Smiješna strana izbora - all about

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
Doktor29

#651 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

dragonz wrote:
Doktor29 wrote:http://www.facebook.com/#!/AnerSumanZaN ... daSarajevo

Pazi uvodnog teksta :-) :-) :-) :-)
Na području Novog Grada za prošle izbore izlaznost je bila 39% i dođu debili pa se hvale da su pobjedili na izborima ali ne kontaju da se gade ovim 61% stanovnika Novog Grada koji nisu izašli na glasanje.

Na istoj stranici imas njegov govor, on dodatno potvrdjuje tvoju tvrdnju
Doktor29

#652 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

Doktor29 wrote:
dragonz wrote:

Na području Novog Grada za prošle izbore izlaznost je bila 39% i dođu debili pa se hvale da su pobjedili na izborima ali ne kontaju da se gade ovim 61% stanovnika Novog Grada koji nisu izašli na glasanje.

Na istoj stranici imas njegov govor, on dodatno potvrdjuje tvoju tvrdnju
Kaze : opstina Novi Grad Sarajvo :shock: :shock: :shock: :shock: , kandidat za nacelnika
hepekcina

#653 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hepekcina »

bogumila wrote:
argyle wrote:Image
mali kren'o u razvojnu banku rs po kredit od 3 miliona.
šta su bre 3 miliona samo da se deca ne drogiraju :D
recto-verso

#654 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by recto-verso »

Odliv mozaka :-)

Last edited by recto-verso on 19/09/2012 09:56, edited 1 time in total.
Doktor29

#655 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

Pazi ovog odliva...Sarajvo :lol: :lol: :lol: , mase nekom medaljom

http://www.youtube.com/watch?v=V2eTuDaK ... ure=relmfu
hepekcina

#656 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hepekcina »

dragonz wrote:

de ne bilo ti mrsko ove brojeve postaj na temi Poal cijelo -glasaj bijelo ovim budalama , nadam se da skontaju, da im je ideja masovnog štancanja nevažećih listića idiotluk žešći.

Na kraju da je i ne izlazak na izbore, pa potom kolektivna kuknjava kako ništa ne valja, istinska politička infatilnost
Zox

#657 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Zox »

again, jedno je neizlazak, drugo nevazeci glas.
hepekcina

#658 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by hepekcina »

Zox wrote:again, jedno je neizlazak, drugo nevazeci glas.
whatever ali je posljedica i jednog i drugog postupka ista

PS

nije vezano za naše izbore ali je beton
Ahmedinedžad: Neprijatelji rastjeruju kišne oblake i izazivaju sušu u Iranu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pola cijelo -glasaj za Ahmeda ili Nedžada velikog vrača kiša, monsuna i moralisanja :thumbup:
gidora

#659 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by gidora »

O'zone wrote:Image
Ja kako
:lol: :thumbup:
dustaban

#660 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by dustaban »

...

NEMA OD ZENICE GRADA
BEZ MIRADA

KOME JE BOLJI HUSO
GOVNO POKUSO
fukara_tz

#661 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by fukara_tz »

"SBB o jeo jeo je" :lol: ...himna SBB-a

Kardelj01

#662 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Kardelj01 »

fukara_tz wrote:"SBB o jeo jeo je" :lol: ...himna SBB-a

Znamo da je jeo, jer oni imaju da jedu, dok narod baš i nema.
gidora

#663 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by gidora »

dustaban wrote:...

NEMA OD ZENICE GRADA
BEZ MIRADA

KOME JE BOLJI HUSO
GOVNO POKUSO
:thumbup:
Leftist

#664 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Leftist »

hepekcina wrote:
Zox wrote:again, jedno je neizlazak, drugo nevazeci glas.
whatever ali je posljedica i jednog i drugog postupka ista

PS

nije vezano za naše izbore ali je beton
Ahmedinedžad: Neprijatelji rastjeruju kišne oblake i izazivaju sušu u Iranu
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pola cijelo -glasaj za Ahmeda ili Nedžada velikog vrača kiša, monsuna i moralisanja :thumbup:

Ne znam sto je toliko smijesna Ahmedinedzadova izjava :D

http://www.usatoday.com/weather/researc ... ther_N.htm

Kina je obznanila da je rastjerivala oblake tokom olimpijade da im se ne usere kisa u cejf al' opet, ne kazem da ne Ahmed i Nedzad malo ne seru u ovom slucaju :)
Doktor29

#665 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

fukara_tz wrote:"SBB o jeo jeo je" :lol: ...himna SBB-a

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dozer

#666 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Dozer »

QQ majkoooo...jao himne...melodije...zike... E, tako ce nam i drzava zvucati i izgledati kad Fahro klepi vlast... Jadna Alma... a bi lijepo gradsko dijete...:D
Dozer

#667 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Dozer »

Ovo je @ebeno nevjerovatno...sta sve covjek nabroja, a mi imamo nestasice vode, pijemo zagadjanu vodu jer su izvorista zagadjena, rasvjeta crkava cim padne malo kise (kao i semafori), "kilometri" puta su napravljeni tako da se moraju popravljati svake godine, a o kilometrima autoputa da i ne pricamo (za 17 godina cijelih 30km. Poredjenja radi, Albanija trenutno gradi 60km godisnje). :D

Doktor29

#668 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Doktor29 »

Dozer wrote:QQ majkoooo...jao himne...melodije...zike... E, tako ce nam i drzava zvucati i izgledati kad Fahro klepi vlast... Jadna Alma... a bi lijepo gradsko dijete...:D
A avijacija nam nema beneficiran radni staz :lol: :lol: :lol: :lol:
Ricken

#669 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Ricken »

Jao stava, jao elokvencije, jao jao.

Trenutno je kandidat za niže nivoe vlasti, ali ja ga već za 2 godine očekujem u utrci za predsjedništvo kao opozicija Fahri i Bakiru.

http://www.youtube.com/watch?gl=BE&feat ... lOUitumApI
Tiger 033

#670 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Tiger 033 »

Dozer wrote:Ovo je @ebeno nevjerovatno...sta sve covjek nabroja, a mi imamo nestasice vode, pijemo zagadjanu vodu jer su izvorista zagadjena, rasvjeta crkava cim padne malo kise (kao i semafori), "kilometri" puta su napravljeni tako da se moraju popravljati svake godine, a o kilometrima autoputa da i ne pricamo (za 17 godina cijelih 30km. Poredjenja radi, Albanija trenutno gradi 60km godisnje). :D

Ko Enver Hodža u najbolje dane :lol: kilometri aVtoputeva oni (SDA) napravili :-) 1km grade deset godina kreditima raznoraznih banaka koje ce narod otplacivati godinama :x gdje je BANDO pokradeni novac od HUMANITARE POMOCI :x sad ce SDA jurisnici pisat kako sam, FaHro'V :D
magi87

#671 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by magi87 »

http://www.24sata.hr/svijet/kako-se-bru ... nja-281935
Kako se brukaju za vlast: To je prava predizborna kampanja!
Stupovi i panoi diljem Bosne i Hercegovine obljepljeni su diletantskim plakatima za lokalne izbore. Najveći “hitovi” su Lopov, Rajin izbor i “čovijek” iz Trnova...

:lol: :lol: :lol:
magi87

#672 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by magi87 »

a najjace je sl.: Ako je ovim kandidatima za predstojeće lokalne izbore u BiH program kao i plakat, jao tebi Bosno, a i Hercegovino. :lol:
Tayyip

#673 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Tayyip »

drag_gost wrote:
Tayyip wrote:podsjetimo se obraćanja velikog gospodina i intelektualca esada omerbašića
Dragi prijatelji i sugrađani,
Osnovali smo za Vas stranku, Vasu stranku, stranku za Evropsko Sarajevo. Vjerujte da nas je nužda natjerala da osnujemo stranku. Ne možemo vise da podnesemo ovaj jad i bijedu, ne može nam vise pod kožu. 20 godina slusamo laži i obećanja, Vi čekajte, vi trpite, Vi gladujte. I uvijek isto samo obećanja i laži svake 4 godine sjasi Murta a uzjasi Kurta. I Vi opet trpite i trpite i trpit ćete bar jos 20 godina. A zasto? Ko je tome svemu kriv? E svi mi, a najvise oni koji nece da izađu na izbore. Mi nevidimo izlaza iz ove krize, ali ako ćemo svi reći "nije do mene" "nemogu ja tu nista promijeniti" Sta me briga" "Ma neću ni za koga da glasam, nećemo nista promijeniti". E da znate da hoćete, probudite se jednog jutra i recite sami sebi, ne može ovo vise ovako. Ja ću odlučivati o svojoj sudbini a neće mi krojiti sudbinu drugi. Izaći ću na izbore i dat ću povjerenje onom ko će se boriti za ovaj grad, onom koji će stati u kraj kriminalu. Narode drago, dobro znate da nije ovo država za čovjeka, već za pojedince, za političare da se bogate. U svim zemljama svijeta bogati ljudi idu u politiku jer imaju obezbjeđenu egzistenciju i hoće da ostave neki trag u svom gradu ili državi da ih se ljudi sjećaju, jedino kod nas dođu bez igdje ičega i onda se bogate na Vas račun. Pa taman se jedna garnitura obogati pa dođe nova i sve tako u beskonačnost, a narodu sve teže i teže. Recite jednom napokon "STOP" mi nećemo to vise dozvoljavati.
Dragi građani, pa sta vise imamo da čekamo, doslo je 5 do 12. Pridružite nam se svi iz bilo koje partije dođite u svoju partiju i glasajte za sebe i svoju djecu.
Vratimo zajedno stari sjaj Sarajevu, vratimo kulturu naseg lijepog Sarajeva. Vratimo sve priznate i dobre ljude koji su rođeni u Sarajevu a vole ovaj grad, zaboravimo nacionalnu mržnju i gledajmo ljude kao dobre i lose, da imena ne znače nista. Zbijmo se u redove, sto je znao reći drug Tito. Program nase stranke se vodi dobrim dijelom Titovog sistema, a znate da je kod druga Tita bilo na prvom mjesto sigurnost građana. E mi vam to garantujemo da ćete svi imati, ne obećavamo zlatne kasike kao ovi ali obećavamo zakone koji se mogu donijeti bez ikakvih novaca, a to je najrigoroznije kazne protiv kriminalaca. Ako uvedemo da kome policija pronađe vatreno oružje po hitnom postupku bude osuđen na dvije godine zatvora, bez pustanja da se brani sa slobode. Mi Vam garantujemo za sest mjeseci skoro niko neće nositi pistolj. Ako otimanje lančića, torbica, mobitela budemo sudili kao drumsko razbojnistvo i gdje je u Titovom sistemu minimalna kazna bila pet godina, zar mislite da će toga biti? Neće garantujemo. Ovo nije problem samo treba dobra volja a mi i Vi je imamo i budite uz nas da ovo sprovedemo.
Nasa omladina koja napusta nas grad i ide u Evropu da bi bili tuđi hamali, e mi to nećemo dozvoliti. Nisu nasa djeca isla u skolu da bi ih mi otjerali u svijet. Neće u nasem gradu studirati samo djeca bogatasa, moraju se naci fondovi da i djeca od siromasnih roditelja imaju pravo da budu intelektualci.
Za radnike i demobilisane borce je teska situacija. Tesko je naći izlaz i sve zaposliti i zbrinuti. Nemožemo obećati da će se svi zaposliti, da će biti idealno i kad nam date glas onda da nas odgovor bude " pa sta ćete nema para". To sigurno nećemo i nećemo da vas lažemo ali hoćemo Vam obećati da ćemo se Mi vise boriti nego ovi do sada. Možemo bar spriječiti da se radna mjesta kupuju, možemo otpustiti veći broj zaposlenih u birokratiji, možemo tu razliku vama dati, možemo dosta toga učiniti ako hoćemo. A vjerujte da hoćemo. Nas narod samo trazi da ima normalan posao i pristojan život. A to država mora da omogući ovom narodu koji je krvario četiri godine i građane koji su branili ovaj grad i bili u opsadi četiri duge godine.
Demobilisani borci netraže milostinju, oni su svjesni da kada su krenuli u odbranu BiH, da im je to bila dužnost kao građana, ali je sada isto tako dužnost države da brine o svojim borcima.
Nasi penzioneri su povrh svih ovih problema i jada sto nas je snaslo, nas najveći problem i kao sto smo vam obećali da ćemo brinuti o omladini, o radnicima, o demobilisanim borcima, penzioneri su ipak najbolnija tačka u ovom drustvu. Ovo sto nasi penzioneri danas doživljavaju to je najveća bruka ove države. Zar ćemo dozvoliti dragi sugrađani da nisi očevi,majke, nane i dede nemaju ni najminimalnije uslove za život? Zar ćemo dozvoliti da ti isti rove po kontejnerima da bi se prehranili? E nećemo po cijenu nasih života. Mi se moramo izboriti da lijekovi budu besplatni jer i to malo penzije sto prime oni moraju da daju za lijekove. Mi ćemo se izboriti da lijekovi budu besplatni.

Stranka za Evropsko Sarajevo je Vasa stranka, nastala je u ovim teskim trenutcima isključivo da brani interese svih građana grada Sarajeva. Molimo Vas da se probudite i da date svoj glas sami sebi. Dignite se svi i krenite sa nama da vratimo stari sjaj Sarajevu.

Ovo su samo neke od nasih ideja a ima dosta toga gdje se skupa trebamo boriti. Nemožemo nista bez Vas i ako neprepoznate da je ovo Vasa stranka i da smo uz Vas kajat ćete se ali će nažalost biti kasno. Jer je stvarno doslo pet do dvanaest.

Srdačan pozdrav,

Esko Omerbasić., predsjednik stranke

:lol: :lol: :lol: :lol:
ovo je vrh vrhova. od ovoga nema dalje.
http://www.klix.ba/forum/stranka-za-evr ... 98710.html
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Valjda je prestao da maloljetnice po X-u hvata, pa sad bi u politiku. :dance:
divi brata

Image
Halcyon

#674 Re: Smiješna strana izbora - all about

Post by Halcyon »

Tiger 033 wrote:
Dozer wrote:Ovo je @ebeno nevjerovatno...sta sve covjek nabroja, a mi imamo nestasice vode, pijemo zagadjanu vodu jer su izvorista zagadjena, rasvjeta crkava cim padne malo kise (kao i semafori), "kilometri" puta su napravljeni tako da se moraju popravljati svake godine, a o kilometrima autoputa da i ne pricamo (za 17 godina cijelih 30km. Poredjenja radi, Albanija trenutno gradi 60km godisnje). :D

Ko Enver Hodža u najbolje dane :lol: kilometri aVtoputeva oni (SDA) napravili :-) 1km grade deset godina kreditima raznoraznih banaka koje ce narod otplacivati godinama :x gdje je BANDO pokradeni novac od HUMANITARE POMOCI :x sad ce SDA jurisnici pisat kako sam, FaHro'V :D
Što SDA obeća, to i uradi. :oops:
Locked