Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odigrati utakmicu nije isto što i popeti se na Everest, neka se ljudi malo provesele. Imaće i snage i koncentracije za utakmicu. Uostalom, Pape ih je pustio, nisu pobjegli.
ovu tekmu ćemo mi dobiti opušteno u svakoj varijanti usprkos bančenju i pijančenju glavnih igrača. međutim generalno taj odnos nije dobar i mogao bi se obiti o glavu u nekim jačim utakmicama.
Pitanje je samo kad ćemo kiksati. Bolje neka to bude u ovoj utakmici da bi poslije te tekme dobro zapeli u narednim i na kraju završili kao prvi. Mogu misliti euforije i opuštanja protiv Slovaka.
Kiksa neće biti ako se u svaku utakmicu bude ulazilo ozbiljno kao u ovu, a ne znam zašto ne bi, zašto je ova posebnija od drugih. Tek poslije uspješno završenih utakmica protiv Slovačke imali bismo razloga za euforiju.
Sta bi tek bilo da ih nije Pape skupio 14 dana prije utakmice?
Ovako, ako nista ima ih na oku i treniraju redovno, to sto se neki olese kod debelog Cileanca ili negdje drugo, jednom u 15 dana se moze istrpiti i shvatiti.
U svakom slucaju razbucacemo Latviju k'o Blazo mecku.
Vrijeme je za prognozu: Latvija:BiH 0: 2
Ja znam da su se pojedinci drama ponapijali noć pred Rumuniju u Zenici. Bukvalno noć pred utakmicu.
Jebaji ga, ako mogu uprkos tome da dobijaju utakmice onda nek se zajebaju, ali nek budu svjesni da će im se to obiti o glavu useru li ove kvalifikacije.
Edin H. wrote:Ima li kakvih treba sto se furaju na Bosance u Rigi?
Ima, ko se isprsi sa jedno 150-200 Eurica !
Tarifa je sigurno i duplo manja, ali potraznja u te dane znacajno poraste !
To je uglavnom ruska skola.... svuku te u ravan u sekundi !
P.S. Sjetih se prica "delegata" sto su se u Tallinu fino istrosili, to je garant tu negdje...