Idemedosumom wrote:Float like a butterfly i sting like a bee.
3:0 u korist BiH. Molim omladinu koja cuga da se ne fata volana u ove sitne sate, kada budemo slavili po gradovima.
sta ako bude X .. i to je za slavlje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Idemedosumom wrote:Float like a butterfly i sting like a bee.
3:0 u korist BiH. Molim omladinu koja cuga da se ne fata volana u ove sitne sate, kada budemo slavili po gradovima.

Evo sav sam se nasekirao.Kinaski wrote:jako neprofesionalno sa tvoje stane
Postavi im link od klixa nek se registruju na forumalanx wrote:Diskusija s Nigerijcima na njihovom forumu:
Croatia-Mexico je za nekoliko dana nije nocasvukikozlici wrote:hladan tuš večeras tuzno jutro nedeljno nas ceka... imam nekipredosjecaj
Tebi je jarane ionako hladan tuš svako jutro kad se probudišvukikozlici wrote:hladan tuš večeras tuzno jutro nedeljno nas ceka... imam nekipredosjecaj
It_is_a_Leclerc wrote:Psihički i mentalno slaba ekipa koja je u utakmici generacije držala glavu iznad vode i zabila gol protiv litvanskog bunkera, prethodno se vrativši iz ponora Žiline, odigravši isto nešto prije tako 0-0 na Karaiskakiju protiv Grčke, i ekipa koja nije potonula nakon što je sama sebi dala gol u 2. minuti debija na svjetskom prvenstvu, već je pokazala finu igru i na kraju izgubila minimalnim rezultatom.Djuro11 wrote:Vecina nasih historijskih utakmica je zavrsila tako sto smo izgubili(Danska,Portugal x4+ Francuska i imali smo veliku dozu srecu gdje nam je Weiss izigravao Mesija prosle godine .Moglo je biti skroz drugacije i tamo.Svidja mi se taktika protiv Argentine ali treba biti realan.Mi smo psihicki i mentalno slaba ekipa.Japan je primjer ekipe koja je pala fizicki u 2 poluvremenu.
Zadovoljan sam ako i odigramo nerijeseno.Nije kraj za nas tada.Ako izgubimo.To ce biti zato sto je igrao Misimovic+ nedovoljno spremni Salihovic i s 2 napadaca.Glupo bi bilo da igramo s 2 napadaca protiv Nigerije jer to je jaka fizicki spremna ekipa koja ima par vrhunskih igraca za razliku od Irana
Uvjeren sam sad sve vise da ce biti najmanje 3 gola.Sad sve je do nas.Ili cemo biti kanta za nabijanje ili cemo napraviti nesto sutra
I usput.Moramo dobro da pratimo prije Iran s Argentinom.Jer ako Iran izgubi sutra,sto ja i mislim.Nama je dovoljno i nerijeseno.Zato bolje pametno odigrati.Nego srljati pa ispasti.Bolje se je vaditi na kraju protiv Irana nego Argentine
Što, opet bi guzio?karanana wrote:Ima li muslimana u ovoj nigeriji? I u zemlji i u reprezentaciji.
Tabele više nisu u modi?Opetja033 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Psihički i mentalno slaba ekipa koja je u utakmici generacije držala glavu iznad vode i zabila gol protiv litvanskog bunkera, prethodno se vrativši iz ponora Žiline, odigravši isto nešto prije tako 0-0 na Karaiskakiju protiv Grčke, i ekipa koja nije potonula nakon što je sama sebi dala gol u 2. minuti debija na svjetskom prvenstvu, već je pokazala finu igru i na kraju izgubila minimalnim rezultatom.Djuro11 wrote:Vecina nasih historijskih utakmica je zavrsila tako sto smo izgubili(Danska,Portugal x4+ Francuska i imali smo veliku dozu srecu gdje nam je Weiss izigravao Mesija prosle godine .Moglo je biti skroz drugacije i tamo.Svidja mi se taktika protiv Argentine ali treba biti realan.Mi smo psihicki i mentalno slaba ekipa.Japan je primjer ekipe koja je pala fizicki u 2 poluvremenu.
Zadovoljan sam ako i odigramo nerijeseno.Nije kraj za nas tada.Ako izgubimo.To ce biti zato sto je igrao Misimovic+ nedovoljno spremni Salihovic i s 2 napadaca.Glupo bi bilo da igramo s 2 napadaca protiv Nigerije jer to je jaka fizicki spremna ekipa koja ima par vrhunskih igraca za razliku od Irana
Uvjeren sam sad sve vise da ce biti najmanje 3 gola.Sad sve je do nas.Ili cemo biti kanta za nabijanje ili cemo napraviti nesto sutra
I usput.Moramo dobro da pratimo prije Iran s Argentinom.Jer ako Iran izgubi sutra,sto ja i mislim.Nama je dovoljno i nerijeseno.Zato bolje pametno odigrati.Nego srljati pa ispasti.Bolje se je vaditi na kraju protiv Irana nego Argentine
![]()
Ovo se zove sah-mat.
Sinoc sam vidio ovaj post o tome kako smo psihicki slabi, ali nisam imao snage da komentarisem.Opetja033 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Psihički i mentalno slaba ekipa koja je u utakmici generacije držala glavu iznad vode i zabila gol protiv litvanskog bunkera, prethodno se vrativši iz ponora Žiline, odigravši isto nešto prije tako 0-0 na Karaiskakiju protiv Grčke, i ekipa koja nije potonula nakon što je sama sebi dala gol u 2. minuti debija na svjetskom prvenstvu, već je pokazala finu igru i na kraju izgubila minimalnim rezultatom.Djuro11 wrote:Vecina nasih historijskih utakmica je zavrsila tako sto smo izgubili(Danska,Portugal x4+ Francuska i imali smo veliku dozu srecu gdje nam je Weiss izigravao Mesija prosle godine .Moglo je biti skroz drugacije i tamo.Svidja mi se taktika protiv Argentine ali treba biti realan.Mi smo psihicki i mentalno slaba ekipa.Japan je primjer ekipe koja je pala fizicki u 2 poluvremenu.
![]()
Ovo se zove sah-mat.
E tovukikozlici wrote:Mali_Vuk wrote:Ma više se taj neki "strah" veže na ranija sjećanja vezana za Nigeriju. Kad su igrali strašno dobro i stizali do osmine finala na svjetskim prvenstvima i bili glavna tema svjetskih medija. Al nije to danas više ta ista Nigerija. Ovo se može proći.
bakayoko , kanu , taribo west , jay jay okocha... babangida.... mrcine su to bile
Mene uopće ne brinu... Nema Nasrija i Meneza foliranata, nema Craiga Thompsonahomega wrote:Ma samo opušteno, noćas ćemo Nigerijce razbiti na male dijelove, neće znati gdje im je glava, gdje guzica. I Irance kasnije...
Sada me brinu Francuzi, s njima se sastajemo, a pokazali su vrijednost i odličnu igru, mogli bi s njima imati problema
Sve si ti u pravu, samo je problem u tome što je Nigerija, barem do sada, uvijek spadala u tih 10%Romanista 101% wrote:ove africke ekipe svi evropljani dobijaju na isti nacin: disciplinu i strpljenje, a to kod njh najmanje ima
pustiti ih neka trce u prazno, nek se svadjaju i bubaju jedan drugog u vugla...samo cekati kiks jer nema sanse da odigraju bez greske, nakon sto prime gol 90% africkih ekipa se raspadne