pa dobro u tom postu se prosuo pa je okrenuo na zajebancijugoran16v wrote:Da se zajebava ne bi bilo provale da Countryem.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#651 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
-
IcedFlame
#652 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ne znam je li ovo bilo
- hopi
#653 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
ma ovom sa klipa bi trajno oduzeo vozačku
a za golf country pa nije mi nešta čudno, rijetko auto i ne zna raja baš za njega
a za golf country pa nije mi nešta čudno, rijetko auto i ne zna raja baš za njega
- shiljak
#654 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Nekak neko prijavi ovo.. valjda neko od ovih radnji snima 24h, mogu vidjeti o kojem se autu radi..
-
citroen xm
#655 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Nisam gledao do kraja. Prestao sam kada se počeo vozati čaršijom. Ali zbog ove poruke na početku snimka ovo mi liči na neki propagandni spot snimljen uz dozvolu organa.
- Jazzy.ba
#656 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ja ne mogu da svarim da ovakvi mentoli ostaju nekažnjeni. Pa gdje su te nadzorne kamere majka mu stara.IcedFlame wrote:Ne znam je li ovo bilo
-
mirzet87sa
#657 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ovaj klip je iz 2012, ne znam sta ga vise kace po netu..IcedFlame wrote:Ne znam je li ovo bilo
Stavi na 1:41, gledaj reklamu iznad - datum
- shiljak
#658 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Kako znate da je muško za volanom?
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#659 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Žene ne prave pizdarije ove vrste.shiljak wrote:Kako znate da je muško za volanom?
-
Fauja Singh
#660 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Sto se zena tice, ok nisu neki vozaci, vecina ih nisu vjeste u parkiranju... ali ja ne znam da sam vidio zensko da divlja za volanom, pretice preko pune, prolazi kroz crveno... tako da sto se zena i njihove voznje tice imaju moj respekt, svjesne su da nisu neki vozaci i u skladu sa tim sjedaju za volan.hazbi wrote:PREDLAZEM DA NAPRAVIMO TOP LISTU LOSIH VOZACA U BiH PO ZAJEDNICKOM MISLJENJU
DAKLE MOJE SKROMNO MISLJENJE JE
1.DIJASPORCI-dolazak u domovinu uglavnom koriste za prikazivanje svog raskosa poznavanje voznje,od nepravilnog preticanja,parkiranja,nepridrzavanja ogranicenja,upotrebe zvucnih i svjetlosnih signala do nepostivanja domacih saobracajnih pravila...
2.P....OSOBE KOJE SU TEK POLOZILE I KOJE MORAJU STAVLJATI ZNAK P na zadnjoj sajbi-uglavnom misle da im je to hamajlija i da sa tim znakom mogu po cesti raditi sta hoce a eto mi ostali vozaci moramo ih pripaziti
3.vozaci dostavnih vozila.....neopisivo ja da sam drot zaustavljao bih ih na svakoj raskrsnici
4.zene...ne treba trositi suvise rijeci za opisati vozacke sposobnosti vecina zena
5.penzioneri....uzas....bez refleksa,sa velikom dioptrijom i krsevima iz 1980-te stalna prijetnja na putevima
6.omladina/omladinci imucnih roditelja/neopisivo ja da sam drot zaustavljao bih ih svakih 20 metara....
volio bih cuti vase komentare
- akcid
#661 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
shandrprcSA wrote:http://www.klix.ba/forum/kamera-za-snim ... 7s250.htmlXTech wrote:Na nasim cestama ima dosta stvari za dokumentovati, bas kao sto se vidi na tome klipu gore.
Da li će organizacije nadležne za provođenje Zakona o sigurnosti saobraćaja prihvatiti snimak ovakvih kamera kao relevantan dokaz prekršaja?
Da li će sud u BiH prihvatiti snimak ovakvih kamera kao relevantan dokaz počinjenog prekršaja?
- Laplace
#662 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Auto je u ekstra stanju, nema packe...
-
Yapi Yapo
#663 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Jel iko primjetio sinoć sivu Golf dvicu kako divlja od ilidže prema gradu i nazad 
- O'zone
- Globalni moderator
#664 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Danas sam popizdio a nisam siguran ni zašto mi to treba, evo i sad sam nervozan više zbog toga što nisam u stanju da učinim bilo što osim da gledam kao kreten sa strane.
Prije par dana upratim sivu dvičinu (što bi rekao @sorcerer) GTI koju vozi balavac od svoji 60 kila i 20 i kusur godina kako divlja pretičući kolonu od čevabđinice Agronoma do skretanja za slastičarnu Jadranka uopšte ne vodeći računa o prometu iz suprotnog smijera.
Danas prelazim Zagrebačku kod mosta Suade i Olge, 4 sata popodne gužva auto na autu i dok čekam zeleno čujem škripu guma od pekare Vrbanja i škripu kočnica te sirene. Siva dvičina vozi suprotnim trakama preko mosta vrbanja pod punim gasom prolazi kroz crveno izlazi na Zagrebačku skreće skroz lijevo zatjera nas pješake u onaj iskop turira i šlajdra izbacujući pjesak ispod točkova, jebe majku u p..ku što mu se ne sklanjaju svira dodaje gas i onda izgura čovjeka iz desne trake u suprotni smijer a onda drugo vozilo izgurava doslovice na trotoar pored OHR-a i skreće pored benzinske uz Ljubljansku ulicu.
Na sve bih to i zažmirio jer se postupno navikavam na debile da dva drota ne znam kako da ih drugačije nazovem koji uvjek stoje ispod Dimnjačara nisu sve to gledala i jedina reakcija jednog od njih je bila da je digao ruku i mahao ovom divljaku uzvikivajući "HALOOOOOO MOMAK" . Dobili su od mene jedan aplauz onako u prolazu a ja od njih mrk pogled i kimanje glavom kao ono "šta je?"
I opet sam u povratku negdje oko 17:15 upratio tu istu sivu dvičnu dubokoga zvuka na istom mjestu na mostu Suade i Olge i opet ista stvar samo iz drugog smjera. Kolona na mostu, čekaju zeleno opet puni gas krajnom desnom trakom kroz crveno svjetlo i pravo prema Marijin dvoru.
U brzini uspio upratiti tablice mada nisam 100% siguran za zadnja tri broja
M07-E-957
Prije par dana upratim sivu dvičinu (što bi rekao @sorcerer) GTI koju vozi balavac od svoji 60 kila i 20 i kusur godina kako divlja pretičući kolonu od čevabđinice Agronoma do skretanja za slastičarnu Jadranka uopšte ne vodeći računa o prometu iz suprotnog smijera.
Danas prelazim Zagrebačku kod mosta Suade i Olge, 4 sata popodne gužva auto na autu i dok čekam zeleno čujem škripu guma od pekare Vrbanja i škripu kočnica te sirene. Siva dvičina vozi suprotnim trakama preko mosta vrbanja pod punim gasom prolazi kroz crveno izlazi na Zagrebačku skreće skroz lijevo zatjera nas pješake u onaj iskop turira i šlajdra izbacujući pjesak ispod točkova, jebe majku u p..ku što mu se ne sklanjaju svira dodaje gas i onda izgura čovjeka iz desne trake u suprotni smijer a onda drugo vozilo izgurava doslovice na trotoar pored OHR-a i skreće pored benzinske uz Ljubljansku ulicu.
Na sve bih to i zažmirio jer se postupno navikavam na debile da dva drota ne znam kako da ih drugačije nazovem koji uvjek stoje ispod Dimnjačara nisu sve to gledala i jedina reakcija jednog od njih je bila da je digao ruku i mahao ovom divljaku uzvikivajući "HALOOOOOO MOMAK" . Dobili su od mene jedan aplauz onako u prolazu a ja od njih mrk pogled i kimanje glavom kao ono "šta je?"
I opet sam u povratku negdje oko 17:15 upratio tu istu sivu dvičnu dubokoga zvuka na istom mjestu na mostu Suade i Olge i opet ista stvar samo iz drugog smjera. Kolona na mostu, čekaju zeleno opet puni gas krajnom desnom trakom kroz crveno svjetlo i pravo prema Marijin dvoru.
U brzini uspio upratiti tablice mada nisam 100% siguran za zadnja tri broja
M07-E-957
- Bakir1
#665 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
112 i prijavis, ako neces nista preduzimati licno, prijavi neka se kiseli tvoja prijava a svaki se taj poziv snima 
- sorcerer
#666 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
bas bi volio srest nekad takvog furacha debila i bas bi volio da vidim kako ce me izgurat negde s ceste.... ja ih jos zovem ''ležači'' jer uvijek leze u tim dvicinama i oba prednja sjedista su slomljena prema unutra ,ako naprijed sjedi jedan samo se vidi lijeva ruka na volanu ,ako sjede dvojica dodiruju se gloovamaO'zone wrote: dvičinu (što bi rekao @sorcerer) GTI koju vozi balavac od svoji 60 kila i 20 i kusur godina kako divlja
- O'zone
- Globalni moderator
#667 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Ma ovaj ce na kraju ubiti nekoga ili ga ostaviti trajnim invalidom na zalost ne sebe. Nagledao sam se budala, voznje u suprotnim smjerovima, driftanja, tackanja, inih gluposti sto mozes raditi sa autom ali ovaj mi je ultimativan kreten. Zenska sa njim u autu mrtva hladna cini mi se ista budala ko i on.sorcerer wrote:bas bi volio srest nekad takvog furacha debila i bas bi volio da vidim kako ce me izgurat negde s ceste.... ja ih jos zovem ''ležači'' jer uvijek leze u tim dvicinama i oba prednja sjedista su slomljena prema unutra ,ako naprijed sjedi jedan samo se vidi lijeva ruka na volanu ,ako sjede dvojica dodiruju se gloovamaO'zone wrote: dvičinu (što bi rekao @sorcerer) GTI koju vozi balavac od svoji 60 kila i 20 i kusur godina kako divlja
- SmokingMan
#668 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Prije dva dana kod Pofalića neki buđo lagano uleti u suprotnu traku prema FDS sa ML 450 (metalik sivi),mrtav hladan,vozi li vozi. 
- sorcerer
#669 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
pa ona je kul ,decko joj ima dvicinu i rejser je.....O'zone wrote: Ma ovaj ce na kraju ubiti nekoga ili ga ostaviti trajnim invalidom na zalost ne sebe. Nagledao sam se budala, voznje u suprotnim smjerovima, driftanja, tackanja, inih gluposti sto mozes raditi sa autom ali ovaj mi je ultimativan kreten. Zenska sa njim u autu mrtva hladna cini mi se ista budala ko i on.

- drndalo
#670 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
Uh vidi mu dobre torbice, Dolce&Glabana, taman da mu RUP-12, pardon, mobitel bez kredita moze stati u nju... 
- sorcerer
#671 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
ima i bijeli kais ,bas sminker pravi

-
goran16v
#672 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
I frizura na dvije vode!
- Bakir1
#673 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
imao sam priliku zadesiti se blizu tih i takvih, fali tu skela citava u glavi sa konstrukcijom, nemaju sata radnog staza, vozaju aute koji trose po 20 litara sa stilom voznje, sto svakom normalnom moze dati osnov za sumlju u porjeklo novca, svakome normalnom sem nasim policajcima, zato mene uredno pretresaju po sumadiskoj, po nakvim vrletima i sitnim satima 
-
goran16v
#674 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
U onda svaki noc vidis jos jednog takvog sa bicepsima, tetovazicom, frizuricom i u majici pastelnih boja kako u A6 ili A8 dopunjava budzet taksirajuci na divlje!
- sorcerer
#675 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobraca
to su ovi ranije navedeni samo sa 5-6 godina furachkog staza i 2-3 god teretane