ma mi idemo step by step.SlovaciRob_Atl wrote:Niko ne komentarise slovacku, evo jedva ih belgija dobila 2-1 i tu u 90+ minuti su go primili. Nece biti bas lako ni sa njima
Slovenija vs BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#651 Re: Slovenija vs BiH
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#652 Re: Slovenija vs BiH
Nijedan utakmica nije laganaRob_Atl wrote:Niko ne komentarise slovacku, evo jedva ih belgija dobila 2-1 i tu u 90+ minuti su go primili. Nece biti bas lako ni sa njima
Ali korak po korak..
Pobjedom nad Grckom bi napravili jedan veliki iskorak
-
ja71
#653 Re: Slovenija vs BiH
Sta mozemo nauciti posle utakmice SLO - BIH
- Nasa klupa nije kratka, ona je neispitana
- Nas 3. napadac je Muamer Svraka
- Slovenci nemaju meko "c"
- ako je vjerovati selektoru, protiv Slovaka ce im u pomoc doci i reprezentativci iz Ceske
- ako je vjerovati komentatoru, u HD Format je uvrstena i rezolucija 720x576i
- ako je vjerovati selektoru, protiv Slovaka ce im u pomoc doci i reprezentativci iz Ceske
- Edin H.
#654 Re: Slovenija vs BiH
bingov buraz wrote:Poslao ga Arsen kod Edgara Davidsa,keep calmEdin H. wrote:Ja zelim momku sve najbolje, ali trenutno je potpuno nebitan.tvrtko 1. kotromanić wrote:"Sead Hajrović, mladi stoper Arsenala, otkrio je danas da će u budućnosti nastupati za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine"
Pa nije se mogao izboriti ni za posudbu u Championship, ne znam Wolverhampton, nego ga poslali u nizerazredni Barnet.
Prvo skoci, pa reci hop Seade.
22 PLYMOUTH 30-1029
23 BARNET 30-1429
24 WIMBLEDON 29-2128
- denimb
#655 Re: Slovenija vs BiH
Rob_Atl wrote:Niko ne komentarise slovacku, evo jedva ih belgija dobila 2-1 i tu u 90+ minuti su go primili. Nece biti bas lako ni sa njima
Podsjecaju na Bjelorusiju po svemu, nadam se da e biti i po rezultatu...
Inace odigramo bolje drugi dio kvalifikacija, pa kontam bit e to ok, prvo Grci pa cemo dalje
-
Mustang1
#656 Re: Slovenija vs BiH
Ovo vala jest tacno .. Samo sto ja necu vise ni da spominjem jer mnogi ne vide razliku izmedje analognog i HD kvalitetaja71 wrote:Sta mozemo nauciti posle utakmice SLO - BIH
- p206
#657 Re: Slovenija vs BiH
to samo pokazuje kako znaju da kontrolišu utakmicu bez obzira skim igraju, a to je odlika samo nekoliko ekipa na svijetuYahel wrote:
Grci ko Grci, rijetko kome mogu dati vise od jednog gola, a rijetko ko im moze i dati 2
-
BRAH
#658 Re: Slovenija vs BiH
pa jel se fudbal igra da se sto manje golova da i primi. to je stara grcka poslovica.
- shalla
#659 Re: Slovenija vs BiH
Extra odradjena tekma, tako lagano, tako smireno...
Sa tribina je izgledalo kao da mozemo napraviti sansu kadgod hocemo
Bravo momci, bravo selektore
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sa tribina je izgledalo kao da mozemo napraviti sansu kadgod hocemo
Bravo momci, bravo selektore
- p206
#660 Re: Slovenija vs BiH
Fudbal se igra da se pobijedi... nije uopšte bitan način kako do toga doći. Jedina ekipa koja ima kuveta da uvijek igra za gol više je Barca, jer svakom mogu dati barem 2 gola. Drugi to mogu, zavisno od jačine protivnika, ali ne uvijek. Grci su svjesni da nemaju napadački potencijal, pa su se skoncentrisali da rade ono što najbolje znaju, i to rade odlično, zato su uspješni.BRAH wrote:pa jel se fudbal igra da se sto manje golova da i primi. to je stara grcka poslovica.
- Edin H.
#661 Re: Slovenija vs BiH
Evo tekme ponovo na Face TV
- Mikady
#662 Re: Slovenija vs BiH
SnimakEdin H. wrote:Evo tekme ponovo na Face TV
NA TRIBINAMA STADIONA STOZICE VIDJEN NAVIJAC SLOVENIJE
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#663 Re: Slovenija vs BiH
Jel' to revansEdin H. wrote:Evo tekme ponovo na Face TV
- Edin H.
#664 Re: Slovenija vs BiH
Oprostite gospodine lektore i gospodine urednice, nisam vas prepoznao 
-
juventus
#665 Re: Slovenija vs BiH
Prof.dr.Miralem Pjanić
Naklon do poda majstore..
Naklon do poda majstore..
-
ja71
#666 Re: Slovenija vs BiH
Evo sad neko na komentarima napisa :juventus wrote:Prof.dr.Miralem Pjanić
General Asmir Stonewall Begovic
- It_is_a_Leclerc
#667 Re: Slovenija vs BiH
Sve u svemu, jako dobra utakmica sa naše strane. Bili smo vrlo efikasni u napadu, u sredini ozbiljni, nakon što smo ispočetka malo prepustili inicijativu Slovencima, a u odbrani poprilično tanki, što bi se definitivno moralo popraviti.
Po meni, najbolji večeras - Begović, Pjanić, Stevanović i Lulić.
Najslabije su se snašli - tradicionalno Medunjanin, Zahirović i Zukanović.
Definitivno se nešto mora raditi po pitanju pozicije zadnjeg veznog, jer ovo neće na dobro. Zahirović jednostavno teško izlazi na kraj sa nekim stvarima i to bi se moralo riješiti do Grčke.
Po meni, najbolji večeras - Begović, Pjanić, Stevanović i Lulić.
Najslabije su se snašli - tradicionalno Medunjanin, Zahirović i Zukanović.
Definitivno se nešto mora raditi po pitanju pozicije zadnjeg veznog, jer ovo neće na dobro. Zahirović jednostavno teško izlazi na kraj sa nekim stvarima i to bi se moralo riješiti do Grčke.
- MOSALJOZE
#668 Re: Slovenija vs BiH
Mikady wrote:SnimakEdin H. wrote:Evo tekme ponovo na Face TV![]()
NA TRIBINAMA STADIONA STOZICE VIDJEN NAVIJAC SLOVENIJE
- Logovan
#669 Re: Slovenija vs BiH
Gooooooooooolllllllll
Ibišević 1:0

Ibišević 1:0
- shalla
#670 Re: Slovenija vs BiH
Ne znam koliko se to vidjelo na tv-u al 2-3 moje zamjerke (uz bezbroj pohvala koje imam za večerašnju tekmu):
- i večeras se vidjelo da lulić nije bek, bar ne onaj koji će pokrivati liniju od-do... Večeras je imao nekoliko strašnih ispadanja u odbrani nakon što ode gore ali tu podjednake zamjerke idu medunjaninu i zukanoviću koji ne zatvore taj prostor iza njega;
- zahirović je loš, loš, loš. Loš i tačka. Molimo svi zajedno Boga da Rahimić još može, ali taj dmc mora biti papetov prioritet (naravno uz lijevog beka);
- Jbt ne volim tako okarakterisati nikoga ali ona p...a od Ibričića me pošteno nanervirao. Lik je ušao kad je ušao i poslije 5-6 minuta je već bio polumrtav, kao da je igrao 130 minuta a ne 10 minuta. I još pritom zijani par lopti;
Eto to su moje kritike, sve ostalo je za 10, od pristupa, igre, zalaganja, lakoće igranja, ma super!
- i večeras se vidjelo da lulić nije bek, bar ne onaj koji će pokrivati liniju od-do... Večeras je imao nekoliko strašnih ispadanja u odbrani nakon što ode gore ali tu podjednake zamjerke idu medunjaninu i zukanoviću koji ne zatvore taj prostor iza njega;
- zahirović je loš, loš, loš. Loš i tačka. Molimo svi zajedno Boga da Rahimić još može, ali taj dmc mora biti papetov prioritet (naravno uz lijevog beka);
- Jbt ne volim tako okarakterisati nikoga ali ona p...a od Ibričića me pošteno nanervirao. Lik je ušao kad je ušao i poslije 5-6 minuta je već bio polumrtav, kao da je igrao 130 minuta a ne 10 minuta. I još pritom zijani par lopti;
Eto to su moje kritike, sve ostalo je za 10, od pristupa, igre, zalaganja, lakoće igranja, ma super!
- and
#671 Re: Slovenija vs BiH
složiće se to još do grka,a vidjelo se da zahirović škripi .shalla wrote:Ne znam koliko se to vidjelo na tv-u al 2-3 moje zamjerke (uz bezbroj pohvala koje imam za večerašnju tekmu):
nemoj ibru samo napadati,imao je dobar potez kad je fulio loptu kod 3 gola
-
Djuro
#672 Re: Slovenija vs BiH
Taj Svraka stvarno nije loš.ja71 wrote:Sta mozemo nauciti posle utakmice SLO - BIH
Da - Slovenci nemaju uopće slovo "ć". Očito ih je to sve gadno zbunjivalo, pa su skroz maknuli slovo i glas
"ć" , sve su pretvorili u "č" i riješili se muke.
U Hrvatskoj postoji ta jezična razlika, ali je zanimljivo da sjevernijim djelovima zemlje, uključivo pola Zagreba,
kao da nemaju "uho" da uoče razliku između ta dva glasa i dva slova.
E - kad se ide južnije, pa preko BIH, Slavonije, Srbije itd, tu nema dileme, zna se dobro da "ćevapi"
nikad nisu bili niti će biti - "čevapi".
Mislim, nije nogometno pitanje ali je vezano uz strateške stvari poput ishrane pa eto...
-
aless
#673 Re: Slovenija vs BiH
Ne pozivanje Misimovica najbolja stvar koja se mogla desiti jer je Pjana na prirodnoj poziciji i odmah je pokazao sto je pokazao. Miske zao mi je ali si bivsi plafon backup Pjanketu
-
iamia
#674 Re: Slovenija vs BiH
dobro, ne moramo se lagati.
ibricic je ispao JEDNOM.
i bilo je stvarno opasno.. da je slovenac primio tu loptu bio bi gol.
ali opet ibricic nije toliko lose odigrao,, kao na primjer medzunanin. koji je po meni bio najgori od svih.
onda zahirovic,, lulic.. ma citava odbrana. nije ni spahic bio na najvisom nivou.
stvarno me odbrana brine.
ne vidim kako mozemo sa ovolikim rupama dobiti grke.
ibricic je ispao JEDNOM.
ali opet ibricic nije toliko lose odigrao,, kao na primjer medzunanin. koji je po meni bio najgori od svih.
onda zahirovic,, lulic.. ma citava odbrana. nije ni spahic bio na najvisom nivou.
- It_is_a_Leclerc
#675 Re: Slovenija vs BiH
Po meni je Ibričić tinjajuća katastrofa. Samo čekam da na jednoj takmičarskoj utakmici proda neku loptu, k'o danas. Ja mislim da mi na njegovoj poziciji imamo daleko kvalitetnije, kondicijski istesanije igrače, i da on nije kalibar reprezentativnog igrača.iamia wrote:dobro, ne moramo se lagati.
ibricic je ispao JEDNOM.
Zahirović ima problem da, kad primi loptu, obavezno je daje nazad. I to frustrira sviju ! On nije na nivou na kojem je bio, npr. protiv Bjelorusije i slično. Definitivno jedna velika rupa koju bismo morali riješiti što prije.
Lulić je bio ok. Vranješ i Spahić također.