uh, haj da budem pozitivan, pa da se za početak složim u nečemu s tobomcvrčak_na_hedonizmu wrote:S tim da su ovdje pojedini pripadnici kulta ličnosti otjeranog amatera SS ubjeđivali druge forumaše kako haman nije posao selektora da ide da gleda potencijalne reprezentativce po Europi više me, skoro, ništa ne može iznenaditi.
Čuj Baždaravić ide da gleda Martića, Arslanagića, čuj ide im na noge, još ako kaže da će popričati sa njima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Treba da se ugleda na našeg naj, naj selektora, čovjek fino naslijedio najjaču ekipu koju smo ikada imali u fudbalu, a ostale igrače su mu dovodili jal Juka, jal Sejo, jal novinari. Tako treba da se radi
Baždarević se, barem trenutno, ponaša kao selektor, za razliku od predhodnog levata. Baš me zanima dokle je sa tužbom. Mungosu treba zabraniti ulazak u zemlju.
Inače, sa žaljenjem i rizikom da narušim harmoniju i sklad nastao sa unisonim struganjem grla izvlačeći zeleno, Pape ipak ne može biti mungos, jer pojedine životinje nikako da izađu iz njegove sjene. Otišao ima mjesec, dva a još se osjeti njegovo prisustvo. Mungos je ipak mala životinja da ostavi toliku sjenu.
Ja bih da ga ipak pustite na miru i otvorite neki forum tipa forum.mrzimpapetaistidimsekadsanjamdadira.me, a da ovu temu posvetimo još jednoj legendi, jedinom igraču koji je bio veći od Papeta, Meši.
Lijepi pozdravi, u želji da se nekada nađemo na istoj strani, kada mene prozovu Mešoljupcem jer ga branim što je Tina ubacio u finalu EP u Francuskoj
Živili