Obicne djevojke koje prodaju sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- seoBIH
#651 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ses i samo SES. Od ljubavi nema nista.
- berenice
#652 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Nema tebi. Pazi šta želiš.
- dobar osjecaj
#653 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Covjek ne zna drugacije.berenice wrote:Zaljubio se dabogda, gade jedan muški!
Ljudi koji odrastu u obicnim funkcionalnim porodicama s roditeljima koji bez osjecaja muke i patnje brinu jedno za drugo, pa i za djecu, ne uce da je svaki oblik truda za osobu koju zelis neka strasna muka u kojoj iskljucivo razmisljas koliko novca se isplati potrositi.
U njegovom svijetu nesto takvo tesko da postoji i on ne masta o tome sto ti zelis i smatras normalnim. Bitan mu je najjednostavniji put da se krvnicki istrese i sto bi se pretvarao da zeli da se istresa pod masnicom emocija i ljubavi kad za njima ne osjeca istinsku potrebu.
- cenecimoveocino
#654 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Izbori su prosliseoBIH wrote:Ses i samo SES. Od ljubavi nema nista.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
- supercali
#655 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
jbt i vi se uhvatile emka kao da je on reprezentativan primjer
ustvari kad bolje razmislim mozda i jeste sto se tice da kazem regiona
- dobar osjecaj
#656 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Pa on je jedini koji jos uvijek pise o vlastitom iskustvu. Zanimljivije je pratiti njegovu argumentaciju nego silne pokusaje upada forumasa koji nicim izazvani analiziraju nasu pismenost ili izdvajaju recenice iz konteksta zeljni rasprave "na suho" o semantickim nijansama izrazavanja drugih.supercali wrote:jbt i vi se uhvatile emka kao da je on reprezentativan primjer
- supercali
#657 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
pa ok on pise o vlastitom iskustvu al ne znaci da je vecina takva
i da su njegova iskustva mjerilo kakve su sve posjete prostitutkama
uzmi da to obuhvata od posjeta lasvanskoj dolini do posjeta u najboljim apartmanima najboljih hotela naravno zavisno od finansijske moci muskaraca
evo on je kao uzivao u tim nekim srednjim da kazem prag pariz gdje vec je sve spominjao (iako mislim da su to price jarana i poznanika pa on prepricava u svoje ime al nebitno) ne znaci da svi idu tamo imati sex
ja imam poznanika koji je ovdje isao tim kurvama ili prostitutkama nazovi ih kako zelis
jednostavno volio to i znam da je nakon nekog vremena bilo slucajeva da ova jedna od tih plati za njega jer je stalna musterija a valjda joj se i svidja ili je uzivala nebitno
zato ne mozes sve podvuci pod jedno
kako medju muskarcima tako i medju tim djevojkama
slucaj u njemackoj cini mi se
ona direktorica neke jake firme bila al se bavila prostitucijom ne zbog para nego zbog uzitka izazova sta li dok je neki klijent nije prepoznao pa je izaslo u javnost
nego odosmo mi daleko od teme
nisu ti klubovi tema nego djevojke koje zive oko nas rade skoluju se ili sta vec izlaze navece kao svi mi provode se a onda pored toga imaju musterije za sex koji placaju uzitak s njom
i da su njegova iskustva mjerilo kakve su sve posjete prostitutkama
uzmi da to obuhvata od posjeta lasvanskoj dolini do posjeta u najboljim apartmanima najboljih hotela naravno zavisno od finansijske moci muskaraca
evo on je kao uzivao u tim nekim srednjim da kazem prag pariz gdje vec je sve spominjao (iako mislim da su to price jarana i poznanika pa on prepricava u svoje ime al nebitno) ne znaci da svi idu tamo imati sex
ja imam poznanika koji je ovdje isao tim kurvama ili prostitutkama nazovi ih kako zelis
jednostavno volio to i znam da je nakon nekog vremena bilo slucajeva da ova jedna od tih plati za njega jer je stalna musterija a valjda joj se i svidja ili je uzivala nebitno
zato ne mozes sve podvuci pod jedno
kako medju muskarcima tako i medju tim djevojkama
slucaj u njemackoj cini mi se
ona direktorica neke jake firme bila al se bavila prostitucijom ne zbog para nego zbog uzitka izazova sta li dok je neki klijent nije prepoznao pa je izaslo u javnost
nego odosmo mi daleko od teme
nisu ti klubovi tema nego djevojke koje zive oko nas rade skoluju se ili sta vec izlaze navece kao svi mi provode se a onda pored toga imaju musterije za sex koji placaju uzitak s njom
- dobar osjecaj
#658 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Njegovo iskustvo i njegov primjer i komentarisem. Tu ne postoji vecina. I ne vjerujem da je ista u ponasanju i potrebama bilo kojeg pojedinca identicno tipicno za bilo koju vecinu.supercali wrote:pa ok on pise o vlastitom iskustvu al ne znaci da je vecina takva
Iz svog okruzenja poznajem dva muskarca koji su izricito rekli da su posjecivali prostitutke. Jedan je iz imucne porodice, operisan od socijalizacije i ostvarivanja prosjecnih kontakata s djevojkama koji bi mogli voditi do nekog stabilnijeg odnosa. Bio je operisan i od potrebe da koristi zastitu i stekao je neku bolest od koje se svakih nekoliko mjeseci udaljava na lijecenje, potpuno izoblicen u strasnim patnjama.
Drugi je prosjecan momak odrastao uz oca alkoholicara, nikad do svoje tridesete godine zivota nije imao djevojku i stalno tvrdi da je nesposoban da ostvari normalan odnos. Putovao je par puta s nama u Prag kad nam je jasno rekao da odlazi po usluge prostitutki slijedeci cini mi se preporuku koju je nasao bas na ovom forumu. Naizgled sladak momak, obrazovan, zaposlen, naslijedio stan od roditelja, drag u drustvu ali osjeca se nesposobno da se priblizi bilo kojoj djevojci i lakse poseze za prostitutkama.
- supercali
#659 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
vidis da je individualno
nego hoces ti na kafu pusti suplju
(svaka povezanost sa ovom temom je slucajna i ne predstavlja misljenje autora)
nego hoces ti na kafu pusti suplju
(svaka povezanost sa ovom temom je slucajna i ne predstavlja misljenje autora)
- Bambi_na_kofeinu
#660 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Emko, ja tebe potpuno razumijem šta pišeš, nije to nikakva duboka filozofija.
Tvoja percepcija je da za seks plaćaš, na ovaj ili onaj način, bilo parama, bilo pažnjom ili "trudom".
To je sjebana percepcija.
Nisi ni prvi ni zadnji sa sjebanom percepcijom međuljudskih odnosa, ništa novo ni šokantno.
Ti na seks gledaš kao na to da ona tebi nešto daje u zamjenu za nešto.
Nezamislivo ti je da će neko željeti tebe, da joj je bitno da uživaš ili da ti ugodi, smatraš da za to što će ti "dati" treba da nečim platiš.
Eh sad, zašto ti misliš da koitus (i ne samo koitus već onaj momenat u kojem ti ćaskaš uz piće, šarmiraš je i šta već) trebaš kupovati, bilo pričom, pićem ili lovom...u to ne ulazim. Ali je sjebano.
A o tome da ti se jebe šta ko misli o tome govore tvoji kilometarski postovi. Jeb'ga...
Tvoja percepcija je da za seks plaćaš, na ovaj ili onaj način, bilo parama, bilo pažnjom ili "trudom".
Nisi ni prvi ni zadnji sa sjebanom percepcijom međuljudskih odnosa, ništa novo ni šokantno.
Ti na seks gledaš kao na to da ona tebi nešto daje u zamjenu za nešto.
Nezamislivo ti je da će neko željeti tebe, da joj je bitno da uživaš ili da ti ugodi, smatraš da za to što će ti "dati" treba da nečim platiš.
Eh sad, zašto ti misliš da koitus (i ne samo koitus već onaj momenat u kojem ti ćaskaš uz piće, šarmiraš je i šta već) trebaš kupovati, bilo pričom, pićem ili lovom...u to ne ulazim. Ali je sjebano.
A o tome da ti se jebe šta ko misli o tome govore tvoji kilometarski postovi. Jeb'ga...
-
emko1234
#661 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ja sam se zaljubim u svaku djevojku s kojom budem, nekad sam zaljubljen sat, nekad dan, nekad 7 dana. A doći će dan kad ću se zaljubiti za čitav život. I baš zato što ovako razmišljam sad, što sam prošao sve što sam prošao, znat ću da čuvam, cijenim i poštujem svoju ženu za cijeli život.berenice wrote:Zaljubio se dabogda, gade jedan muški!emko1234 wrote: Ne kontaš ti ovdje krucijalnu činjenicu koju ja pokušavam da istaknem otkako je počela cijela priča i dio oko moralisanja.
SEX SE UVIJEK PLAĆA I PLAĆAO SE. Znači ne plaća se samo nešto tako što daš lovu iz ruke u ruku. Nego postoji milion drugih načina.
Evo primjer, upoznam curu u kafani. Sinoć u 1. Dobra, jebo bi je a po njenom ponašanju i stavu prema meni, vidim da ni njoj ne bi bilo mrsko. Šta radim?
Pod A) ufatim je za kosu, odvučem u wc. Naguzim je preko lavaboa, u tom prvom fatanju za kosu, uzmem nož sa šanka kojim konobari režu hljeb za meze, pocijepam joj odjeću uz pomoć noža. I onda imamo coitus. Zavrsimo. Ja se vraćam za svoj stol, ona nek se snađe.
Pod B) Priđem, šarmiram, pričam, slušam, častim pićem, pričam, laskam, nasmijavam, častim pićem, pričam, slušam, pričam, nudim se da je otpratim/odvezem kući. Vozim je kući, malo tvrđa. Treba izaći još koji put. Uzimam broj, pišem, zovem, dogovoram se. Idem po nju, idemo na piće/večeru i tako 3-4 puta.
Moral of the storry. I ovu varijantu kao i u bilo koju drugu varijantu gdje su uključeni muškarac i žena, a muškarac od žene specifično želi jednu stvar, očigledno je nužno platiti ili "platiti" da bi došao do te stvari, jel tako? Što je meni sasvim ok, i nemam problem s tim.
E sad, nekad sam rapoložen da se ganjam s nekim, i izlazim 4-5-6 puta, nekad manje nekad više da bi došlo do penetriranja mog falusa i njenu vaginu. A nekad boga mi i nisam, nekad sam raspoložen da jebem bez ikakvog psihičkog truda, jer novčani me svakako prati u svakoj varijanti.
E u tim momentima mi je lakše otici u kurve. Prvo ubijem monotoniju, drugo nemam baš nikakvu potrebu da se nešto mentalno ulažem u to. Ona je tu, ja sam tu i to je sigurica. I treće, neće me zvati, peglati i dosađivati nakon svega, jer je to bilo čisto profesionalno što je meni vrlo bitan aspekt u cijeloj priči.
Da se vratimo varijanti kad izlazim kao sa "normalnom" djevojkom. KAd dođe do tog momenta da se određene stvari dese, žene to uvijek primaju puno bliže srcu nego muškarci. Ukoliko ja nisam zainteresovan za daljnju saradnju ni po tom ni po nekom drugom pitanju, počinje drugi dio odnosa u kojem se moraš mentalno naprezati da bi ga prekinuo.
Dakle u početku imaš psihički trud oko toga kako ćeš prići, postavit se, dopasti joj se, doći u situaciju da uzmeš broj/izađeš vani, poljubiš, opet izađeš, imaš sex. Sav taj psihički trud i zalaganja prati i ovaj fizički vid. Vozaš, zoveš, plaćaš, kupiš čokoladicu, kinder jaje, neki simbolični poklon i slično. I sve je to super i sve je to ok. Ali meni ko meni nekad jednostavno nije do toga jer mi je peglanje. I onda, a pogotovo kad sam vani, odem negdje i priuštim sebi neku egzotiku tipa tajlanđanke, kolumbijke, crnkinje i slično. To ti je onako iskreno od mene.
I jebe mi se šta će ko misliti o tome i o meni.
A do tada, ko koga zajebe. C est la vie.
-
UltraBosnjak
#662 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ja nit guzim, nit sam zaljubljen, a vec je proslo 20 ljeta ! Hebiga 
- pirmin
#663 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ne kazem niti da je njegova percepcija ispravna niti da je pogresna ali me zanima ko si ti da odredjujes tako nesto.Bambi_na_kofeinu wrote: Tvoja percepcija je da za seks plaćaš, na ovaj ili onaj način, bilo parama, bilo pažnjom ili "trudom".
Ko uopste odredjuje ispravnost neke ili necije percepcije?
Nije valjda da su to jos uvijek vjerske ustanove ili jos gore drustvo psihologa/psihijatara/-ologa koji su i sami do zla boga spaljeni mentalno...
Ko ti daje pravo da tako nesto decidno tvrdis? Da nije nas predsjednik?
Ako je on-onda OK.
- Bambi_na_kofeinu
#664 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ko mi kaže da on osjeća da uvijek nečim mora platiti seks? Pa on sam, citiram ga.pirmin wrote:
Ne kazem niti da je njegova percepcija ispravna niti da je pogresna ali me zanima ko si ti da odredjujes tako nesto.
Ko uopste odredjuje ispravnost neke ili necije percepcije?
Nije valjda da su to jos uvijek vjerske ustanove ili jos gore drustvo psihologa/psihijatara/-ologa koji su i sami do zla boga spaljeni mentalno...
Ko ti daje pravo da tako nesto decidno tvrdis? Da nije nas predsjednik?
Ako je on-onda OK.![]()
Ili ko mi kaže da je to sjebano? Pa ako polaziš od toga da ne postoji mjerodavnost sjebanosti (a polaziš jer su eto svi ionako "spaljeni mentalno") onda je bespredmetno da ti odgovaram.
Ovo oko predsjednika, vjere etc je valjda trebala biti neka šela,šaga, nešto...ne razumijem tu vrstu humora.
- JThomas
#665 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
to je sto posto tačna percepcija, nešto uvijek moraš dati i uložiti. to nešto ne mora biti novac, ne mora biti uopšte materijalno, ali besplatno i bez obaveza ne postoji na ovom svijetu. i stoga, često može biti jeftinije i lakše uložiti novac nego dio sebe...
- Bambi_na_kofeinu
#666 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Između uložiti sebe i uložiti nešto od sebe a da bi kupio seks je cijeli jedan svemir.JThomas wrote:to je sto posto tačna percepcija, nešto uvijek moraš dati i uložiti. to nešto ne mora biti novac, ne mora biti uopšte materijalno, ali besplatno i bez obaveza ne postoji na ovom svijetu. i stoga, često može biti jeftinije i lakše uložiti novac nego dio sebe...
Misliš li ti da te neka žena može pželjeti seksualno? Ili misliš da je moraš nečim (materijalnim ili ne) potkupiti za to?
- supercali
#667 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
obicne djevojke sex prodaja onako zabava ?
alo ba idite na podforum filozofija s tom pricom
alo ba idite na podforum filozofija s tom pricom
- JThomas
#668 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
ne bih rekao da je osnovni princip drukčiji. daješ nešto da bi dobio satisfakciju.Bambi_na_kofeinu wrote:Između uložiti sebe i uložiti nešto od sebe a da bi kupio seks je cijeli jedan svemir.JThomas wrote:to je sto posto tačna percepcija, nešto uvijek moraš dati i uložiti. to nešto ne mora biti novac, ne mora biti uopšte materijalno, ali besplatno i bez obaveza ne postoji na ovom svijetu. i stoga, često može biti jeftinije i lakše uložiti novac nego dio sebe...
Misliš li ti da te neka žena može pželjeti seksualno? Ili misliš da je moraš nečim (materijalnim ili ne) potkupiti za to?
moram se i ja složiti da hoću sa njom, moram i ja uložiti isto što i ona, ako ništa drugo.
- Henry Chinaski
#669 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Vala, i ja sam se trudio oko cura, nekad uspješno, nekad neuspješno.emko1234 wrote: Ne kontaš ti ovdje krucijalnu činjenicu koju ja pokušavam da istaknem otkako je počela cijela priča i dio oko moralisanja.
SEX SE UVIJEK PLAĆA I PLAĆAO SE. Znači ne plaća se samo nešto tako što daš lovu iz ruke u ruku. Nego postoji milion drugih načina.
Evo primjer, upoznam curu u kafani. Sinoć u 1. Dobra, jebo bi je a po njenom ponašanju i stavu prema meni, vidim da ni njoj ne bi bilo mrsko. Šta radim?
Pod A) ufatim je za kosu, odvučem u wc. Naguzim je preko lavaboa, u tom prvom fatanju za kosu, uzmem nož sa šanka kojim konobari režu hljeb za meze, pocijepam joj odjeću uz pomoć noža. I onda imamo coitus. Zavrsimo. Ja se vraćam za svoj stol, ona nek se snađe.
Pod B) Priđem, šarmiram, pričam, slušam, častim pićem, pričam, laskam, nasmijavam, častim pićem, pričam, slušam, pričam, nudim se da je otpratim/odvezem kući. Vozim je kući, malo tvrđa. Treba izaći još koji put. Uzimam broj, pišem, zovem, dogovoram se. Idem po nju, idemo na piće/večeru i tako 3-4 puta.
Moral of the storry. I ovu varijantu kao i u bilo koju drugu varijantu gdje su uključeni muškarac i žena, a muškarac od žene specifično želi jednu stvar, očigledno je nužno platiti ili "platiti" da bi došao do te stvari, jel tako? Što je meni sasvim ok, i nemam problem s tim.
E sad, nekad sam rapoložen da se ganjam s nekim, i izlazim 4-5-6 puta, nekad manje nekad više da bi došlo do penetriranja mog falusa i njenu vaginu. A nekad boga mi i nisam, nekad sam raspoložen da jebem bez ikakvog psihičkog truda, jer novčani me svakako prati u svakoj varijanti.
E u tim momentima mi je lakše otici u kurve. Prvo ubijem monotoniju, drugo nemam baš nikakvu potrebu da se nešto mentalno ulažem u to. Ona je tu, ja sam tu i to je sigurica. I treće, neće me zvati, peglati i dosađivati nakon svega, jer je to bilo čisto profesionalno što je meni vrlo bitan aspekt u cijeloj priči.
Da se vratimo varijanti kad izlazim kao sa "normalnom" djevojkom. KAd dođe do tog momenta da se određene stvari dese, žene to uvijek primaju puno bliže srcu nego muškarci. Ukoliko ja nisam zainteresovan za daljnju saradnju ni po tom ni po nekom drugom pitanju, počinje drugi dio odnosa u kojem se moraš mentalno naprezati da bi ga prekinuo.
Dakle u početku imaš psihički trud oko toga kako ćeš prići, postavit se, dopasti joj se, doći u situaciju da uzmeš broj/izađeš vani, poljubiš, opet izađeš, imaš sex. Sav taj psihički trud i zalaganja prati i ovaj fizički vid. Vozaš, zoveš, plaćaš, kupiš čokoladicu, kinder jaje, neki simbolični poklon i slično. I sve je to super i sve je to ok. Ali meni ko meni nekad jednostavno nije do toga jer mi je peglanje. I onda, a pogotovo kad sam vani, odem negdje i priuštim sebi neku egzotiku tipa tajlanđanke, kolumbijke, crnkinje i slično. To ti je onako iskreno od mene.
I jebe mi se šta će ko misliti o tome i o meni.
Ali ne vjerujem da sam ikad zvučao ovako jadno.
Uzmi brate digitron i nađi ekonomsku isplativost. Vjerujem da ti je jeftinije naručiti iz kataloga, da se ne zahmetiš, a biraš model...
-
crnoplavo
#670 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
ne znam sta bi vam reko, da ne kazem ne znam sta bih vam reko
al
al
- dale cooper
#671 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ja mogu shvatiti kada neko želi samo seks bez ulaganja emocija. Ono što ne shvatam je zašto to neko
smatra lošim.
smatra lošim.
-
Mario979
#672 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Koliko fula, TEMA su obične djevojke koje se prodaju za novac a ne likovi ili razlozi njihovih klijenata.
mMada sumnjam da je sve šuplja, nije Sarajevo veliki grad i nijedna obična djevojka nebi rizikovala da nosi tu etiketu.
A sigurno je da ima tih nekih koje se smatraju manekenkama modelima pa odu malo u inostranstvo da rade po sedmicu dvije i zarade za pola godine
mMada sumnjam da je sve šuplja, nije Sarajevo veliki grad i nijedna obična djevojka nebi rizikovala da nosi tu etiketu.
A sigurno je da ima tih nekih koje se smatraju manekenkama modelima pa odu malo u inostranstvo da rade po sedmicu dvije i zarade za pola godine
- alkalna_baterija
#673 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
pa naravno da se zna, to što možda još nije došlo do tebe ili tvog nekog, ne znači da to opet neka druga grupica ljudi ne znaMario979 wrote:Koliko fula, TEMA su obične djevojke koje se prodaju za novac a ne likovi ili razlozi njihovih klijenata.
-
nightvision
#674 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Zadnjih godina, ja sam tako cuo, isle su u tursku, radile kao modeli, manekenke, hostese...alkalna_baterija wrote:pa naravno da se zna, to što možda još nije došlo do tebe ili tvog nekog, ne znači da to opet neka druga grupica ljudi ne zna
- alkalna_baterija
#675 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
ove za koje ja znam, su našle fine momke, sad su u dužim vezama, a oni vjerovatno ni ne slute šta je u pozadini...