Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kazo wrote:A moze li meni neko objasniti, kako lik u 10.ligi moze imati crnog lewandowskog, neymara, xavi,iniestu,di matiu,boatenga i jamesa? Stvarno sere i ovaj ea sports, nisam imo sut prema golu njegovi odbrambeni raznose u duelu,ccc. Ko da sam dobio nekog iz prve divizije a ne iz zadnje.
kazo wrote:A moze li meni neko objasniti, kako lik u 10.ligi moze imati crnog lewandowskog, neymara, xavi,iniestu,di matiu,boatenga i jamesa? Stvarno sere i ovaj ea sports, nisam imo sut prema golu njegovi odbrambeni raznose u duelu,ccc. Ko da sam dobio nekog iz prve divizije a ne iz zadnje.
E zeznuh se onda sto sam uzeo 15-ku mogu na low igrati i hajde reko bolje da ovo uzmem onda, inace costu platio oko 4k. Sad ne znam da li da se i ja sluzim tih hackovima jer ne mogu dalje od 9-te divizije
Nisu to hackovi Kupujes prodajes i zaradis tako .. Ili kupis coinse koji su vjerovatno strasno jeftini sada za 14.. Ali mislim da ti se ne isplati jer nema puno ljudi koji igraju uopste 14 pa da se sad mucis oko toga
kazo wrote:E zeznuh se onda sto sam uzeo 15-ku mogu na low igrati i hajde reko bolje da ovo uzmem onda, inace costu platio oko 4k. Sad ne znam da li da se i ja sluzim tih hackovima jer ne mogu dalje od 9-te divizije
I ja sam mislio da kupim 14-ku,posto mi nemoze fifa 15,pa sta mi savjetujes da uzimam ili ne? Gdje si ti uzeo,koliko si platio?
Radije u ovakvoj fazi igraj World Fifu koja je dzaba ( Ako postoji odnosno ako je aktivno to ako je nisu ukinuli) nego da uzimas 14 jer je tu malo igraca a i ako ih ima oni imaju milione i vrhunske timove i ti koji bi tek poceo im nista ne bi mogao sto bi te samo zivciralo
jel ko otvarao ove pakete od 25k? Šta ste dobili, Ja htio da clichya kupim, al evo ipak ću probati sakupit danas tih 25k pa kad izborim opstanak u drugoj ili promotion u prvu onda ću svakako imati dovoljno za njega.
kazo wrote:E zeznuh se onda sto sam uzeo 15-ku mogu na low igrati i hajde reko bolje da ovo uzmem onda, inace cosplatio oko 4k. Sad ne znam da li da se i ja sluzim tih hackovima jer ne mogu dalje od 9-te divizije
I ja sam mislio da kupim 14-ku,posto mi nemoze fifa 15,pa sta mi savjetujes da uzimam ili ne? Gdje si ti uzeo,koliko si platio?
Ako imas para uzmi, igraca ima jos uvijek i bice sigurno do fife 16. Sto kaze mustang bices nervozan na pocetku, ali to je dok ne sastavis tim. Ja sam juce igrao citav dan tournament i single player season i skupio pare da popunim ostatak ekipe. Sad je vec lakse i manje nerviranja Uzeo sam na go2a za 7 eura, ali sad je 9,6 https://www.g2a.com/fifa-14-origin-cd-k ... allkeyshop. Do tebe je, ako ima uzmi
Evo ja iz prve izborio promotion u prvu, malo mi falilo da osvojim. Jedva sakupih ovih 25k za ovaj coins pack i jedino što sam dobio malo kvalitetnije je madžukić
Plavo-bijeli wrote:Evo ja iz prve izborio promotion u prvu, malo mi falilo da osvojim. Jedva sakupih ovih 25k za ovaj coins pack i jedino što sam dobio malo kvalitetnije je madžukić
Inače evo ekipe sa kojom sam izborio promotion u prvu, a kako bi izborio opstanak i možda uspio osvojiti prvu kao prva pojačanja se spominju ROJO i MORENO.