Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Stvarno je izgled mnogo bolji, to mi se i najvise svidja. Baterija - vidjet cemo, ima onu opciju restrict apps in background ali koliko sam skontao to je samo u onom battery saver mode-u ? Ako ima neko da detaljnije objasni zamolit cu
AmirBaa wrote:Stvarno je izgled mnogo bolji, to mi se i najvise svidja. Baterija - vidjet cemo, ima onu opciju restrict apps in background ali koliko sam skontao to je samo u onom battery saver mode-u ? Ako ima neko da detaljnije objasni zamolit cu
Mogu definitno potvrditi da je telefon mnogo brzi a za bateriju ne mogu jos da potvrdim.Sto se toce novog izgleda takodje mi se svidja i zadovoljan sam.I mene zanima ova opcija oko baterije?
Sve je ekstra... Samo , ne mogu da nadjem onaj efekat zakljucavanja ...ono tipa retro tv i to ...jesu izbacili ?
I isto mi je problem sa USB sto imam . Prikljucim ga na mob, ali mi u galeriji npr slike ne ocitava automatski, moram da otvorim explorer neki pa da ih nadjem ... Al haj , sve u svemu, veliki plus za MM
Meni je 5.0 jeo bateriju. Vidjet cemo sad kako ide. Sad kaze da je u zadnja 3h potrosio 23% baterije. Forumi, facebook. Samo uradio ja hard restart i dosla mi mapa sa baterijom, memorijom. Uradio back up igrica, programa, postavki i onda mi je vratio sve kao prije i nemam vise te mape. Sad za sad je dobro, ali pocne li bateriju opet jesti pojest cu ga
A trosi se isto kao prije. Imam osjecaj da svakih 3-4min padne 1-2%. Koristenje wifi,facebook se preleti, tapatalk. Preko browsera klix i to je to. Prije na g2 kad nisam.kuci vazda 3g drzao upaljen, sad vise ugasen nego upaljen i samo gledam kakva je baterija da ga punim
Primjetio sam da je wifi bolji. Vise se ne disconnect ako padne na sec signal. Prije cim malo oslabi signal ugasi wifi i nece da se spoji(avoided poor connection) dok manualno ne ukljucim.