eh zivote
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- alchak.ba
#652 Re: eh zivote
Nego, da nije ona kakvg komsiju upoznala?Insan73 wrote:Happy ponedjeljak![]()
Zena je sinoc dosla i ponasa se normalno,to jest i dalje sam na ignore ! Ali ovaj put manje boli
- Insan73
#653 Re: eh zivote
Nista nije iskljucenoalchak.ba wrote:Nego, da nije ona kakvg komsiju upoznala?Insan73 wrote:Happy ponedjeljak![]()
Zena je sinoc dosla i ponasa se normalno,to jest i dalje sam na ignore ! Ali ovaj put manje boli
- eluna
#654 Re: eh zivote
meni sumnjivo što te zvala "usred posla" ........... da ti nije žena poturila konu ne bi li te oderala kod razvoda??Insan73 wrote:Happy ponedjeljak![]()
- alchak.ba
#655 Re: eh zivote
kako li ce joj to pomoci molim te lijepo kod razvoda?eluna wrote:meni sumnjivo što te zvala "usred posla" ........... da ti nije žena poturila konu ne bi li te oderala kod razvoda??Insan73 wrote:Happy ponedjeljak![]()
- eluna
#656 Re: eh zivote
bračna preljuba je opravdan razlog za razvrgavanje bračne zajednice, dakle kriv će biti samo isključivo i jedino ON, na osnovu čega će ona da dobije više novaca i više pravaalchak.ba wrote:kako li ce joj to pomoci molim te lijepo kod razvoda?eluna wrote:meni sumnjivo što te zvala "usred posla" ........... da ti nije žena poturila konu ne bi li te oderala kod razvoda??Insan73 wrote:Happy ponedjeljak![]()
Zena je sinoc dosla i ponasa se normalno,to jest i dalje sam na ignore ! Ali ovaj put manje boli![]()
Last edited by eluna on 18/03/2013 10:26, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#657 Re: eh zivote
Nek se razvede dok mlada ne sazna još ako sazna da je preko foruma čitav grad znao prije nje loše mu se piše. Kad se razvedeš dovedi i 16 kona pa dernek napravite ali bi to bilo najpoštenije
-
krater
#658 Re: eh zivote
StupskaBitanga wrote:Nek se razvede dok mlada ne sazna još ako sazna da je preko foruma čitav grad znao prije nje loše mu se piše. Kad se razvedeš dovedi i 16 kona pa dernek napravite ali bi to bilo najpoštenije
- alchak.ba
#659 Re: eh zivote
kakvih prava?eluna wrote:
bračna preljuba je opravdan razlog za razvrgavanje bračne zajednice, dakle kriv će biti samo isključivo i jedino ON, na osnovu čega će ona da dobije više novaca i više prava
kakvog novca?
znas li ti o cemu pricas?
- eluna
#660 Re: eh zivote
znam ......... šta je tu nejasno ................alchak.ba wrote:kakvih prava?eluna wrote:
bračna preljuba je opravdan razlog za razvrgavanje bračne zajednice, dakle kriv će biti samo isključivo i jedino ON, na osnovu čega će ona da dobije više novaca i više prava
kakvog novca?
znas li ti o cemu pricas?
- alchak.ba
#661 Re: eh zivote
alimentacija se jasno odredjuje.... i nema veze sa preljubom.....
djecu ce ionako majci dodijeliti....
da je besmisleno to sto pricas jesu i hiljade sudskih odluka u korist zena koje su cinile prelljub....
da je besmisleno to sto pricas jesu i hiljade sudskih odluka u korist zena koje su cinile prelljub....
- Ramzess Veliki
#662 Re: eh zivote
Uh, znaju to žene ... uvijek ti pokvare zabavu kad ti je najljepše ...Insan73 wrote:Jutrac svima,sinoc je bilo malo opasno,zena me prekinula svojim pozivom u sred dogadjaja
,ko da nesto predosjeca,a nikad me nije zvala kad ode svojima,i to neka bezvezna pitanja postavlja?..
- ho oponopono
#663 Re: eh zivote
...da se razumijemo, preljuba ne determinira višak/manjak nečijeg prava...svaka strana ima pravo da se razvede bez obzira na razlog jer niko te ne može nazor zadržati u braku!
- alchak.ba
#664 Re: eh zivote
niti ce socijalne radnice biti na muskoj strani, ako recimo roditelji zive odvojeno, a majka redovno prima zagondjiju na oci djeteta.... smao kazu "to je njeno pravo i niko joj vanbracni zivot ne moze zabraniti"ho oponopono wrote:...da se razumijemo, preljuba ne determinira višak/manjak nečijeg prava...svaka strana ima pravo da se razvede bez obzira na razlog jer niko te ne može nazor zadržati u braku!
- ho oponopono
#665 Re: eh zivote
...sve to stoji , na nečiju radost drugome nažalost!alchak.ba wrote:niti ce socijalne radnice biti na muskoj strani, ako recimo roditelji zive odvojeno, a majka redovno prima zagondjiju na oci djeteta.... smao kazu "to je njeno pravo i niko joj vanbracni zivot ne moze zabraniti"ho oponopono wrote:...da se razumijemo, preljuba ne determinira višak/manjak nečijeg prava...svaka strana ima pravo da se razvede bez obzira na razlog jer niko te ne može nazor zadržati u braku!
- eluna
#666 Re: eh zivote
nije besmisleno .............. upravo zato što žene ZLOUPOTREBLJAVAJU svoja prava pa deru očeve/muževe iad su ovi krivi i kad nisu ........... tako će ova da odere i njega, jer nažalost, ono što je kod nas krenulo kao "gender project" potpuno se izokrenulo, pa sad više pravne zaštite treba očevima nego majkamaalchak.ba wrote:alimentacija se jasno odredjuje.... i nema veze sa preljubom.....
ali to nije tema ovog foruma
- alchak.ba
#667 Re: eh zivote
na zalost djeciju..... a kao o njemu trebaju i te socijalne kurave da se brinu, jelteho oponopono wrote:
...sve to stoji , na nečiju radost drugome nažalost!
- alchak.ba
#668 Re: eh zivote
besmisleno je jer si napisala da ce zena dobiti vise novca i prava, a to nema veze sa preljubom bilo cijom, shvatas?eluna wrote:nije besmisleno .............. upravo zato što žene ZLOUPOTREBLJAVAJU svoja prava pa deru očeve/muževe iad su ovi krivi i kad nisu ........... tako će ova da odere i njega, jer nažalost, ono što je kod nas krenulo kao "gender project" potpuno se izokrenulo, pa sad više pravne zaštite treba očevima nego majkamaalchak.ba wrote:alimentacija se jasno odredjuje.... i nema veze sa preljubom.....
- eluna
#669 Re: eh zivote
da, ali postoji i "tužba za razvod braka"...........u ovoj situaciji hanuma će da tuži i traži odštetu zbog prevare .......alimentacija je vezana za dijete, ne za suprugu, a pošto insanova supruga nije zaposlena morat će i nju da izdržavaho oponopono wrote:...da se razumijemo, preljuba ne determinira višak/manjak nečijeg prava...svaka strana ima pravo da se razvede bez obzira na razlog jer niko te ne može nazor zadržati u braku!
- eluna
#670 Re: eh zivote
ma nema namjeru sa tobom da se raspravljam ................. neke ti daske nisu posložene i OK .........uzmi porodični zakon i pročitajalchak.ba wrote:besmisleno je jer si napisala da ce zena dobiti vise novca i prava, a to nema veze sa preljubom bilo cijom, shvatas?eluna wrote:nije besmisleno .............. upravo zato što žene ZLOUPOTREBLJAVAJU svoja prava pa deru očeve/muževe iad su ovi krivi i kad nisu ........... tako će ova da odere i njega, jer nažalost, ono što je kod nas krenulo kao "gender project" potpuno se izokrenulo, pa sad više pravne zaštite treba očevima nego majkamaalchak.ba wrote:alimentacija se jasno odredjuje.... i nema veze sa preljubom.....
-
hhaarree
#671 Re: eh zivote
a ko je reko da ce ona saznat za ovo
osim ako ga ko od vas ne osmeka

- alchak.ba
#672 Re: eh zivote
izdrzavat ce je al u Italijieluna wrote:da, ali postoji i "tužba za razvod braka"...........u ovoj situaciji hanuma će da tuži i traži odštetu zbog prevare .......alimentacija je vezana za dijete, ne za suprugu, a pošto insanova supruga nije zaposlena morat će i nju da izdržavaho oponopono wrote:...da se razumijemo, preljuba ne determinira višak/manjak nečijeg prava...svaka strana ima pravo da se razvede bez obzira na razlog jer niko te ne može nazor zadržati u braku!
- alchak.ba
#673 Re: eh zivote
i onda opet "vrijedjanje" kad nemas vise sta reci?eluna wrote:
ma nema namjeru sa tobom da se raspravljam ................. neke ti daske nisu posložene i OK .........uzmi porodični zakon i pročitaj
prava dama
- eluna
#674 Re: eh zivote
niko ........... samo sam gore negdje napomenula da mi je hanuma sumnjiva što ga je zvala zbog gluposti usred posla ..... ne bi bilo prvi put da supruga podmetne mužu ljubavnicu, pa da ga onda tuži za razvod braka i oderehhaarree wrote:a ko je reko da ce ona saznat za ovoosim ako ga ko od vas ne osmeka
![]()
pobogu ste muški - pa ja ovdje pričam u vašu korist a vi me još i napadate
- alchak.ba
#675 Re: eh zivote
ti mora da mastas da ces svog oderati jer te ostavio zbog starije od njega, a ti mladja 11 godina.....