Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
shandrprcSA

#651 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by shandrprcSA »

hvala @sheilak :D znaci, djaba sve ako prc nije kako treba :D :D
sour cherry

#652 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by sour cherry »

npr? :D
Npr.nema para,a iskompleksiran što ga nema.Kaže da mu novac nije bitan,a bitniji mu je više nego onima koji priznaju da im je bitan.To se vidi.
Najbitnije je kako se ponaša prema djevojci,mada ni to nije odlučujuće.Nerijetko se prema curi ponašaju super,a prema drugim ljudima ogavno itd.Ma ima tu svašta.
sheilak

#653 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by sheilak »

shandrprcSA wrote:hvala @sheilak :D znaci, djaba sve ako prc nije kako treba :D :D
ne znam, to je sastavni dio tvog nicka. :D

ma, ne. evo, sour cherry je to fino objasnila. razlozi su raznoliki i individualni :-D , ali ne mislim da se to tako često dešava baš zbog novca.
motorna_pila

#654 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by motorna_pila »

sheilak wrote:
shandrprcSA wrote:hvala @sheilak :D znaci, djaba sve ako prc nije kako treba :D :D

ma, ne. evo, sour cherry je to fino objasnila. razlozi su raznoliki i individualni :-D , ali ne mislim da se to tako često dešava baš zbog novca.
Ma joj. Skoro svaka ce cura ostaviti momka, muza, nije bitno, ako ovaj nema novca da joj ispunjava prohtjeve..
Jer zenama je jako bitno da budu voljene, a tesko da ce se bilo koja zadovoljiti samo da joj svaki dan govoris da je puno volis i sl.

Bitno je kako se ti ponasas prema njoj, a to naravno bi ukljucivalo koliko cesto je obradujes poklonima, koliko cesto bi je pocastio raznim sitnicama, tipa putovanja, tretman kod kozmeticara i sl.

Recimo da se desi da u datom momentu nemam para, i da ne mogu da joj pruzam sve te pogodnosti, 95% djevojaka bi skuzilo da mi jednostavno nije stalo da nje, i noga. Brakovi i veze uglavnom pucaju radi finansija, jer para vrti gdje burgija nece. Tesko da bi se koja stisla i rekla da se odrice svih ti uzivanja, haj bicemo na hljebu i vodi, za ime nase ljubavi...

Ma pare su okosnica svake veze, to je svima jasno... Bez para nema zivota. Mogu ja biti fin i lijep prema curi, ali ako joj ne mogu obezbjediti lijep, lagodan i ugodan zivot, u kojem bi uzivala, dzaba. Ja ostadoh da se patim, a ona ode.
Last edited by motorna_pila on 25/09/2013 13:07, edited 1 time in total.
Šveđanin

#655 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Šveđanin »

A i ne znam odakle se toliko gledaju pare? Čije pare? Nije Bosna Luksemburg da ti imaš recimo 10-20% ljudi koji su žestoki lovatori. :)

Šta je zaleđina za vas? Ko je bogat? Recimo on ima stan (na kredit), auto (na kredit), vikendica od roditelja i posao u državnoj službi sa tendencijom da možda vas zaposli.. I on je dobra prilika, neko za koga se djevojke otimaju? :roll: :D
edo_79

#656 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by edo_79 »

Image

:evil: :mrgreen:
sour cherry

#657 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by sour cherry »

Ma joj. Skoro svaka ce cura ostaviti momka, muza, nije bitno, ako ovaj nema novca da joj ispunjava prohtjeve..
Daj ne pretjeruj.Prohtjeve sama sebi ispunjavam koliko mogu.Ono što potroši na mene,očekujem da to halali :D
insomnia78

#658 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by insomnia78 »

Šveđanin wrote:A i ne znam odakle se toliko gledaju pare? Čije pare? Nije Bosna Luksemburg da ti imaš recimo 10-20% ljudi koji su žestoki lovatori. :)

Šta je zaleđina za vas? Ko je bogat? Recimo on ima stan (na kredit), auto (na kredit), vikendica od roditelja i posao u državnoj službi sa tendencijom da možda vas zaposli.. I on je dobra prilika, neko za koga se djevojke otimaju? :roll: :D
Pa u poredjenju sa onim koji zivi kod staraca, od njihovog dzeparca, vozi se busem, nema posla, je vrh:-)

s' moje sokoćalo
sheilak

#659 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by sheilak »

@motorna pila
Jer zenama je jako bitno da budu voljene, a tesko da ce se bilo koja zadovoljiti samo da joj svaki dan govoris da je puno volis i sl. Bitno je kako se ti ponasas prema njoj, a to naravno bi ukljucivalo koliko cesto je obradujes poklonima, koliko cesto bi je pocastio raznim sitnicama, tipa putovanja, tretman kod kozmeticara i sl.
"ma, skoro svaka" - ja iskreno ne znam zbog čega većina forumaša (ili barem to zaključujem iz postova koje sam pročitala)ima ovako loše mišljenje o ženama :-D nije ovo tačno, govorim ti iz perspektive žene :-D . nisu sve žene, opet kažem, proračunate **** kojima je stalo samo do ispunjenja vlastitih prohtjeva, bez obzira koje vrste. barem kada se radi o ozbiljnim vezama.
Recimo da se desi da u datom momentu nemam para, i da ne mogu da joj pruzam sve te pogodnosti, 95% djevojaka bi skuzilo da mi jednostavno nije stalo da nje, i noga.
mislim da su žene dovoljno inteligentne (i/ili dovoljno intuitivne) da shvate da to nije tako. ;-)
Brakovi i veze uglavnom pucaju radi finansija, jer para vrti gdje burgija nece. Tesko da bi se koja stisla i rekla da se odrice svih ti uzivanja, haj bicemo na hljebu i vodi, na ustrb nase ljubavi...
ne mislim da su financije razlog pucanja veze/braka, dakle one same po sebi jer navodno manjak financija automatski znači manjak užitka, bilo to čulne vrste ili neke druge, već tenzije, svadje i brige koje nastaju usljed financijskih problema, a tiču se ozbiljnih životnih pitanja, a ne trenutnog zadovoljstva. naravno onda da (obostrana) ljubav pada u drugi plan i da nestaje. jer se ona mora njegovati, ali ne nužno novcem i materijalnim stvarima.
Ma pare su okosnica svake veze, to je svima jasno... Bez para nema zivota. Mogu ja biti fin i lijep prema curi, ali ako joj ne mogu obezbjediti lijep, lagodan i ugodan zivot, u kojem bi uzivala, dzaba. Ja ostadoh da se patim, a ona ode
moram se nasmijati ovome. jer znam šta misliš, ali opet ti moram reći da ovo nije tačno, barem ne u tolikoj mjeri kakvu očekuješ/ od koje strepiš. pa, zaboga, nije svaka sponzoruša, barem ne do srži. :lol:
Billy Ben Dover

#660 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Billy Ben Dover »

plain vanilla wrote:
onda ces zacas naci ljubav svog zivota
sudeci po komentarima muskaraca, sve zene su sponzoruse i jedva cekaju da dodju na grbacu nekom muskarcu
teško. prvo zato što ne znaju da mogu da žive na moj račun jer ja živim asketski pa one zaključuju da nemam toliko para, a drugo, većina žena neće da ide u prirodu nego u grad, gdje mogu da se obuku i srede, izađu i pokažu drugima.
Last edited by Billy Ben Dover on 25/09/2013 13:19, edited 1 time in total.
korisnik101

#661 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by korisnik101 »

motorna_pila wrote:
sheilak wrote:

Jer zenama je jako bitno da budu voljene, a tesko da ce se bilo koja zadovoljiti samo da joj svaki dan govoris da je puno volis i sl.

Bitno je kako se ti ponasas prema njoj, a to naravno bi ukljucivalo koliko cesto je obradujes poklonima, koliko cesto bi je pocastio raznim sitnicama, tipa putovanja, tretman kod kozmeticara i sl.

Recimo da se desi da u datom momentu nemam para, i da ne mogu da joj pruzam sve te pogodnosti, 95% djevojaka bi skuzilo da mi jednostavno nije stalo da nje, i noga. Brakovi i veze uglavnom pucaju radi finansija, jer para vrti gdje burgija nece. Tesko da bi se koja stisla i rekla da se odrice svih ti uzivanja, haj bicemo na hljebu i vodi, za ime nase ljubavi...

Ma pare su okosnica svake veze, to je svima jasno... Bez para nema zivota. Mogu ja biti fin i lijep prema curi, ali ako joj ne mogu obezbjediti lijep, lagodan i ugodan zivot, u kojem bi uzivala, dzaba. Ja ostadoh da se patim, a ona ode.
Ima istine u tvojim rijecima.
Ali sam vidio svojim ocima udane zene koje sve to gore dobiju,.,.. i opet svrljaju sa drugima.
Nije bog stvorio stvar koja bi zauvijek ugodila zenama.
Mada pare jesu bitne. KO kaze da nisu, laze.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#662 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by ladyblue18 »

JOINT_1921 wrote:
ladyblue18 wrote:
JOINT_1921 wrote:Ma ovdje na forumu su ti sve moralne, ne zanima ih to, bitno je da se vole a + je ako je obrazovan... Nikada ne bi ostavile svoju ljubav zato jer ona nema posla... :lol:
Haj boga ti ako bude srece mozda i tebe kakva ostavi zato sto ne budes imao posao.
Ocigledno nisi skontala sta sam napisao...
Skontala sam ja tebe vrlo dobro, nego ti mene nisi skontao :wink:
sheilak

#663 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by sheilak »

Billy Ben Dover wrote:
plain vanilla wrote:
sudeci po komentarima muskaraca, sve zene su sponzoruse i jedva cekaju da dodju na grbacu nekom muskarcu
teško. prvo zato što ne znaju da mogu da žive na moj račun jer ja živim saketski pa one zaključuju da nemam toliko para, a drugo, većina žena neće da ide u prirodu nego u grad, gdje mogu da se obuku i srede, izađu i pokažu drugima.
pa, evo sad znaju. :D a zavisi gdje je vodiš u prirodu.
Havatar

#664 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Havatar »

motorna_pila wrote:
GaRGa wrote:takav je vakat da i zene i muskarci gledaju da se "udaju" sto bolje...
A i ona prijasnja vremena, (mislim na Jugoslaviju) su bila takva da su se ljudi vjencavali prvenstveno radi ljubavi.. tako da skoro pa nije bilo vazno ko sta ima, jer su, po mom nekom sudu, svi bili tu negdje, jednaki po svom materijalnom statusu... Titova radnicka klasa prednjacila, imalo se posla, pa i para, a danas ja bih rekao da nijedna zena ne bi htjela kokuza (bez obzira koliko taj kokuz lijep bio)... :D

Ako cemo iskreno, tesko da bi se moglo na prste jedne ruke nabrojati koliko djevojaka bi pristalo da krene od nule sa svojim izabranikom, (iako ce na forumu skoro svaka da kaze da je ljubav ta koja prevazilazi sve barijere) da ne prave pompezna vjencanja(citaj da se pokazuju ljudima), da pristanu zivjeti, hajmo to tako formulisati, u izvjesnoj oskudici, kao podstanari, sa malim primanjima, itd...

Tako da je tacno da djevojke, zene, prije samog izgleda, zaljubljenosti, spremnosti na pozrtvovanje, kriomice gledaju da li njihov partner ima stan, auto, vikendicu, gdje i sta radi, ima li para... Pa poslije toga dolazi ljubav...

Takav vakat dos'o. :)
Zivjele bi kao podstanari ali ne zbog ljubavi nego zbog toga da ne budu u istoj kuci sa svekrvom
sour cherry

#665 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by sour cherry »

Ali sam vidio svojim ocima udane zene koje sve to gore dobiju,.,.. i opet svrljaju sa drugima.
Vidjela sam i ja muškarce kako varaju prelijepe supruge sa objektivno ružnijim ženama,ali sa stanom u Njemačkoj,kućom na moru.Nije sve u ljepoti.Možda imaju interesantniju ličnost,a možda i dobru dušu :D :D Eh sad,primjera ima svakakvih :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#666 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by plain vanilla »

Billy Ben Dover wrote:
plain vanilla wrote:
teško. prvo zato što ne znaju da mogu da žive na moj račun jer ja živim asketski pa one zaključuju da nemam toliko para, a drugo, većina žena neće da ide u prirodu nego u grad, gdje mogu da se obuku i srede, izađu i pokažu drugima.
jes vala, ni ja ne volim prirodu zbog insekata :mrgreen:
Billy Ben Dover

#667 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

sheilak wrote: pa, evo sad znaju. :D a zavisi gdje je vodiš u prirodu.
što dalje od civilizacije. možda i negdje u aziju, afriku ili južnu ameriku u neku siromašnu jeftinu zemlju na nekoj izolovanoj plaži ili blizu džungle ili na nekom ranču, a možda i kod nas negdje u šumi.
sheilak

#668 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by sheilak »

Billy Ben Dover wrote:
sheilak wrote: pa, evo sad znaju. :D a zavisi gdje je vodiš u prirodu.
što dalje od civilizacije. možda i negdje u aziju, afriku ili južnu ameriku u neku siromašnu jeftinu zemlju na nekoj izolovanoj plaži ili blizu džungle ili na nekom ranču, a možda i kod nas negdje u šumi.
testiraš je? ok, ako je s pravim, možda čak i bolje. mada ne afrika i sl, prevruće je. :D
Billy Ben Dover

#669 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

sheilak wrote: testiraš je? ok, ako je s pravim, možda čak i bolje. mada ne afrika i sl, prevruće je. :D
pa ako neće s tobom onda te i ne voli, zar ne... ja sam konto možda nešto kao peru ili bolivija sa visokom nadmorskom visinom, a možda madagaskar ili costa rica.
GaRGa

#670 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by GaRGa »

sto ne mogu na rende kora.... znam pojedine koje nece ni na kafu sa likom ako ne vozi auto od 50K+ EUR...
sheilak

#671 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by sheilak »

GaRGa wrote:sto ne mogu na rende kora.... znam pojedine koje nece ni na kafu sa likom ako ne vozi auto od 50K+ EUR...
znaš pojedine, ali ne znaš sve. ili znaš, pa onda možeš biti kategoričan.

joj, pesimista na forumu. :D
Ramzess Veliki

#672 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by Ramzess Veliki »

Gluposti ... najviše sam cura imao kao student, totalni kokuz bez auta i motora. Najviše sam cura pokupio u javnom prevozu. Nikad nisam hopa-cupa na zadnjem sjedištu. Ni na motoru. Ne sjećam se kad sam platio čitav ceh, uvijek bi i ona insistirala da ili plati sve ili bar učestvuje. Što je djevojka bolje bila obučena, radije je plaćala i častila. Dolazile su autom po mene dok nisam imao auto. Neke su mi kupovale garderobu. Ne sjećam se među njima ni jedne sponzoruše, a i sada mislim da su u velikom dijelu urbani mit. Ima tu jedna logika - izašao si u skupu kafanu i razbacuješ se da si gazda - i hoćeš da jeftino prođeš. Vraga ... neka te oderu kad si kompleksaš. :novine:
GaRGa

#673 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by GaRGa »

sheilak wrote:
GaRGa wrote:sto ne mogu na rende kora.... znam pojedine koje nece ni na kafu sa likom ako ne vozi auto od 50K+ EUR...
znaš pojedine, ali ne znaš sve. ili znaš, pa onda možeš biti kategoričan.

joj, pesimista na forumu. :D

e bas te najvise razglabaju o svom postenju... a ko o cemu...
vitamini

#674 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by vitamini »

svaki koji me pitao kolika mi je plata dobio je šut kartu :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#675 Re: Koliko danas partneri gledaju zaledjinu kod drugog partn

Post by plain vanilla »

jest im velik izbor bas :mrgreen:

neke nece imati seks s tobom ako im ne platis :oops:
Post Reply