Što privlači nas muške

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ćiribiribela

#651 Re: Što privlači nas muške

Post by ćiribiribela »

Image
spreca

#652 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

Arii wrote:

komentar je bio u svrhu edukacije, ne u svrhu provokacije...

ti se tješi, jer si pretpostavljam svjestan da je to "šta" hoćeš u skladu s onim što ti možeš, sve mimo toga ne valja, ili je prepotentna, trvdoglava, kurva etc...
e vidis...ovo mi nije palo na pamet.......kao sto i sama rece ima svasta :mrgreen: ......a sto se tice edukacije...hvala ,meni dovoljno :mrgreen: :lol:...ovako ces se i sa muzem svadjati...jel metno..zarez ili nije...a rucka ni na vidiku :mrgreen:
almir90

#653 Re: Što privlači nas muške

Post by almir90 »

spreca wrote:
e vidis...ovo mi nije palo na pamet.......kao sto i sama rece ima svasta :mrgreen: ......a sto se tice edukacije...hvala ,meni dovoljno :mrgreen: :lol:...ovako ces se i sa muzem svadjati...jel metno..zarez ili nije...a rucka ni na vidiku :mrgreen:
A, bez ručka nema ni "ručke". :lol:
spreca

#654 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

almir90 wrote:
spreca wrote:
A, bez ručka nema ni "ručke". :lol:
sve po zasluzi :mrgreen:
zoomba

#655 Re: Što privlači nas muške

Post by zoomba »

kad lupi sisom od sto :D
Arii

#656 Re: Što privlači nas muške

Post by Arii »

spreca wrote:
Arii wrote:

komentar je bio u svrhu edukacije, ne u svrhu provokacije...

ti se tješi, jer si pretpostavljam svjestan da je to "šta" hoćeš u skladu s onim što ti možeš, sve mimo toga ne valja, ili je prepotentna, trvdoglava, kurva etc...

kompleksi....

slažem se, ovo je znanje za ocjenu dovoljan

kakav ručak
spreca

#657 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

Arii wrote:

kompleksi....

kakav ručak
to je ono sto mi rijetko vidimo na stolu
Sunny-7

#658 Re: Što privlači nas muške

Post by Sunny-7 »

spreca wrote:
Arii wrote:

kompleksi....

kakav ručak
Ja sam ubijedjena da si do sad naucio fantasticno da kuhas! :lol: :thumbup:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#659 Re: Što privlači nas muške

Post by Matijevic_Vlado »

kad se kupa dva puta sedmicno
spreca

#660 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

Sunny-7 wrote:
Ima ona stara izreka.....Glad vuka natjera u selo...pa tako i mene kuhanju naucilo :lol: :lol:
Sunny-7

#661 Re: Što privlači nas muške

Post by Sunny-7 »

spreca wrote:
Sunny-7 wrote:
Ima ona stara izreka.....Glad vuka natjera u selo...pa tako i mene kuhanju naucilo :lol: :lol:
Ma tesko ti je sa ovim danasnjim curama, to se bolan rodilo sa diplomom :lol:
spreca

#662 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

Sunny-7 wrote:
spreca wrote:
Sunny-7 wrote:
Ma tesko ti je sa ovim danasnjim curama, to se bolan rodilo sa diplomom :lol:
Nek sta prouci triput puhne u nju i baci u potok :lol: :lol:
Sunny-7

#663 Re: Što privlači nas muške

Post by Sunny-7 »

De ba, pa da to potok izbaci negdje, i neka druga "nagazi"c ne dajjj Boze, eto istog belaja...opet! :lol:
spreca

#664 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

Sunny-7 wrote:De ba, pa da to potok izbaci negdje, i neka druga "nagazi"c ne dajjj Boze, eto istog belaja...opet! :lol:
voda to sve spere kad prijedje preko sedam kamencica :mrgreen: :lol:
BAN___KAI

#665 Re: Što privlači nas muške

Post by BAN___KAI »

Da je fina, da ne priča loše o drugima, da je zanima umjetnost i kultura, da izlazi u pozorište i na izložbe, da više voli čitati nego piti, da voli pričati o sve i da ima dobar humor, sve ostalo fizičko i materijalno nije važno. Uglavnom privlače me dame i princeze. I da naravno voli anime i 9gag :D
ZenaZbrkovima

#666 Re: Što privlači nas muške

Post by ZenaZbrkovima »

BAN___KAI wrote:Da je fina, da ne priča loše o drugima, da je zanima umjetnost i kultura, da izlazi u pozorište i na izložbe, da više voli čitati nego piti, da voli pričati o sve i da ima dobar humor, sve ostalo fizičko i materijalno nije važno. Uglavnom privlače me dame i princeze. I da naravno voli anime i 9gag :D
podforum?
ahaaaaa, neofirno opisujes neku forumasicu :razz:

romanticno :razz:
swanfilter

#667 Re: Što privlači nas muške

Post by swanfilter »

Samouvjerenost. Nema bolje zene od takve. A, ne kao ova zadnja, X puta se vracali u stan pogledati da li je iskljucila ono sranje za peglanje kose. Ako nisi u to sigurna, sta od tebe da ocekujem. Tek danas shvatam koliko znacajnog vremena sa njom izgubih ...
ZenaZbrkovima

#668 Re: Što privlači nas muške

Post by ZenaZbrkovima »

swanfilter wrote:Samouvjerenost. Nema bolje zene od takve. A, ne kao ova zadnja, X puta se vracali u stan pogledati da li je iskljucila ono sranje za peglanje kose. Ako nisi u to sigurna, sta od tebe da ocekujem. Tek danas shvatam koliko znacajnog vremena sa njom izgubih ...
cura ti je bila opsesivno-kompulsivna :-D umjesto da si joj pruzio podrsku u tim teskim trenucima, ti tako... :razz:
swanfilter

#669 Re: Što privlači nas muške

Post by swanfilter »

ZenaZbrkovima wrote:
swanfilter wrote:Samouvjerenost. Nema bolje zene od takve. A, ne kao ova zadnja, X puta se vracali u stan pogledati da li je iskljucila ono sranje za peglanje kose. Ako nisi u to sigurna, sta od tebe da ocekujem. Tek danas shvatam koliko znacajnog vremena sa njom izgubih ...
cura ti je bila opsesivno-kompulsivna :-D umjesto da si joj pruzio podrsku u tim teskim trenucima, ti tako... :razz:
Dobro, necemo je proglasavati psihicki poremecenom ili bolesnom jer to nije, mada sam na trenutke i sam pomislio kao i ti. Godinu nakon razlaza sam skontao da jeste frigidna, a i to je poremecaj, zar ne :lol: ... Sto se tice podrske "u tim teskim momentima", skoro 4 godine veze je ipak previse ...
swanfilter

#670 Re: Što privlači nas muške

Post by swanfilter »

ZenaZbrkovima wrote:
Dobro, necemo je proglasavati psihicki poremecenom ili bolesnom jer to nije, mada sam na trenutke i sam pomislio kao i ti. Godinu nakon razlaza sam skontao da jeste frigidna, a i to je poremecaj, zar ne :lol: ... Sto se tice podrske "u tim teskim momentima", skoro 4 godine veze je ipak previse. Znaci, bio sam uz nju uprkos svemu ...
ZenaZbrkovima

#671 Re: Što privlači nas muške

Post by ZenaZbrkovima »

swanfilter wrote:
ZenaZbrkovima wrote:
Dobro, necemo je proglasavati psihicki poremecenom ili bolesnom jer to nije, mada sam na trenutke i sam pomislio kao i ti. Godinu nakon razlaza sam skontao da jeste frigidna, a i to je poremecaj, zar ne :lol: ... Sto se tice podrske "u tim teskim momentima", skoro 4 godine veze je ipak previse. Znaci, bio sam uz nju uprkos svemu ...
:thumbup: cetiri godine zivota, naravno da je dovoljno.
swanfilter

#672 Re: Što privlači nas muške

Post by swanfilter »

Jeste, sestro draga. Cijelo to vrijeme se pitao da li je to - to, i tek kada je u helac otislo skontah da vec od prvog dana to nije bilo to ...
ZenaZbrkovima

#673 Re: Što privlači nas muške

Post by ZenaZbrkovima »

gadne su to dileme, a samo rijetki se usude priznati sebi to sto si ti :)
spreca

#674 Re: Što privlači nas muške

Post by spreca »

ma vazno je da kuha ko mama i da nepije ko babo :mrgreen:
Arii

#675 Re: Što privlači nas muške

Post by Arii »

spreca wrote:
Arii wrote:

kompleksi....

kakav ručak
Kad dodje s posla (mozda i zahtjevnijeg i tezeg od posla njenog muza), nek se zena transformise u kuharicu, majku, kucnu pomocnicu, striptizetu...a suprug lagano ispred tv-a s pivom...jel tako treba biti?
Post Reply