Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
crnivrag

#64951 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

k4mi wrote:
Tada je bila i razlicita cijena paketa, ali od kada su usli u Novu Otoku izjednacili su Fiber Trio Grande sa obicnim Trio Grande.
Zaista ne znam, ali eto takvo je stanje po pitanju brzine na Fiber Trio Grande paketu, otkad je isti uveden u Telemach ponudu.
k4mi

#64952 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by k4mi »

crnivrag wrote:
k4mi wrote:
Tada je bila i razlicita cijena paketa, ali od kada su usli u Novu Otoku izjednacili su Fiber Trio Grande sa obicnim Trio Grande.
Zaista ne znam, ali eto takvo je stanje po pitanju brzine na Fiber Trio Grande paketu, otkad je isti uveden u Telemach ponudu.
Image
Image

edit:
sreca pa napokon radi mojtelemach za fiber pakete kako treba pa sam mogao uslikati :D

edit2:
tek sada vidim da mi je ukljucen ovaj Fiber Trio Grande S. @Telemach to nije paket za koji sam se prijavio :?
Benq

#64953 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

crnivrag wrote:
k4mi wrote:
Brzina u Fiber Trio Grande S je 40/4, a u Fiber Trio Grande je 40/6
k4mi

#64954 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by k4mi »

Benq wrote:
crnivrag wrote:
k4mi wrote:
Brzina u Fiber Trio Grande S je 40/4, a u Fiber Trio Grande je 40/6
Do prije 10 minuta nisam ni znao da sam na Fiber Trio Grande S paketu jer mi nije radio mojtelemach.ba portal. To definitivno nije paket za koji sam se prijavio.

Mada sada gledam u zadnjem cjenovniku i ovaj paket Trio Grande S ne postoji vise?

https://telemach.ba/Binary/10604/CJENOV ... 4.2018.pdf
Benq

#64955 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

k4mi wrote: Do prije 10 minuta nisam ni znao da sam na Fiber Trio Grande S paketu jer mi nije radio mojtelemach.ba portal. To definitivno nije paket za koji sam se prijavio.

Mada sada gledam u zadnjem cjenovniku i ovaj paket Trio Grande S ne postoji vise?

U novom cjenovniku tog S paketa vise nema, ne znam zasto, inace Fiber Trio Grande S paket je kostao 52,90KM a Fiber Trio Grande 56,50KM

EDIT: Nasao sam u cjenovniku od 1.3.
* FIBER DUO GRANDE S, FIBER TRIO GRANDE S, FIBER DUO GRANDE FAMILY S i FIBER TRIO GRANDE FAMILY S paketi
više neće biti dijelom Telemach ponude. Korisnicima ovih paketa će se počevši od dana 1.4.2018. pružati i
obračunavati usluga FIBER DUO NET GRANDE, odnosno FIBER TRIO GRANDE paketa sa gore navedenim cijenama.
https://telemach.ba/Binary/10595/Izvod- ... 3.2018.pdf
Last edited by Benq on 17/04/2018 20:58, edited 1 time in total.
k4mi

#64956 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by k4mi »

Benq wrote:
k4mi wrote: Do prije 10 minuta nisam ni znao da sam na Fiber Trio Grande S paketu jer mi nije radio mojtelemach.ba portal. To definitivno nije paket za koji sam se prijavio.

U novom cjenovniku tog S paketa vise nema, ne znam zasto, inace Fiber Trio Grande S paket je kostao 52,90KM a Fiber Trio Grande 56,50KM
Evo uspio sam naci

https://telemach.ba/Binary/10595/Izvod- ... 3.2018.pdf

*
FIBER DUO GRANDE S, FIBER TRIO GRANDE S, FIBER DUO GRANDE FAMILY S i FIBER TRIO GRANDE FAMILY S paketi
više neće biti dijelom Telemach ponude. Korisnicima ovih paketa će se počevši od dana 1.4.2018. pružati i obračunavati usluga FIBER DUO NET GRANDE, odnosno FIBER TRIO GRANDE paketa sa gore navedenim cijenama.

Znaci neko je mene zaboravio prebaciti na Fiber Trio Grande :)
crnivrag

#64957 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Trenutno na Vavoom-u idu sve emisije po 3 puta u toku dana (ista epizoda) - ujutro, poslijepodne i navečer.
fusion_ba

#64958 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by fusion_ba »

U prevodu, samo 8 sati premijernog programa, a 16 sati reprize. Isto kao na Pikaboo.
mirkocapara90

#64959 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by mirkocapara90 »

Instalirao sam EON na svom smart tv-u, dobijem kod, ali na svom telemach nalogu ne mogu nigdje da unesem dati kod. Uopste nemam opciju... Sta je problem :?
crnivrag

#64960 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

mirkocapara90 wrote:Instalirao sam EON na svom smart tv-u, dobijem kod, ali na svom telemach nalogu ne mogu nigdje da unesem dati kod. Uopste nemam opciju... Sta je problem :?
Opcija je dostupna samo za korisnike Extra i Premium paketa, pa ako ne koristiš neki od gore navedenih paketa, nažalost na portalu ti se neće pojavljivati polje za unos koda i aktivaciju aplikacije.
pecpec

#64961 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Maloprije pricam sa drugom kaze da su od skoro poceli mu naplacivati arene sd a dobio ih je u sklopu akcije tadasnje na 24 mjeseca od potpisa ugovora,zar je to moguce?Nisu u stanju ispostovat potpisani ugovor?
crnivrag

#64962 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

pecpec wrote:Maloprije pricam sa drugom kaze da su od skoro poceli mu naplacivati arene sd a dobio ih je u sklopu akcije tadasnje na 24 mjeseca od potpisa ugovora,zar je to moguce?Nisu u stanju ispostovat potpisani ugovor?
Možda ih je dobio na godinu dana, i sada promocija istekla i kanali se počeli naplaćivati.

Ako to nije slučaj može putem call centra napraviti finansijsku reklamaciju, i račun će mu biti umanjen za taj iznos.
pecpec

#64963 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

crnivrag wrote:
pecpec wrote:Maloprije pricam sa drugom kaze da su od skoro poceli mu naplacivati arene sd a dobio ih je u sklopu akcije tadasnje na 24 mjeseca od potpisa ugovora,zar je to moguce?Nisu u stanju ispostovat potpisani ugovor?
Možda ih je dobio na godinu dana, i sada promocija istekla i kanali se počeli naplaćivati.

Ako to nije slučaj može putem call centra napraviti finansijsku reklamaciju, i račun će mu biti umanjen za taj iznos.
A gdje to da vidi na koliko su mu dali arene?Rekao je da mu pise u ugovoru 24 mjeseca + arene..
evo nadjoh i reklamu zakucaj sada i ti,pise da su promo 24 mjeseca,poslao sam mu pa neka ih zove.
https://telemach.ba/a2863/podrska/vijes ... -i-ti.html
kokikol

#64964 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by kokikol »

jeste i kod mene je taj ugovor 24 mjeseca + sd arene pogledaću kasnije dali su zakljucane
Kralj Tvrtko I.

#64965 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Kralj Tvrtko I. »

Na moj telemach i meni piše isto to za SD Arene i Cinestar. Kao da mi ističu u 10. Mjesecu a dobio ih na 2 godine. Tek prvi mjesec traje ugovor.
Nadam se da je greška na portalu. Isto kao i u vezi uplate i stanja na računu.
Radar71

#64966 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

meni na portalu pogrešan datum aktivacije paketa :roll:
crnivrag

#64967 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by crnivrag »

Portal je u fazi redizajna i neke informacije nisu tačne, a promotivni paketi su od sada uneseni u putem portala kao da su zakupljeni (a ustvari nisu).
Radar71

#64968 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Radar71 »

crnivrag wrote:Portal je u fazi redizajna i neke informacije nisu tačne, a promotivni paketi su od sada uneseni u putem portala kao da su zakupljeni (a ustvari nisu).
zakupljeni su kod mene benefiti :D
Telemach

#64969 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Zdravo pecpec,
To se nikako ne bi smjelo desiti. Zamolićemo Vas da nam se javite u inbox ili zamolite prijatelja da nam se javi na ovaj način, kako bismo provjerili sve što je potrebno i preciznije odgovorili na Vaš komentar.
Last edited by Telemach on 18/04/2018 11:26, edited 1 time in total.
pecpec

#64970 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Telemach wrote:
Zdravo pecpec,
Zamolićemo Vas da nam se javite u inbox ili zamolite prijatelja da nam se javi na ovaj način, kako bismo provjerili sve što je potrebno i preciznije odgovorili na Vaš komentar.
na putu je sad nista od toga ali imate vidim jos problema sa korisnicima iznad,iste prirode,pa vjerovatno da je do vas u globalu jer nije samo jedan korisnik u pitanju.
Telemach

#64971 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

Radar71 wrote:
crnivrag wrote:Portal je u fazi redizajna i neke informacije nisu tačne, a promotivni paketi su od sada uneseni u putem portala kao da su zakupljeni (a ustvari nisu).
zakupljeni su kod mene benefiti :D
:thumbup: Upravo tako, na portalu su Vam prikazani benefiti.

@all
Budite slobodni da nam da nam se javite u slučaju nedoumica, upita, zahtjeva za provjeru isl. vezano za Vaš account na portalu, rado ćemo provjeriti sve što je potrebno i dati Vam povratne informacije.
Telemach

#64972 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Telemach »

pecpec wrote:
Telemach wrote:
Zdravo pecpec,
Zamolićemo Vas da nam se javite u inbox ili zamolite prijatelja da nam se javi na ovaj način, kako bismo provjerili sve što je potrebno i preciznije odgovorili na Vaš komentar.
na putu je sad nista od toga ali imate vidim jos problema sa korisnicima iznad,iste prirode,pa vjerovatno da je do vas u globalu jer nije samo jedan korisnik u pitanju.

Predpostavili smo da je Vaš prijatelj pratio informacije na portalu :)
pecpec

#64973 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by pecpec »

Telemach wrote:
Predpostavili smo da je Vaš prijatelj pratio informacije na portalu :)
Nije jer nema vremena od posla da iscitava portale,zna sta je potpisao na 24 mjeseca pa mu nije jasno zasto se nesto odjednom placa.Nije ni meni jasno ako u reklami-ponudi pise arene sd na 24 mjeseca dzaba kako neko moze to da krsi i mjenja pravila kako mu se cefne?Valjda trebas ispostovat ugovor pa nakon toga mjenjat cijene ili je to u bosni drugacije,moze ko sta hoce jer ima vlast za leđima?
Benq

#64974 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Benq »

pecpec wrote: Nije jer nema vremena od posla da iscitava portale,zna sta je potpisao na 24 mjeseca pa mu nije jasno zasto se nesto odjednom placa.Nije ni meni jasno ako u reklami-ponudi pise arene sd na 24 mjeseca dzaba kako neko moze to da krsi i mjenja pravila kako mu se cefne?Valjda trebas ispostovat ugovor pa nakon toga mjenjat cijene ili je to u bosni drugacije,moze ko sta hoce jer ima vlast za leđima?
Ako je kao benefit dobio Arene SD na 24mj onda ce to i imati bez ikakve dodatne naplate. Ako je doslo do greske onda ce se to ispraviti. Cemu odmah takav napad, ne razumijem..
N.N.

#64975 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by N.N. »

Ja lika :-) Greska je, neka nazove i ispravit ce se...
Locked