Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
nemampojmakad

#651 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojmakad »

Canton wrote:
nemampojmakad wrote: nego šta je nego podvala? opet rasipanje glasova, a u Hrvata (kojima Komšić pripada) samo dvije stranke...
ja znam 20ak stranaka sa hrvatskim predznakom u BiH. Tvoja konstatacija ne stoji.
:-)

a ja znam da je Željko Hrvat ( i neka je , sebi je ) , ali mene ne može predstavljati, kao što ne može nijednog drugog Bošnjaka, barem ne one svjesne.
Canton

#652 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Canton »

nemampojmakad wrote:
a ja znam da je Željko Hrvat ( i neka je , sebi je ) , ali mene ne može predstavljati, kao što ne može nijednog drugog Bošnjaka, barem ne one svjesne.
Komšić je član predsjedništva i predstavlja državu BiH kao i sve njene građane, kako one koji su glasali za njega, tako i one koje nisu. Isto to važi i za druga člana predsjedništva.

Ti si svjestan Bošnjak, ali nisi svjestan čovjek i to je tvoj problem i takvih kao ti
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#653 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by -LIBERO- »

nemampojmakad wrote:
Canton wrote:
nemampojmakad wrote: nego šta je nego podvala? opet rasipanje glasova, a u Hrvata (kojima Komšić pripada) samo dvije stranke...
ja znam 20ak stranaka sa hrvatskim predznakom u BiH. Tvoja konstatacija ne stoji.

A sta mislis da popustis malo i da pustis da svako ponaosob donese svoju licnu odluku ko ga moze, i ko ga treba, predstavljati.
Co0l

#654 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Co0l »

shiljak wrote:28.03.2013
Premotaj na: 08:40

nastavak
A jebo sebe,izvrti 3 recenice na deset minuta :-D Al bar su ga dobro napuderisali :D
Eto,najavi ova da ce gostovat kod Mate u nedjelju,valja pogledat to ako ne zaboravim,valjda ce reci stagod konkretnije od ovog da 'stari trebaju ici'.
nemampojmakad

#655 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojmakad »

Co0l wrote: Eto,najavi ova da ce gostovat kod Mate u nedjelju,valja pogledat to ako ne zaboravim,valjda ce reci stagod konkretnije od ovog da 'stari trebaju ici'.

kako li će to reći Mati, koji po sopstvenom priznanju (koje je ponovio x puta) je kućni prijatelj Milorada Dodika :-? baš me zanima kako će to sa Matom ići :D
nemampojmakad

#656 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojmakad »

-LIBERO- wrote:
A sta mislis da popustis malo i da pustis da svako ponaosob donese svoju licnu odluku ko ga moze, i ko ga treba, predstavljati.
pa ako si Hrvat moraću, ili ću biti prisiljen.

a i poznato mi je da je jedan od suvlasnika Klixa njegov fan na Fejsu tako da .... :D
zateznistub

#658 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zateznistub »

Jednostavno da covjek ne povjeruje sta neki pisu ovdje.

E cuj ako si Hrvat... :-)
ultima_palabra

#659 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

Najveća podvala Bošnjacima je SDA.
MuaDib

#660 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MuaDib »

ultima_palabra wrote:Najveća podvala Bošnjacima je SDA.
:thumbup:
dustaban

#661 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by dustaban »

MuaDib wrote:
:thumbup:
Ali zato im je SDP kompenzacija.
Corto Maltese

#662 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Co0l wrote:
shiljak wrote:28.03.2013
Premotaj na: 08:40

nastavak
A jebo sebe,izvrti 3 recenice na deset minuta :-D Al bar su ga dobro napuderisali :D
Eto,najavi ova da ce gostovat kod Mate u nedjelju,valja pogledat to ako ne zaboravim,valjda ce reci stagod konkretnije od ovog da 'stari trebaju ici'.
Još dva-tri ovako sadržajna i karizmatična pojavljivanja u javnosti, i ne mora ni izlaziti na izbore.
Madneru, spremaj pare!
madner

#663 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

8-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#664 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Canton wrote:
nemampojmakad wrote:
Komšić je član predsjedništva i predstavlja državu BiH kao i sve njene građane, kako one koji su glasali za njega, tako i one koje nisu. Isto to važi i za druga člana predsjedništva.

Ti si svjestan Bošnjak, ali nisi svjestan čovjek i to je tvoj problem i takvih kao ti
:lol: :lol: :lol: :thumbup:

moto nove kampanje Bidnimo Bošnjaci a ne ljudi!
Corto Maltese

#665 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

JoseMujica wrote:
Canton wrote: Komšić je član predsjedništva i predstavlja državu BiH kao i sve njene građane, kako one koji su glasali za njega, tako i one koje nisu. Isto to važi i za druga člana predsjedništva.

:lol: :lol: :lol: :thumbup:

moto nove kampanje Bidnimo Bošnjaci a ne ljudi!
Svjesni Bošnjaci, osvjestite se ljudski!
Banksy

#666 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

Pametna odluka, ići sa novim mladim ljudima. ''Ugledna'' imena, već poznati javni radnici svih profila, uvijek mogu biti angažirani kroz stranačka savjetodavna tijela, a da nužno ne moraju biti i članovi stranke. Mislim da je to dobar put, puno bolji od skupljanja istrošenih, starih kadrova.

edit:I gdje nestade @nosara ...?
Corto Maltese

#667 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

Valjda ga je pogodila Komšićeva primjedba o mladim, neistrošenim kadrovima.
tcz

#668 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by tcz »

nemampojmakad wrote:
Canton wrote:

eki to :shock: je li to ona parola ''nisi musliman ako nisi sda''
shiljak

#669 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by shiljak »

@nemampojmakad baš nemaš pojma :D

Pa jel do sad bilo - hrvati za hrvatsku, bošnjaci za bošnjačku, srbi za srpsku stranku? Jest. I gdje smo sad? :D

To se ne daju glasovi zato što će biti korisna stranka, nego samo zato što je tvoja nacionalna. A problem te nacionalne je što nemaš za kog glasat nego za iste svaki put. A od tih što se za iste glasa zapravo ne valja ni jedna.
Last edited by shiljak on 29/03/2013 12:58, edited 2 times in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#670 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

Banksy wrote:Pametna odluka, ići sa novim mladim ljudima. ''Ugledna'' imena, već poznati javni radnici svih profila, uvijek mogu biti angažirani kroz stranačka savjetodavna tijela, a da nužno ne moraju biti i članovi stranke. Mislim da je to dobar put, puno bolji od skupljanja istrošenih, starih kadrova.

Velika šansa da bude kopija NS-a, onda. Mada nije ni rješenje stare uzimati, ali nije ni neiskusne, mlade,željne krađe :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#671 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

Banksy wrote:Pametna odluka, ići sa novim mladim ljudima. ''Ugledna'' imena, već poznati javni radnici svih profila, uvijek mogu biti angažirani kroz stranačka savjetodavna tijela, a da nužno ne moraju biti i članovi stranke. Mislim da je to dobar put, puno bolji od skupljanja istrošenih, starih kadrova.

da ga nije ko istrošio? :lol:
madner

#672 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by madner »

KatarinaKosaca wrote:

Velika šansa da bude kopija NS-a, onda. Mada nije ni rješenje stare uzimati, ali nije ni neiskusne, mlade,željne krađe :D
Ostaju znaci samo mlade i iskusne onda
vee-jay

#673 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by vee-jay »

a zasto u nazivu teme stoji "Željko Komšić"?
DiplomataSaSela

#674 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by DiplomataSaSela »

Najveca podvala Bosnjacima i svim Bosancima i Hercegocima je sadasnji sdp,sa ovim rukovodstvom...
ultima_palabra

#675 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

DiplomataSaSela wrote:
Najveca podvala Bosnjacima i svim Bosancima i Hercegocima je sadasnji sdp,sa ovim rukovodstvom...
Trenutno da... ali zbog njih će biti izgubljeno 4 godine, zbog SDA mnogo više.
Post Reply