Ne. Zasto?mO k3 wrote:Point. wrote:Za to sto igrace boli kita za repkom treba pitati njih, bilo bi dobro da neki psiholozi ili drugi hecimi i ljudi od struke sjednu za stol sa svim igracima i pita koji vam je qurac vise? Hocete li igrati ili ne? Ako necete da vam ne placano karte i hotele dok vi ceskate muda po terenu. Mislim i da ima i do Mese, mislim da je preblag, imam barem takav dojam od njega kad gledam i slusam intervjue. Nasim pickicama treba tip koji se nece misliti da posalje u pm bilo koga ko i malo zajebava, nema veze ko. I koji ima cistu viziju fudbala kakvog mi trebamo igrati, dakle po zemlji bez preskakanja igre i sa puno puno vise trke. Ovo sa dugim loptama je tako amaterski da mi se place.
No, prvo sa igracima rascistiti, ili ce igrati kako se trazi od njih sa zalaganjem, ili da se pravi mega remont u reprezentaciji. Ono u barazu je bilo sramno.![]()
Jeli ti mene zajebavas??
Ervin Zukanovic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Point.
#651 Re: Ervin Zukanovic
- mO k3
#652 Re: Ervin Zukanovic
Kada sam ja o tome pisao , ti si mi me pogrdnim imenima zvao i sada ...Point. wrote:Ne. Zasto?mO k3 wrote:Point. wrote:Za to sto igrace boli kita za repkom treba pitati njih, bilo bi dobro da neki psiholozi ili drugi hecimi i ljudi od struke sjednu za stol sa svim igracima i pita koji vam je qurac vise? Hocete li igrati ili ne? Ako necete da vam ne placano karte i hotele dok vi ceskate muda po terenu. Mislim i da ima i do Mese, mislim da je preblag, imam barem takav dojam od njega kad gledam i slusam intervjue. Nasim pickicama treba tip koji se nece misliti da posalje u pm bilo koga ko i malo zajebava, nema veze ko. I koji ima cistu viziju fudbala kakvog mi trebamo igrati, dakle po zemlji bez preskakanja igre i sa puno puno vise trke. Ovo sa dugim loptama je tako amaterski da mi se place.
No, prvo sa igracima rascistiti, ili ce igrati kako se trazi od njih sa zalaganjem, ili da se pravi mega remont u reprezentaciji. Ono u barazu je bilo sramno.![]()
Jeli ti mene zajebavas??
- vicious
#653 Re: Ervin Zukanovic
Sad se sjetih na koga me Zuka podsjeća, na Safeta Nadarevića! 
Po konstituciji, pokretima... a tu su negdje i po kvalitetu, samo što je Safet bio srčaniji.
Po konstituciji, pokretima... a tu su negdje i po kvalitetu, samo što je Safet bio srčaniji.
- Point.
#654 Re: Ervin Zukanovic
O cemu ti? Ne sjecam se sta sam sinoc vecero, da se sjecam sta je ko pisao po forumu. Ja sam poslije baraza dosao do ovog zakljucka.mO k3 wrote:Kada sam ja o tome pisao , ti si mi me pogrdnim imenima zvao i sada ...
- mO k3
#655 Re: Ervin Zukanovic
Point. wrote:O cemu ti? Ne sjecam se sta sam sinoc vecero, da se sjecam sta je ko pisao po forumu. Ja sam poslije baraza dosao do ovog zakljucka.mO k3 wrote:Kada sam ja o tome pisao , ti si mi me pogrdnim imenima zvao i sada ...
nema veze... slazem se sa tvojim postom
- luckylaka
#656 Re: Ervin Zukanovic
Upravo to i pisem.Boli me chundara kako ce Zuka ,Mire i ekipa igrati u klubovima(za to neka se sekiraju klupski navijaci) mene interesuje igra u svetinji.Po prikazanom i Zuka i Mire su vece karine bez obzira koliko su europske ili svjetske klase.Jedan Ronaldo ili Messi gine za dres reprezentacije da ne pricam recimo o igracima reprezentacije Albanije ili Slovenije.Vise mi se povraca na Dzekine i Pjaniceve izjave prije utakmice kako ce igrati za poginule rudare,za poplavljena podrucja za napaceni bosanski narod.Picke jedne pickaste i danas mi srce trokira zbog vaseg amaterizma i sramote.Isto vazi i za tarabica Meshu.Picko jedna ko da lopte nikad nisi poigrao.Izgleda da nemas autoriteta ni prema najmladjem clanu reprezentacije a o Dzeki,Vedi,Spahi dai ne govorim.Povuci se ubleho,pokrij se .Jebo vas i Begic,Prolic i Kovacevic ko da za njh igrate a ne za ovaj,,napaceni narod"Ma daj moderacijo zatvori sve teme oko BiH reprezentacije.Place mi se od muke na svaki pomen istih.Point. wrote:Za to sto igrace boli kita za repkom treba pitati njih, bilo bi dobro da neki psiholozi ili drugi hecimi i ljudi od struke sjednu za stol sa svim igracima i pita koji vam je qurac vise? Hocete li igrati ili ne? Ako necete da vam ne placano karte i hotele dok vi ceskate muda po terenu. Mislim i da ima i do Mese, mislim da je preblag, imam barem takav dojam od njega kad gledam i slusam intervjue. Nasim pickicama treba tip koji se nece misliti da posalje u pm bilo koga ko i malo zajebava, nema veze ko. I koji ima cistu viziju fudbala kakvog mi trebamo igrati, dakle po zemlji bez preskakanja igre i sa puno puno vise trke. Ovo sa dugim loptama je tako amaterski da mi se place.
No, prvo sa igracima rascistiti, ili ce igrati kako se trazi od njih sa zalaganjem, ili da se pravi mega remont u reprezentaciji. Ono u barazu je bilo sramno.
- Point.
#657 Re: Ervin Zukanovic
Uh, kad pomislim kakve su se reprezentacije plasirale a mi ne, dodje mi da se udaram bilijarskom kuglom u vigla.
- BarbaDue
#658 Re: Ervin Zukanovic
Zabi ga Zuka Berishi, i to iz slobodnjaka 
- ultima_palabra
#660 Re: Ervin Zukanovic
Ovo je vise autogol, al hajd...
- MOSALJOZE
#661 Re: Ervin Zukanovic
Što ovako ne daje u repki 
- Logovan
#662 Re: Ervin Zukanovic
Bravo Ervine. 
- Progressive House
#663 Re: Ervin Zukanovic
point na aparatima 
- Point.
#664 Re: Ervin Zukanovic
Zasto ti, Zuka brate?

- Tito_i_Partija
#665 Re: Ervin Zukanovic
Jel' napad Sampdorije stvarno toliko ocajan da Zuka mora davat' golove? Po vec ko zna koji put ih spasava od poraza.
- insaneinthebrain
#666 Re: Ervin Zukanovic
bravo majstore, od sad zuka puca slobodne u repki

- luckylaka
#667 Re: Ervin Zukanovic
Sto ce dzaba pucati kad nece dobiti vizu za rusiju ako se plasiramo.Neka Mire oproba jos desetak puta pa ako vidi da ne ide onda potraziti alternativuinsaneinthebrain wrote:bravo majstore, od sad zuka puca slobodne u repki![]()
-
Crvena Tifoza
#668 Re: Ervin Zukanovic
luckylaka wrote:Sto ce dzaba pucati kad nece dobiti vizu za rusiju ako se plasiramo.Neka Mire oproba jos desetak puta pa ako vidi da ne ide onda potraziti alternativuinsaneinthebrain wrote:bravo majstore, od sad zuka puca slobodne u repki![]()
Ma dobit će vizu ovaj put. Oprostilo se 'ajdučko srce od repke pa sad ima mjesta.
- luckylaka
#669 Re: Ervin Zukanovic
Vratice se Ibra u reprezentaciju samo ako potpise za Zelju.Crvena Tifoza wrote:luckylaka wrote:Sto ce dzaba pucati kad nece dobiti vizu za rusiju ako se plasiramo.Neka Mire oproba jos desetak puta pa ako vidi da ne ide onda potraziti alternativuinsaneinthebrain wrote:bravo majstore, od sad zuka puca slobodne u repki![]()
Ma dobit će vizu ovaj put. Oprostilo se 'ajdučko srce od repke pa sad ima mjesta.
- Koshpa
#670 Re: Ervin Zukanovic
joj zuke

- Bianconeri1988
#671 Re: Ervin Zukanovic
Debil.
- Logovan
#672 Re: Ervin Zukanovic
Ima li neko od naših reprezentativaca da u zadnje vrijeme nije dobio crveni karton? 
- insaneinthebrain
#673 Re: Ervin Zukanovic
zuka ne moze sastaviti dvije normalne utakmice, ili je junak ili tragicar 
- luckylaka
#674 Re: Ervin Zukanovic
Koliko znam nisu dobili Medunjanin i HajrovicLogovan wrote:Ima li neko od naših reprezentativaca da u zadnje vrijeme nije dobio crveni karton?
- Logovan
#675 Re: Ervin Zukanovic
Njih dvojica ni ne mogu dobiti kada ne igraju.luckylaka wrote:Koliko znam nisu dobili Medunjanin i HajrovicLogovan wrote:Ima li neko od naših reprezentativaca da u zadnje vrijeme nije dobio crveni karton?