Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
madesa

#651 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by madesa »

zrakomlat wrote:
Cybernetic wrote:
Šveđanin wrote:MUP Srbije potvrdio, letjelicom upravljao brat albanskog premijera.
Jesu li to u Albaniji izbori na pomolu? :D
Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhapšen je večeras u VIP loži stadiona Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa zastavom Velike Albanije posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije, saznaje "Blic".

Kod Rame je nađen i daljinski upravljač kojim je upravljano bespilotnom letelicom koja je nosila zastavu Velike Albanije.

Kako saznajemo, Orfi Rama poseduje američki pasoš.

Vjerovatno već pušten iz pritvora :D
ahahhaah
area51

#652 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by area51 »

Org wrote:
area51 wrote:Delegat utakmice izjavio da su se bili stekli uslovi da se utakmica nastavi ali šiptari nisu htjeli.
Na stranu ova "euforija" i zajebancija oko ovog cirkusa mene interesuje u tom slučaju šta se dešava ?
Ti sad malo gopodin u rukavicama, lafo to te interesuje, tvoj problem je mangupe što to niko nije izjavio...
Generalni sekreta FSS Laković je to izjavio
Ma naravno da me interesuje(ne nešto pretjerano)jer je to moja reprenzetacija
AcaLukas

#653 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by AcaLukas »

area51 wrote:Delegat utakmice izjavio da su se bili stekli uslovi da se utakmica nastavi ali šiptari nisu htjeli.
Na stranu ova "euforija" i zajebancija oko ovog cirkusa mene interesuje u tom slučaju šta se dešava ?
Kako bi se stekli uslovi? Da isprazne stadion i da UNPROFOR zamjeni redare koji sada vjerovatno vani cekaju s flasama da bacaju na albance?
Šveđanin

#654 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Šveđanin »

Partijaner wrote:
DoZeN wrote:
Logovan wrote:0:3 :izet: :izet: :D

Bravo Albanci.

Imaju ljudi muda do poda. :thumbup:
za sta imaju muda ?
:lol: :izet:

Image

Potvrđeno od jednog preševskog albanca, ovo je Blendi Fevziu, albanski novinar.

Image
It_is_a_Leclerc

#655 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by It_is_a_Leclerc »

@area51

Nije to delegat izjavio. I onaj na RTRS-u je to "provjereno" saznao, ali jedina izjava delegata je da - "Nisu postojali uslovi da se utakmica nastavi". To u najkraćem znači, da je i on tražio da se isprazni dio ili cijeli stadion, ili da se nešto uradi, ali FSS to nije mogao i smio izvesti.

Ko god je u životu upravljao onim dronom, zna da je apsolutno nemoguće upravljati s onim, a da ga na neki način ne nadzireš jer se sprava nevjerovatno lako obrušava, zbog gravitacije, i stalno moraš balansirati visinu.
Šibicar

#656 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Šibicar »

zrakomlat wrote:
Cybernetic wrote:
Šveđanin wrote:MUP Srbije potvrdio, letjelicom upravljao brat albanskog premijera.
Jesu li to u Albaniji izbori na pomolu? :D
Orfi Rama, brat albanskog premijera Edija Rame, uhapšen je večeras u VIP loži stadiona Partizana pod osnovanom sumnjom da je organizovao i rukovodio incidentom sa zastavom Velike Albanije posle kojeg je prekinuta fudbalska utakmica reprezentacija Srbije i Albanije, saznaje "Blic".

Kod Rame je nađen i daljinski upravljač kojim je upravljano bespilotnom letelicom koja je nosila zastavu Velike Albanije.

Kako saznajemo, Orfi Rama poseduje američki pasoš.

Vjerovatno već pušten iz pritvora :D

Da dodam još "osim daljinskog upravljača kod Rame je nadjeno i nekoliko kilograma kokaina,2 ručne bombe te veća količina kokica i 3D naočale za što bolji doživljaj" :mrgreen:
Itakoto

#657 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Itakoto »

Sve ok ali gdje bas Albanci da ih zajebu usred Beograda. Albanci? Nikad ovo nece preboliti. :izet:
amidzazeher

#658 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by amidzazeher »

area51 wrote:
Org wrote:
Ti sad malo gopodin u rukavicama, lafo to te interesuje, tvoj problem je mangupe što to niko nije izjavio...
Sta je hackovali vam sve stranice pa ovdje trazis info :lol: :lol:
FIDELCA

#659 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by FIDELCA »

A zasto komentator govori "stadion Partizana",sto ne kaze jna ?
Cybernetic

#660 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 02:23, edited 1 time in total.
mirzet87sa

#661 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by mirzet87sa »

https://www.facebook.com/GazetaExpress
Imate tu vise, koga zanima
Baltazar_khan

#662 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Baltazar_khan »

mekaba

#663 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by mekaba »

Leti patka leti Dron Albanija shampion. :lol:
kamen spoticanja

#664 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by kamen spoticanja »

sta kazu,jel bio kakav lav u pratnji tog brata albanskog premijera :izet:
Org

#665 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Org »

area51 wrote:
Org wrote:
Ništa onda kurir.rs svakako vam je to najbolji izvor informacija, ne možeš da im ne vjeruješ... ne znam šta trošiš vrijeme ovdje, tamo ste se vjerovatno već plasirali u polufinale eura...
Šveđanin

#666 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Šveđanin »

Jeste to je on.

Srbi standard. :D

Image
vazna

#667 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by vazna »

Cybernetic wrote:Nisam gledao utakmicu, ali srpski navijaci su zvizdali albanskoj himni i vikali "Ubij Siptara" i slicne gluposti. Mislim, to je bilo za ocekivati. Da je prva utakmica bila u Tirani, stvar bi bila slicna i govorilo bi se kako su Albanci govna, njihovi redari tukli srpske igrace itd. Nazalost su i Albanci dosli da provociraju cim je brat albanskog premijera ekstra ponio tu letjelicu sa albanskom zastavom pa da se kod kuce mogu kurciti o tome sto su radili "usred Beograda". A mozda su se potajno i ponadali da ce ispasti zrtve pa da UEFA sutne Srbiju sa takmicenja. To ocigledno nije proslo posto je UEFA zahtijevala nastavak utakmice. Albanci su danas mogli ispasti junaci da su se vratili na teren i manite mi price o tome kako bi ih navijaci napali. To se moze dovest pod kontrolu.
Ti bas ko dijete. :lol:
MeSko Hz

#668 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by MeSko Hz »

Ja čak mislim da su Srbi poslali ovu letjelicu da bi UEFA mislila da su to Albanci uradili i da bi izazvali ovaj nered ....
Altair_SA

#669 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Altair_SA »

5 0 5 wrote:
bambina78 wrote:
vukikozlici wrote:a recite sta ocete.... bih nikad ovako paklenu atmosferu nece imati da im poslje prekida vidse nesmje niko izac na stadion...

JNA je grmio... grmilo... a ne bosnom behar probeharao trube zastave itd.. smjesno

neuporedivo

btw...albanci se usrali i ispali pickice
Cega se pametan stidi, budala se ponosi....
upravu je. nikad ih nije dosadno gledati. :lol: :lol: :lol:
Fol oni opasni, njih 30.000 na 11 albanskih igraca... :lol: tipicno cetnicko junacenje :oops:

Nego kako cete u Tiranu jadna vam majka :izet:

A kad smo kod same tekme, pa hebemu albanci su imali par konkretnijih sansi nego srbi. Inace sprska repka je losa skroz, tanko tanko.
guber90

#670 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by guber90 »

Cybernetic wrote:Nisam gledao utakmicu, ali srpski navijaci su zvizdali albanskoj himni i vikali "Ubij Siptara" i slicne gluposti. Mislim, to je bilo za ocekivati. Da je prva utakmica bila u Tirani, stvar bi bila slicna i govorilo bi se kako su Albanci govna, njihovi redari tukli srpske igrace itd. Nazalost su i Albanci dosli da provociraju cim je brat albanskog premijera ekstra ponio tu letjelicu sa albanskom zastavom pa da se kod kuce mogu kurciti o tome sto su radili "usred Beograda". A mozda su se potajno i ponadali da ce ispasti zrtve pa da UEFA sutne Srbiju sa takmicenja. To ocigledno nije proslo posto je UEFA zahtijevala nastavak utakmice. Albanci su danas mogli ispasti junaci da su se vratili na teren i manite mi price o tome kako bi ih navijaci napali. To se moze dovest pod kontrolu.
Samo ti sebe lazi, kada izgubite ovu utakmicu i dobijete barem nekoliko utakmica bez navijaca, ako ne i neku suspenziju, valjda se onda susretnes sa realnoscu. Vidjeli smo kako se navijaci mogu dovesti pod kontrolu.
Partijaner

#671 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Partijaner »

NLJO je bio primjecen iznad stadiona JNA. :mrgreen:
Last edited by Partijaner on 14/10/2014 23:42, edited 1 time in total.
L u c i f e r

#672 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by L u c i f e r »

I redar je dobio po bubrezima... :D

Image
nelle_tz

#673 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by nelle_tz »

[/quote]

Da dodam još "osim daljinskog upravljača kod Rame je nadjeno i nekoliko kilograma kokaina,2 ručne bombe te veća količina kokica i 3D naočale za što bolji doživljaj" :mrgreen:[/quote]
Bolje receno 10 kg spida !:)
CungaLunga

#674 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by CungaLunga »

amidzazeher wrote:
area51 wrote:
Org wrote: Ti sad malo gopodin u rukavicama, lafo to te interesuje, tvoj problem je mangupe što to niko nije izjavio...
Sta je hackovali vam sve stranice pa ovdje trazis info :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
diason

#675 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by diason »

redar na utakmici :-)
Image
Post Reply