Ma dusina dusa szm ti ja ...sha_ba wrote: smijem li zakljuciti da si dobra u dusi
Dobra i dusom i tijelom!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ma dusina dusa szm ti ja ...sha_ba wrote: smijem li zakljuciti da si dobra u dusi
Pa ne moraju izlaziti da bi im uslo...Matzan wrote:Nije važno gdje izlaze, nego ulazi li šta.
Ne salim se. Gledam ove sa kojim sam isao u srednju... svake godine sve losije. Ima ih i da su od prvog do cetvrtog srednje vec izgubile na izgledu.Sephora wrote:Hajd reci da se salis... !Gabrielo wrote:Zene najbolje izgledaju do dvadesete. Od 20-25 se solidno drze. Vec poslije 25te pocinju da opadaju dosta. :zoka.

Sumnjam da je ovaj lucifer balavackiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Jašta ću da gubim vrijeme na balavce
fala na komplimentualijagoro wrote:Sumnjam da je ovaj lucifer balavackiki-miki wrote:![]()
![]()
![]()
Jašta ću da gubim vrijeme na balavce
Ja sam mladji od tebe tako da se ne vidim sa njihovim kcerkama.prog321 wrote:Tacno i kod mene vrsnakinje iz osnovne izgledaju kao dinosaurisi.
Sebe bih mogao vidjeti sa njihovom kcerkama, a sa njima nikako.
Ja svake godine mladji, ili mi se cini?
Pa te tvoje ne predstavljaju Sve zene u četrdedetim - svaka zena je posebna,i izgleda onoliko dobro koliko vodi racuna o sebi...postoje zene u 40.im, 50.im koje izgledom djeluju ljepse nego pojedine u 30.im..sto znaci svaka zena, prica za sebe!Gabrielo wrote:Ne salim se. Gledam ove sa kojim sam isao u srednju... svake godine sve losije. Ima ih i da su od prvog do cetvrtog srednje vec izgubile na izgledu.Sephora wrote:Hajd reci da se salis... !Gabrielo wrote:Zene najbolje izgledaju do dvadesete. Od 20-25 se solidno drze. Vec poslije 25te pocinju da opadaju dosta. :zoka.![]()
Zene privlace visoki i snazni muskarci, a nas privlace mlade i lijepo popunjene (tamo gdje treba) zene.
Bas. Kad si cuo muskarca da kaze drugom muskarcu da dobro izgleda?iTo wrote:izgleda dobro u faci nasminkana al kad se skine onda je druga prica...
zene inace vole da lazu jedna drugu kako "dobro" izgledaju...
Gabrielo wrote:Nadje se poneka da izgleda i tada dobro. Samo sto je jos bolje izgledala kad je imala dvadeset.![]()
Koliko parova znas u kojim je muskarac stariji a koliko da je zena?
... za danas mi je previše i svojih lovačkih ...Sephora wrote:Gabrielo wrote:Nadje se poneka da izgleda i tada dobro. Samo sto je jos bolje izgledala kad je imala dvadeset.![]()
Poznajem puno bracnih parova,gdje zena starija od muskarca, i zadovoljni su,jer ne gledaju to kao neku prepreku za srecu..!
Vec sam ti rekao. I te koje dobro izgledaju kad su starije su bolje prije izgledale.Sephora wrote:Gabrielo wrote:Nadje se poneka da izgleda i tada dobro. Samo sto je jos bolje izgledala kad je imala dvadeset.![]()
Pa za izgled zene,nisu bitne godine..i nisu faktor N1 ako je mlada da izgleda ljepse/bolje!
Poznajem puno bracnih parova,gdje zena starija od muskarca, i zadovoljni su,jer ne gledaju to kao neku prepreku za srecu..!
I nauka se slaze.Naučnici, smatraju da je idealna razlika između supružnika 7 godina i to u korist muškarca.
Sephora wrote:Mislim Da zenama u četrdedetim mjesto izlaska ne predstavlja problem - zna se prilagoditi svim situacijama i mjestima.. O zreloj zeni ke rijec sto znaci - Gdje god dosla - Dobrodosla !
Pa koja je izgledala lijepo,sa 20godina, izgleda lijepo i sa 40! Ima, parova,gdje zena starija i nije da ih nema..Gabrielo wrote:Vec sam ti rekao. I te koje dobro izgledaju kad su starije su bolje prije izgledale.Sephora wrote:Gabrielo wrote:Nadje se poneka da izgleda i tada dobro. Samo sto je jos bolje izgledala kad je imala dvadeset.![]()
Pa za izgled zene,nisu bitne godine..i nisu faktor N1 ako je mlada da izgleda ljepse/bolje!
Hajde nemoj da lagis. Jako je malo parova gdje je zena starija.
I nauka se slaze.Naučnici, smatraju da je idealna razlika između supružnika 7 godina i to u korist muškarca.