Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#651 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ovu utakmicu treba posmatrati kao baraz u kojem se igra jedna utakmica i to kod kuce, protiv ekipe koja je solidna ali ipak dosta laksi protivnik od vecine ekipa koje bi nas zapale eventualnim plasmanom u baraz. Jel lakse dobiti Grcku kuci, ili proci kroz dvomec sa npr Francuskom, Svedskom, ili Portugalom? Odgovor mislim znamo svi, a pobjeda protiv Grka bi nas opasno usmjerila ka Brazilu. Sto se mene tice igrati na sve ili nista jer svaki rezultat osim pobjede nam nosi u najboljem slucaju baraz, tj nista.
-
zdici1
#652 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mujdžu u vezni red, na desno krilo, Ogija na desnog beka umjesto Mujdže, a Zukanović na stopera.
Lijevo u veznom redu Lulić ili Salihović, u sredini Medunjanin i Misimović.
Mislim da je to rješenje.
-
iamia
#653 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pjanic bi u francuskoj napravio prevagu,, a da ne pricam o nekoj repki manje drzavice kao BiH.vade_mecum wrote:citajuci komentare na ovom i nekim drugim forumima moze se zakljuciti da smo tanka reprezentacija ako zbog povrede jednog igraca raspolozenje se promjeni od ekstremne euforije do "bice super ako izvucemo remi".
- Muhamed Đakmić
#654 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ko će trčati u veznom redu?zdici1 wrote:Mujdžu u vezni red, na desno krilo, Ogija na desnog beka umjesto Mujdže, a Zukanović na stopera.
- shake69
#655 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
'Glede i unatoc' cinjenice o nacionalnoj vaznosti pobjede nad Helenima ne bih se libio kontaktirati zenicke efendije, fratre (ipak su gosti 'pijemont ortodoksije') i sve sihirbaze ZE-DO kantona da pripomognu do 22 marta kao i na dan utakmice, bezbeli! Od dobiti za plasman u Brasil izdvojiti procenat Merhametu, Caritasu i gdje vec treba pomenutim institucijama! 
- Muhamed Đakmić
#656 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Multikulti na nivou, s munare na misushake69 wrote:'Glede i unatoc' cinjenice o nacionalnoj vaznosti pobjede nad Helenima ne bih se libio kontaktirati zenicke efendije, fratre (ipak su gosti 'pijemont ortodoksije') i sve sihirbaze ZE-DO kantona da pripomognu do 22 marta kao i na dan utakmice, bezbeli! Od dobiti za plasman u Brasil izdvojiti procenat Merhametu, Caritasu i gdje vec treba pomenutim institucijama!
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#657 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
hajmo Zmajevi
Brazilci i brazilke su se pripremili za najezdu Bosančerosa
ne bIdnimo šupci pa da izradimo vako fine domaćine
Ambasador Brazila u BiH Hose Augusto Lindgren Alves danas je predsjedavajućem Savjeta ministara BiH Vjekoslavu Bevandi uručio notu o ukidanju viza za građane BiH koji putuju u ovu državu.
ne bIdnimo šupci pa da izradimo vako fine domaćine
- novi.dan.nova.nafaka
#658 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Šta bi se brazilke spremale za bosančerose ?JoseMujica wrote:hajmo Zmajevi![]()
![]()
![]()
![]()
- Logovan
#659 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa tanki zbog VELIKIH stručnjaka sa foruma.vade_mecum wrote:citajuci komentare na ovom i nekim drugim forumima moze se zakljuciti da smo tanka reprezentacija ako zbog povrede jednog igraca raspolozenje se promjeni od ekstremne euforije do "bice super ako izvucemo remi".
-
sumirprimus
#660 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
fola imamo igrača za 2 repke...
pa nama i kad igra pjanić,fale još igrač dva,a kamol ovako...
pa nama i kad igra pjanić,fale još igrač dva,a kamol ovako...
- dinty2
#661 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
http://www.youtube.com/watch?v=PwT4mIf4VrA
avrame..ovako i protiv nas hljeba ti..kad već mi ne možemo
avrame..ovako i protiv nas hljeba ti..kad već mi ne možemo
- Artest
#662 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja uopste ne bih tako lako ismijavao Stilica. Ukrajinska liga je u svakom slucaju jaca od kineske i turske. I sad bi raspali Ibricic trebao mijenjati Misimovica kad se umori?
Ono malo sto je igrao u reprezentaciji, igrao je na poziciji krila. A znamo i da je Pjanic nikakav kad igra zavaljen na krilu.
Sastav ce biti onakav kao sto je @ultima naveo, po uslovom da Sejo bude spreman. Ako ne bude, uletice Medunjanin. Zukanovic ce imati problema sa Torosidisom, ali jos vecih bi imao Lulic. Grk se fino ubacuje iz drugog plana; ne smije ga se gubit iz vida ni na sekundu.
Ono malo sto je igrao u reprezentaciji, igrao je na poziciji krila. A znamo i da je Pjanic nikakav kad igra zavaljen na krilu.
Sastav ce biti onakav kao sto je @ultima naveo, po uslovom da Sejo bude spreman. Ako ne bude, uletice Medunjanin. Zukanovic ce imati problema sa Torosidisom, ali jos vecih bi imao Lulic. Grk se fino ubacuje iz drugog plana; ne smije ga se gubit iz vida ni na sekundu.
-
zdici1
#663 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa svi će trčati.Sarajevo1946 wrote:Ko će trčati u veznom redu?zdici1 wrote:Mujdžu u vezni red, na desno krilo, Ogija na desnog beka umjesto Mujdže, a Zukanović na stopera.
- JoseMujica
#664 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
novi.dan.nova.nafaka wrote:Šta bi se brazilke spremale za bosančerose ?JoseMujica wrote:hajmo Zmajevi![]()
![]()
![]()
![]()
- amortizer
#665 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
zapad 80km, jug 60km
na veliko (preko 50 karti) popust
na veliko (preko 50 karti) popust
- novi.dan.nova.nafaka
#666 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pitanje je bilo retoričkog karaktera.JoseMujica wrote:novi.dan.nova.nafaka wrote:Šta bi se brazilke spremale za bosančerose ?dobro drug, onda će tebe, po osobnim preferencijama, čekati Brazilci
- JoseMujica
#667 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
hebga onda...ja ko balkanski seljak, a sa željom da pomognem ugroženim manjinama i skinem stigmu konzervativizma, sve bukvalno shvatam 
- Logovan
#668 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
JoseMujica wrote:novi.dan.nova.nafaka wrote:Šta bi se brazilke spremale za bosančerose ?JoseMujica wrote:hajmo Zmajevi![]()
![]()
![]()
![]()
Brazilci i brazilke su se pripremili za najezdu Bosančerosadobro drug, onda će tebe, po osobnim preferencijama, čekati Brazilci
- Infaze Studio
#669 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
haha...dobar, dobar 
- dinty2
#670 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ono što je sigurno je to da grcik neće napasti,,njima odgovara neriješeno.
zato mi idemo strpljivo graditi napade i oprezno pozadi. ne sumnjam da ćemo stvoriti 3-4 šanse od kojih jednu moramo iskoristiti. a ako nam Zgrci nisu dali u grčkoj gol,neće ni u zenici
zato mi idemo strpljivo graditi napade i oprezno pozadi. ne sumnjam da ćemo stvoriti 3-4 šanse od kojih jednu moramo iskoristiti. a ako nam Zgrci nisu dali u grčkoj gol,neće ni u zenici
-
zakonpera
#671 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Treba im preupustiti inicijativu, sad bez Pjanica pogotovo. Cekati da se izvuku i brzim kontrama i po krilima ih tuci. Igraju discilinovano sa strasnom trkom u sredini ali bez kreativne veze. Tesko je tu ostvariti veliki posjed i tika taka doci do gola. Ono sto su ih svabe pocijepali bilo je brzim polukontrama i preko krila ih izvlacili, kao i dalekometnim sutevima, ostrim ubacivanjima u prostor. Bez rumenigea im je odbrana znatno nesigurnija kod prekida.
- Muhamed Đakmić
#672 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kako ćeš prepustiti inicijativu ekipi koja ne želi loptu da ima u posjedu uopšte?
-
gradski seljak
#673 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Tipujem na grke nadam se da je vise dosta zenickog poganluka.svi na kosevo
-
motorola01
#674 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Zasto njima odgovara nerijeseno, a nama ne?dinty2 wrote:ono što je sigurno je to da grcik neće napasti,,njima odgovara neriješeno.
- ledeni_caj
#675 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ako bude 1:1 bice bolji u medjusobnim duelima. Vrijedi pravilo gola u gostima i za ovo?