Meni se bide gadi vise od brisanja vlaznim toalet papirom do prve prilike da se istusiram. Sve i da sama koristim bide, gadi mi se kao izvor bakterija gori od wc solje a pri pomisli da ga koristi vise clanova porodice (a prosjecan bosanski muskarac vrlo rado cisti i odrzava kupatilo, wc solju pa i bide) gadi mi se toliko da ga nikad ne bi postavila u svojoj kuci...i NECU.Better Man wrote:Ne pričaj gluposti. Svako normalan poslije velike nužde pere dupe. Mi imamo kući bide i to je prava stvar. Svako ko ima uslove bi trebao imati ugrađen bide u kupatilu.Cherry-Cherry wrote:Otkud ljudima ta glupost, da oni koji se tuširaju svaki dan ne peru dupe?Valjda je logično da ljudi, koji vode računa o ličnoj higijeni i tušraju se redovno, peru dupe nakon wc-a. Mene niko ne može ubijediti da, onaj ko se tušira sedmično, pere dupe nakon wc-a. Malo sutra.
Peksinizam Vol 1 & 2 (Spojene 'smrdljive' teme)
- dobar osjecaj
#651 Re: Kupanje jednom sedmično
- O'zone
- Globalni moderator
#652 Re: Kupanje jednom sedmično
Nedjelja-jeftina struja čitav dan-večeras se pola foruma kupa

-
tapeta
#653 Re: Kupanje jednom sedmično
Ma kakav bide, flasa s vodom od 1-1.5 l, za ledja i peri dupe, zar niste savladali tu tehniku
Operes, pustis vodu, niti sta vidis niti se sta ima gaditi
Operes, pustis vodu, niti sta vidis niti se sta ima gaditi
- Ajatolah_
#654 Re: Kupanje jednom sedmično
Nikad mi neće biti jasno zašto tema pranja dupeta uvijek ima tako siguran prolaz na forumu.
-
ZenaZbrkovima
#655 Re: Kupanje jednom sedmično
lazete da se pravdate jedni drugima da li perete du*encad poslije nuzde.... 
-
tapeta
#656 Re: Kupanje jednom sedmično
Nema naprezanja mozdanih vijugaAjatolah_ wrote:Nikad mi neće biti jasno zašto tema pranja dupeta uvijek ima tako siguran prolaz na forumu.
- Muhamed Đakmić
#657 Re: Kupanje jednom sedmično
Vidim neće niko da javi da se okupao, pa ću ja prvi, možda vas moderator ohrabri 
Sedmična dužnost ispunjena
i zube sam opr'o 
Sedmična dužnost ispunjena
- Cherry-Cherry
#658 Re: Kupanje jednom sedmično
Jesi promijenio posteljinu?Muhamed Đakmić wrote:Vidim neće niko da javi da se okupao, pa ću ja prvi, možda vas moderator ohrabri
Sedmična dužnost ispunjenai zube sam opr'o
-
ZenaZbrkovima
#659 Re: Kupanje jednom sedmično
nisi u duhu minule rasprave. jesi li jos sta podapr'oMuhamed Đakmić wrote:Vidim neće niko da javi da se okupao, pa ću ja prvi, možda vas moderator ohrabri
Sedmična dužnost ispunjenai zube sam opr'o
that's why I got banned...
- stakasa
#661 Re: Kupanje jednom sedmično
Dan te jebo 30 strana
-
Zastavnik_dzemo
#662 Re: Kupanje jednom sedmično
Jel ovo tus za pakas sviju ti?Bambi_na_kofeinu wrote:
- Red Wolf
#663 Re: Kupanje jednom sedmično
Ima u OBI-ju,to raja sad masovnjaka ugradjujuZastavnik_dzemo wrote:Jel ovo tus za pakas sviju ti?Bambi_na_kofeinu wrote:
- Šveđanin
#664 Re: Kupanje jednom sedmično
Ja se okupao... a vi... 
- seoBIH
#665 Re: Kupanje jednom sedmično
Bogati? Extra izgleda! Kako se zove, tj kako da trazimRed Wolf wrote:Ima u OBI-ju,to raja sad masovnjaka ugradjujuZastavnik_dzemo wrote:Jel ovo tus za pakas sviju ti?Bambi_na_kofeinu wrote:
-
Drinski
#666 Re: Kupanje jednom sedmično
Vjerovatno, u pranju kose.JohnnyS wrote:Koja je razlika između temeljitog i običnog tuširanja?
-
franceska
#667 Re: Kupanje jednom sedmično
Ovdje izgleda imaju dvije frakcije. Na jednoj strani su ono što se kupaju par puta dnevno, dok su na drugoj oni koji to rade jednom sedmično.
Neka se kupa kada ko hoće i koliko hoće.
Mislim da je par puta dnevno pretjerivanje, ali opet, ako postoji potreba, radije i to nego da se osoba "uščuje".
U firmi gdje radim ima jedna teta koja je zadužena za poštu. Kada trebam otići do nje, moram se pripremiti fizički i psihički. Kako ta žena smrdi, to je užas. U svakodnevnom je kontaktu sa ljudima, uposlenicima i strankama. Po nekoliko dana dolazi na posao u istoj košulji, nekoj šarenoj, sintetičkoj. Taj prostor gdje ona radi smrdi na ustajalost, znoj, na prljavu kosu. Nije mi jasno da neko može sebi dopustiti ovo. Užas.
Mislim da je par puta dnevno pretjerivanje, ali opet, ako postoji potreba, radije i to nego da se osoba "uščuje".
U firmi gdje radim ima jedna teta koja je zadužena za poštu. Kada trebam otići do nje, moram se pripremiti fizički i psihički. Kako ta žena smrdi, to je užas. U svakodnevnom je kontaktu sa ljudima, uposlenicima i strankama. Po nekoliko dana dolazi na posao u istoj košulji, nekoj šarenoj, sintetičkoj. Taj prostor gdje ona radi smrdi na ustajalost, znoj, na prljavu kosu. Nije mi jasno da neko može sebi dopustiti ovo. Užas.
- sadie_forever
#668 Re: Kupanje jednom sedmično
franceska wrote:Ovdje izgleda imaju dvije frakcije. Na jednoj strani su ono što se kupaju par puta dnevno, dok su na drugoj oni koji to rade jednom sedmično.
-
franceska
#669 Re: Kupanje jednom sedmično
Pa ima oko 50 godina. Sa njom su nekad prije sjedile još dvije žene, ali su se prebacile u drugi prostor. Nije rečeno zbog čega, ali pretpostavljam zbog tog smrada.
- Dr Kova
#670 Re: Kupanje jednom sedmično
tapeta wrote:Nemam ni ja problema s gasom, grijem se na drvakosava wrote:
Fino samo ja prdim pred veliku nuzdu inace nemam taj problem sa gasom.
- dustaban
#671 Re: Kupanje jednom sedmično
Sad tek ovo vidjeh. Pa ovo je moja omiljena tema!Red Wolf wrote:Ima u OBI-ju,to raja sad masovnjaka ugradjujuZastavnik_dzemo wrote:Jel ovo tus za pakas sviju ti?Bambi_na_kofeinu wrote:
I odmah da vam kazem, u ovome sam ekspert. S toga cu vam kompetentno odgovoriti da ovo ne valja. Ta pipa za guzoplak mora biti u sklopu daske ili same solje, inace je bolja flasa! Naravno, bide je najbolji ako ima mjesta.
Ja imam takav uredjaj (pipa u daski), ali mi je zivotna zelja da nadjem ovo:

-
GaRGa
#672 Re: Kupanje jednom sedmično
Imam pipu u dasci al ne moze to zamjenit pravi bide....
- insomnia78
#673 Re: Kupanje jednom sedmično
Evo je, daljinski, grijanje daske, regulisanje pritiska i temperature vode, antibakterijska, ventilacija, filteri, prigusivaci zvuka, ovjetljenje i jos mnogo, mnogo togadustaban wrote:Sad tek ovo vidjeh. Pa ovo je moja omiljena tema!
![]()
I odmah da vam kazem, u ovome sam ekspert. S toga cu vam kompetentno odgovoriti da ovo ne valja. Ta pipa za guzoplak mora biti u sklopu daske ili same solje, inace je bolja flasa! Naravno, bide je najbolji ako ima mjesta.
Ja imam takav uredjaj (pipa u daski), ali mi je zivotna zelja da nadjem ovo:
Cijena? Sitnica
Salji pare

- sinuhe
#674 Re: Kupanje jednom sedmično
E ali što su Japanci čistunci to je čudo jedno.
- skupljac_zeljeza
#675 Re: Kupanje jednom sedmično
Jel' ovo na senzore? Bit će ovo uskoro na PIK-u samo dok Turci maznu čipove.dustaban wrote: Ja imam takav uredjaj (pipa u daski), ali mi je zivotna zelja da nadjem ovo: