VARANJE !

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
alchak.ba

#651 Re: VARANJE !

Post by alchak.ba »

imo bih ovu registrovanu nako nesto pitat, nek se javi kad bude tu.

Hvala
moke33-sa

#652 Re: VARANJE !

Post by moke33-sa »

sanjam-te wrote:Ja nisam skontala jel oni i međusobno imaju keks il samo sa strane..ako je sa strane, oboje, nekako bi mogla i shvatiti, ali ako njih dvoje još imaju odnose plus sa starne..e to mi je fuj.
hahahahah.dugo se nisam ovako ismijao kao ovom komentaru..hahahha
cuj ako imaju sa strane sex ok.ali ako imaju sa strane i jos oni da ponekad imaju sex e onda to nije ok.hahahahhah
ja mozgova majko draga kako vec neko odgovri na ovaj post da nije mozda zbog side ili suhbe hahahahhaah...majko draga ovaj forum je postao daj da napisem bilo sta pa makar to bilo i glupo do bola cccccc...e moj boze kud plovi ovaj brod:)) :run: :sax:
sanjam-te

#653 Re: VARANJE !

Post by sanjam-te »

moke33-sa wrote:
sanjam-te wrote:Ja nisam skontala jel oni i međusobno imaju keks il samo sa strane..ako je sa strane, oboje, nekako bi mogla i shvatiti, ali ako njih dvoje još imaju odnose plus sa starne..e to mi je fuj.
cuj ako imaju sa strane sex ok.ali ako imaju sa strane i jos oni da ponekad imaju sex e onda to nije ok.hahahahhah
ja mozgova majko draga kako vec neko odgovri na ovaj post da nije mozda zbog side ili suhbe hahahahhaah...majko draga ovaj forum je postao daj da napisem bilo sta pa makar to bilo i glupo do bola cccccc...e moj boze kud plovi ovaj brod:)) :run: :sax:
Prvo..baš mi je drago da sam te nasmijala, kažu nekog nasmijati je sadaka.

Drugo..tvoj argument "glupo do bola" više govori o tebi nego o mom "glupop do bola" komentaru.

Treće...prije nego nekog citiraš i njegov komentar nazoveš "glupim do bola" možda bi bilo bolje da ga prije toga pročitaš pa onda dopustiš sebi da komentarišeš.

Četvrto..svaki put kad pročitaš neki komentar "glup do bola" zahvali Bogu što si ti normalan. LP
Ramzess Veliki

#654 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

leet wrote:Vidiš.. Ja nikada neću razumjeti žensko koje pristane da bude zamjena nekoj drugoj, da bude tu čisto da bi ovaj zadovoljio svoj nagon, zamisli kol'ko takvo žensko cijeni sebe. :oops:
:shock:
:lol: :lol: :lol:
... meni je to normalno ... i odakle ti da je ona tu da on zadovolji svoj nagon? Ma briga nju za njega. Jednom ćeš shvatiti da je muškarac u svakoj varijanti iskorišten. Žene su mudrije i uvijek dobiju to što žele. :novine:

Uglavnom ... :novine:
thea

#655 Re: VARANJE !

Post by thea »

leet wrote:Možeš posmatrati kako god hoćeš al' ona ostaje zamjena i roba za ishandrit'. :mrgreen:
joj let ti nisi skuzio. ona tebe iskoristava i to 100%

ja mozgova majko draga kako vec neko odgovri na ovaj post da nije mozda zbog side ili suhbe hahahahhaah...majko draga ovaj forum je postao daj da napisem bilo sta pa makar to bilo i glupo do bola cccccc...e moj boze kud plovi ovaj brod:))

moke ovdje ima logike, ako idu sa strane nema sexa kuci :lol: :lol: :lol:
Last edited by thea on 08/09/2013 10:19, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#656 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

Ramzess Veliki wrote:Žene su mudrije i uvijek dobiju to što žele. :novine:
Chunu?
thea

#657 Re: VARANJE !

Post by thea »

cunu i alimentaciju :lol: :lol:
Muhamed Đakmić

#658 Re: VARANJE !

Post by Muhamed Đakmić »

Dobiju malo sutra :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#659 Re: VARANJE !

Post by ladyblue18 »

thea wrote:alimentaciju :lol: :lol:
Narocito u Bosni
Muhamed Đakmić

#660 Re: VARANJE !

Post by Muhamed Đakmić »

Varaš ti mene lejdi ba? :D
fantom slobode

#661 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

thea wrote:cunu i alimentaciju :lol: :lol:
:thumbup: Sve cesci tok zbivanja...narocito kad se ne primjeti postojanje drugog i koncentracija je na njoj samoj i njenim zeljama... :lol: :lol:
ladyblue18

#662 Re: VARANJE !

Post by ladyblue18 »

Muhamed Đakmić wrote:Varaš ti mene lejdi ba? :D
Zavisi kako se uzme :mrgreen:
Muhamed Đakmić

#663 Re: VARANJE !

Post by Muhamed Đakmić »

Znači varaš :(
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#664 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

Đubre zeleno.
ladyblue18

#665 Re: VARANJE !

Post by ladyblue18 »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijedjanje”
» leet

:oops: :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#666 Re: VARANJE !

Post by Velkoski »

:odustajem:

:lol:
thea

#667 Re: VARANJE !

Post by thea »

leet izgleda da tebe zene pravo koriste samo sto to jos ne znas
fantom slobode

#668 Re: VARANJE !

Post by fantom slobode »

thea wrote:leet izgleda da tebe zene pravo koriste samo sto to jos ne znas
sta ce leet se prepusti da ga iskoriste...dobar covjek, nece da im uskracuje zadovoljstvo...
uriah

#669 Re: VARANJE !

Post by uriah »

valter033 wrote:
uriah wrote:Ja ne varam... Poslije dvadesetak godina braka došlo do zasićenja, ali samo u sexu. A, kako se ne volim dovoditi u nezgodne situacije, mic po mic žena i ja se dogovorimo da šaramo. :run: I sad nam je super. Uz nekoliko pravila koje smo usvojili, super nam je. Ne očekujem da ću baš naići ovdje na razumjevanje, ali je ovo najbolji način da se ne ugrozi porodica. :thumbup:

Sto vise citam tvoj post, sve mi je vise gadno o ovome i razmisljati.. cisto ono iz radoznalosti.. s obzirom da ste se dogovorili da sarate, i pravila ste uveli (koja postoje da bi se krsila), padne li ti ikad na pamet, kad ti zena dodje kuci, i onako te s vrata poljubi, da li prethodno dobro iscetkala zube, ili joj po usnama i incisorima jos uvijek gamizu spermatozoidi komsije sa 7. sprata?

:lol: Nije loše pitanje.... Razmišljao sam da li da odgovorim bezobrazno ili ne, ali nema razloga za to. Nisam ni očekivao ovdje neko javno razumjevanje, mada ih ima puno koji se slažu sa mnom. Nismo svi isti i nemam namjeru nekom nametati svoje mišljenje, ali da odgovorim: neke stvari smo ostavili samo za sebe.... btw, meni je ljeto bilo ludo. Maznuo sam6 različitih komada, a da nisam se morao skrivati i muljati, niti trošiti previše novaca. A i okinuo sam dvije zajedno, što nas većina mašta.... :evil:
lavorpunvode

#670 Re: VARANJE !

Post by lavorpunvode »

uriah wrote:
valter033 wrote:
uriah wrote:Ja ne varam... Poslije dvadesetak godina braka došlo do zasićenja, ali samo u sexu. A, kako se ne volim dovoditi u nezgodne situacije, mic po mic žena i ja se dogovorimo da šaramo. :run: I sad nam je super. Uz nekoliko pravila koje smo usvojili, super nam je. Ne očekujem da ću baš naići ovdje na razumjevanje, ali je ovo najbolji način da se ne ugrozi porodica. :thumbup:

Sto vise citam tvoj post, sve mi je vise gadno o ovome i razmisljati.. cisto ono iz radoznalosti.. s obzirom da ste se dogovorili da sarate, i pravila ste uveli (koja postoje da bi se krsila), padne li ti ikad na pamet, kad ti zena dodje kuci, i onako te s vrata poljubi, da li prethodno dobro iscetkala zube, ili joj po usnama i incisorima jos uvijek gamizu spermatozoidi komsije sa 7. sprata?

:lol: Nije loše pitanje.... Razmišljao sam da li da odgovorim bezobrazno ili ne, ali nema razloga za to. Nisam ni očekivao ovdje neko javno razumjevanje, mada ih ima puno koji se slažu sa mnom. Nismo svi isti i nemam namjeru nekom nametati svoje mišljenje, ali da odgovorim: neke stvari smo ostavili samo za sebe.... btw, meni je ljeto bilo ludo. Maznuo sam6 različitih komada, a da nisam se morao skrivati i muljati, niti trošiti previše novaca. A i okinuo sam dvije zajedno, što nas većina mašta.... :evil:
lako se ovako virtuelno "slagati" s tobom, takve ces uvijek i svugdje naci... bas me interesuje kako bi to izgledalo u njihovom slucaju i kako bi to oni ZAISTA mogli tolerisati svom partneru...
a jesi li se raspitao ima li neki od tih 6 komada neku gadnu spolnu boljku.. ili onih njenih recimo 6, ako ste tu negdje brojkom. da sam na vasem mjestu testirala bih se na dnevnoj bazi na sve moguce i nemoguce bolesti :skoljka:
Eluveitie

#671 Re: VARANJE !

Post by Eluveitie »

uriah wrote:
valter033 wrote:

Hej, hajd ok tebi tvoje, ne napadam te. Nego bolan, što si se onda uopće ženio?! Mogao si tako cijeli život provesti, a ne samo to jedno ljeto..
Brak je valjda neka svetinja. :oops: :roll:
sanjam-te

#672 Re: VARANJE !

Post by sanjam-te »

valter033 wrote:
Nisam te provocirao, nego sam ozbiljno pitao. Pitanje jeste karikirano, ali u sustini interesuje me. Moze se to primijeniti i na nju, naime kad nju poljubis, padne li joj na pamet da li si oprao usta poslije recimo te 2 ili si joj prenio tragove vaginalnog sekreta prethodne partnerice?

Nema to veze s podrskom. Svakom svacije, ako vama odgovara, onda smo svi mi drugi nebitni, ali ja ako nekoga volim, sigurno se ne bi mogao nositi s cinjenicom, da mi zenu krese neko drugi, da poslije toga dolazi meni i prica mi kako me voli, dok joj u zeludcu bucka bukkake. Cisto da mogu sklopiti neku mentalnu sliku, volis li ti nju? Ona tebe?
.....
Last edited by sanjam-te on 12/09/2013 10:08, edited 1 time in total.
ladyblue18

#673 Re: VARANJE !

Post by ladyblue18 »

Ova tema postaje gadna za citanje :-? :mrgreen:
eluna

#674 Re: VARANJE !

Post by eluna »

mislim da svi čekamo odgovor :cekam:
Ramzess Veliki

#675 Re: VARANJE !

Post by Ramzess Veliki »

A-ha ... zakuhalo se. :novine:
Baš sam čekao da se o ovome počne ozbiljnije pisati ...
Evo da malo razvijemo priču ... najčešći komentari su - ako se dvoje vole itd. Šta ako je ljubav izduvala, potrošila se, a tu su djeca ... i obadvoje se slažu da žele seks i sa drugim partnerima?
Ne mora značiti da je tu ikada ljubavi i bilo, ljudi se vjenčaju iz različitih razloga.
Žene posebno. :oops:
Post Reply