Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebiga 0-0. Nije kraj svijeta ali nije ni dobro. Prve 3 utakmice dali hrpu golova, zadnje dvije nijedan. I sad se vrh ponovo zakimplikovo sa 4-5 timova koji su tu negdje.
karanana wrote:Jebiga 0-0. Nije kraj svijeta ali nije ni dobro. Prve 3 utakmice dali hrpu golova, zadnje dvije nijedan. I sad se vrh ponovo zakimplikovo sa 4-5 timova koji su tu negdje.
nanara kakva je situacija u Mostaru .U Bihacu onako...kljuc,kljuc
karanana wrote:Jebiga 0-0. Nije kraj svijeta ali nije ni dobro. Prve 3 utakmice dali hrpu golova, zadnje dvije nijedan. I sad se vrh ponovo zakimplikovo sa 4-5 timova koji su tu negdje.
Prvobitna euforija opada. A i jest se bilo diglo ko da cemo svaku dobit.
Po meni je ovde zvijezda favorit za ulazak, pa onda jos ove 3-4 ekipe koje se sad na vrhu.
Prvobitna euforija opada. A i jest se bilo diglo ko da cemo svaku dobit.
Po meni je ovde zvijezda favorit za ulazak, pa onda jos ove 3-4 ekipe koje se sad na vrhu.
Ma i u Bihacu su prevelika ocekivanja dok ih neko ne spusti na zemlju.Ali bice interesantno do kraja.I dalje je moj favorit Velez
Danas je veliki derbi na Gej areni u sarajevskom naselju Otoka.
Domaćini kažu kako su zabranjena okupljanja oko stadiona, kao da oni to mogu odrediti. Pretpostavljam da će na padini iznad Miljacke biti nekoliko stotina Veležovaca, osim ako ih ACAB ne otjeraju.
Ipak, navijam za Olimpik jer ako uđu, to je sigurnih šest bodova za Želju. Velež mi odavno nije više drag, iako oni misle da su na putevima stare slave i da samim tim što su Velež zaslužuju uvijek biti u društvu najboljih.
Radio Sarajevo wrote:Evo da malo osvježimo ovu temu.
Danas je veliki derbi na Gej areni u sarajevskom naselju Otoka.
Domaćini kažu kako su zabranjena okupljanja oko stadiona, kao da oni to mogu odrediti. Pretpostavljam da će na padini iznad Miljacke biti nekoliko stotina Veležovaca, osim ako ih ACAB ne otjeraju.
Ipak, navijam za Olimpik jer ako uđu, to je sigurnih šest bodova za Želju. Velež mi odavno nije više drag, iako oni misle da su na putevima stare slave i da samim tim što su Velež zaslužuju uvijek biti u društvu najboljih.
Malo je reci da je Velez bio bolji. Za klasu. Vidi se zašto su na prvoj poziciji. Grešku napravili u drugom što su rezultat čuvali. Mogli su im petardu složiti, ovako su čistu pobjedu prokockali.
Crvena Tifoza wrote:Malo je reci da je Velez bio bolji. Za klasu. Vidi se zašto su na prvoj poziciji. Grešku napravili u drugom što su rezultat čuvali. Mogli su im petardu složiti, ovako su čistu pobjedu prokockali.
Vi ste tamo gdje i pripadate, u Prvoj ligi FBiH. Nije mi jasno na šta ste ovako nafurani, tim vam je prosječan i borili biste se za opstanak u Premijer ligi.