Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....vatrogasac wrote:Nije ateizam uvreda pa čak ni ovo ostalo, ali je vrlo znakovito kada se ovdje priča kako smo raja, a ovamo svjetonazor tog jarana najveća svjetska glupost i bajka. Šta ti je onda taj jaran?fatamorgana wrote:Tebi lično nije, mnogima drugima jest, ašćare je ....Kroksica wrote:
Ti fakat mislis da je tvoj ateizam nama uvreda?
Može li religija pomoći državi BiH ?!
- fatamorgana
#651 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
- cartman
#652 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
taj jaran ti je onda dobar jaran, zato jer se ne slaze s tobom a opet ti je jaran. imas s kim zdravo diskutovat, mozak zakrzlja bez diskusije.vatrogasac wrote:Nije ateizam uvreda pa čak ni ovo ostalo, ali je vrlo znakovito kada se ovdje priča kako smo raja, a ovamo svjetonazor tog jarana najveća svjetska glupost i bajka. Šta ti je onda taj jaran?fatamorgana wrote:Tebi lično nije, mnogima drugima jest, ašćare je ....Kroksica wrote:
- fatamorgana
#653 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Pa ni ja ne vidim razloga, što im to onda neko ne objasni, šta ih uče u mektebu, na vjeronauci onda,Kroksica wrote:Ne vidim razloga zasto bi ateizam bio uvreda za Muslimana kad ima dosta mjesta i u Kur'anu na kojima se skrece paznja vjernicima da ih nevjera ne treba tangirat.fatamorgana wrote:Tebi lično nije, mnogima drugima jest, ašćare je ....Kroksica wrote:
- Kroksica
#654 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ma ja cu njima pokazat! Ne dam ja tebe.fatamorgana wrote:
Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
- Kroksica
#655 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Ma objasnila bih ja, ali meni niko ne vjeruje.fatamorgana wrote: Pa ni ja ne vidim razloga, što im to onda neko ne objasni, šta ih uče u mektebu, na vjeronauci onda,
- fatamorgana
#656 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Kroksica wrote:Ma ja cu njima pokazat! Ne dam ja tebe.fatamorgana wrote:
Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
-
biturbo
#657 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Iskreno ,ja mislim da si ti islamofob .fatamorgana wrote:Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
- fatamorgana
#658 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Kroksica wrote:Ma objasnila bih ja, ali meni niko ne vjeruje.fatamorgana wrote: Pa ni ja ne vidim razloga, što im to onda neko ne objasni, šta ih uče u mektebu, na vjeronauci onda,
- fatamorgana
#659 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
a ja mislim da ti ovo kucaš iz fahdovke, iskreno,biturbo wrote:Iskreno ,ja mislim da si ti islamofob .fatamorgana wrote:Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
- miskin
#660 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Kao sto na temperaturnoj listi pored nekog lijeka pise pp. (po potrebi) takav si i ti dosadilo mi da te vicem namazanim ovo je krace za napisat pp.Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
-
biturbo
#661 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Evo ,sad si to potvrdio .fatamorgana wrote:a ja mislim da ti ovo kucaš iz fahdovke, iskreno,biturbo wrote:Iskreno ,ja mislim da si ti islamofob .fatamorgana wrote:Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
-
amazon
#662 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Covjek je samo pametan i duhovit,,,miskin wrote:Kao sto na temperaturnoj listi pored nekog lijeka pise pp. (po potrebi) takav si i ti dosadilo mi da te vicem namazanim ovo je krace za napisat pp.Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
- fatamorgana
#663 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Jel' ovo neki vehabijski recept za zdrav i dug život?miskin wrote:Kao sto na temperaturnoj listi pored nekog lijeka pise pp. (po potrebi) takav si i ti dosadilo mi da te vicem namazanim ovo je krace za napisat pp.Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
- fatamorgana
#664 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Takve vjera ne treba .... vjera 'oće Borgove ....amazon wrote:Covjek je samo pametan i duhovit,,,miskin wrote:Kao sto na temperaturnoj listi pored nekog lijeka pise pp. (po potrebi) takav si i ti dosadilo mi da te vicem namazanim ovo je krace za napisat pp.Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
- miskin
#665 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Nisam dugo posjetio bracu gore, selam za brata Huzejfu ako cita, puno sam ga pozelio, selam i za Zehebija, a Tarika necemo zaboravit također. Ljeto na Jablanickom jezeru je bilo nesto posebno.a ja mislim da ti ovo kucaš iz fahdovke, iskreno,
- miskin
#666 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Jock, selefijskiJel' ovo neki vehabijski recept za zdrav i dug život?
-
biturbo
#667 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Fato, uzvrati na ovo ...slazi i ti nestoamazon wrote:Covjek je samo pametan i duhovit,,,miskin wrote:Kao sto na temperaturnoj listi pored nekog lijeka pise pp. (po potrebi) takav si i ti dosadilo mi da te vicem namazanim ovo je krace za napisat pp.Ja nisam ni ateista ni islamofob iako sam od navodnih vjernika "žigosan" i s jednim i s drugim ....
-
amazon
#668 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
A sestre, nista..zanimljivo, samo braca, uh..ima vjera nesto slicno sa Johnom Eltonom..miskin wrote:Nisam dugo posjetio bracu gore, selam za brata Huzejfu ako cita, puno sam ga pozelio, selam i za Zehebija, a Tarika necemo zaboravit također. Ljeto na Jablanickom jezeru je bilo nesto posebno.a ja mislim da ti ovo kucaš iz fahdovke, iskreno,
- fatamorgana
#669 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Znači imamo punomasnog vehija ovdje .... pa, šta je tu je,miskin wrote:Nisam dugo posjetio bracu gore, selam za brata Huzejfu ako cita, puno sam ga pozelio, selam i za Zehebija, a Tarika necemo zaboravit također. Ljeto na Jablanickom jezeru je bilo nesto posebno.a ja mislim da ti ovo kucaš iz fahdovke, iskreno,
- fatamorgana
#670 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
E što ovi vole da sami sebi tepaju pa to je čudo jedno,miskin wrote:Jock, selefijskiJel' ovo neki vehabijski recept za zdrav i dug život?
- miskin
#671 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Vjera mu ne dozvoljava.Fato, uzvrati na ovo ...slazi i ti nesto
-
biturbo
#672 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
miskin wrote:Vjera mu ne dozvoljava.Fato, uzvrati na ovo ...slazi i ti nesto
- miskin
#673 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Znas kako kazu: "Spavac" Bijela Al-KaidaZnači imamo punomasnog vehija ovdje .... pa, šta je tu je,
- pussysmoke
#674 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
@vatrogasac
Primjer ti je Hamza Ražnjatović, bivši narkoman i trenutno veoma uspješan kriminalac. Primjer!
Primjer ti je Hamza Ražnjatović, bivši narkoman i trenutno veoma uspješan kriminalac. Primjer!
- miskin
#675 Re: Može li religija pomoći državi BiH ?!
Evo bas zadnjih mjeseci razmisljam da se zenim. Ima jedna seka viđamo se svaki dan, mislim da tu ima neke hemije sto bi rekli, nisam jos nacisto cekam neke stvari ubrzo da mi se posloze u zivotu, a trebale bi uskoro abd. bit ce slatka onda abd.A sestre, nista..zanimljivo, samo braca, uh..ima vjera nesto slicno sa Johnom Eltonom..