Sve je pocelo ovako...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Kumberlator
#651 Re: Sve je pocelo ovako...
Mislim da ono pravo tek dolazi, oboje smo ohladili, glave su hladne. Sad mislim da ce sve ovo da dobije kraj. Kakav, neznam nisam siguran, ali imam jednu dobru ideju. Znam sta cu da uradim. Sve je ovo nekako otislo u pm vise, kao spanska sapunica. Ja sam odlucio sta cu da uradim, mislim da imam jos tu jednu kafu gdje u biti i mogu nesto da uradim.
-
Mustang1
#652 Re: Sve je pocelo ovako...
De da se skupimo da mu kupimo kilu kafe i nek piju .. Jest navalio na kafu 
- sheilak
#653 Re: Sve je pocelo ovako...
a sta ces joj uraditi?Kumberlator wrote:Mislim da ono pravo tek dolazi, oboje smo ohladili, glave su hladne. Sad mislim da ce sve ovo da dobije kraj. Kakav, neznam nisam siguran, ali imam jednu dobru ideju. Znam sta cu da uradim. Sve je ovo nekako otislo u pm vise, kao spanska sapunica. Ja sam odlucio sta cu da uradim, mislim da imam jos tu jednu kafu gdje u biti i mogu nesto da uradim.
-
Haj_Halve
#654 Re: Sve je pocelo ovako...
Salu na stranu (a bilo je dosta a za to je kriv tvoj stili pisanja i vidjenja samog sebe)...nadam se najboljem raspletu slozene situacije vis-a-vis tvog sabura.
Nije to za tebe po onome sto si opisao. Moze ona cak i pristati da bude a tobom ali nikad to nece biti stabilno. Da te parafraziram, nema tu sevapa.
A cura gdje god okrenes...da ona tebi nije sihre bacila hehehe.
Nije to za tebe po onome sto si opisao. Moze ona cak i pristati da bude a tobom ali nikad to nece biti stabilno. Da te parafraziram, nema tu sevapa.
A cura gdje god okrenes...da ona tebi nije sihre bacila hehehe.
- mostarka_90
#655 Re: Sve je pocelo ovako...
oooj covjeka. bolan budi malo precizan.. napise pet recenica a nista ne kaze u njima
vidis nas da smo ko zapete puske

- dale cooper
#656 Re: Sve je pocelo ovako...
ladyblue18 wrote:Kumberlator wrote:Postoji jos sansa da je vratim, a imam i plan, podjelit cu sa vama
Eh da ovdje ima makar trunke humora Simpsona, već samo patetika od koje
se dobija šećer u krvi.
-
Kumberlator
#657 Re: Sve je pocelo ovako...
Majke mi ovo je sve istina sto govorim, znam da je otislo u pm, sad ovo sad ono. Ali pocela je da se javlja i da zove. Nije ovo zavrseno. Dali cu da je vratim ili ne, fakat neznam.
- Not My Idea
#658 Re: Sve je pocelo ovako...
Uh kad je nama ovako tesko, mogu mislit kako je tebi.
-
Mustang1
#659 Re: Sve je pocelo ovako...
De ako pises scenarij fakat malo gramatiku .. Tu negaciju sredi .. Mozda te zato nece ? 
-
Kumberlator
#660 Re: Sve je pocelo ovako...
Gramatika mi je na nivou 5 razreda osnovne skole, znam, vani bio zato spanski, engleski perfekcija. Mozda od ovog i bude nesto fakat. Nejse u nove pobjede. Veceras izlazim, malo da se opustim. Onda sutra bacam sve od sebe. Nemam kad da pisem fakat puno toga se desilo u medju vremenu. pozz svimaBubalo1 wrote:De ako pises scenarij fakat malo gramatiku .. Tu negaciju sredi .. Mozda te zato nece ?
- Sacime
#661 Re: Sve je pocelo ovako...
a mozda je rjesenje da nam na spanskom pises??? To bi onako upotpunilo dojam ove priceKumberlator wrote:Gramatika mi je na nivou 5 razreda osnovne skole, znam, vani bio zato spanski, engleski perfekcija. Mozda od ovog i bude nesto fakat. Nejse u nove pobjede. Veceras izlazim, malo da se opustim. Onda sutra bacam sve od sebe. Nemam kad da pisem fakat puno toga se desilo u medju vremenu. pozz svimaBubalo1 wrote:De ako pises scenarij fakat malo gramatiku .. Tu negaciju sredi .. Mozda te zato nece ?
-
rise against
#662 Re: Sve je pocelo ovako...
Jaaooo pravo se zakuhalo,kafa opet,zovu se ,pricaju(glavni lik govori tecno cak 3,i slovima tri jezika,znaci u 3 verzije ce serija da ide)
A daj reci sta konkretno samo okolisis,imam plan,zavrsit ce se sve,to smo i sami znali
A daj reci sta konkretno samo okolisis,imam plan,zavrsit ce se sve,to smo i sami znali
- iz dna duše
#663 Re: Sve je pocelo ovako...
Ne da mi se vraćati na sredinu pa ići prema kraju i čitati sve odjednom, početak sam pratila.....Dokle se došlo, jesu li se pomirili?
Javite, da znam......Ko je sada sevapa zaradio, ona?
- iz dna duše
#664 Re: Sve je pocelo ovako...
Svaka čast, sutra ću onda opet malo da navratim, možda neko krene u vodstvo...masmavi wrote:Jos je 0:0, sutra ocekujemo rasplet.iz dna duše wrote:Ne da mi se vraćati na sredinu pa ići prema kraju i čitati sve odjednom, početak sam pratila.....Dokle se došlo, jesu li se pomirili?![]()
-
Mustang1
#665 Re: Sve je pocelo ovako...
Jesi siguran da i nakon sutra nece ostati 0:0 ? 
-
elmo_ba
#666 Re: Sve je pocelo ovako...
veceras se nemoj prazniti prije kafe da se neisfuras ko prosli putKumberlator wrote:Gramatika mi je na nivou 5 razreda osnovne skole, znam, vani bio zato spanski, engleski perfekcija. Mozda od ovog i bude nesto fakat. Nejse u nove pobjede. Veceras izlazim, malo da se opustim. Onda sutra bacam sve od sebe. Nemam kad da pisem fakat puno toga se desilo u medju vremenu. pozz svimaBubalo1 wrote:De ako pises scenarij fakat malo gramatiku .. Tu negaciju sredi .. Mozda te zato nece ?
ne sad ozbilja ako je ovako kao sto pises pomiri se sa tim da ima jos neko vidis da vaga ne zeli tebe da izgubi a nezeli ni onu drugu stranu, dok ne skonta tebe vrti oko prsta ,ko ribu malo zategne pa popusti pa zetegne pa popusti
bjez dok mozes
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#667 Re: Sve je pocelo ovako...
Sacime wrote:a mozda je rjesenje da nam na spanskom pises??? To bi onako upotpunilo dojam ove priceKumberlator wrote:Gramatika mi je na nivou 5 razreda osnovne skole, znam, vani bio zato spanski, engleski perfekcija. Mozda od ovog i bude nesto fakat. Nejse u nove pobjede. Veceras izlazim, malo da se opustim. Onda sutra bacam sve od sebe. Nemam kad da pisem fakat puno toga se desilo u medju vremenu. pozz svimaBubalo1 wrote:De ako pises scenarij fakat malo gramatiku .. Tu negaciju sredi .. Mozda te zato nece ?
Zar ti ne rece da si bio odlican DŽak
- CaneBos
#668 Re: Sve je pocelo ovako...
Pa jel iko od vas zamijetio da on danas ne zna da li ce da je vrati ili ne, a jucer je umiraoKumberlator wrote:Majke mi ovo je sve istina sto govorim, znam da je otislo u pm, sad ovo sad ono. Ali pocela je da se javlja i da zove. Nije ovo zavrseno. Dali cu da je vratim ili ne, fakat neznam.
KING OF BULLSHIT ..odavno nije bilo zabavnijeg ringispila na forumu
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#669 Re: Sve je pocelo ovako...
Nije haman nikoCaneBos wrote:Pa jel iko od vas zamijetio da on danas ne zna da li ce da je vrati ili ne, a jucer je umiraoKumberlator wrote:Majke mi ovo je sve istina sto govorim, znam da je otislo u pm, sad ovo sad ono. Ali pocela je da se javlja i da zove. Nije ovo zavrseno. Dali cu da je vratim ili ne, fakat neznam.jer bi sve ucinio da je vrati
KING OF BULLSHIT ..odavno nije bilo zabavnijeg ringispila na forumu
- Not My Idea
#670 Re: Sve je pocelo ovako...
CaneBos, pa gdje si ti prije bio?

-
elmo_ba
#671 Re: Sve je pocelo ovako...
A mozda mu je ovo taktika kaze vidis digo sam pola Bosne da te vratimpatakdaca wrote:[
![]()
Ne slusa coek, stas, fino joj kaze hos nes ne moras i cao, rijesio i sebe i nas muka
a zagondzija ce kasnije ,,,,,,,, da isto pije kafu sa njom
-
Smail Aga
#672 Re: Sve je pocelo ovako...
Meni se vise cini da je rezultat 1-1 a sada igraju na kontranapademasmavi wrote:Jos je 0:0, sutra ocekujemo rasplet.iz dna duše wrote:Ne da mi se vraćati na sredinu pa ići prema kraju i čitati sve odjednom, početak sam pratila.....Dokle se došlo, jesu li se pomirili?![]()
Uz kaficu
- sheilak
#673 Re: Sve je pocelo ovako...
slabe
helem, cijeli dan se šunjam ovuda. može li se neko smilovati i reći mi hoće li se pojaviti i treća osoba?
helem, cijeli dan se šunjam ovuda. može li se neko smilovati i reći mi hoće li se pojaviti i treća osoba?
-
Mustang1
#674 Re: Sve je pocelo ovako...
Velike .. Ali ih on nece pucati 
-
Mustang1
#675 Re: Sve je pocelo ovako...
Ako mislimo na istog "golmana" onda se slazemo i u tome da nece odbraniti ni jedan "udarac"patakdaca wrote:Bar znamo ko ce na golu stajatiBubalo1 wrote:Velike .. Ali ih on nece pucati