Imas p.p. (ja i ti ko cura i momak tajno se dopisujemoPoint. wrote:Moram pohvaliti ovu amigos listu. Radi super, odlican izbor kanala. Sad sam rahat sto se tice fudbala za ovu sezonu.
Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
- luckylaka
#651 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
- B6Redhell
#652 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
neko je od vas "Mescini" piso da su amigosi 8$ mijesecno. Meni traze 10$ sto I nije frka, samo reko da vidim sta je vas...
- luckylaka
#653 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Mozda sam ja napisao,ustvari je ...EXTRA KVALITETAN IPTV.B6Redhell wrote:neko je od vas "Mescini" piso da su amigosi 8$ mijesecno. Meni traze 10$ sto I nije frka, samo reko da vidim sta je vas...
GARANCIJA NA USLUGU.
CIJENA 8 EURA
UPLATE IDU NA 3,6 ILI 12 MJESECI
U SVAKA DOBA MOZETE ZATRAZIT TEST,MI CEMO VAM GA POSLAT.
- Radio Sarajevo
#654 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Lucky, daj mi link za to.luckylaka wrote:Mozda sam ja napisao,ustvari je ...EXTRA KVALITETAN IPTV.B6Redhell wrote:neko je od vas "Mescini" piso da su amigosi 8$ mijesecno. Meni traze 10$ sto I nije frka, samo reko da vidim sta je vas...
GARANCIJA NA USLUGU.
CIJENA 8 EURA
Imaju li oni Arene i koliko Arena imaju?
- luckylaka
#655 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Imaju 9 kanala Arene (5 srpskih i 4 hrvatska ...cini mi se,imaju 3 kanala Sport club(tj.6 ali 3 HD i 3 ista LQ)imaju,3 Sky sporta.2 BEina,@ eurosport.# Viasat sport.Ide P.P. Da napomenem samo da svi koji traze ovaj servis od mene da nemam nikakve veze sa ovim jer tip je pitaj Boga odakle i samo hocu da preporucim nesto dobro.Takodjer onima kojima servis ne bude radio perfekt nemoj da se zale Na Lucky-a(Lucky samo na svakog preporucenog ima samo mjesec dana free pretplatu tako da sad vec imam mescini da mi i dijete naslijedi gledatiRadio Sarajevo wrote:Lucky, daj mi link za to.luckylaka wrote:Mozda sam ja napisao,ustvari je ...EXTRA KVALITETAN IPTV.B6Redhell wrote:neko je od vas "Mescini" piso da su amigosi 8$ mijesecno. Meni traze 10$ sto I nije frka, samo reko da vidim sta je vas...
GARANCIJA NA USLUGU.
CIJENA 8 EURA
Imaju li oni Arene i koliko Arena imaju?
- B6Redhell
#656 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
http://www.ebay.com/itm/1-Year-or-6-mou ... 35e7fea563
Ne znam hoce li mi administrator dopustiti gore navedeni link. Uglavnom da li je iko od nasih barato sa ovim preko ebaya. Vele da su iz travnika i imaju jako dobru channel list-u. Doduse i nije nesto extra jeftino ali je jeftinije od nettv-ija. Zanima me dali je stabilno imalo. Sta ti mislis zemljak lakalucky.
Ne znam hoce li mi administrator dopustiti gore navedeni link. Uglavnom da li je iko od nasih barato sa ovim preko ebaya. Vele da su iz travnika i imaju jako dobru channel list-u. Doduse i nije nesto extra jeftino ali je jeftinije od nettv-ija. Zanima me dali je stabilno imalo. Sta ti mislis zemljak lakalucky.
-
Paul F.
#657 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ako ćeš hljeba preko pogače, evo ti i ovo
http://djmaxyy.wix.com/iptv-televizija.
Gledaj i na pik.ba.
http://djmaxyy.wix.com/iptv-televizija.
Gledaj i na pik.ba.
- luckylaka
#658 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ne mislim brate nista.Imam dva servisa i sve sto mi treba na njima tako da ne razmisljam vise dok ds=se ne pojavi nesto extra a jeftino..Ne znam stvarno sta je ovo .Meni su ova dva stabilna,kvalitetna tako da sam tu gdje sam.B6Redhell wrote:http://www.ebay.com/itm/1-Year-or-6-mou ... 35e7fea563
- ljevoruki
#659 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Na zalost nemam takvo iskustvo.Point. wrote:Moram pohvaliti ovu amigos listu. Radi super, odlican izbor kanala. Sad sam rahat sto se tice fudbala za ovu sezonu.
Razmijenjujem emaile vec danima sa nekim Draganom S. i nikako da mi posalje instrukcije kako da aktiviram servis. Posalo mi je m3u. file koji receiver (Mag 254) ne prepoznaje, onda mi je trazio MAC adresu koju sam mu poslao i on kaze da je pogresna
Poslao sam im poruku na Skype, niakd nisam dobio odgovor a reklamiraju podrsku 24/7.
Ima li koji drugi provider, ovaj mi se ne cini ni malo ozbiljan i profesionalan?
- luckylaka
#660 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ako ne uspijes pokusaj sa Bigtv.Ja nikakvih problema nema samo sto je u mene instalirano na Samsung smart .Radi odlicno.ljevoruki wrote:Na zalost nemam takvo iskustvo.Point. wrote:Moram pohvaliti ovu amigos listu. Radi super, odlican izbor kanala. Sad sam rahat sto se tice fudbala za ovu sezonu.
Razmijenjujem emaile vec danima sa nekim Draganom S. i nikako da mi posalje instrukcije kako da aktiviram servis. Posalo mi je m3u. file koji receiver (Mag 254) ne prepoznaje, onda mi je trazio MAC adresu koju sam mu poslao i on kaze da je pogresna.....
Poslao sam im poruku na Skype, niakd nisam dobio odgovor a reklamiraju podrsku 24/7.
Ima li koji drugi provider, ovaj mi se ne cini ni malo ozbiljan i profesionalan?
- ljevoruki
#661 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Radi li taj preko receivera ili samo kao app na tv?luckylaka wrote: Ako ne uspijes pokusaj sa Bigtv.Ja nikakvih problema nema samo sto je u mene instalirano na Samsung smart .Radi odlicno.
Ja nemam Samsung TV.
imas li link za bigtv?
moze i na pp, kako god tebi odgovara.
- B6Redhell
#662 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ja sam mu trazio test, rekao mi je da sam vec testiro njihovu televiziju, kasnije je skonto da nisam pa mi poslao probno na 24h. Ja sam uspio njegovu m3u file ubaciti u mag254 I radilo je vrlo kratko vrijeme. Medjutim prekidalo je I ledilo pravo... doduse ne mogu se ni ja pohvaliti sa super brzim internetom ali sam programiro da radi na SD channels samo ali opet je prekidalo na nekim kanalima da se nije moglo gledati nikakoljevoruki wrote:Na zalost nemam takvo iskustvo.Point. wrote:Moram pohvaliti ovu amigos listu. Radi super, odlican izbor kanala. Sad sam rahat sto se tice fudbala za ovu sezonu.
Razmijenjujem emaile vec danima sa nekim Draganom S. i nikako da mi posalje instrukcije kako da aktiviram servis. Posalo mi je m3u. file koji receiver (Mag 254) ne prepoznaje, onda mi je trazio MAC adresu koju sam mu poslao i on kaze da je pogresna.....
- ljevoruki
#663 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
B6Redhell wrote:Ja sam mu trazio test, rekao mi je da sam vec testiro njihovu televiziju, kasnije je skonto da nisam pa mi poslao probno na 24h. Ja sam uspio njegovu m3u file ubaciti u mag254 I radilo je vrlo kratko vrijeme. Medjutim prekidalo je I ledilo pravo... doduse ne mogu se ni ja pohvaliti sa super brzim internetom ali sam programiro da radi na SD channels samo ali opet je prekidalo na nekim kanalima da se nije moglo gledati nikakoljevoruki wrote:Na zalost nemam takvo iskustvo.Point. wrote:Moram pohvaliti ovu amigos listu. Radi super, odlican izbor kanala. Sad sam rahat sto se tice fudbala za ovu sezonu.
kako si uspio ubaciti m3u listu u mag 254? kad prikljucim usb stick file nije na listi, ne prepoznaje ga.
ja imam 18mbps down i 5mbps up, trebalo bi biti u redu.
imas li nekog drugog providera za preporuciti?
- luckylaka
#664 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Pa jesam ti poslao na sta sve radi.Haj ispocetka na p.p.ljevoruki wrote:Radi li taj preko receivera ili samo kao app na tv?luckylaka wrote: Ako ne uspijes pokusaj sa Bigtv.Ja nikakvih problema nema samo sto je u mene instalirano na Samsung smart .Radi odlicno.
Ja nemam Samsung TV.
imas li link za bigtv?
moze i na pp, kako god tebi odgovara.
- ljevoruki
#665 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Jesi, dobio sam pp. Vec se registrovao i cekam da mi posalju listu kanala i cijene.luckylaka wrote:Pa jesam ti poslao na sta sve radi.Haj ispocetka na p.p.
thnx
- Šveđanin
#666 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Kupio sam sebi opet IPTV listu, ali drugi prodavac. Cijena je 7 eura mjesecno i placa se preko paypala.
Evo sta dobijem od kanala, podebljao sam one bitne meni (sportske). Trzanja nema, dobro ide, doduse nije mi se dalo povezivati na TV opet, za sada gledam samo na tabletu, laptopu, telefonu... Koga zanima, imate gomilu ovih prodavaca sto prodaju za dijasporu i ovdje pa pogledajte sta vam odgovara:
http://www.olx.ba/pretraga?trazilica=iptv
Evo sta dobijem od kanala, podebljao sam one bitne meni (sportske). Trzanja nema, dobro ide, doduse nije mi se dalo povezivati na TV opet, za sada gledam samo na tabletu, laptopu, telefonu... Koga zanima, imate gomilu ovih prodavaca sto prodaju za dijasporu i ovdje pa pogledajte sta vam odgovara:
BHT
FTV
HAYAT
HAYAT FOLK
HAYAT PLUS
TK TUZLA
OBN
FACE TV
HRT 1
HRT 2
HRT 3
RTL
NOVA TV
DOMA TV
RTL 2
RTL KOCKICA
TV 1
NOVA RS
24 KITCHEN
K 3
CMC MUSIC
BOOMERANG -TEST
KIDS MIX 1 - TEST
KIDS MIX 2 - TEST
KIDS
MINI TV
NICKELODEON
HISTORY
DISCOVERY
ANIMAL PLANET
NATIONAL GEOGRAPHIC
CRIME & INVESTIGATION
M1 FILM
AXN ADRIA
AXN SPIN
HBO ADRIA
HBO COMEDY
CINESTAR TV
FILM-TEST
CINESTAR PREMIERE 1
CINESTAR PREMIERE 2
CINEMAX 1
CINEMAX 2
FOX
FOX CRIME
FOX LIFE
FOX MOVIES
ARENA HD 1
ARENA HD 2
ARENA HD 3
ARENA HD 4
SPORTKLUB 1
SPORTKLUB 2
SPORTKLUB 3
SPORTKLUB HD
SPORTKLUB 1 HD
SPORTKLUB 2 HD
SPORTKLUB 3 HD
ARENA 1 SRB
ARENA 2 SRB
ARENA 3 SRB
ARENA 4 SRB
ARENA 5 SRB
EUROSPORT
EUROSPORT 2
FIGHT CHANNEL
ATV
AL JAZEERA
RTRS
RADIO KAFIC - TEST
RTS 1
RTS 2
B92
SOS
HAPPY TV
DUGA TV
MTV IGMAN
DM SAT
OTV VALENTINOVO-TEST
BN SAT
BN MUSIC
LOV I RIBOLOV
GRAND TV
MTV ADRIA
E !
N1 BOSNA
PRVA
PRVA PLUS
PINK
PINK 2
PINK 3
PINK BIH
PINK SOAP
PINK PLUS
PINK KIDS
PINK FILM
PINK FOLK 2
PINK EXTRA
PINK MUSIC
PINK WORLD
PINK ZABAVA
PINK COMEDY
PINK REALITY
PINK WESTERN
PINK MOVIES 2
PINK ACTION
PINK ACTION 2
PINK ACTION 3
PINK HORROR
PINK PREMIUM
PINK MOVIES 3
KLASIK TV
SKY PREMIERE UK
SKY COMEDY UK
SKY FAMILY UK
SKY ACTION UK
SKY COMEDY DE
SKY ACTION DE
SKY CINEMA DE
SKY CINEMA +24 DE
SKY EMOTION DE
SKY HITS DE
SKY ATLANTIC DE
NAT GEO DE
NAT GEO WILD DE
BEIN SPORT 1 HD
BEIN SPORT 2 HD
BEIN SPORT 3 HD
BEIN SPORT MAX 4
BEIN SPORT MAX 5
CANAL+SPORT
SPORT+
SKY SPORT 1 UK
SKY SPORT 2 UK
SKY SPORT 3 UK
SKY SPORT 4 UK
SKY SPORT 5 UK
SKY SPORT F1 UK
SKY BUNDESLIGA 1 DE
SKY SPORT 1 HD DE
SKY SPORT 2 HD DE
OTE CINEMA 1 HD
OTE CINEMA 2
OTE CINEMA 3
OTE SPORT 1 HD
OTE SPORT 2 HD
OTE SPORT 3 HD
OTE SPORT 4 HD
OTE SPORT 5 HD
OTE SPORT 6 HD
LIG TV 1
LIG TV 2
LIG TV 3
MA CHAINE SPORT
SUPER SPORT 1 ALB
SUPER SPORT 2 ALB
SUPER SPORT 3 ALB
SUPER SPORT 4 ALB
BT SPORT 1
BT SPORT 2
XXX 1
XXX 2
PINK EROTIC 1
PINK EROTIC 2
PINK EROTIC 3
PINK EROTIC 4
PENTHOUSE HD
DISCOVERY DE
ORF 1 - TEST
ORF 2 - TEST
ZDF TEST
PRO 7
ALBANSKI PAKET (28 kanala)
FILM NJE HD ALB
RTV 21 HD ALB
ALSAT M ALB
KLAN KOSOVA ALB
RTK ALB
KTV KOHAVIZION
STV FOLK ALB
RTV 21+
FOLK+ ALB
TV KLAN ALB
FILM COMEDY ALB
FILM HITS ALB
FILM DY HD ALB
FILM THRILLER ALB
EXPLORER ALB
FILM AKSION ALB
FILM DRAME ALB
TOP CHANNEL ALB
TRING MAX ALB
TRING PLANET ALB
TRING SHQIP ALB
TRING SUPER ALB
TRING TRING ALB
TRING WORLD ALB
SUPER SPORT ALB 1
SUPER SPORT ALB 2
SUPER SPORT ALB 3
SUPER SPORT ALB 4
-
klikerusa
#667 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Laki nije objasnio pa i ne znam...A kako lista ide na tablet i telefon? Naravno iPhone...Šveđanin wrote:Kupio sam sebi opet IPTV listu, ali drugi prodavac. Cijena je 7 eura mjesecno i placa se preko paypala.
- Šveđanin
#668 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
U glavnom taj od koga kupis ti posalje jedan dugacki kod. Ti na tabletu/telefonu skines program VLC Player ili IPTV (koji ti vec kaze), otvoris taj kod i pojave ti se tvoji kanali.. ide dobro, samo za vise informacija moras pitati onoga kod koga si kupila listu.
- luckylaka
#669 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Pa ne mogu objasniti kada ne znam.Nisam upucen u tablete,telefone,box samo u smart app.klikerusa wrote:Laki nije objasnio pa i ne znam...A kako lista ide na tablet i telefon? Naravno iPhone...Šveđanin wrote:Kupio sam sebi opet IPTV listu, ali drugi prodavac. Cijena je 7 eura mjesecno i placa se preko paypala.
-
5korpus
#670 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Dobro je to za 7€, imas dobre sportske kanale 
-
marschall
#671 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
izvinjam se za padobranski upad, ali ima li nesto osim net-tv dobro i pouzdano za zapadnu evropu da ima puno sportkih kanala?
-
Paul F.
- luckylaka
#673 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Ima brate kako nema .Ko jos gleda Nettv.Pusti@Paula zeza se.Imas ovdje ponuda kakvih hoces.Hoces za box,smart tv,comp...samo prosaraj forum ili pitaj sta te interesujei kako bi gledao.marschall wrote:izvinjam se za padobranski upad, ali ima li nesto osim net-tv dobro i pouzdano za zapadnu evropu da ima puno sportkih kanala?
- luckylaka
#674 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
Nemoj zezat covjeka kad znam 2-3 app.koje su dostupne bilo gdje.Paul F. wrote:Nema.
-
Paul F.
#675 Re: Ex Yu TV Kanali za Dijasporu
E jbg, sve mu piše a on oće da se njemu maksuz ponovo napiše.luckylaka wrote:Nemoj zezat covjeka kad znam 2-3 app.koje su dostupne bilo gdje.Paul F. wrote:Nema.