Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ćiribiribela wrote:Odbija me, izmedju ostalog, kad mu je telefon stalno u rukama.
jedino gore od toga je kad ne popusta telefon, krene u wc-nosi telefon, krene dva koraka od stola, uzme telefon
kao da ceka uvijek hitan poziv, a meni to izgleda kao strah da ce neko cackati po telefonu
mozda ima nekih snimaka u telefonu koji nisu za svacije oci
meni je ostala navika da nosim telefon kad krenem u wc jer u raji imamo jednu izrazito ruznu naviku, a to je kad neko ode do wc-a ili slicno, a ostavi telefon, obicno mu neko uzme telefon i posalje "volim te" ili nesto slicno bilo kojoj zenskoj osobi iz imenika.. to me nekako naucilo da kljuceve od auta i telefon nikada ne ostavljam na stolu.
anjaistkrank wrote:meni je ostala navika da nosim telefon kad krenem u wc jer u raji imamo jednu izrazito ruznu naviku, a to je kad neko ode do wc-a ili slicno, a ostavi telefon, obicno mu neko uzme telefon i posalje "volim te" ili nesto slicno bilo kojoj zenskoj osobi iz imenika.. to me nekako naucilo da kljuceve od auta i telefon nikada ne ostavljam na stolu.
Ista stvar i kod mene
Mada uspijem nekako suzbiti tu naviku ako ne sjedim sa jaranima.
ćiribiribela wrote:Odbija me, izmedju ostalog, kad mu je telefon stalno u rukama.
jedino gore od toga je kad ne popusta telefon, krene u wc-nosi telefon, krene dva koraka od stola, uzme telefon
kao da ceka uvijek hitan poziv, a meni to izgleda kao strah da ce neko cackati po telefonu
mozda ima nekih snimaka u telefonu koji nisu za svacije oci
ne stavljam sifru. Kad dohvati moj telefon i bilo sta drugo licno, sve mi je rekla o svom karakteru, losim navikama i nesigurnosti. Jednoj sam se dobro ismijao...ja u kupatilu cujem zvuk tadasnje moje nokie...kad izadjoh rekoh, pa draga, je li ti stvarno mislis da poznavajuci tebe ja nisam izbrisao sve poruke koje bi ti rado procitala i ostavio ponesto da ti se imam zasto smijati :lol:Tokom 5 sati putovanja do tebe sam imao dovoljno vremena da proberem