije mogao ni gledati, okrenuo momak ledja i gleda u travu.
Meša je izjavio da je odredjen bio Dzeko za penale prije utakmice.
Bravo Višća Germanijin sine Vratili smo se u kvalifikacije... Ima još dosta da se uradi, ali ako odemo na EP, na ovu utakmicu ću gledati kao na ključnu prekretnicu
Što se tiče transparenta za Vranješa, definitivno govnarski od BHF-a... Zviždanje himni - standardno naše papanski... Tuča također...
Kod intoniranja nase himne, svi se igraci zagrlili na ramena, a Ogi dvojicu do sebe oko struka, da se nebi rukav podigao .............................nesto mi ga bilo zao.
asker wrote:Kod intoniranja nase himne, svi se igraci zagrlili na ramena, a Ogi dvojicu do sebe oko struka, da se nebi rukav podigao .............................nesto mi ga bilo zao.
U trenutku sam se i ja uhvatio da ga zalim, ali budimo realni, sta je ocekivao kad je odlucio tetovirati rs, zna kakva su sranja ovdje bila i zna kako je ta rs mnogima trn u oku, a onda kao javna licnost i igrac BiH istetovira granice rs-a i konta proci ce nezapazeno, nece biti reakcija... Mislim glup je ispao i to pravo, ne mogu da vjerujem da nije malo mucn'o glavom prije nego je otisao da ono istetovira.
Tako da ono, sam pao sam se ubio.
Distanciranjem prvobitnih utemeljitelja ovoga sto se sad popularno naziva supkuluturnom grupacijom (raspitao sam se kod kolega sociologa) ,,,njihovim docnijim odlaskom kao i odlaskom izvornih simpatizera, ne samo clanova dakle.... sunovrat sistema vrijednosti kod onoga sto je ostalo ...galopirajuca erozija moralnih nacela je sinoc(ke) imala svoju flagrantno manifestovanje u Zenici ... Nista vise nije kao prije
Odlicno smo odigrali, s obzirom u kakvoj takmicarskoj formi su vecina igraca. Dati 3 gola a vecina igraca nije vidjelo terena od marta je odlicno. Veliki plus i za Fanatikose, Ognjen je znao u sta se upustao sa svojom sugavom tetovazom, sad neka snosi posljedice. Legitimni entitet my ass, neki se prave ludi ovdje.
Stari wrote:Distanciranjem prvobitnih utemeljitelja ovoga sto se sad popularno naziva supkuluturnom grupacijom (raspitao sam se kod kolega sociologa) ,,,njihovim docnijim odlaskom kao i odlaskom izvornih simpatizera, ne samo clanova dakle.... sunovrat sistema vrijednosti kod onoga sto je ostalo ...galopirajuca erozija moralnih nacela je sinoc(ke) imala svoju flagrantno manifestovanje u Zenici ... Nista vise nije kao prije
Apstrakcija filmskog izraza, kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetnickog akta uopste, de jure predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferniornosti i vlastitog infalicizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku, kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili. No to svakako nije tema ove nase emisije.
Point. wrote:Odlicno smo odigrali, s obzirom u kakvoj takmicarskoj formi su vecina igraca. Dati 3 gola a vecina igraca nije vidjelo terena od marta je odlicno. Veliki plus i za Fanatikose, Ognjen je znao u sta se upustao sa svojom sugavom tetovazom, sad neka snosi posljedice. Legitimni entitet my ass, neki se prave ludi ovdje.
Nadam se da se slazes da je dosta politike ovdje. Smijesno je samo sto se ovo sa Ognjenom spominje u trenutku kada BiH povede protiv Izraela. Negativci uvijek nadju nesto da kake. Ako nije selektor, onda su to igraci, ako nisu igraci, onda su navijaci, ako nisu navijaci, onda jeste dijaspora, nastavi niz...
Stari wrote:Distanciranjem prvobitnih utemeljitelja ovoga sto se sad popularno naziva supkuluturnom grupacijom (raspitao sam se kod kolega sociologa) ,,,njihovim docnijim odlaskom kao i odlaskom izvornih simpatizera, ne samo clanova dakle.... sunovrat sistema vrijednosti kod onoga sto je ostalo ...galopirajuca erozija moralnih nacela je sinoc(ke) imala svoju flagrantno manifestovanje u Zenici ... Nista vise nije kao prije
Apstrakcija filmskog izraza, kao jezika specifikuma i apstrakcija umjetnickog akta uopste, de jure predstavlja jednu vrstu sakralne ratifikacije, vlastite inferniornosti i vlastitog infalicizma, bez obzira o kojoj se vrsti supremacije na tom istom jeziku, kao specifikumu radi i bez obzira na kojem nivou aspiracija mi o njemu govorili. No to svakako nije tema ove nase emisije.