Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#652 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Banke će izgleda sve što se tiče Agrokora na kraju i preuzeti i imat ćemo Selimovićev scenariobach wrote:.
Nažalost zbog preuzimanja Mercatora založena je komplet imovina Sarajevskog kiseljaka i firme TP-DC -Sarajevo odnosno Velpro Rajlovac
Također dio asortimana Sarajevskog kiseljaka je prodat a to je Juicy vita praškasti naptici Staniću prilikom preuzimanja Juicy sokova
- saiks
#653 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Ja sve kontam gljive u konzervi,a ono te svijeze,i nemaju ni toliki rok,jer su jako osjetljive i vrlo brzo boju promjene.
A sto se agrokora tice,mislim da tu jebe lud zbunjenog i da su i oni sami se pogubili od svega toga,puste imovine i firme,preko 60 000 zaposlenih,krediti itd itd. Ali kaze da s mercatorom i konzumom buducnost vide jos oko 2 godine,smatraju da ce ga prodati.
A sto se agrokora tice,mislim da tu jebe lud zbunjenog i da su i oni sami se pogubili od svega toga,puste imovine i firme,preko 60 000 zaposlenih,krediti itd itd. Ali kaze da s mercatorom i konzumom buducnost vide jos oko 2 godine,smatraju da ce ga prodati.
- bach
#654 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
http://www.vecernji.hr/hrvatska/ivica-t ... ola-947436
Kako da ne...
Evo šta o Todoriću pričaju ljudi koji za njega rade ili s njim posluju.
radim u jednoj tvrtki koja dobavlja robu Todoriću i moram reči da je taj čovjek najveće smeće na planeti.. više od godinu dana je dužan novce!! daje neku siću tek tolko da zašutimo i još se usudi umjesto novaca dati kupone za kupovinu u Konzumu!? o tome kakvi su uvjeti rada kod njega ne treba ni spominjati, to se zna
Ivice nisi ti dao sve svoje svoje novce nego tuđe (čitaj krediti)...Šta će biti sa tvojih 64 tisuće radnika ako završiš ko Pevec ???...Koliku plaću imaju tvoje radnice ??? Koliko naše HR robe ima u tvojim trgovinama ??? U konzumu prodaješ filete oslića iz Vijetnama....Što ti treba to sve ??? Kud srljaš, postao si bahat i nezajažljiv....
Radnike plaća kao robove.a male dobavljače uništava.Mali Ivica živi na teret države I svih građana.Stari mu je bio direktor najvećeg socijalističkog poljoprivrednog kombinata ( Agrokombinat) u tadašnjoj SRH.Pokrao je milijune maraka I prebacio u Švicu pa kad su ga uhapsili,izigravao žrtvu hrvatskog proljeća.To je sve jako dobro poznato u raznim službama RH. Sa tim je novcem mali Ivica počeo svoj biznis,Ono sa cvijećem je bilo samo usput.Imao je cijeli državni aparat u svom posjedu,koji ga je pratio.Zakone u Saboru su donosili njemu u korist. Mogao je preuzimati firme koje je želio. Hoćeš li Ivice ovu ili ćeš možda onu ? Beskurpulozan do kraja.On svakako nije Kutle,ali je daleko od osobe koja je časno stekla to što ima.Cijeli narod i država drže ga na leđima. I da ne spominjem smeće koje uvozi i sa kojim nas truje. Pravi izdanak neoliberalnog korporativnog fašizma.
Obiteljsko bogatstvo koje je naslijedio g. Ivica Todorić je iz šezdesetih godina 20. stoljeća, kada je otac Ivice Todorića, Ante, istaknuti komunistički funkcioner, upropastio i pokrao Agrokombinat Zagreb i prenio milijune tadašnjih njemačkih maraka na privatne račune u Švicarsku. Dio novca otkriven je policijskom i sudskom istragom, Ante Todorić je osuđen za pljačku društvene imovine. Nakon osnivanja Republike Hrvatske devedesetih godina, Ante Todorić izjavljuje da novac nije pokrao za sebe, već za Hrvatsku. On je novac stavio na svoje ime na razne račune u banke u Švicarsku kako bi za taj novac šezdesetih godina se kupilo naoružanje za hrvatske emigrante koji bi podigli oružani ustanak u Hrvatskoj. Ante Todorić kao komunistički istaknuti dužnosnik je smatrao da će tom izjavom izmijeniti svoju biografiju. I uspio je! Njegovi kolege koji su prešli u HDZ "poklanjaju" mu Tvornicu soje u Zadru za nadoknadu koje nije pokrivala niti vrijednost soje koja je bila u brodovima na putu za Zadar a koje brodove je usmjerio u druge luke i soju u njima odmah prodao kako bi "nadoknadio" sitniš koji je "platio" za firmu. Kasnije je sve išlo lako. Firma za firmom. Najveće ubrzanje dali su poljoprivredni poticaji. Jer Ivica Todorić je stvarni vlasnik cijelog Ministarstva poiljoprivrede, koja god partija bila trenutno na vlasti. I to je izvor ogromnog bogatstva, izravne državne dotacije iz proračuna Republike Hrvatske s računa ministarstva poljoprivrede. Prema nekim podacima Ivica Todorić dobiva preko 60% svih poticaja u poljoprivredi, a svi ostali uključivši i nesretne seljake u Slavoniji 40%. Naravno, i dalje Ivica Todorić radi sve "za Hrvatsku". Kupuje firme u Srbiji i Slocveniji za Hrvatsku, možeš si misliti. Kažu kada bi ovog trenutka Ministarstvo polhjoprivrede otpustilo službenike u Todorićevoj službi i prestalo s poticajima, istog tzrenutka bi državni proračun izašao iz minusa. Jer Todorić je ne samo što siše sredstva državnog proračuna "za poticaje" već je i najveći uvoznik poljoiprivrednih proizvoda. Odite u Konzum, pogledajte, uvjerite se. Da nema takvih ratnih i poratnih profitera, Hrvatska bi danas bila bogata zemlja sa znatno manjim privrednim kriminalom!
Ratni profiter koji se obogatio dok su drugi ginuli i krvarili za ovu državu ... On priča o malim dobavljačima i proizvođačima a uništio je hrvatske mljekare. U Srbiji je uzeo pljesnivi kukuruz, u Mađarskoj ga je preradio i plasirao ga u Hrvatsku našim farmerima. Nakon toga se pojavi afera s mlijekom, zatvori se 2/3 farmi pod izgovorom da ne zadovoljavaju uvjete, a nitko ne spominje namjerno plasiranu pokvarenu hranu ... UŽAS. Radnici mu rade kao u koncc logoru, maltretira ih se, imaju male plaće... suma sumarum, Todorić je još jedan kandidat za veleizdajnika ...
.Todoriču to nije tvoje to je sviju nas a ti si prisvojio, a nije ni tvoje već globalizacije........20 godina koristiš političko pravnu i ekonomsku infrastrukturu da stigneš gdje si stigao. dereš narodu kožu da bi radio za globalizaciju uništio si DNA Hrvatske radeči za drugoga.....kad odradiš posao za njih onda će ti sve uzeti oni sjede i čekaju dokle ti trošiš njihov jaki i bezvrijedni novac koji nema nikakvog pokriča......... da si pametan shvatio bi da 7% kamata nitko ne može vratiti niti jedna privreda pa ni ti......pored tebe nitko ne može ništa uknjižiti ni u katastru ni na sudu jer svi rade za tebe, a naročito u agenciji za nekretnine ......
tu bi kontjud
Aha...Nitko ne može voljeti Mercator više od mene. Bio sam danas u Mercatoru, sastao sam se sa sindikatima i menadžmentom. Oni su plakali kad sam išao, a i ja sam plakao. Mislim da su oduševljeni. Ja sam svoj novac dao, kad ne bih uspio, sve bi mi otišlo do đavola – rekao je Todorić.
Kako da ne...
Evo šta o Todoriću pričaju ljudi koji za njega rade ili s njim posluju.
radim u jednoj tvrtki koja dobavlja robu Todoriću i moram reči da je taj čovjek najveće smeće na planeti.. više od godinu dana je dužan novce!! daje neku siću tek tolko da zašutimo i još se usudi umjesto novaca dati kupone za kupovinu u Konzumu!? o tome kakvi su uvjeti rada kod njega ne treba ni spominjati, to se zna
Ivice nisi ti dao sve svoje svoje novce nego tuđe (čitaj krediti)...Šta će biti sa tvojih 64 tisuće radnika ako završiš ko Pevec ???...Koliku plaću imaju tvoje radnice ??? Koliko naše HR robe ima u tvojim trgovinama ??? U konzumu prodaješ filete oslića iz Vijetnama....Što ti treba to sve ??? Kud srljaš, postao si bahat i nezajažljiv....
Radnike plaća kao robove.a male dobavljače uništava.Mali Ivica živi na teret države I svih građana.Stari mu je bio direktor najvećeg socijalističkog poljoprivrednog kombinata ( Agrokombinat) u tadašnjoj SRH.Pokrao je milijune maraka I prebacio u Švicu pa kad su ga uhapsili,izigravao žrtvu hrvatskog proljeća.To je sve jako dobro poznato u raznim službama RH. Sa tim je novcem mali Ivica počeo svoj biznis,Ono sa cvijećem je bilo samo usput.Imao je cijeli državni aparat u svom posjedu,koji ga je pratio.Zakone u Saboru su donosili njemu u korist. Mogao je preuzimati firme koje je želio. Hoćeš li Ivice ovu ili ćeš možda onu ? Beskurpulozan do kraja.On svakako nije Kutle,ali je daleko od osobe koja je časno stekla to što ima.Cijeli narod i država drže ga na leđima. I da ne spominjem smeće koje uvozi i sa kojim nas truje. Pravi izdanak neoliberalnog korporativnog fašizma.
Obiteljsko bogatstvo koje je naslijedio g. Ivica Todorić je iz šezdesetih godina 20. stoljeća, kada je otac Ivice Todorića, Ante, istaknuti komunistički funkcioner, upropastio i pokrao Agrokombinat Zagreb i prenio milijune tadašnjih njemačkih maraka na privatne račune u Švicarsku. Dio novca otkriven je policijskom i sudskom istragom, Ante Todorić je osuđen za pljačku društvene imovine. Nakon osnivanja Republike Hrvatske devedesetih godina, Ante Todorić izjavljuje da novac nije pokrao za sebe, već za Hrvatsku. On je novac stavio na svoje ime na razne račune u banke u Švicarsku kako bi za taj novac šezdesetih godina se kupilo naoružanje za hrvatske emigrante koji bi podigli oružani ustanak u Hrvatskoj. Ante Todorić kao komunistički istaknuti dužnosnik je smatrao da će tom izjavom izmijeniti svoju biografiju. I uspio je! Njegovi kolege koji su prešli u HDZ "poklanjaju" mu Tvornicu soje u Zadru za nadoknadu koje nije pokrivala niti vrijednost soje koja je bila u brodovima na putu za Zadar a koje brodove je usmjerio u druge luke i soju u njima odmah prodao kako bi "nadoknadio" sitniš koji je "platio" za firmu. Kasnije je sve išlo lako. Firma za firmom. Najveće ubrzanje dali su poljoprivredni poticaji. Jer Ivica Todorić je stvarni vlasnik cijelog Ministarstva poiljoprivrede, koja god partija bila trenutno na vlasti. I to je izvor ogromnog bogatstva, izravne državne dotacije iz proračuna Republike Hrvatske s računa ministarstva poljoprivrede. Prema nekim podacima Ivica Todorić dobiva preko 60% svih poticaja u poljoprivredi, a svi ostali uključivši i nesretne seljake u Slavoniji 40%. Naravno, i dalje Ivica Todorić radi sve "za Hrvatsku". Kupuje firme u Srbiji i Slocveniji za Hrvatsku, možeš si misliti. Kažu kada bi ovog trenutka Ministarstvo polhjoprivrede otpustilo službenike u Todorićevoj službi i prestalo s poticajima, istog tzrenutka bi državni proračun izašao iz minusa. Jer Todorić je ne samo što siše sredstva državnog proračuna "za poticaje" već je i najveći uvoznik poljoiprivrednih proizvoda. Odite u Konzum, pogledajte, uvjerite se. Da nema takvih ratnih i poratnih profitera, Hrvatska bi danas bila bogata zemlja sa znatno manjim privrednim kriminalom!
Ratni profiter koji se obogatio dok su drugi ginuli i krvarili za ovu državu ... On priča o malim dobavljačima i proizvođačima a uništio je hrvatske mljekare. U Srbiji je uzeo pljesnivi kukuruz, u Mađarskoj ga je preradio i plasirao ga u Hrvatsku našim farmerima. Nakon toga se pojavi afera s mlijekom, zatvori se 2/3 farmi pod izgovorom da ne zadovoljavaju uvjete, a nitko ne spominje namjerno plasiranu pokvarenu hranu ... UŽAS. Radnici mu rade kao u koncc logoru, maltretira ih se, imaju male plaće... suma sumarum, Todorić je još jedan kandidat za veleizdajnika ...
.Todoriču to nije tvoje to je sviju nas a ti si prisvojio, a nije ni tvoje već globalizacije........20 godina koristiš političko pravnu i ekonomsku infrastrukturu da stigneš gdje si stigao. dereš narodu kožu da bi radio za globalizaciju uništio si DNA Hrvatske radeči za drugoga.....kad odradiš posao za njih onda će ti sve uzeti oni sjede i čekaju dokle ti trošiš njihov jaki i bezvrijedni novac koji nema nikakvog pokriča......... da si pametan shvatio bi da 7% kamata nitko ne može vratiti niti jedna privreda pa ni ti......pored tebe nitko ne može ništa uknjižiti ni u katastru ni na sudu jer svi rade za tebe, a naročito u agenciji za nekretnine ......
tu bi kontjud
-
Dobrinja80
#655 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Ja BOJKOTUJEM BINGO i ostale domaće robovlasnicke firme jer u odnosu na KONZUM radnici u BINGU su robovi.
- bach
#656 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Hajd, hajd...Prošetaj sa teme...Dobrinja80 wrote:Ja BOJKOTUJEM BINGO i ostale domaće robovlasnicke firme jer u odnosu na KONZUM radnici u BINGU su robovi.
- mokra_carapa
#657 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Meni je Konzum bio vrh na početku, onda sam počeo da primječujem stvari koje su me natjerale da evo već godinu dana zaobilazim kupovinu u pomenutim marketima (što više moguće). Vrhunac je bio kad sam primjetio da one obićne kese na kasi nose zemlju porijekla Hrvatska. Znaći čak i proklete kese se prave u HR pa se prodaju ovdje, kao da nema u BiH pogona za kese. Jeste sitnica i glupost, ali pored toga puno puno je proizvoda koji pune budžet susjedne nam HR. Nakon nekog vremena vidim promjenili su nabavku iz Posušja (gle čuda). Amko dobavlja kese iz Sarajeva, Hoše iz Gračanice. Bojkot Konzuma 100 na sat 
- Ciprol
#658 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
I Bingo kupuje kese iz Hr, ne znam zaštomokra_carapa wrote:Meni je Konzum bio vrh na početku, onda sam počeo da primječujem stvari koje su me natjerale da evo već godinu dana zaobilazim kupovinu u pomenutim marketima (što više moguće). Vrhunac je bio kad sam primjetio da one obićne kese na kasi nose zemlju porijekla Hrvatska. Znaći čak i proklete kese se prave u HR pa se prodaju ovdje, kao da nema u BiH pogona za kese. Jeste sitnica i glupost, ali pored toga puno puno je proizvoda koji pune budžet susjedne nam HR. Nakon nekog vremena vidim promjenili su nabavku iz Posušja (gle čuda). Amko dobavlja kese iz Sarajeva, Hoše iz Gračanice. Bojkot Konzuma 100 na sat
- ElRe
#659 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Realno svi maloprodajni lanci u BiH su sada veoma malo razlikuju. Mercator i Interex su donekle pravili razliku, sada je sve skoro isto.
Iz FBiH je otisao Tus (lopovluk), Interex, iz RSa Delhaize (Delta i Tempo) tako da će biti losiji izbor kako kupcima i dobavljacima tako i radnicima.
Iz FBiH je otisao Tus (lopovluk), Interex, iz RSa Delhaize (Delta i Tempo) tako da će biti losiji izbor kako kupcima i dobavljacima tako i radnicima.
-
kox
#660 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Kese su im donedavno bile iz Gračanice, a ista firma je pravila i kese za Mercator.Ciprol wrote:I Bingo kupuje kese iz Hr, ne znam zaštomokra_carapa wrote:Meni je Konzum bio vrh na početku, onda sam počeo da primječujem stvari koje su me natjerale da evo već godinu dana zaobilazim kupovinu u pomenutim marketima (što više moguće). Vrhunac je bio kad sam primjetio da one obićne kese na kasi nose zemlju porijekla Hrvatska. Znaći čak i proklete kese se prave u HR pa se prodaju ovdje, kao da nema u BiH pogona za kese. Jeste sitnica i glupost, ali pored toga puno puno je proizvoda koji pune budžet susjedne nam HR. Nakon nekog vremena vidim promjenili su nabavku iz Posušja (gle čuda). Amko dobavlja kese iz Sarajeva, Hoše iz Gračanice. Bojkot Konzuma 100 na sat
- mokra_carapa
#661 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
@kox
To sam zaboravio napisati da dok je Merkator bio kese su bile iz Gračanice. Konzum gleda da izvuče pare na sve moguće načine.
Tamo samo treba gledati porijeklo proizvoda da čovjek vidi da je večina uvezena iz HR. Sad vidim u zadnje vrijeme fol ističu domaće proizvode kojekakvim crvenim oznakama, vjerovatno kako ih je narod počeo bojkotovati.
To sam zaboravio napisati da dok je Merkator bio kese su bile iz Gračanice. Konzum gleda da izvuče pare na sve moguće načine.
Tamo samo treba gledati porijeklo proizvoda da čovjek vidi da je večina uvezena iz HR. Sad vidim u zadnje vrijeme fol ističu domaće proizvode kojekakvim crvenim oznakama, vjerovatno kako ih je narod počeo bojkotovati.
-
StupskaBitanga
#662 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Nije tus bio samo na teritoriji FBiH kao sto ni delizahe-Maxi nije bio isključivo na teritoriji RSElRe wrote:Realno svi maloprodajni lanci u BiH su sada veoma malo razlikuju. Mercator i Interex su donekle pravili razliku, sada je sve skoro isto.
Hoću reci gluposti oko entitetske podjele ne postoje u ekonomiji jer je za sve njih tržište cijela bih
-
bumerangss
#663 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
I ja bojkotujem konzum ! 
-
harem1976
#664 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Vidjećete kada za godinu-dvije i Bingo više ne bude domaći.Samo se teren priprema za Austrijance koji su već uložili novac.LIDLbumerangss wrote:I ja bojkotujem konzum !
-
harem1976
#665 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Jedino mi još AMKO izgleda kao ono,sto posto naš.Ali tko zna?Konzum svakako treba zaobilaziti kada je čovjek u mogućnosti.Ali kako,kada su na svakom koraku.
- mokra_carapa
#666 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Pokupovaše sve, Lidl je opet kvalitet u skladu sa svojim cijenama.
Vidim da je Ledo kupio Jami program zamrznutih pita, baš me zanima odakle će biti meso/zelje/sir
Vidim da je Ledo kupio Jami program zamrznutih pita, baš me zanima odakle će biti meso/zelje/sir
-
Naslovnica
#667 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Je li ovo istina da je Ledo kupio Jami smrznuti program?!mokra_carapa wrote:Pokupovaše sve, Lidl je opet kvalitet u skladu sa svojim cijenama.
-
the_stick
#668 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Ledo kupio Jami program pita? Ja sam mislio da je Ledo pokrenuo svoju proizvodnju zamrznutih pita.mokra_carapa wrote:Pokupovaše sve, Lidl je opet kvalitet u skladu sa svojim cijenama.
on topic...
iako sam na pocetku bio skeptican da cu uspjeti, od preuzimanja merkatora veoma uspjesno zaobilazim konzum... tu i tamo udjem i kupim neke sitnice, ako mi bas nema nista drugo usput, ili ako je u pitanju neki proizvod koji ima samo konzum, ali sve skupa je moj ulazak u konzum sveden na minimum... uvijek negdje ima ili bingo ili amko ili hose ili neki mali granap, a u slucaju hemije, kozmetike, stvari za bebe, itd., tu je dm...
da narod bojkotuje konzum, najbolje osjete dobavljaci... i to ne domaci dobavljaci, nego strani dobavljaci prepoznatljivih brendova... od prijatelja koji radi u jednoj takvoj stranoj firmi sam dobio nevjerovatan podatak... ukupan promet koji sada prave sa konzumom (konzum + merkator + dp) je jednak ili cak manji prometu koji su pravili prosle godine sa konzumom, kada konzum nije imao merkator i dp radnje... naravno, ukupni promet te strane firme se nije smanjio, jer trziste za njihovim proizvodima je takvo kakvo je... ono sto se smanjilo sa konzumom (odnosno merkatorom i dp-om) izbalansiralo se sa povecanjem prometa kroz ostale maloprodajne lance...
-
SSemir
#669 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
pa kad imas te sve informacije, reci nam i konkretno, jel za godinu ili dvije? koliko para su ulozili? jesu li vec vlasnici, ili samo onako daju pare, bez ikakvog vlasnistva?harem1976 wrote:Vidjećete kada za godinu-dvije i Bingo više ne bude domaći.Samo se teren priprema za Austrijance koji su već uložili novac.LIDLbumerangss wrote:I ja bojkotujem konzum !
-
the_stick
#670 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
prica bingo --> lidl nema logike... lidl ima odredjeni format radnje i drzi se tog formata... svaki lidl u koji sam ja usao je izgledao skoro pa identicno, a bio sam u lidl marketima u njemackoj, austrij, slovenij, hrvatskoj... bingov format, s druge strane, varira od granapa do extra-ultra-mega marketa... takodjer, lidl i bingo imaju potpuno drugaciji koncept... napokon, lidl je u hrvatsku usao sa nekoliko marketa i onda lagano, organski rastao do danasnje cifre od 70ak marketa (ako se ne varam)... ne vidim razlog zasto bi u BiH imali drugaciju strategiju ulaska i ciljali na to da odmah kupe 130 marketa...KvaziExpert wrote:stalno se spominje, i stalno demantuje ta priča bingo-->lidl
licno, ne bih imao nista protiv da lidl udje na nase trziste... nemam nista protiv stranih lanaca, sve dok imaju korektan odnos prema domacim proizvodjacima... mislim da bi firma kao lidl bila u stanju da podigne cjelokupni standard maloprodajnog trzista u BiH, koji je danas, nazalost, veoma nizak - duopol fensi stranog lanca koji unistava domace proizvodjace i domaceg lanca koji je sve, samo nije fensi...
-
StupskaBitanga
#671 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
ovo je suština
da narod bojkotuje konzum, najbolje osjete dobavljaci... i to ne domaci dobavljaci, nego strani dobavljaci prepoznatljivih brendova... od prijatelja koji radi u jednoj takvoj stranoj firmi sam dobio nevjerovatan podatak... ukupan promet koji sada prave sa konzumom (konzum + merkator + dp) je jednak ili cak manji prometu koji su pravili prosle godine sa konzumom, kada konzum nije imao merkator i dp radnje... naravno, ukupni promet te strane firme se nije smanjio, jer trziste za njihovim proizvodima je takvo kakvo je... ono sto se smanjilo sa konzumom (odnosno merkatorom i dp-om) izbalansiralo se sa povecanjem prometa kroz ostale maloprodajne lance...
-
bumerangss
#672 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Pusti te gatke, bingo~ lidl tj rekla-kazala! Bingo je sad trenutno nas domaci najpovoljniji TC i treba ga podrzati jer forsira domacu proizvode
- JohnnyS
#673 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Pogledao sam maloprije kesu od konzuma, proizvodi je Weltplast iz Posušja. Nije valjda da pojedini forumaši smatraju Posušje dijelom Hrvatske?
- mokra_carapa
#674 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Nije to sporno već su do prije pola godine uvozili kese iz HR. To samo govori koliko nisko iduJohnnyS wrote:Pogledao sam maloprije kesu od konzuma, proizvodi je Weltplast iz Posušja. Nije valjda da pojedini forumaši smatraju Posušje dijelom Hrvatske?
-
harem1976
#675 Re: Ja bojkotujem Konzum...A vi?
Slažem se u potpunosti i volio bih da su to samo nagađanja i da nije istina.Naravno i ja sam iznio samo te glasine i nemam konkretne podatke.Uveliko se o tome priča,uglavnom pričaju ljudi koji su uposleni u Bingu.Dok je ovako podržimo ih...bumerangss wrote:Pusti te gatke, bingo~ lidl tj rekla-kazala! Bingo je sad trenutno nas domaci najpovoljniji TC i treba ga podrzati jer forsira domacu proizvode