I ja sam sumnjao da je žensko, ali ima valjda 2 djece.House wrote:Muško Željko CvijanovićHavatar wrote:To je zenaHouse wrote:Glasam za Cvijanovića
Kandidati za člana predjsedništva (all about)
-
muzicar_iz_parka
#651 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
- ILVIIR
#652 Re: AW: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
I muskarci mogu imati djecu. A jesil kad vidio sliku gdje je cvijanovic trudan???muzicar_iz_parka wrote:I ja sam sumnjao da je žensko, ali ima valjda 2 djece.House wrote:Muško Željko CvijanovićHavatar wrote: To je zena
Osim toga, eno izletili mu i kaze bosicu da pokaze da je i on musko i da se kandiduje za bilo sta!!!
-
muzicar_iz_parka
#653 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
J...m ovu domaću politiku, nijednu dobru koku ne kandiduju... 
-
muzicar_iz_parka
#654 Re: AW: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Udan(a) je za muškarca, koliko znam da je nemoguće imati djecu iz te kombinacije.ILVIIR wrote: I muskarci mogu imati djecu. A jesil kad vidio sliku gdje je cvijanovic trudan???
Osim toga, eno izletili mu i kaze bosicu da pokaze da je i on musko i da se kandiduje za bilo sta!!!
Ko će ga znati, možda je ono narodno "htjelo biti muško a rodilo se žensko", pa na kraju imamo veoma očajan rezultat.
-
SSemir
#655 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
ko je medju htvatima najveca konkurencija hrz-u, kada je u pitanju predsjednistvo?
znam da je ovamo bake izetbegovic nedodirljiv, pa reko malo da trolam hrvate na glasanju
znam da je ovamo bake izetbegovic nedodirljiv, pa reko malo da trolam hrvate na glasanju
- Lakat Jebić
#656 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
na stranu zajebancija, mislim da je ceric prilicno omrazena licnost, koliko kod ateisticko/agnosticke toliko i kod vjernicke populacije. znam dosta ljudi koji njegovu kandidaturu podrzavaju u nekom, uslovno receno, javnom nastupu,iz cistog inata, dok privatno totalno protiv.JThomas wrote:i ja naginjem da ne podržava. al' kako to saopštiti džematlijama, nemojte ni slučajno za bivšeg reisa? kako bi to prihvatio onaj profil na kojeg to utiče?Lakat Jebić wrote: ma IZ ne podrzava cerica, samo se on i dalje koristi infrastrukturom zajednice
a za one na koje ne utiče je svakako svejedno...
ako mu je kandidatura ozbiljna, ako on ozbiljno misli da ima ikakve sanse, mislim da to najvise govori o njegovoj otudjenosti od "baze"
-
Insider-BiH
#657 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Jedini koji je do sada reagovao
http://www.nap.ba/vijest.php?id=3018
http://www.nap.ba/vijest.php?id=3018
- House
#658 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Ma to djeca od muža iz prvog braka 
btw moram pohvaliti plastičnog hirurga iz RS-a,sjajan posao
btw moram pohvaliti plastičnog hirurga iz RS-a,sjajan posao
-
muzicar_iz_parka
#659 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Imam prijedlog za riješenje ove naučne rasprave, izabraćemo najhrabrijeg na forumu izvlačenjem slamke koji će izvesti diverzantski upad u neprijateljsku teritoriju i ručnom metodom ustanoviti jel se radi o gdinu ili gđi Cvijanović.House wrote:Ma to djeca od muža iz prvog braka
- House
-
StupskaBitanga
#661 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Fahro ima iza sebe FTV, avaz kao i precutnu podršku Budimira i njegove stranke
- jon_jovi
#662 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Do sada najbolja ponuda barem kada su izbori za članove predsjedništva u pitanju. Postoji šansa da se izlaznost odlijepi sa 54%. Ovo je pokazatelj stanovite demokratizacije društa te veće osvještenosti stanovništva. Mi smo odprilike tamo gdje je Hrvatska bila poslije Tuđmanove smrti 2000. godine, mislim po stepenu demokracije i razvoja. Nije to baš utješna činjenica.
-
StupskaBitanga
#663 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Svi mogu samo ne Izetbegović
-
Heartbeats
#664 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
"U beskrajnom moru političkih poltrona, vladinih poslušnika, vladinih i nevladinih organizacija i inicijativa čija je primarna uloga osigurati stedstva iz novog granta, pojava Emira Suljagića čovjeka sa jasno definisanim stavom i kristalno jasnom vizijom zemlje u kojoj želi da živi, predstavlja nadu da ipak ima onih koji nisu odustali, odnosno da postoje oni koji se bore i koji će se nastaviti boriti za ideju jedne normalne građanske države u kojom možda nećemo živjeti mi, al naša djeca sigurno hoće."
http://tacno.net/slideshow/predrag-blag ... za-istinu/
http://tacno.net/slideshow/predrag-blag ... za-istinu/
- sinuhe
#665 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Cuj Dzebrail. Ko su Adil Zigic i Dzebrail?
- MOSALJOZE
#666 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Gledam maloprije vijesti,i press SDP-a.Bakir Hadziomerović:"Ja ću pobijediti na izborima"

-
sanjin_1
#667 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
i tata bi sine....MOSALJOZE wrote:Gledam maloprije vijesti,i press SDP-a.Bakir Hadziomerović:"Ja ću pobijediti na izborima"![]()
-
putokaz1
#668 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Izetbegović-HDZ-SDS
mada nikad se nezna
ko zna možda neko iznenadi
npr
Sefer???'
mada nikad se nezna
npr
Sefer???'
-
sanjin_1
#669 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Ispravka:putokaz1 wrote:Izetbegović-HDZ-SDS
mada nikad se nezna
npr
Sefer???'
Izetbegovic - Suljagic...teska borba
Covic - Raguz...zavisi od broja Bosnjackih glasova koji ce otici Fahri, u svakom slucaju neizvjesno
SDS - Ubjedljivo
- Danguba
#670 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Raguz pa sve drugo.
Neprocjenljivo je slusati i gledati kmecanje.
-
putokaz1
#671 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Hm Suljagić,koji je ''ukinio vjeronauku'',od njega ne očekujem mnogo,nije poznat nema infrastrukturu,nema lafinu,...sanjin_1 wrote:Ispravka:putokaz1 wrote:Izetbegović-HDZ-SDS
mada nikad se nezna
npr
Sefer???'
Izetbegovic - Suljagic...teska borba
Covic - Raguz...zavisi od broja Bosnjackih glasova koji ce otici Fahri, u svakom slucaju neizvjesno
SDS - Ubjedljivo
Izetbegović ima ''Ime'',ima stranku iza sebe,ima ljubav naroda prema stranci i Prezimenu,to što nema kvalitet to je Irelaventno.
Radončić i Hadžiomerović zajedno bi nešto mogli al njihove stranke su u blagom padu
- madesa
#672 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Glasajmo za Adilaa
- Opetja033
#673 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Moja kolebanja oko izbora za bosnjackog clana Predsjednistva:
Razmisljam izmedju Bakira Izetbegovica i Suljagica. Za Suljagica nisam mislio glasati jer nisam znao da li se izjasnjava kao Bosnjak. Kada su ljudi postavili klip gdje vrlo jasno i izricito kaze da je Bosnjak porasle su mu sanse. Zelim glasati za njega jer bi se trebao opaliti dobar samar bosnjackoj politickoj eliti u Sarajevu. Ne mislim da ce postici bilo sta, ne smatram ni da je prava osoba na tom mjestu ali bi njegova pobjeda bila itekakav samar bosnjackog eliti.
Sa druge strane zadnje sto zelim vidjeti jeste Bakira H kao bosnjackog clana Predsjednistva.To bi bilo pljuvanje u lice Bosnjacima jer, koliko sam upoznat, frajer se uopce ne smatra Bosnjakom.
Za Cerica nikada u zivotu ne bih glasao. Branio sam ga jer je preko njega kao licnosti zapravo napadana IZ i institucija reis ul uleme. Sada kada vise nije reis mogu komotno stati medju njegove kriticare. Ukoliko ne povuce svoju kandidaturu pokazace svima da je sva njegova prica o bosnjackom jedinstvu, o njegovoj borbi za jedinstvo Bosnjaka zapravo samo licna promocija. Jer upravo tim postupkom rizikuje da dodje do toga da Bakir H dobije ove izbore. Ne vjerujem da ce povuci kandidaturu ali isto tako ne vjerujem da ce Bakir H biti medju prva tri kandidata, no svejedno - da bi ostao vjerodostojan onima koji vjeruju u njega (ja ne) - mora povuci kandidaturu.
Fahro i Sefer i nemaju neke sanse tako da nisu vrijedni pomena.
Kandidaturom Bakira H SDP je zapravo najveci udarac zadao Suljagicu i Cericu. I Suljagic je u potpunosti u pravu kada je rekao da je ta kandidatura rani bajramski poklon Lagumdzije Izetbegovicu. Kod najveceg broja Bosnjaka postoji averzija, pa rekao bih i mrznja prema Bakiru H. Samim tim ce dobar dio onih koji su razmisljali da glas daju Cericu ili Suljagicu, brze bolje zaokruziti Izetbegovica kao najjaceg kandidata kako se glasovi ne bi rasipali.
Moja predvidjanja:
1) Bakir Izetbegovic
2) Suljagic
3-4) Ceric ili Fahro.
5) Bakir H
Razmisljam izmedju Bakira Izetbegovica i Suljagica. Za Suljagica nisam mislio glasati jer nisam znao da li se izjasnjava kao Bosnjak. Kada su ljudi postavili klip gdje vrlo jasno i izricito kaze da je Bosnjak porasle su mu sanse. Zelim glasati za njega jer bi se trebao opaliti dobar samar bosnjackoj politickoj eliti u Sarajevu. Ne mislim da ce postici bilo sta, ne smatram ni da je prava osoba na tom mjestu ali bi njegova pobjeda bila itekakav samar bosnjackog eliti.
Sa druge strane zadnje sto zelim vidjeti jeste Bakira H kao bosnjackog clana Predsjednistva.To bi bilo pljuvanje u lice Bosnjacima jer, koliko sam upoznat, frajer se uopce ne smatra Bosnjakom.
Za Cerica nikada u zivotu ne bih glasao. Branio sam ga jer je preko njega kao licnosti zapravo napadana IZ i institucija reis ul uleme. Sada kada vise nije reis mogu komotno stati medju njegove kriticare. Ukoliko ne povuce svoju kandidaturu pokazace svima da je sva njegova prica o bosnjackom jedinstvu, o njegovoj borbi za jedinstvo Bosnjaka zapravo samo licna promocija. Jer upravo tim postupkom rizikuje da dodje do toga da Bakir H dobije ove izbore. Ne vjerujem da ce povuci kandidaturu ali isto tako ne vjerujem da ce Bakir H biti medju prva tri kandidata, no svejedno - da bi ostao vjerodostojan onima koji vjeruju u njega (ja ne) - mora povuci kandidaturu.
Fahro i Sefer i nemaju neke sanse tako da nisu vrijedni pomena.
Kandidaturom Bakira H SDP je zapravo najveci udarac zadao Suljagicu i Cericu. I Suljagic je u potpunosti u pravu kada je rekao da je ta kandidatura rani bajramski poklon Lagumdzije Izetbegovicu. Kod najveceg broja Bosnjaka postoji averzija, pa rekao bih i mrznja prema Bakiru H. Samim tim ce dobar dio onih koji su razmisljali da glas daju Cericu ili Suljagicu, brze bolje zaokruziti Izetbegovica kao najjaceg kandidata kako se glasovi ne bi rasipali.
Moja predvidjanja:
1) Bakir Izetbegovic
2) Suljagic
3-4) Ceric ili Fahro.
5) Bakir H
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#674 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
Danguba wrote:Raguz pa sve drugo.
- ILVIIR
#675 Re: Kandidati za člana predjsedništva (all about)
sam je kriv ko god potrosi svoj glas na bosnjackog clana!
JoseMujica wrote:Danguba wrote:Raguz pa sve drugo.
Neprocjenljivo je slusati i gledati kmecanje.![]()
![]()
aaa dobro si....treba iz zajebancije za Raguža glasat
![]()
![]()