SaraFina wrote:
Ja sam godinama pratila cro Forum i nisam sigurna uopće koliko poznaješ HR političku scenu.
Medjutim sve do sad napisano mogla bi ti linkovima i dokazati kad su odnosi devedesetke i HDZ - a u pitanju.
Tako da mislim da je rasprava izlišna na tu temu.
Što se % tiče brojku sam navela kao primjer.
A politika devedesetke u svakom slučaju mnogo je umjerenija i sklonije probosanskim političkim strujama od politike HDZ-a.
Pri tom ne mislim da je Raguz izdajnik Hrvastva nego je umjereniji politicar i pokušao je da devedesetku isprofilira ( što je rezultiralo i napuštanjem kadrova ) u jednu umjereniju hrvatsku stranku u odnosu na HDZ.
Ta povijest koju potenciraš kako je devedesetka nastala samo dokazuje da kod Hrvata kao i kod ostalih naroda imaju dvije struje : ekstremna i umjerena.
Po meni Raguz nije odstupio od umjerenosti a ni od Hr nacionalnih interesa.
I naravno da političari poput Covića i Dodika nisu pozeljni.
To su ljudi nespremni na politički kompromis. Te mogu biti razlogom nestabilnosti što i jesu jelte.
Putin je naravno takodje egomanijak. Tu nema spora i opasniji neuporedivo od ove dvojce.
Ljudi poput Putina izazivaju ratove svjetskih razmjera, a ljudi poput Covića i Dodika lokalne.
Poenta je dakle u moći kojom raspolazu ali sličan je to psihološki profil.
Na forumima pisu i djeca i neobrazovani i trolovi, tako da forum nije bas najmjerodavniji. Osim toga zivis vani i ovo posmatras isto Animal planet
Kakva ba umjerena politika, haj pitaj Raguza o ukidanju kantona, pa ces vidjet? O spajaju dvije elektroprivrede? O Mostaru? Nemoj se zavaravati, svi su oni od iste bolesti pelcovani, samo je gospodin racunao na dio Komsic glasova, pa otud retorika.
Hahaha Putin izaziva svjetske ratove, a Zapad mu zvecka oruzjem na granici. Lijep je taj svijet u kojem ti zivis.
De mi reci, sto nema ruskih vojnih brodova na obalama SAD-a i Kanade? Njihovi ratni brodovi (americki i kanadski) uredno patroliraju Crnim Morem