KENJAC wrote:
7,6 postova po danu sto ce rec svaka 3 sata dan - noc zadnjih pet godina da si slao po jedan post !

Jebo Krlezu !

koliko ti mozes pisat !
Nego , jebo to. kako si se izvuko bez bana ? Ja napiso jednom da Nadal gubi kosu a onj mi sedam dana dade. Ne smiju tebe pa po meni !
samokontrola

...u situacijama kada znaš da sa džukelama možeš smo -džukelski-, ali opet ne dozvoliš sebi da se spustiš na taj nivo, pogotovu što je u pitanju pisana riječ, kod koje nije problem što će je drugi pročitati, nego što će ostati iza tebe i kada te više ne bude, tako da nema smisla da zbog budale ostavljaš pogrešan utisak...
autocenzura...vremenom provališ stavove sagovornika, ali na način da upoznaš njihove izvore ili generatore, uzroke.
ima tu svačega, pstp-a, lošeg iskusva, generalizacije, nepoznavanja činjenica, nedostatak dijaloga i sukobljavanja mišljenja koji bi iznjedrio jedan drugi, novi kvalitet, itd...u takvim slučajevima prećutiš jer znaš da osnov/uzrok svega nije loša namjera, već gore navedeno. jednostavno prepoznaš da to nisu stavovi koje bi takav rabio u live kontaktu i da bi to u praksi bilo drugačije...znaš da je riječ o sasvim drugoj, ok ličnosti, te u nemogućnosti dužeg a uživo razgovora prihvatiš da je stanje trenutno takvo kakvo je
opravdanje i satisfakciju za takav stav dobiješ pak naknadno od drugih koji se ne vrte u krug, takođe imaju loša životna iskustva ali su otvoreni za dijalog i razmjenu mišljenja, na način da se zapitaš da li bi ti imao snage za takvo šta, a sličnog iskustva...
i ovi treći, a prvopomenuti (počinje sa dž)...forumaši sa zadatkom pljuvanja svega i svačega u misiji odbrane i zaštite (dopisati po izboru - čega, najčešće je politika u pitanju, mada ima i drugih tema). i tako...okupi se društvo, njih 10-15, svaki ima po još 2-3 nika...i opa, opleti. osnovni pokretač mržnja, a glavni smisao života - istjerati svoje ili po svom na forumu.
zamišljam nagdrobne ploče takvih, za 20-30 godina -
ugradio sebe u odbranu df-a, zvizdića, federera, kroz 20.000 oštrih postova iz dalekog malmea. u toj borbi više puta banovan od strane moderatora, 40 postotni forumski invalid.
pola vremena ih žališ, a tuga se najbolje liječi smijehom. dakle, sprdaš se sa njima...