Potpuna dominacijaudrch wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da se malo nasmijem na rahmetli sarajevo-x..
Ovi Tornjakovi jagomirci su vrh vrhova..ako oni dođu na vlast ja se selim kod Dodika u PC..izdržo sam svakake komunjare, kriminalce, lopove, karijeriste, ali ove nepismene trolove ne bih mogao..
Kakve vikendice bez pristupa medijima i televiziji dok opšta opasnost ne prođe..bolje četiri godine pošteno čuvati ovce ili kopati kukuruz nego trpiti Fahrin eskadron nepismenih poltrona..
LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
-
Doktor29
#651 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
-
cvrkisarajevo
#652 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ma super, nisma ja iz SDA i nije mi zao sto se sve ovo desava njima. Nije mi zao ni sto je SBiH propala, jer da su bili bolji ne bi tako zavrsili.Doktor29 wrote:Ja sam mislio ici vani ali sumnjam da cu se igdje vise zabaviti nego na ovoj temiperodjetlic wrote:Zato sto je Ismeta Dervoz dobila duplo vecu podrsku naroda pa covjek nije mogao da podnesecvrkisarajevo wrote:Kakva nova stranka, kakav SBB? Ko je tu novi? Da mozda Hadzibajric nije nov? Pa u SBB su sve sami SDA, SBiH i poneki iz SDP. To je gotovo sve sami olos.
Prvo, Radoncic je prozvod SDA, i nije mi zao sto ovo radi SDA jer nisu bolje zasluzili.
Drugo, Skaljic, Radoncicev zet, bivsi clan SBiH i bivsi nacelnik Starog Grada.
Trece, Terzic, da mu nije bilo SDA i sad bi sjedio u Travniku i zaradjivao prosjecnu platu. Htio da bude predsjendik SDA, pa kad nije uspjelo pobjego u SBB.
Cetvrto, Munib Jusufovic, bivsi SDA i SBiH, a da ne spominejm jaki kadar SBiH Sado Bahtic iz Bihaca, kreten obicni koji je sad pojacao SBB. Uz njega SBB podrzava Safet Halilovic, stvarno jaka licnost.
U cijeloj prici SBiH slavi jer se ocistila olosa koji je otisao u SBB
Peto, ovako bih mogao do ujutro. SBB je stara stranka, predvodjena autokratskom licnoscu koja je psjekla sve politicare u proslih 15 godina. Covjek sa idejama velicine, ne smije sam ulicom da hoda vec mora imati pratioce, tako se osjeca sigurnim.
SBB nece ni blizu proci kao sto ocekuje. kako god da i prodju SDP ce ih poceti daviti odmah nakon izbora, a i oni ce SDP, to je scenarij svih dosadasnjih koalicija.
Na kraju, stranka koja stavlja djetelinu za svoj znak je ocigledno grupa sujevjernih. Pa nismo bas toliko glupi da mislimo da ce nam djetelina iz Sandzaka donijeti srecu.
Jos nesto za ovog SBB-ovca, pitaj Iserica sto je napustio SBB?!
A drugo SVI OVI sto si ih ti nabrojao SU ITAKAKO PUNO UCINILI ZA BiH I SARAJEVO
I hvala ti sto si sve ove gore nabrojao posto oni su prave osobe za SBB POSTENI DOBRI LJUDI ! i oni mogu povesti BiH za bolje sutra.
Pa prepoznali dobru stvar... Kazem sto ce Hadzibajric u SBB covjek svakako je dozivotni nacelnik... PREPOZNAO KVALITET !
A vi ste bili u koaliciji sa njima neka pobjegose lopov od lopova tako to biva... Sad nema lopovluka Fahri ne treba para sto ce mu ima i previse. HOCE DA POMOGNE NARODU
A ti i SDA vise PA ZAR NIKO NEMA PAMETAN DA ODGOVORI NA MOJA PITANJA O VAMA????? haha tako sam i mislio istina boli al bas zar ne ?
A on nije iz sandžaka... Eto koliko znas de reci Tihicu da ti da tacne informacije kad vec baljezgas![]()
Dobro ti pises jer si pravo nafuran na pricu SBB ali ne odgovaras konkretno i cinjenicama. Ima u SBB dobrih ljudi, nikad nisam ni rekao nesto protiv Ismete Dervoz, Kabila, itd. Ima dobrih ljudi u svim strankama, ali neko ko lako napusta stranku koja mu je dala sve, govori da taj covjek gleda samo sebe, nije zahvalan za ono sto ima. Kad je toliko dobar i posten, sto se u toj prvoj stranci borio za postenje. Nije im smetalo kad su dobre plate imali od tih stranaka.
Samo SBB niej nista NOVO, novi su mladi ljudi u SBB i u svim drugiom strankama. Treba glasati za mlade!!!
A da li je Radoncic iz Sandzaka ili Crne Gore, meni je svejedno, znam da nije bosanac a ni hercegovac.
I jos samo ovo, tvoj stil komunikacije i rjecnik koji koristis govori o tebi da si pravo nafuran na SBB i pravi si covjek za njih, samo polako, nemoj pregoriti
- DELEGACIJA
#653 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ne bih se dirao škola, da sam na mjestu SBB (razlog Radončićeva škola, vaš vrhovni poglavar)perodjetlic wrote:Hajde SDA da procitam komentar je li ovo istina ili ne
Pa jel istina da bravar vodi Novo Sarajevo KOLDZO
Jel vama iz falimije koja SUNETI po veze momak nema sa zivotom Sarajevu kandidat za Stari Grad??
Pa ne budite smijesni a da ne pricam o Konakovicu.
Ma ljudi SDA je pokrala iz budžeta para a tek od donacija...
Jeli istina da je tihic dok se u BiH ratovalo vjencavao po Njemackoj
Recite ne LOPOVIMA SLJAMU IZ SDA! NAPRIJED SBB !! Do POBJEDE !!
Ja branim svoje stavove odgovori mi na ovo gore... Eto ti SDA samo LAZI I Neistine
Daj ubrzajte Tihica malo da vam da odgovor i ta vasa sluzba naplatit ces ti valjda prekovremeno
Ovi lopovi (uglavnom sa par izuzetaka) iz SDA, SDP su podržavani od strane "veeeelike" novine kakav je avaz i "veeeelikog" gospodina, kakav je Fahro. Neke je podržavao 15-ak godina a neke nafriško pa s'toga
- dino84
#654 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Je li moguce da se jedan (eventualno dva) lik registruje 15 puta u 3 dana i napravi ovdje totalnu sepricku jamu od ove teme a da niko ziv ne reaguje od administracije?Pustio sam da prodju 2-3 dana,kontao hajde reagovat ce admininstracija medjutim nista.
Tema je vec unistena,covjek ne pozeli bukvalno napisati bilo sta kada vidi ovo sve.
Skontali smo jarane da ti je Vikic neki rodjak,nakon 5 dana imamo toliko mozga,ili da si u SBB.Smanji normu preko vikenda,dosta ti je 5 novih profila do ponedjeljka,ostavi nesto i za radne sedmice kad ti vec moderacija dopusta da orgijas ovdje.
Bruka.
Tema je vec unistena,covjek ne pozeli bukvalno napisati bilo sta kada vidi ovo sve.
Skontali smo jarane da ti je Vikic neki rodjak,nakon 5 dana imamo toliko mozga,ili da si u SBB.Smanji normu preko vikenda,dosta ti je 5 novih profila do ponedjeljka,ostavi nesto i za radne sedmice kad ti vec moderacija dopusta da orgijas ovdje.
Bruka.
-
Sarajlija123
#655 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Par dana nisam ulazio na ovaj forum i sad citam komentare:
klonirani, jedan lik napravio 15 profila...
Ljudi... Zatrovani ste, vodite se istom politikom kojom su ljudi vodili ovu drzavu sve ove godine i doveli je na rub egzistencije...
Krenuli ste optuzbama o kriminalu, kada su vam ponudjeni argumenti da vase optuzbe nisu tacne prestali ste... Zatim dolaze nove komande iz vase stranke... hajmo sad svi pisati kako je jedan covjek napravio 15 profila i odgovara svima... na zalost opet bez argumenata, pa vidite da svi isto pisete, makar se malo zamaskirajte. Ako vam toliko smeta podrska drugim strankama, dajte argumente zasto ne valja ta stranka. Odjednom je Dragan Vikic nesposoban, samo zato sto nije u vasoj stranci, pa balavurdijo da vam nije njega ne bi ni nas vecine bilo. Dajte nam podatke sta je to dobro uradila vasa stranka za sve ove godine, a ja imam vec reci sta je SBB (Mirza Ustamujic) uradio za nas. Ali za sve nas... Ponekad se pitam sta bi bilo da ima vise takvih ljudi, ima ih samo nisu na vlasti, jer su na vlasti ljudi koji su vama zatrovali umove i koji vam daju svoju satnicu da ih vi promovisete po forumima.
Iskreno uvjeren sam da nije jedna osoba napravila vise profila, mislim da SBB ima sve vise i vise pristalica, a vama jedan prijateljski savjet, dajte se ujedinite, maldi se trebaju ujediniti i traziti spas za sebe, za buducnost, svoju licnu i buducnost ove zemlje. Ne dozvolite da drugi upravljaju Vasim mozgovima, a vidi se iz programa koji vam salju, optuzbe su vam iste, jedno vrijeme za jedno, pa onda za nesto drugo kao sto je ovo za profile. I ja sam za prijedlog jedna IPadresa jedan profil...
Ljudi... Zatrovani ste, vodite se istom politikom kojom su ljudi vodili ovu drzavu sve ove godine i doveli je na rub egzistencije...
Krenuli ste optuzbama o kriminalu, kada su vam ponudjeni argumenti da vase optuzbe nisu tacne prestali ste... Zatim dolaze nove komande iz vase stranke... hajmo sad svi pisati kako je jedan covjek napravio 15 profila i odgovara svima... na zalost opet bez argumenata, pa vidite da svi isto pisete, makar se malo zamaskirajte. Ako vam toliko smeta podrska drugim strankama, dajte argumente zasto ne valja ta stranka. Odjednom je Dragan Vikic nesposoban, samo zato sto nije u vasoj stranci, pa balavurdijo da vam nije njega ne bi ni nas vecine bilo. Dajte nam podatke sta je to dobro uradila vasa stranka za sve ove godine, a ja imam vec reci sta je SBB (Mirza Ustamujic) uradio za nas. Ali za sve nas... Ponekad se pitam sta bi bilo da ima vise takvih ljudi, ima ih samo nisu na vlasti, jer su na vlasti ljudi koji su vama zatrovali umove i koji vam daju svoju satnicu da ih vi promovisete po forumima.
Iskreno uvjeren sam da nije jedna osoba napravila vise profila, mislim da SBB ima sve vise i vise pristalica, a vama jedan prijateljski savjet, dajte se ujedinite, maldi se trebaju ujediniti i traziti spas za sebe, za buducnost, svoju licnu i buducnost ove zemlje. Ne dozvolite da drugi upravljaju Vasim mozgovima, a vidi se iz programa koji vam salju, optuzbe su vam iste, jedno vrijeme za jedno, pa onda za nesto drugo kao sto je ovo za profile. I ja sam za prijedlog jedna IPadresa jedan profil...
-
udrch
#656 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Kao recimo što se Ustamujić uvalio u nadzorni odbor TVSA..jesi mislio na to što je dobro uradio ili nešto drugo? Kad ga već hvališ, a nije isključeno da si i lično on, jer tih ste godina, a i argumentacija vam je slična, iz šuplje u prazno dok se ne uvališ na poziciju..Sarajlija123 wrote:Par dana nisam ulazio na ovaj forum i sad citam komentare:
I ne razumijem kako neko sa nepunih 30 godina može ostale zvati balavurdijom zato što ne podržavaju Vikićevu prodaju najgorem političaru na našoj sceni..trebali ste onda kandidirati i Nasera Orića za neko načelničko mjesto..čovjek je heroj Srebrenice, ja ga lično gledo..doduše poslije rata se bavi svim i svačim, ali je bio heroj..
I nemoj sebe diskreditovati zbog nekog ko se ovdje provaljuje..
...............
Last edited by Anonymous on 11/08/2012 17:08, edited 1 time in total.
Reason: .
Reason: .
- dino84
#657 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
....
Mirza Ustamujic...
Za neupucene - radi se o "mladom lavu" SBB-a,momku od 30-ak godina koji se do prije par godina svadjao oko radnog vremena Nacionalne biblioteke dok je sada u mnogo ozbiljnijim vodama,clan je ponekog Upravnog odbora,menadzer u Nokiji,a nevidjenim preokretom u zadnjim minutama nakon visegodisnjih nadljudskih napora se uspio izboriti za naklonost Dnevnog avaza i dobiti svoju hefticnu minutazu oko 9. stranice u nastojanju razotkrivanja dugova porodice Selimovic (ovo zadnje "i" u prezimenu kada Fahro izgovara tako neodoljivo zvuci,duza je varijanta samoglasnika,ne znam da li je u pitanju gusinjsko-plavski dijalekat ili nesto drugo,bez zezanja).
Sto se Vikica tice,ako ti je rodjak,jadan on a i ti sa njim.Mozda je i veca bruka od te da se ide pod stare dane uhljebiti pored svih nekretnina sa kojima je izasao poslije rata zapravo ta da svoj politicki put nakon HSS-a nastavlja bas kod lika koji se obogatio od jedne torbe preko aerodromske piste koju je presao usred rata koji je on proveo braneci ovaj grad.
Ponesi zastavu Dragane,a ponesi i dobru olovku,trebace ti da tinte popises sve sa cim raspolazes u imovinskom kartonu,nemoj se stiditi,sve je to nama nasa borba dala.
Mirza Ustamujic...
Za neupucene - radi se o "mladom lavu" SBB-a,momku od 30-ak godina koji se do prije par godina svadjao oko radnog vremena Nacionalne biblioteke dok je sada u mnogo ozbiljnijim vodama,clan je ponekog Upravnog odbora,menadzer u Nokiji,a nevidjenim preokretom u zadnjim minutama nakon visegodisnjih nadljudskih napora se uspio izboriti za naklonost Dnevnog avaza i dobiti svoju hefticnu minutazu oko 9. stranice u nastojanju razotkrivanja dugova porodice Selimovic (ovo zadnje "i" u prezimenu kada Fahro izgovara tako neodoljivo zvuci,duza je varijanta samoglasnika,ne znam da li je u pitanju gusinjsko-plavski dijalekat ili nesto drugo,bez zezanja).
Sto se Vikica tice,ako ti je rodjak,jadan on a i ti sa njim.Mozda je i veca bruka od te da se ide pod stare dane uhljebiti pored svih nekretnina sa kojima je izasao poslije rata zapravo ta da svoj politicki put nakon HSS-a nastavlja bas kod lika koji se obogatio od jedne torbe preko aerodromske piste koju je presao usred rata koji je on proveo braneci ovaj grad.
Ponesi zastavu Dragane,a ponesi i dobru olovku,trebace ti da tinte popises sve sa cim raspolazes u imovinskom kartonu,nemoj se stiditi,sve je to nama nasa borba dala.
Last edited by dino84 on 11/08/2012 16:55, edited 3 times in total.
- bogumila
#658 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
vizionar wrote:Ovi izbori što idu bit će posljednji jer se narod opametio i neće više glasati za ove što nama vladaju već 20 god.
Samo uzmite dokle ta njihova ispiranja mozga idu da jednog patriotu Dragana Vikića blate i omalovažava ju sad vam još jednom ovo kažem moj se babo borio uz njega na prvim linijama fronta i taj čovjek zaslužuje ako želi da bude doživotni predsjednik BiH.
Pročitajte šta Memić radi na iliđi šta za njega kažu zelene beretke sad ni oni ne valjaju znaš napadaju načelnika jedne vladajuće garniture.
Hvala što klix postoji i hvala vam na temi koju ste nam dali.
Meni je Ustamujic previse neotesan. Sirovina. Da ne koristim druge rijeci. Nadam se da se nece ova SBB "dezura" zapaliti sad pa otvoriti raspravu o tome kako je on divan. To smo vec procitali pa nemojte nas bombardovati. Postujem vase misljenje ali imam svoje.
-
Sarajlija123
#659 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Mozes pricat i o Mirzi i o svima sta god hoces, ali blatiti ime Dragana Vikica, to je vec sramota i ispod svakog nivoa dostojanstva. Covjek toliko uradi i sta na kraju dobije, dobije da ga blate ljudi po forumima samo zato sto nije u stranci u kojoj bi neki volili da bude. Dajte argumente, kakve torbe spominjete, pa covjek je odbio torbu na pocetku agresije od agraseora i ostao braniti i tvoju i moju g..... i sad se tako pise o njemu. SRAMOTA!!!
Ovo je moj zadnji komentar na ovoj temi, ovo je dokaz koliko ljudi nemaju dostojanstva, pa imali su sansu kao sto niko nikada nije imao, vldaju ovom zemljom od poslije rata i evo sta su napravili od nje... Toliko drskosti, da se jedan istinski heroj blati po forumima da bi ste ga ocrnili... pa stvarno... dno dna
Jedno veliko FUJJJJJJ...
Sad se nastavite raspravljati i blatiti ljude bez argumenata, samo se nadam da je narod vidio ko je kakav i koliko su ljudi spremni nisko pasti samo da bi sacuvali stolice i da im je to jedan i jedini cilj...
Ovo je moj zadnji komentar na ovoj temi, ovo je dokaz koliko ljudi nemaju dostojanstva, pa imali su sansu kao sto niko nikada nije imao, vldaju ovom zemljom od poslije rata i evo sta su napravili od nje... Toliko drskosti, da se jedan istinski heroj blati po forumima da bi ste ga ocrnili... pa stvarno... dno dna
Jedno veliko FUJJJJJJ...
Sad se nastavite raspravljati i blatiti ljude bez argumenata, samo se nadam da je narod vidio ko je kakav i koliko su ljudi spremni nisko pasti samo da bi sacuvali stolice i da im je to jedan i jedini cilj...
- iPod
#660 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ja stvarno ne znam koji je tvoj problem, ali i problem ostalih SBB-ovaca? Ko je ovdje bilo šta ruzno rekao za Dragana Vikića? NIKO. Svi su slozni u tome da je Dragan Vikic imao svoj veliki udio u ratu, spasio je mnoge, pomogao mnogima, bio komandant, dobio odlikovanje Zlatni Ljiljan i sve to stoji, i svaka mu cast za to.Sarajlija123 wrote:Mozes pricat i o Mirzi i o svima sta god hoces, ali blatiti ime Dragana Vikica, to je vec sramota i ispod svakog nivoa dostojanstva. Covjek toliko uradi i sta na kraju dobije, dobije da ga blate ljudi po forumima samo zato sto nije u stranci u kojoj bi neki volili da bude. Dajte argumente, kakve torbe spominjete, pa covjek je odbio torbu na pocetku agresije od agraseora i ostao braniti i tvoju i moju g..... i sad se tako pise o njemu. SRAMOTA!!!
Jedno veliko FUJJJJJJ...
Zar je loše ukoliko ti neko napiše da Dragan Vikić nebi bio dobar nacelnik, s obzirom da nema nikakvih iskustava sa takvim poslom, jer se tek odnedavno i poceo baviti politikom, maltene nakon ulaska u SBB. Stoga ne baljezgajte i ne pišite kojekakve gluposti po forumu.
Ubjeđen sam da ste i vi sami svjesni da Dragan Vikić nikada neće pobjediti u Centru, s obzirom da ljudi neće glasati za njega zbog toga sto je on bio u ratu i sl.
Ovdje se radi o općini i svemu što uz to ide, a Draganu svaka čast, zaslužuje da ima sve pohvale, i adekvatna primanja za svoj angažman u ratu.
Nego, ovih dana pratim malo oko ovog Šumana, pa covjece zar je moguce da se takav covjek moze kandidovati za mjesnu zajednicu, a kamoli za nacelnika opštine. Iz dana u dan se bezveze pojavljuje na kojekakvim glupostima, i čini mi se da će ta nakaradna promocija samo da ostavi gorak okus kod naroda, ima li on ikakav plan, ili da ga vodaju od kamere do kamere ... Čovjek je ničim izazvan kandidovan za načelnika, vjerovatno da izigrava marionetu bivšem načelniku....
- sarajlija_ba
#661 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ovo je ono čega se SDA plaši.
- iPod
#662 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Obećavao je i Lepi da će ukinuti RS, a evo ona jaca nego ikad..... Dodik govorio da će se RS odcjepiti, spominjao neke referendume, stoga ova obećanja ili ludom radovanja mozemo okaciti macku o rep, jer vjerujem da bi se ovaj odmah obracunao sa odabranima poput Selimovića koje je povezao sa svima, od SBiH do SDA itd. Pošto se radi o izborima lokalnog karaktera, ja ne vidim neku pretjeranu vezu ovog video priloga, ili se već ušlo u kampanju za opšte izbore 2014. godine ?sarajlija_ba wrote:Ovo je ono čega se SDA plaši.
Druga stvar, treba malo zagrijati stolicu i vidjeti ko je u dobar najveceg broja privatiziranih kompanija bio direktor federalne agencije za privatizaciju, pa će se vrlo lako doći i do zaključka da se nije muljalo jednostrano već kako to obicno biva na obostranu korist nalogodavaca, izvršitelja i kupaca....
- sarajlija_ba
#663 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Bakir lagunja kako nije podržao Zukorlića a fino kamera snimila da jeste a onda mu i Željko Komšić opali klempu...
Valja li lagat ?
Ne valjaaaaa
A u koga su kratke noge ?
U laži...
Valja li lagat ?
Ne valjaaaaa
U laži...
- sarajlija_ba
#664 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
I Srbi mrze Selimoviće ?iPod wrote:Obećavao je i Lepi da će ukinuti RS, a evo ona jaca nego ikad..... Dodik govorio da će se RS odcjepiti, spominjao neke referendume, stoga ova obećanja ili ludom radovanja mozemo okaciti macku o rep, jer vjerujem da bi se ovaj odmah obracunao sa odabranima poput Selimovića koje je povezao sa svima, od SBiH do SDA itd. Pošto se radi o izborima lokalnog karaktera, ja ne vidim neku pretjeranu vezu ovog video priloga, ili se već ušlo u kampanju za opšte izbore 2014. godine ?sarajlija_ba wrote:Ovo je ono čega se SDA plaši.
Druga stvar, treba malo zagrijati stolicu i vidjeti ko je u dobar najveceg broja privatiziranih kompanija bio direktor federalne agencije za privatizaciju, pa će se vrlo lako doći i do zaključka da se nije muljalo jednostrano već kako to obicno biva na obostranu korist nalogodavaca, izvršitelja i kupaca....
Pogledaj na 0:39
A posebno obrati pažnju na 1:39 gdje spominju dug Selimovića od 7 miliona maraka.
Može im se kad im je Bakir sponzor...
-
preko bare
#665 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Koga god izabere narod osim onih sto su ih godinama doveli do egzistencije nece se zajebati. Zar moze biti gore od sadasnjeg stanja, 'DJECA GLADUJU' Djeca odustaju cak i od osnovnog obrazovanja, Zasto?????????
A bijeda ,siromastvo ,neimastina kuda to sve vodi???????????
SPASAVAJTE DJECU
TUZNO JE GLEDATI PREKO BARE SVE OVO. KOLIKO GOD SE POSALJE POMOCI NE MORE VAM BITI ,PA SKUPLJA VAM JE HRANA OD JACIH ZAPADNIH ZEMALJA .NIJE MI JASNO KAKO JOS DO SADA NISU ZAPALILI PARLAMENT. NEK VAM JE SA SRECOM ALI VJERUJTE MNOGIMA KOJI GLEDAJU VASU NEMOC NIJE NAM SVEJEDNO
A bijeda ,siromastvo ,neimastina kuda to sve vodi???????????
SPASAVAJTE DJECU
TUZNO JE GLEDATI PREKO BARE SVE OVO. KOLIKO GOD SE POSALJE POMOCI NE MORE VAM BITI ,PA SKUPLJA VAM JE HRANA OD JACIH ZAPADNIH ZEMALJA .NIJE MI JASNO KAKO JOS DO SADA NISU ZAPALILI PARLAMENT. NEK VAM JE SA SRECOM ALI VJERUJTE MNOGIMA KOJI GLEDAJU VASU NEMOC NIJE NAM SVEJEDNO
-
udrch
#666 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
A čudi me da si ti sad tako žestok kritičar SDA..jesu to i tebe skinuli sa liste?postao:sarajlija_ba
Ovo je ono čega se SDA plaši.
Neki od vas ovdje na forumu su zajebali i Fadila i Omera..
-
Akibh
#667 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Tako je, nek nam Avaz kaze ko laze a ko ne.sarajlija_ba wrote: Valja li lagat ?
Ne valjaaaaa![]()
U laži...
Onako mjerodavno, nepristrasno i nezavisno
- iPod
#668 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Neka neko objasni sarajliji da je rijec o lokalnim izborima za nacelnika opcina..... Bio je Fahraon, a mozda je jos uvijek saradnik i partner Miskovica, a vidim to SBB-ovcima nikako da zasmeta.
- poznanik
#669 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
sarajlija_ba wrote:Ovo je ono čega se SDA plaši.
Ja nikako ne mogu da shvatim kako nekom ovaj čovjek iznad može biti politički vođa, kako neko od njega može prihvatati ideje i biti mu sljednik... Oprostite, ne želim nikog da vrijeđam, ali mi prosto neshvatljivo i nespojivo s zdravom pameću Radončićevo očito licemjerje i perfidnost u svojoj individualnoj patološkoj pohlepi i skorojevićkoj želji za dominacijom nad svim i svačim... Nešto najgore što se ovoj državi moglo dogoditi je političko i svako drugo pojavljivanje Fahrudina Radončića.
Međutim, za "uvod" Radončića u BiH najveći krivac je SDA, i uz milion drugih grešaka, Radončić im prednjači...
Last edited by poznanik on 12/08/2012 17:44, edited 2 times in total.
- Čovjek
#670 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ja mogu da shvatim kako nekome taj lik može biti politički vođa.poznanik wrote:sarajlija_ba wrote:Ovo je ono čega se SDA plaši.
Ja nikako ne mogu da shvatim kako nekom ovaj čovjek iznad može biti politički vođa, kako neko od njega može prihvatati ideje i biti mu sljednik... Oprostite, ne želim nikog da vrijeđam, ali mi prosto neshvatljivo i nespojivo s zdravom pameću Radončićevo očito licemjerje i perfidnost u svojoj individualnoj patološkoj pohlepi i skorojevićkoj želji za dominacijom nad svim i svačim... Nešto najgore što se ovoj državi moglo dogoditi je političko i svako drugo pojavljivanje Fahrudina Radončića. Za Radončića je najveći krivac SDA i uz milion drugih grešaka, Radončić im prednjači...
U ovoj zemlji je narod glup. Svaki dan sretnem barem 10 ljudi koji listaju Dnevni Avaz. Mišljenja sam da svako ko politiku u ovoj zemlji ozbiljno shvata i o njoj razmišlja realno, taj je davno prestao da kupuje tu novinu koja truje umove Bošnjaka.Na žalost mnogi je i danas kupuju redovno... To je žalosna činjenica.
-
balooon
#671 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
evo ja sam jedan od citalca avaza..a sta drug da citam gdje da saznam sta se desava oko mene, da mozda ne bi iz slobodne bosne ili dana ili oslobodjenja, ipak je avaz najmanje zlo..naravno prvi 5-6 stranica prekocim obavezno ili se dobro nasmijem,meni niko mozak trovati ne moze ali cini mi se vecini moze..vecina zaista vjeruje npr da tihic nije platio porez u importaneu jer je tako napisao avaz ili da je fahro prijatelj sa keljmendijem jer tako kaze slobodna bosna i tako ukrug(a nijednog dokaza ni fotografije-mo bosancii smo fenomen)..i ovdje vidim dosta upravo takvih..
-
balooon
#672 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
i druga stvar ne poredite harisova obecanje o ukidanju rsa sa radoncicevim o mafiji..svaki iole pametan covjek je i te 2006 znao da je nemoguce ukinuti rs bez volje srpskog naroda..ovo nije isti slucaj ovdje pobjednik apsolutno ima mogucnost ponistiti svu privatizaciju i traziti reviziju i to su dva pojma odvojena a ovi iz sbb su vec 2 puta predlagali taj zakon naravno nije donesen zbog sda,sto znaci da njih nije bilo vec bi selimovici ostali bez onog sto su klepili u ratu..naravno to neznaci da me je sbb vec kupio stim ali svakako je zaradio plus za 2014tu i naravno ustamujicev zakon o volontiranju i naravno zakon o ziratnima,ja mislim da je i to njihova incijativa bila..dacu im vremena jos 2 godina a za lokalne se jos odlucio nisam sta cu
-
Doktor29
#673 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
cetmi wrote:Sve će to Fadil Mandal i Omer Čevra pozlatiti![]()
![]()
Ja sam prije neki dan bio siguran da su oni postali dio nase forumske ekipe, po nacinu pisanja i stvarima koje su pisane bio sam siguran da se sam Mandal ukazao
- sarajlija_ba
#674 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ako laže koza ne laže rog. Ništa ti ovdje Avaz nije rekao i zašto uplićeš Avaz u ovu priču kad se radi o TV snimku na kojem Bakir sam sebi skače u usta i laže.Akibh wrote:Tako je, nek nam Avaz kaze ko laze a ko ne.sarajlija_ba wrote: Valja li lagat ?
Ne valjaaaaa![]()
U laži...
Onako mjerodavno, nepristrasno i nezavisno
Vidi se da si SDA-ovac jer samo takvi mogu preskočiti očite argumente.
Jbg, laže vam predsjednik i šta se sad tu može.
Hajd' što laže nego što vam je u toku raskol u stranci. S jedne strane Denis Zvizdić, s druge strane Bakir a Suljo u sredini.
I to je informacija koju su prenijeli mnoge TV kuće u BiH a ne Avaz
Doduše, u SDA-u laž tretiraju kao vrlinu tako da me ne čude vaša odobravanja Bakirovih izjava.
- sarajlija_ba
#675 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Jedeš hranu iz Srbije i RS-a patrioto veliki.iPod wrote:Neka neko objasni sarajliji da je rijec o lokalnim izborima za nacelnika opcina..... Bio je Fahraon, a mozda je jos uvijek saradnik i partner Miskovica, a vidim to SBB-ovcima nikako da zasmeta.
Piješ vodu i sokove iz Hrvatske.
Jedeš voće iz Hercegovine.
I sve to godinama plaćaš i ne buniš se što to dolazi iz zemalja koje su izvršile ili pomagale agresiju na RBiH.
Sporan je Mišković ?
Ko jebe ba Miškovića. Ako je dobar posao u pitanju ti bi prvi uspostavio saradnju sa njim i zato ne truni matere ti.
Sve nekakve moralne vertikale a prodali bi se za par hiljada maraka zarade a da ne pričamo o milionima...
U dure je vertikala