ahahhaahzrakomlat wrote:Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhapšen je večeras u VIP loži stadiona Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa zastavom Velike Albanije posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije, saznaje "Blic".Cybernetic wrote:Jesu li to u Albaniji izbori na pomolu?Šveđanin wrote:MUP Srbije potvrdio, letjelicom upravljao brat albanskog premijera.
Kod Rame je nađen i daljinski upravljač kojim je upravljano bespilotnom letelicom koja je nosila zastavu Velike Albanije.
Kako saznajemo, Orfi Rama poseduje američki pasoš.
Vjerovatno već pušten iz pritvora
Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- madesa
#651 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
- area51
#652 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Generalni sekreta FSS Laković je to izjavioOrg wrote:Ti sad malo gopodin u rukavicama, lafo to te interesuje, tvoj problem je mangupe što to niko nije izjavio...area51 wrote:Delegat utakmice izjavio da su se bili stekli uslovi da se utakmica nastavi ali šiptari nisu htjeli.
Na stranu ova "euforija" i zajebancija oko ovog cirkusa mene interesuje u tom slučaju šta se dešava ?
Ma naravno da me interesuje(ne nešto pretjerano)jer je to moja reprenzetacija
- AcaLukas
#653 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Kako bi se stekli uslovi? Da isprazne stadion i da UNPROFOR zamjeni redare koji sada vjerovatno vani cekaju s flasama da bacaju na albance?area51 wrote:Delegat utakmice izjavio da su se bili stekli uslovi da se utakmica nastavi ali šiptari nisu htjeli.
Na stranu ova "euforija" i zajebancija oko ovog cirkusa mene interesuje u tom slučaju šta se dešava ?
- Šveđanin
#654 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Partijaner wrote:DoZeN wrote:za sta imaju muda ?Logovan wrote:0:3![]()
![]()
![]()
Bravo Albanci.
Imaju ljudi muda do poda.![]()
![]()
Potvrđeno od jednog preševskog albanca, ovo je Blendi Fevziu, albanski novinar.

- It_is_a_Leclerc
#655 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
@area51
Nije to delegat izjavio. I onaj na RTRS-u je to "provjereno" saznao, ali jedina izjava delegata je da - "Nisu postojali uslovi da se utakmica nastavi". To u najkraćem znači, da je i on tražio da se isprazni dio ili cijeli stadion, ili da se nešto uradi, ali FSS to nije mogao i smio izvesti.
Ko god je u životu upravljao onim dronom, zna da je apsolutno nemoguće upravljati s onim, a da ga na neki način ne nadzireš jer se sprava nevjerovatno lako obrušava, zbog gravitacije, i stalno moraš balansirati visinu.
Nije to delegat izjavio. I onaj na RTRS-u je to "provjereno" saznao, ali jedina izjava delegata je da - "Nisu postojali uslovi da se utakmica nastavi". To u najkraćem znači, da je i on tražio da se isprazni dio ili cijeli stadion, ili da se nešto uradi, ali FSS to nije mogao i smio izvesti.
Ko god je u životu upravljao onim dronom, zna da je apsolutno nemoguće upravljati s onim, a da ga na neki način ne nadzireš jer se sprava nevjerovatno lako obrušava, zbog gravitacije, i stalno moraš balansirati visinu.
- Šibicar
#656 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
zrakomlat wrote:Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhapšen je večeras u VIP loži stadiona Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa zastavom Velike Albanije posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije, saznaje "Blic".Cybernetic wrote:Jesu li to u Albaniji izbori na pomolu?Šveđanin wrote:MUP Srbije potvrdio, letjelicom upravljao brat albanskog premijera.
Kod Rame je nađen i daljinski upravljač kojim je upravljano bespilotnom letelicom koja je nosila zastavu Velike Albanije.
Kako saznajemo, Orfi Rama poseduje američki pasoš.
Vjerovatno već pušten iz pritvora
Da dodam još "osim daljinskog upravljača kod Rame je nadjeno i nekoliko kilograma kokaina,2 ručne bombe te veća količina kokica i 3D naočale za što bolji doživljaj"
-
Itakoto
#657 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Sve ok ali gdje bas Albanci da ih zajebu usred Beograda. Albanci? Nikad ovo nece preboliti. 
- amidzazeher
#658 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Sta je hackovali vam sve stranice pa ovdje trazis infoarea51 wrote:Generalni sekreta FSS Laković je to izjavioOrg wrote:Ti sad malo gopodin u rukavicama, lafo to te interesuje, tvoj problem je mangupe što to niko nije izjavio...area51 wrote:Delegat utakmice izjavio da su se bili stekli uslovi da se utakmica nastavi ali šiptari nisu htjeli.
- FIDELCA
#659 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
A zasto komentator govori "stadion Partizana",sto ne kaze jna ?
-
Cybernetic
#660 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 02:23, edited 1 time in total.
-
mirzet87sa
#661 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
https://www.facebook.com/GazetaExpress
Imate tu vise, koga zanima
Imate tu vise, koga zanima
- Baltazar_khan
-
mekaba
#663 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Leti patka leti Dron Albanija shampion. 
- kamen spoticanja
#664 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
sta kazu,jel bio kakav lav u pratnji tog brata albanskog premijera 
-
Org
#665 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ništa onda kurir.rs svakako vam je to najbolji izvor informacija, ne možeš da im ne vjeruješ... ne znam šta trošiš vrijeme ovdje, tamo ste se vjerovatno već plasirali u polufinale eura...area51 wrote:Generalni sekreta FSS Laković je to izjavioOrg wrote:Ti sad malo gopodin u rukavicama, lafo to te interesuje, tvoj problem je mangupe što to niko nije izjavio...area51 wrote:Delegat utakmice izjavio da su se bili stekli uslovi da se utakmica nastavi ali šiptari nisu htjeli.
- Šveđanin
#666 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Jeste to je on.
Srbi standard.

Srbi standard.

-
vazna
#667 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ti bas ko dijete.Cybernetic wrote:Nisam gledao utakmicu, ali srpski navijaci su zvizdali albanskoj himni i vikali "Ubij Siptara" i slicne gluposti. Mislim, to je bilo za ocekivati. Da je prva utakmica bila u Tirani, stvar bi bila slicna i govorilo bi se kako su Albanci govna, njihovi redari tukli srpske igrace itd. Nazalost su i Albanci dosli da provociraju cim je brat albanskog premijera ekstra ponio tu letjelicu sa albanskom zastavom pa da se kod kuce mogu kurciti o tome sto su radili "usred Beograda". A mozda su se potajno i ponadali da ce ispasti zrtve pa da UEFA sutne Srbiju sa takmicenja. To ocigledno nije proslo posto je UEFA zahtijevala nastavak utakmice. Albanci su danas mogli ispasti junaci da su se vratili na teren i manite mi price o tome kako bi ih navijaci napali. To se moze dovest pod kontrolu.
- MeSko Hz
#668 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Ja čak mislim da su Srbi poslali ovu letjelicu da bi UEFA mislila da su to Albanci uradili i da bi izazvali ovaj nered ....
- Altair_SA
#669 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Fol oni opasni, njih 30.000 na 11 albanskih igraca...5 0 5 wrote:upravu je. nikad ih nije dosadno gledati.bambina78 wrote:Cega se pametan stidi, budala se ponosi....vukikozlici wrote:a recite sta ocete.... bih nikad ovako paklenu atmosferu nece imati da im poslje prekida vidse nesmje niko izac na stadion...
JNA je grmio... grmilo... a ne bosnom behar probeharao trube zastave itd.. smjesno
neuporedivo
btw...albanci se usrali i ispali pickice![]()
![]()
Nego kako cete u Tiranu jadna vam majka
A kad smo kod same tekme, pa hebemu albanci su imali par konkretnijih sansi nego srbi. Inace sprska repka je losa skroz, tanko tanko.
- guber90
#670 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
Samo ti sebe lazi, kada izgubite ovu utakmicu i dobijete barem nekoliko utakmica bez navijaca, ako ne i neku suspenziju, valjda se onda susretnes sa realnoscu. Vidjeli smo kako se navijaci mogu dovesti pod kontrolu.Cybernetic wrote:Nisam gledao utakmicu, ali srpski navijaci su zvizdali albanskoj himni i vikali "Ubij Siptara" i slicne gluposti. Mislim, to je bilo za ocekivati. Da je prva utakmica bila u Tirani, stvar bi bila slicna i govorilo bi se kako su Albanci govna, njihovi redari tukli srpske igrace itd. Nazalost su i Albanci dosli da provociraju cim je brat albanskog premijera ekstra ponio tu letjelicu sa albanskom zastavom pa da se kod kuce mogu kurciti o tome sto su radili "usred Beograda". A mozda su se potajno i ponadali da ce ispasti zrtve pa da UEFA sutne Srbiju sa takmicenja. To ocigledno nije proslo posto je UEFA zahtijevala nastavak utakmice. Albanci su danas mogli ispasti junaci da su se vratili na teren i manite mi price o tome kako bi ih navijaci napali. To se moze dovest pod kontrolu.
- Partijaner
#671 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
NLJO je bio primjecen iznad stadiona JNA. 
Last edited by Partijaner on 14/10/2014 23:42, edited 1 time in total.
-
L u c i f e r
#672 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
I redar je dobio po bubrezima...

-
nelle_tz
#673 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
[/quote]
Da dodam još "osim daljinskog upravljača kod Rame je nadjeno i nekoliko kilograma kokaina,2 ručne bombe te veća količina kokica i 3D naočale za što bolji doživljaj"
[/quote]
Bolje receno 10 kg spida !:)
Bolje receno 10 kg spida !:)
-
CungaLunga
#674 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
amidzazeher wrote:Sta je hackovali vam sve stranice pa ovdje trazis infoarea51 wrote:Generalni sekreta FSS Laković je to izjavioOrg wrote: Ti sad malo gopodin u rukavicama, lafo to te interesuje, tvoj problem je mangupe što to niko nije izjavio...
Ma naravno da me interesuje(ne nešto pretjerano)jer je to moja reprenzetacija![]()
- diason
#675 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe
redar na utakmici