Hoce malo sutra.. Ako ima ista u glavi samo ce se srediti i u provod s drustvommiki.ba wrote:Danas ce žena izluditi jer sve ovo planiram gledati, al jbg moram.![]()
13:45 Premier League: Arsenal – Chelsea
16:00 Premier League: Manchester city - Fulham
18:30 Premier League: Manchester United – Tottenham
22:00 Španska liga: Sevilla - Barcelona
Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mušema
#651 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
-
staradis
-
Smail Aga
#653 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ovo nije za nerviranja,nego za povracanja,zgadi mi rucak,kud ovo procitahobala wrote:1. HRKANJE!!!! Sinoc nisam do neke dobi zaspala...imam osjecaj da se krevet trese zajedno s njim![]()
![]()
2.Kada spava, curi mu pljuvacka iz usta, i za dva dana se usmrdi jastucnica, svako malo je moram mijenjati.![]()
3. Kada obavi veliku nuzdu, ostavi odskrinuta vrata kupatila, da svi uzivamo u njegovim miomirisima![]()
![]()
4. Kada cisti usi, OBAVEZNO mi uvijek pokaze koliko su prljave![]()
5. Neku noc je toliko prdnuo, da se bukvalno zatresao krevet!
6.Cesto ima neku kao vunicu u pupku, dlacice, sta li, i onda to izvadi, i stavi na sto u dnevnoj...redovno!
inace nije peksin, stvarnoooooo.....![]()
![]()
- lejlica
#654 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
1. lokacija njegove cetkice za zube... u tus kabini. kaladont obavezno na rubu lavaboa (iako iznad imamo oooogroman ormaric gdje definitivno ima mjesta za to) i to stoji tako da se sam prevrne od te minimalne kretnje koju izazove mlaz vode kada ga pustis. nikad necu shvatiti tu logiku pranja zuba kod njega. doduse mokro kupatilo mi je vec mnogo logicnije uz ovo shvatanje.
2. ima emocije
i to koje! trudna zena mu nije ravna (poludi na to poredjenje ali tako je). zaboga on je tuzan, on je depresivan, njega posao slomi, ne vidi smisao u zivotu itd itd. zna satima ne pricati ni rijec i gledati u tacku do te mjere da bi to svakoga zabrinulo ko ga ne zna. naravno da je obicno samo neka glupost uzrok tome, tipa - ustao je pet minuta ranije nego obicno.
3. nikada u zivotu nisam dozivila da slozi pantole kada ih skine. uvijek stoje na podu u jednom odredjenom cosku i to skinute tako da samo mora uskociti nogama u njih i navuci ih (ima posebna tehnika skidanja za to). ako "neprimjetno" zakacim nogom nije mu mrsko ustati i popraviti ih opet da stoje spremne. u 99.99% slucaja se radi o pantolama koje su za pranje i koje nece vise obuci.
4. ne prica kada jedemo. znam da je nekulturno pricati punih usta, ali on ne prica zaista ni rijec NIKAD. ni ako mu se postavi pitanje. cak ni ne slusa kada ja nesto kazem mada to nije samo u toku jela. al et...
to je izazvalo mrznju prema kuhanju u meni na koju mi zvoca svaki dan.
5. krenemo vani da jedemo (zbog tacke 4.)... - gdje cemo? - ne znam. - hoces tu i tu? - svejedno. - sta ti se jede? - ne znam. - smeta li ti da idemo na mjesto xy (znam da to mjesto mrzi). - svejedno mi. i tako to ide satima
6. jede stvari koje smrde (sir, neke vela havle vrste ribe za koje nemam pojma ni gdje to nadje,... ma uglavnom nadje on uvijek nesto, kriterij je samo da to smrdi)
7. od svog omiljenog povrca dobija proljev i osip na tijelu zbog jedne divne alergije. ako ga ne kupim jede ga na poslu.
8. ima fin, eto da kazem - civilizovan - posao a sanja o farmi. o pravoj pravcatoj. i to mrtav ozbiljan. ne igra mu veliku ulogu ni sto ja radim kao istrazivac na medicinskom institutu koje sigurno ne bih nasla ni blizu nekog sela a ni to sto on bjezi kilometar kada nam pridje mali dresirani pas u setnji.
joj ma ima toga koliko ti dusi volja... sreca pa ga plaho volim pa mu prolazi
2. ima emocije
3. nikada u zivotu nisam dozivila da slozi pantole kada ih skine. uvijek stoje na podu u jednom odredjenom cosku i to skinute tako da samo mora uskociti nogama u njih i navuci ih (ima posebna tehnika skidanja za to). ako "neprimjetno" zakacim nogom nije mu mrsko ustati i popraviti ih opet da stoje spremne. u 99.99% slucaja se radi o pantolama koje su za pranje i koje nece vise obuci.
4. ne prica kada jedemo. znam da je nekulturno pricati punih usta, ali on ne prica zaista ni rijec NIKAD. ni ako mu se postavi pitanje. cak ni ne slusa kada ja nesto kazem mada to nije samo u toku jela. al et...
5. krenemo vani da jedemo (zbog tacke 4.)... - gdje cemo? - ne znam. - hoces tu i tu? - svejedno. - sta ti se jede? - ne znam. - smeta li ti da idemo na mjesto xy (znam da to mjesto mrzi). - svejedno mi. i tako to ide satima
6. jede stvari koje smrde (sir, neke vela havle vrste ribe za koje nemam pojma ni gdje to nadje,... ma uglavnom nadje on uvijek nesto, kriterij je samo da to smrdi)
7. od svog omiljenog povrca dobija proljev i osip na tijelu zbog jedne divne alergije. ako ga ne kupim jede ga na poslu.
8. ima fin, eto da kazem - civilizovan - posao a sanja o farmi. o pravoj pravcatoj. i to mrtav ozbiljan. ne igra mu veliku ulogu ni sto ja radim kao istrazivac na medicinskom institutu koje sigurno ne bih nasla ni blizu nekog sela a ni to sto on bjezi kilometar kada nam pridje mali dresirani pas u setnji.
joj ma ima toga koliko ti dusi volja... sreca pa ga plaho volim pa mu prolazi
- rumFo
#655 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
lejlice, haj nam sad opisi sebe
u kratkim crtama, ne moras se ovoliko truditi kao za dragog 
- male_okice
#656 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
tito dragi lejlice...
-
Erased
#657 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
- nervira me sto se ljuti kad ponekad zaspim pred televizorom u dnevnoj sobi jer supruznici "moraju" spavati u istom krevetu (najgori obicaj u povijesti braka) iako hrce ko top a ja imam lahak san
- svako malo obuce moju majicu koja je veca za pet brojeva (komotna joj)
- pretrpava ves masinu deterdzentom i redovno poplavi pa moram otklanjat kvar
- ostavlja dlake od kose nakon cesljanja po podu a ja ludim zbog toga
Ali kad promislim koliko ima dobrih osobina, sve ovo je zanemarljivo i zaista sve nam funkcionise besprijekorno. I ves masina

- svako malo obuce moju majicu koja je veca za pet brojeva (komotna joj)
- pretrpava ves masinu deterdzentom i redovno poplavi pa moram otklanjat kvar
- ostavlja dlake od kose nakon cesljanja po podu a ja ludim zbog toga
Ali kad promislim koliko ima dobrih osobina, sve ovo je zanemarljivo i zaista sve nam funkcionise besprijekorno. I ves masina
-
sabanss
#658 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Sa ovim se moram apsolutno sloziti! Ja sam cak na pocetku braka htio uzeti odvojene krevete (cini mi se da bi ljubavnicu lakse oprostila nego ovo).Erased wrote:- nervira me sto se ljuti kad ponekad zaspim pred televizorom u dnevnoj sobi jer supruznici "moraju" spavati u istom krevetu (najgori obicaj u povijesti braka) iako hrce ko top a ja imam lahak san
Sa zenom zelim "spavati" ali ne i spavati
-
Smail Aga
#659 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Zajednicko spavanje je zakon,jos kad se pridruze djeca,psi i macke,pa onako zajedno coporativno spavamo.sabanss wrote:Sa ovim se moram apsolutno sloziti! Ja sam cak na pocetku braka htio uzeti odvojene krevete (cini mi se da bi ljubavnicu lakse oprostila nego ovo).Erased wrote:- nervira me sto se ljuti kad ponekad zaspim pred televizorom u dnevnoj sobi jer supruznici "moraju" spavati u istom krevetu (najgori obicaj u povijesti braka) iako hrce ko top a ja imam lahak san
Sa zenom zelim "spavati" ali ne i spavati
Ma smisao zivota
- Logovan
#660 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Lejlicu baš nervira njen dragi, kada je onakav veliki post napisala.
Sigurno ima još dosta toga da kaže. 
-
Mr. Brightside
#661 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ono njeno "pa to se podrazumijeva..", stvarno, kako ću ja to znati, ja sam još mali
i zna mi nekad odgovoriti, pa me malo strah dalje je provocirati
neće nikad da me malkice pucpuc po guzi ma koliko joj se umiljavao, al' nagovoriću ja nju
i svašta nešto, al' online je pa ne smijem

i zna mi nekad odgovoriti, pa me malo strah dalje je provocirati
neće nikad da me malkice pucpuc po guzi ma koliko joj se umiljavao, al' nagovoriću ja nju
i svašta nešto, al' online je pa ne smijem
- VenomousV
#662 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
as I said: slatki ste ^^
-
Mr. Brightside
- butterfly_01
#664 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Mr. Brightside wrote:ono njeno "pa to se podrazumijeva..", stvarno, kako ću ja to znati, ja sam još mali![]()
![]()
i zna mi nekad odgovoriti, pa me malo strah dalje je provocirati![]()
neće nikad da me malkice pucpuc po guzi ma koliko joj se umiljavao, al' nagovoriću ja nju![]()
![]()
i svašta nešto, al' online je pa ne smijem![]()
-
rum_plocica
#665 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Čitajući ove postove, došla sam do zaključka da su svi muškarci isti...
...I da se ne želim ikad udat.
-
Mr.Penguin
#666 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Neki bi rekli da si ti muško ali pošto nisi onda smo svi razliciti.rum_plocica wrote:Čitajući ove postove, došla sam do zaključka da su svi muškarci isti...
-
lajk
#667 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
NIJE muz al se pika
nervira me sto kad hoce da se mazi
,plazi po meni,dirka,pipka ,s nece da direktno kaze 
nervira me sto kad hoce da se mazi
- partybrakerica
#668 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ma ja svog dragog volim kakav je-takav je,ali ponekad stvarno postoje sitnice koje me iznerviraju da poludim!valjda to zavisi i od mog raspolozenja...ovako:
-sto ostavlja odjecu posvuda,
-sto se ljulja dok ne zaspi
-sto je previse osjecajan,njezan,ko kakvo zensko
-sto mene pusta da o svemu odlucujem jer hoce da budem JA uvijek ta koja je sretna i zadovoljna,a ne zna da je zena zena i njoj ponekad treba onaj koji ce joj pomoci u odlukama,ili neke preuzeti na sebe
-ponekad odluta i ja kad pricam ne cuje me,kad ga pitam o cemu razmislja,otkrijem da mu je u glavi takva sci-fi da je bolje da ga nisam ni pitala
-sto ne voli uzbudjenja kao ja,uvijek se drzi norme
-sto zaboravlja stvari i skuplja stvari,dzepovi mu uvijek puni smeca,starih racuna,
-sto se racunar ne vidi od knjiga,papira,i dr. njegovih stvari,jer ce on to zaboga smjestiti( a smjesta vec mjesecima
-ne vodi racuna o svojoj odjeci,obuci a to me nervira
-ne vodi racuna o svom zdravlju,svi su mu drugi na prvom mjestu a on sebi na zadnjem
-na mene bi potrosio boga-oca a na sebi stedi i markicu
...tako mi ga bude zao nekad jer je skroz nesebican i naivan,svakom bi sve povjerovao i dao...et...sve u svemu,on je najbolji muskarac kojeg sam upoznala uprkos nekim tim sitnicama koje svaki muskarac ima... 
-sto ostavlja odjecu posvuda,
-sto se ljulja dok ne zaspi
-sto je previse osjecajan,njezan,ko kakvo zensko
-sto mene pusta da o svemu odlucujem jer hoce da budem JA uvijek ta koja je sretna i zadovoljna,a ne zna da je zena zena i njoj ponekad treba onaj koji ce joj pomoci u odlukama,ili neke preuzeti na sebe
-ponekad odluta i ja kad pricam ne cuje me,kad ga pitam o cemu razmislja,otkrijem da mu je u glavi takva sci-fi da je bolje da ga nisam ni pitala
-sto ne voli uzbudjenja kao ja,uvijek se drzi norme
-sto zaboravlja stvari i skuplja stvari,dzepovi mu uvijek puni smeca,starih racuna,
-sto se racunar ne vidi od knjiga,papira,i dr. njegovih stvari,jer ce on to zaboga smjestiti( a smjesta vec mjesecima
-ne vodi racuna o svojoj odjeci,obuci a to me nervira
-ne vodi racuna o svom zdravlju,svi su mu drugi na prvom mjestu a on sebi na zadnjem
-na mene bi potrosio boga-oca a na sebi stedi i markicu
- otherside
#669 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
ima li ko da je brojao koliko ih se ovdje "maksuz" registrovalo da se istovari? 
-
Melami
#670 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
A j sve citam i svaki put pomislim, ''kad se ova moja registrovala?!''otherside wrote:ima li ko da je brojao koliko ih se ovdje "maksuz" registrovalo da se istovari?
Nakon svega procitanog ovdje, zakljucio samd a su svi muskarci isti, i da su sve zene iste(samo kukaju i sve im smeta)
- partybrakerica
#671 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
otherside,jest vala to
ponovo sam se prijavila nakon nekog vremena...najvise radi ove teme.tema je inace za 10!ismijala sam se do suza,svaku sam stranu procitala zajedno sa dragim...
ponovo sam se prijavila nakon nekog vremena...najvise radi ove teme.tema je inace za 10!ismijala sam se do suza,svaku sam stranu procitala zajedno sa dragim...
-
mp3problem
#672 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
.
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 23:17, edited 1 time in total.
-
febo_acm
#673 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ja mrzim kad je boli glava

- LightRain
#674 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Hahahha ima vas nekih što ste mi skroz slatki, dok bih se kod nekih davno razvela 
- Logovan
#675 Re: Šta nas nervira kod naših žena/muževa ?
Ovo te nervira?partybrakerica wrote: -na mene bi potrosio boga-oca a na sebi stedi i markicu...
mp3problem wrote:1. Ja neki dan mijenjam posteljinu i zafalila mi jastučnica za njegov jastuk i kažem mu de mi s balkona jastučnicu čistu, kad on ladno otvori koš za prljavi veš, uze prljavu jastučnicu koju sam skinula i kaže neka, meni valja i ova, znaš ti koliko ima hoda do balkonaMajke mi nisam znala bil se smijala il bi ga tukla
![]()