eh zivote

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#651 Re: eh zivote

Post by ladyblue18 »

:mrgreen:
alchak.ba

#652 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

Insan73 wrote:Happy ponedjeljak :D

Zena je sinoc dosla i ponasa se normalno,to jest i dalje sam na ignore ! Ali ovaj put manje boli :)
Nego, da nije ona kakvg komsiju upoznala?
Insan73

#653 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

alchak.ba wrote:

Zena je sinoc dosla i ponasa se normalno,to jest i dalje sam na ignore ! Ali ovaj put manje boli :)
Nego, da nije ona kakvg komsiju upoznala?
Nista nije iskljuceno
eluna

#654 Re: eh zivote

Post by eluna »

meni sumnjivo što te zvala "usred posla" ........... da ti nije žena poturila konu ne bi li te oderala kod razvoda?? :?
alchak.ba

#655 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

eluna wrote:

meni sumnjivo što te zvala "usred posla" ........... da ti nije žena poturila konu ne bi li te oderala kod razvoda?? :?
kako li ce joj to pomoci molim te lijepo kod razvoda? :? :roll:
eluna

#656 Re: eh zivote

Post by eluna »

alchak.ba wrote:
eluna wrote:

kako li ce joj to pomoci molim te lijepo kod razvoda? :? :roll:
bračna preljuba je opravdan razlog za razvrgavanje bračne zajednice, dakle kriv će biti samo isključivo i jedino ON, na osnovu čega će ona da dobije više novaca i više prava
Last edited by eluna on 18/03/2013 10:26, edited 1 time in total.
StupskaBitanga

#657 Re: eh zivote

Post by StupskaBitanga »

Nek se razvede dok mlada ne sazna još ako sazna da je preko foruma čitav grad znao prije nje loše mu se piše. Kad se razvedeš dovedi i 16 kona pa dernek napravite ali bi to bilo najpoštenije
krater

#658 Re: eh zivote

Post by krater »

StupskaBitanga wrote:Nek se razvede dok mlada ne sazna još ako sazna da je preko foruma čitav grad znao prije nje loše mu se piše. Kad se razvedeš dovedi i 16 kona pa dernek napravite ali bi to bilo najpoštenije
:mrgreen:
alchak.ba

#659 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

eluna wrote:
bračna preljuba je opravdan razlog za razvrgavanje bračne zajednice, dakle kriv će biti samo isključivo i jedino ON, na osnovu čega će ona da dobije više novaca i više prava
kakvih prava?
kakvog novca?

znas li ti o cemu pricas?
eluna

#660 Re: eh zivote

Post by eluna »

alchak.ba wrote:
eluna wrote:
kakvih prava?
kakvog novca?

znas li ti o cemu pricas?
znam ......... šta je tu nejasno ................
alchak.ba

#661 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

alimentacija se jasno odredjuje.... i nema veze sa preljubom.....
djecu ce ionako majci dodijeliti....
da je besmisleno to sto pricas jesu i hiljade sudskih odluka u korist zena koje su cinile prelljub....
Ramzess Veliki

#662 Re: eh zivote

Post by Ramzess Veliki »

Insan73 wrote:Jutrac svima :D ,sinoc je bilo malo opasno,zena me prekinula svojim pozivom u sred dogadjaja :-D ,ko da nesto predosjeca,a nikad me nije zvala kad ode svojima,i to neka bezvezna pitanja postavlja?..
Uh, znaju to žene ... uvijek ti pokvare zabavu kad ti je najljepše ... :x
ho oponopono

#663 Re: eh zivote

Post by ho oponopono »

...da se razumijemo, preljuba ne determinira višak/manjak nečijeg prava...svaka strana ima pravo da se razvede bez obzira na razlog jer niko te ne može nazor zadržati u braku!
alchak.ba

#664 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

ho oponopono wrote:...da se razumijemo, preljuba ne determinira višak/manjak nečijeg prava...svaka strana ima pravo da se razvede bez obzira na razlog jer niko te ne može nazor zadržati u braku!
niti ce socijalne radnice biti na muskoj strani, ako recimo roditelji zive odvojeno, a majka redovno prima zagondjiju na oci djeteta.... smao kazu "to je njeno pravo i niko joj vanbracni zivot ne moze zabraniti"
ho oponopono

#665 Re: eh zivote

Post by ho oponopono »

alchak.ba wrote:
ho oponopono wrote:...da se razumijemo, preljuba ne determinira višak/manjak nečijeg prava...svaka strana ima pravo da se razvede bez obzira na razlog jer niko te ne može nazor zadržati u braku!
niti ce socijalne radnice biti na muskoj strani, ako recimo roditelji zive odvojeno, a majka redovno prima zagondjiju na oci djeteta.... smao kazu "to je njeno pravo i niko joj vanbracni zivot ne moze zabraniti"
...sve to stoji , na nečiju radost drugome nažalost!
eluna

#666 Re: eh zivote

Post by eluna »

alchak.ba wrote:alimentacija se jasno odredjuje.... i nema veze sa preljubom.....
da je besmisleno to sto pricas jesu i hiljade sudskih odluka u korist zena koje su cinile prelljub....
nije besmisleno .............. upravo zato što žene ZLOUPOTREBLJAVAJU svoja prava pa deru očeve/muževe iad su ovi krivi i kad nisu ........... tako će ova da odere i njega, jer nažalost, ono što je kod nas krenulo kao "gender project" potpuno se izokrenulo, pa sad više pravne zaštite treba očevima nego majkama

ali to nije tema ovog foruma
alchak.ba

#667 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

ho oponopono wrote:
...sve to stoji , na nečiju radost drugome nažalost!
na zalost djeciju..... a kao o njemu trebaju i te socijalne kurave da se brinu, jelte
alchak.ba

#668 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

eluna wrote:
alchak.ba wrote:alimentacija se jasno odredjuje.... i nema veze sa preljubom.....
nije besmisleno .............. upravo zato što žene ZLOUPOTREBLJAVAJU svoja prava pa deru očeve/muževe iad su ovi krivi i kad nisu ........... tako će ova da odere i njega, jer nažalost, ono što je kod nas krenulo kao "gender project" potpuno se izokrenulo, pa sad više pravne zaštite treba očevima nego majkama

besmisleno je jer si napisala da ce zena dobiti vise novca i prava, a to nema veze sa preljubom bilo cijom, shvatas?
eluna

#669 Re: eh zivote

Post by eluna »

da, ali postoji i "tužba za razvod braka"...........u ovoj situaciji hanuma će da tuži i traži odštetu zbog prevare .......alimentacija je vezana za dijete, ne za suprugu, a pošto insanova supruga nije zaposlena morat će i nju da izdržava
eluna

#670 Re: eh zivote

Post by eluna »

alchak.ba wrote:
eluna wrote:

besmisleno je jer si napisala da ce zena dobiti vise novca i prava, a to nema veze sa preljubom bilo cijom, shvatas?
ma nema namjeru sa tobom da se raspravljam ................. neke ti daske nisu posložene i OK .........uzmi porodični zakon i pročitaj
hhaarree

#671 Re: eh zivote

Post by hhaarree »

a ko je reko da ce ona saznat za ovo :zoka: osim ako ga ko od vas ne osmeka :oops: :mrgreen:
alchak.ba

#672 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

eluna wrote:
da, ali postoji i "tužba za razvod braka"...........u ovoj situaciji hanuma će da tuži i traži odštetu zbog prevare .......alimentacija je vezana za dijete, ne za suprugu, a pošto insanova supruga nije zaposlena morat će i nju da izdržava
izdrzavat ce je al u Italiji
alchak.ba

#673 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

eluna wrote:
ma nema namjeru sa tobom da se raspravljam ................. neke ti daske nisu posložene i OK .........uzmi porodični zakon i pročitaj
i onda opet "vrijedjanje" kad nemas vise sta reci?

prava dama
eluna

#674 Re: eh zivote

Post by eluna »

hhaarree wrote:a ko je reko da ce ona saznat za ovo :zoka: osim ako ga ko od vas ne osmeka :oops: :mrgreen:
niko ........... samo sam gore negdje napomenula da mi je hanuma sumnjiva što ga je zvala zbog gluposti usred posla ..... ne bi bilo prvi put da supruga podmetne mužu ljubavnicu, pa da ga onda tuži za razvod braka i odere

pobogu ste muški - pa ja ovdje pričam u vašu korist a vi me još i napadate :-) :-) :-)
alchak.ba

#675 Re: eh zivote

Post by alchak.ba »

ti mora da mastas da ces svog oderati jer te ostavio zbog starije od njega, a ti mladja 11 godina.....
Locked