Ervin Zukanovic

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Point.

#651 Re: Ervin Zukanovic

Post by Point. »

mO k3 wrote:
Point. wrote:Za to sto igrace boli kita za repkom treba pitati njih, bilo bi dobro da neki psiholozi ili drugi hecimi i ljudi od struke sjednu za stol sa svim igracima i pita koji vam je qurac vise? Hocete li igrati ili ne? Ako necete da vam ne placano karte i hotele dok vi ceskate muda po terenu. Mislim i da ima i do Mese, mislim da je preblag, imam barem takav dojam od njega kad gledam i slusam intervjue. Nasim pickicama treba tip koji se nece misliti da posalje u pm bilo koga ko i malo zajebava, nema veze ko. I koji ima cistu viziju fudbala kakvog mi trebamo igrati, dakle po zemlji bez preskakanja igre i sa puno puno vise trke. Ovo sa dugim loptama je tako amaterski da mi se place.

No, prvo sa igracima rascistiti, ili ce igrati kako se trazi od njih sa zalaganjem, ili da se pravi mega remont u reprezentaciji. Ono u barazu je bilo sramno.
:shock:

Jeli ti mene zajebavas??
Ne. Zasto?
mO k3

#652 Re: Ervin Zukanovic

Post by mO k3 »

Point. wrote:
mO k3 wrote:
Point. wrote:Za to sto igrace boli kita za repkom treba pitati njih, bilo bi dobro da neki psiholozi ili drugi hecimi i ljudi od struke sjednu za stol sa svim igracima i pita koji vam je qurac vise? Hocete li igrati ili ne? Ako necete da vam ne placano karte i hotele dok vi ceskate muda po terenu. Mislim i da ima i do Mese, mislim da je preblag, imam barem takav dojam od njega kad gledam i slusam intervjue. Nasim pickicama treba tip koji se nece misliti da posalje u pm bilo koga ko i malo zajebava, nema veze ko. I koji ima cistu viziju fudbala kakvog mi trebamo igrati, dakle po zemlji bez preskakanja igre i sa puno puno vise trke. Ovo sa dugim loptama je tako amaterski da mi se place.

No, prvo sa igracima rascistiti, ili ce igrati kako se trazi od njih sa zalaganjem, ili da se pravi mega remont u reprezentaciji. Ono u barazu je bilo sramno.
:shock:

Jeli ti mene zajebavas??
Ne. Zasto?
Kada sam ja o tome pisao , ti si mi me pogrdnim imenima zvao i sada ... :-)
vicious

#653 Re: Ervin Zukanovic

Post by vicious »

Sad se sjetih na koga me Zuka podsjeća, na Safeta Nadarevića! :D
Po konstituciji, pokretima... a tu su negdje i po kvalitetu, samo što je Safet bio srčaniji.
Point.

#654 Re: Ervin Zukanovic

Post by Point. »

mO k3 wrote:Kada sam ja o tome pisao , ti si mi me pogrdnim imenima zvao i sada ... :-)
O cemu ti? Ne sjecam se sta sam sinoc vecero, da se sjecam sta je ko pisao po forumu. Ja sam poslije baraza dosao do ovog zakljucka.
mO k3

#655 Re: Ervin Zukanovic

Post by mO k3 »

Point. wrote:
mO k3 wrote:Kada sam ja o tome pisao , ti si mi me pogrdnim imenima zvao i sada ... :-)
O cemu ti? Ne sjecam se sta sam sinoc vecero, da se sjecam sta je ko pisao po forumu. Ja sam poslije baraza dosao do ovog zakljucka.
:lol: Dobar :thumbup:
nema veze... slazem se sa tvojim postom
luckylaka

#656 Re: Ervin Zukanovic

Post by luckylaka »

Upravo to i pisem.Boli me chundara kako ce Zuka ,Mire i ekipa igrati u klubovima(za to neka se sekiraju klupski navijaci) mene interesuje igra u svetinji.Po prikazanom i Zuka i Mire su vece karine bez obzira koliko su europske ili svjetske klase.Jedan Ronaldo ili Messi gine za dres reprezentacije da ne pricam recimo o igracima reprezentacije Albanije ili Slovenije.Vise mi se povraca na Dzekine i Pjaniceve izjave prije utakmice kako ce igrati za poginule rudare,za poplavljena podrucja za napaceni bosanski narod.Picke jedne pickaste i danas mi srce trokira zbog vaseg amaterizma i sramote.Isto vazi i za tarabica Meshu.Picko jedna ko da lopte nikad nisi poigrao.Izgleda da nemas autoriteta ni prema najmladjem clanu reprezentacije a o Dzeki,Vedi,Spahi dai ne govorim.Povuci se ubleho,pokrij se .Jebo vas i Begic,Prolic i Kovacevic ko da za njh igrate a ne za ovaj,,napaceni narod"Ma daj moderacijo zatvori sve teme oko BiH reprezentacije.Place mi se od muke na svaki pomen istih.
Point.

#657 Re: Ervin Zukanovic

Post by Point. »

Uh, kad pomislim kakve su se reprezentacije plasirale a mi ne, dodje mi da se udaram bilijarskom kuglom u vigla.
BarbaDue

#658 Re: Ervin Zukanovic

Post by BarbaDue »

Zabi ga Zuka Berishi, i to iz slobodnjaka :thumbup:
Progressive House

#659 Re: Ervin Zukanovic

Post by Progressive House »

93 minuta :-) :bih:
ultima_palabra

#660 Re: Ervin Zukanovic

Post by ultima_palabra »

Ovo je vise autogol, al hajd...
MOSALJOZE

#661 Re: Ervin Zukanovic

Post by MOSALJOZE »

Što ovako ne daje u repki :skoljka:
Logovan

#662 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

Bravo Ervine. :thumbup:
Progressive House

#663 Re: Ervin Zukanovic

Post by Progressive House »

point na aparatima :lol:
Point.

#664 Re: Ervin Zukanovic

Post by Point. »

Zasto ti, Zuka brate? :-? :)
Tito_i_Partija

#665 Re: Ervin Zukanovic

Post by Tito_i_Partija »

Jel' napad Sampdorije stvarno toliko ocajan da Zuka mora davat' golove? Po vec ko zna koji put ih spasava od poraza.
insaneinthebrain

#666 Re: Ervin Zukanovic

Post by insaneinthebrain »

bravo majstore, od sad zuka puca slobodne u repki :thumbup: :bih:
luckylaka

#667 Re: Ervin Zukanovic

Post by luckylaka »

insaneinthebrain wrote:bravo majstore, od sad zuka puca slobodne u repki :thumbup: :bih:
Sto ce dzaba pucati kad nece dobiti vizu za rusiju ako se plasiramo.Neka Mire oproba jos desetak puta pa ako vidi da ne ide onda potraziti alternativu :-D
Crvena Tifoza

#668 Re: Ervin Zukanovic

Post by Crvena Tifoza »

luckylaka wrote:
insaneinthebrain wrote:bravo majstore, od sad zuka puca slobodne u repki :thumbup: :bih:
Sto ce dzaba pucati kad nece dobiti vizu za rusiju ako se plasiramo.Neka Mire oproba jos desetak puta pa ako vidi da ne ide onda potraziti alternativu :-D

Ma dobit će vizu ovaj put. Oprostilo se 'ajdučko srce od repke pa sad ima mjesta. :wink:
luckylaka

#669 Re: Ervin Zukanovic

Post by luckylaka »

Crvena Tifoza wrote:
luckylaka wrote:

Ma dobit će vizu ovaj put. Oprostilo se 'ajdučko srce od repke pa sad ima mjesta. :wink:
Vratice se Ibra u reprezentaciju samo ako potpise za Zelju.
Koshpa

#670 Re: Ervin Zukanovic

Post by Koshpa »

joj zuke :lol: :lol:
Bianconeri1988

#671 Re: Ervin Zukanovic

Post by Bianconeri1988 »

Debil.
Logovan

#672 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

Ima li neko od naših reprezentativaca da u zadnje vrijeme nije dobio crveni karton? :oops:
insaneinthebrain

#673 Re: Ervin Zukanovic

Post by insaneinthebrain »

zuka ne moze sastaviti dvije normalne utakmice, ili je junak ili tragicar :-)
luckylaka

#674 Re: Ervin Zukanovic

Post by luckylaka »

Logovan wrote:Ima li neko od naših reprezentativaca da u zadnje vrijeme nije dobio crveni karton? :oops:
Koliko znam nisu dobili Medunjanin i Hajrovic :P
Logovan

#675 Re: Ervin Zukanovic

Post by Logovan »

luckylaka wrote:
Logovan wrote:Ima li neko od naših reprezentativaca da u zadnje vrijeme nije dobio crveni karton? :oops:
Koliko znam nisu dobili Medunjanin i Hajrovic :P
Njih dvojica ni ne mogu dobiti kada ne igraju. :D
Post Reply