Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nemampojmakad wrote:
a ja znam da je Željko Hrvat ( i neka je , sebi je ) , ali mene ne može predstavljati, kao što ne može nijednog drugog Bošnjaka, barem ne one svjesne.
Komšić je član predsjedništva i predstavlja državu BiH kao i sve njene građane, kako one koji su glasali za njega, tako i one koje nisu. Isto to važi i za druga člana predsjedništva.
Ti si svjestan Bošnjak, ali nisi svjestan čovjek i to je tvoj problem i takvih kao ti
A jebo sebe,izvrti 3 recenice na deset minuta Al bar su ga dobro napuderisali
Eto,najavi ova da ce gostovat kod Mate u nedjelju,valja pogledat to ako ne zaboravim,valjda ce reci stagod konkretnije od ovog da 'stari trebaju ici'.
Co0l wrote:
Eto,najavi ova da ce gostovat kod Mate u nedjelju,valja pogledat to ako ne zaboravim,valjda ce reci stagod konkretnije od ovog da 'stari trebaju ici'.
kako li će to reći Mati, koji po sopstvenom priznanju (koje je ponovio x puta) je kućni prijatelj Milorada Dodika baš me zanima kako će to sa Matom ići
A jebo sebe,izvrti 3 recenice na deset minuta Al bar su ga dobro napuderisali
Još dva-tri ovako sadržajna i karizmatična pojavljivanja u javnosti, i ne mora ni izlaziti na izbore.
Madneru, spremaj pare!
nemampojmakad wrote:
a ja znam da je Željko Hrvat ( i neka je , sebi je ) , ali mene ne može predstavljati, kao što ne može nijednog drugog Bošnjaka, barem ne one svjesne.
Komšić je član predsjedništva i predstavlja državu BiH kao i sve njene građane, kako one koji su glasali za njega, tako i one koje nisu. Isto to važi i za druga člana predsjedništva.
Ti si svjestan Bošnjak, ali nisi svjestan čovjek i to je tvoj problem i takvih kao ti
Canton wrote:
Pametna odluka, ići sa novim mladim ljudima. ''Ugledna'' imena, već poznati javni radnici svih profila, uvijek mogu biti angažirani kroz stranačka savjetodavna tijela, a da nužno ne moraju biti i članovi stranke. Mislim da je to dobar put, puno bolji od skupljanja istrošenih, starih kadrova.
Pa jel do sad bilo - hrvati za hrvatsku, bošnjaci za bošnjačku, srbi za srpsku stranku? Jest. I gdje smo sad?
To se ne daju glasovi zato što će biti korisna stranka, nego samo zato što je tvoja nacionalna. A problem te nacionalne je što nemaš za kog glasat nego za iste svaki put. A od tih što se za iste glasa zapravo ne valja ni jedna.
Last edited by shiljak on 29/03/2013 12:58, edited 2 times in total.
Banksy wrote:Pametna odluka, ići sa novim mladim ljudima. ''Ugledna'' imena, već poznati javni radnici svih profila, uvijek mogu biti angažirani kroz stranačka savjetodavna tijela, a da nužno ne moraju biti i članovi stranke. Mislim da je to dobar put, puno bolji od skupljanja istrošenih, starih kadrova.
edit:I gdje nestade @nosara ...?
Velika šansa da bude kopija NS-a, onda. Mada nije ni rješenje stare uzimati, ali nije ni neiskusne, mlade,željne krađe
Banksy wrote:Pametna odluka, ići sa novim mladim ljudima. ''Ugledna'' imena, već poznati javni radnici svih profila, uvijek mogu biti angažirani kroz stranačka savjetodavna tijela, a da nužno ne moraju biti i članovi stranke. Mislim da je to dobar put, puno bolji od skupljanja istrošenih, starih kadrova.
edit:I gdje nestade @nosara ...?
Velika šansa da bude kopija NS-a, onda. Mada nije ni rješenje stare uzimati, ali nije ni neiskusne, mlade,željne krađe