Ovi konstitutivni su meni vrh...majke mi...
Salvatore vam daje vrlo lijepe primjere, i to cinjenicne, a vi ih naravno obrcete na totalno kontra nacin. I pogresan, podrazumijevano. Ne znam odete li ikad na ove neke RS ili HB forume tipa Nezavisnih ili Poskoka, ali neka vam ne bude mrsko pa skoknite i probajte tamo komunicirati. Mislim da cete u roku svega par postova shvatiti da je stanje identicno ovom ovdje i ovome sto vi radite ovdje. Jedina razlika je u broju ucesnika - ovdje vas je vise (valjda radi generalne statistike

), dok na Nezavisnim komuniciraju svega 3-4 lika, a na Poskoku je nesto slicno tome.
Tamo ce vas popljuvati u trku jer niste S ili H, gdje vec odete, isto kao sto ce popljuvati i Bosance. I onda, kad se vratite ovdje, dajte nama Bosancima pojasnite u cemu je to konkretno razlika izmedju vas, danasnjih svetih BHS konstitutivnih etnicara...?
Ja vam tvrdim - ni u cemu. Pricate istu pricu (vrlo glupu i ogranicenu, btw), mrzite jedni druge, a i sve ostalo sto nema vas etnicko-vjerski prefix ili sufix, a kada vas se upita zasto je to tako, svi imate pricu koja se ne razlikuje ni za milimetar, ali istovremeno niste u stanju uopste dati bilo kakve smislene odgovore.
A ta prica koju vi pricate nije nista drugo nego najobicnija propagandno-indoktrinacijska nebuloza koju slusamo vec 20 godina i koja vam je svima, ocito, jedino relevantno u zivotu.