ja i? kakve veze ja imam s tim? to sto kontam bosnjacke zablude i nacionalizam automatski sam cetnik? ili jos bolje, ako je rukovodstvo u hagu - svi srbi su zlocinci?
i jedna i druga tvrdnja je racionalno utemeljena isto kao kad bih ja rekao,"e zato sto je pala kisa u mozambiku u bosni ce poskupiti brasno." mogu ja ponavljati demagogiju da je to tako, ali to nema veze sa naukom.
Tvoj/vaš problem je sto bez obzira sto je rukovodstvo u Hagu osudjeno za razne zlocine pa i genocid i dalje zelite da se distancirate od odgovornosti i uzivate u rezultatima istih zlocina bez imalo moralne kritike a koliko vidim i griznje savjesti ,nimalo ne pokusavajuci da ublazite te zlocine vaseg vodstva sa nekim ljudskim gestom tipa priznavanja genocida i ukidanja obiljezja i naziva samo jednog naroda i time pokusate da se iskupite svima onima koji su zbog toga najvise ispastali a to su protjerani i pobijeni narodi u RS, cime bi se relaksirali odnosi i krenulo bi se u bolje sutra na koliko toliko zdravim temeljima.
Šta više, u entitetskoj organizaciji se docekuju zlocinci sa cvjecem na trgovima, cak i oni sto su priznali svoje zlocine, salju se avioni po njih i negira se genocid u Srebrenici uz gromoglasan pljesak u salama i javno izrazavanje podrske onima koji to izjavljuju.
I vi hocete tako da vas neko prihvati i postuje.? Poslije svega sto su vasi predstavnici uradili u vase ime i za vas racun.?
Bez ikakve zelje da se iskupite ili pokazete pokajanje ?
Vi stvarno zivite u paralelnom svijetu iz kojeg cete izaci usranih gaca jer niste ni zasluzili nista bolje. Pa onda placite kako je ceo svet protiv vas.