SDA-All about

Styling

#64926 Re: SDA-All about

Post by Styling »

studiorum_tuzlaensis wrote: 17/08/2021 22:12 Na selima je izlaznost 100%. Dosta ih zive u gradu, a prijavljeni su u selima odakle su došli, itd itd...

Zadnji izbori, SDA potpuno isti rezultat ostvarila na nivou BiH. Tako da, mislim da nisi upravu. Nema ovdje snage koja to može uraditi još uvijek, vidjećeš 10/2022 sve.

Previše maštaš i vec treće izbore isto pišeš. :D
Na selima se glasovi kradu 100%. Zato je i velika izlaznost.
Da su izbori iole posteni, ne bi SDA opstala na vlasti niti jedan izborni ciklus. Zato i upiru protiv elektronskog glasanja je znaju sta bi im se desilo.
shbc

#64927 Re: SDA-All about

Post by shbc »

Chisum wrote: 17/08/2021 14:23
drug_profi wrote: 17/08/2021 11:14 Treba uzeti kao pouku ovo što se desilo sa snagama sigurnosti u Afganistanu.
Predali se bez borbe jer neće da se bore za korumpiranu antinarodnu vlast. Tj. sve je bolje od njih.

Zelenoj bandi za nauk.
Nemoj tako... ko ovakvom ratniku i patrioti ne bi stavio zivot na raspolaganje?

Image

:lol:

(samo jos nije rekao je li mislio preko Zoom-a ili Google Hangouts-a)
Ja uopste ne sumnjam da bi on stao ispred naroda. Prvi, ispred svih... Na granici :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#64928 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

studiorum_tuzlaensis wrote: 17/08/2021 22:12 Na selima je izlaznost 100%. Dosta ih zive u gradu, a prijavljeni su u selima odakle su došli, itd itd...

Zadnji izbori, SDA potpuno isti rezultat ostvarila na nivou BiH. Tako da, mislim da nisi upravu. Nema ovdje snage koja to može uraditi još uvijek, vidjećeš 10/2022 sve.

Oni ce uvijek imati isti rezultat na konto ljudi koje su direktno ili indirektno kupili.

Fazon je u tome kako ce se kanalisati glasovi protiv njih, a kojih je vec nekoliko izbornih ciklusa skoro pa duplo vise.

Do sad su se kanalisali tako sto ridjobrado govno zavrsi stetocine Silajdzica i Lagumdziju, pa onda supka Komsica i Tornjaka....
Cerruti77

#64929 Re: SDA-All about

Post by Cerruti77 »

Zaintigira me, ponukan ovom najavom izgradnje nove bolnice u Doboju uz već neke druge koje su friško završene i u funkciji da li postoji bilo gdje ikakav objekat iste ili slične namjene a da je izgrađena opštinskim, kantonalnim ili federalnim sredstvima zarad poboljšanja životnog kvaliteta
žItelja sredina pod vlašću Sda balijandera.
Da li postoji igdje ikakvo zdanje u koje mogu uprijeti prstom i reći ovo smo mi napravili?!
U mom mjestu, djeca ne znaju kako kran izgleda a ista slika na područiju cijelog kantona.
Majku li vam majčinu jebem!
escobar__

#64930 Re: SDA-All about

Post by escobar__ »

Ne postoji. I ono što su SDA balijanderi možda i sagradili (neke ceste i sl.) građeno je godinama i pokralo se bruka para ali takvih projekata je vrlo, vrlo malo, uglavnom nisu sposobni ni održavat ono što je već bilo tu. Pogledaj samo na šta liči svaka bosanska čaršija gdje vedre i oblače ovi kleptomani i bolesnici iz SDA i sve će ti se samo kazati. Jad i bijeda.
Billy The Pljuc

#64931 Re: SDA-All about

Post by Billy The Pljuc »

Ne znam iskreno gdje ću biti za godinu i hoću li poživjeti uopšteno, u kakvom stanju će biti društvo i država prije očekivanih izbora, hoće li isti i biti održani. Ono što znam jeste svoj stav i želje neovisno o izborima, iskreno priželjkujem totalni raspad sistema i anarhiju na ulicama, fizičko razračunavanje sa ovom kugom koja sebe zove strankom a u stvari se radi o kriminalno-zločinačkom udruženju, koja sebe zove demokratskom a o demokratiju se ni očešali nisu, jedino što im se mora priznati jeste akcija, aktivni jesu u razjebavanju svega i bjesomučnoj krađi.

Davno rekoh, dabogda ovaj narod nemao hljeba jesti, sve je do sada trpio i istrpio, valjda će reagovati jednom ako čeljad budu plakala za stolom gladna i žedna, svakodnevno.

Dok ove ugrađene u sistem apsolutno mogu da razumijem, jer se bez sumnje radi o uglavnom potkapacitiranim likovima i likušama na kojekavim pozicijama na raznim nivoima, ostvareni u mnogo toga a što ni u najluđim snovima nisu mogli ni sanjati, zahvaljujući stranci i vezama ofskroz, ovi drugi, kojih, činjenica, ima sve manje i manje, koji su se prodavali za 10-20-30 KM i glasali, e njih nikako nisam i neću moći razumjeti.
Hair sevap

#64932 Re: SDA-All about

Post by Hair sevap »

Nije važno ko glasa. Važno je ko broji glasove. Važno je i najuriti one lijeve strančice koje se prijave u tvoju sredinu da bi prodali svoje mjesto za nadgledanje izbora
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#64933 Re: SDA-All about

Post by pici »

nek ce sultan bidnut na vjencanju cerke bracnog para causesku... FUJ

feudalisticka kopilad, oparilo se pljackom, varanjem i sad sve beg, aga, vezir... zasluzuju samo prezir...
putokaz1

#64934 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

SDA se pojacava
Dosao Kapadzic Dia
Vratio se Zahihlic
Aktivirao se spavac Anela iz Ilijasa
Dok ostali nista
Dozer

#64935 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Nece biti. Mislim da sam za svake izbore u zadnjih 10-ak godina predvidio sta ce im se desiti, i pogodio.
Na svakim su pomalo gubili, a na zadnjim lokalnim su pomereni tacno kako sam i rekao da ce biti.
To im je bio pocetak kraja.
putokaz1

#64936 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

Dozer wrote: 18/08/2021 20:09

Nece biti. Mislim da sam za svake izbore u zadnjih 10-ak godina predvidio sta ce im se desiti, i pogodio.
Na svakim su pomalo gubili, a na zadnjim lokalnim su pomereni tacno kako sam i rekao da ce biti.
To im je bio pocetak kraja.
SDA svake izbore sve jača
Ne zbog nje same več zbog NEPOSTOJEĆE opozicije
PDA sluge(SDP-NS) na TK-niko normalan ne može nazvat opozicijom
Jedina stranka koja bi eventualno na svom kantonu mogla imati bar 1 zastupnika više od SDA je Konakovićeva privatna stranka u kojoj Preletača ima koji jedva čekaju povratak u Maticu
Tako da će SDA ove izbore uzeti sve osim možda KS
Dozer

#64937 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Cemo vidimo 8-)
drug_profi

#64938 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Snaga SDA nije u podrsci biraca vec u podrsci brojaca.
pici

#64939 Re: SDA-All about

Post by pici »

presipanje iz supljeg u prazno... zaduzenja, krediti, nezaposlenost, male plate, poskupljenja itd itd... nato dolazi nepotizam, uhljebljavanje, kriminal, pljacka, nesposobnost, diplome itd itd... toliko se grcaju u vlastitim govnima da ih ni reis ni IZ ni alija da ustane iz mezara, ne mogu spasiti... panicno i ocajno izvlace novce iz firmi namjenske industrije jer su im potrebne pare za potplacivanja sudstva, tuzilastva, policije... ocajno pokusavaju se izvuc iz zagrljaja u koji ih je bOkir zbog supruge uvalio i dao poluge vlasti osovini covic-dodik... gubitak urbanih centara je samo pokazatelj da jedino sto preostaje je drijesenje vreca zlata i potkupljivanje koga god mogu... snaga sdO je u novcu i pokvarenim insanima koje potkupe...
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#64940 Re: SDA-All about

Post by mk ultra »

Marsovci vjerovatno :mrgreen:

Ovo ti dođe ko sa talibanima, sve je na papiru protiv, al kad dođe, svi su ZA, mozda ne svi, al 95% prilicno podrzava sve to gore navedeno. Tako da, samo polahko, sve je kako treba
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#64941 Re: SDA-All about

Post by Velkoski »

Realnost je da prosječnom žitelju ove države trenutno stanje itekako odgovara. Svi vole zavrnuti gdje god je moguće :mrgreen:
putokaz1

#64942 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

mk ultra wrote: 19/08/2021 03:19 Marsovci vjerovatno :mrgreen:

Ovo ti dođe ko sa talibanima, sve je na papiru protiv, al kad dođe, svi su ZA, mozda ne svi, al 95% prilicno podrzava sve to gore navedeno. Tako da, samo polahko, sve je kako treba
95% Opozicije podržava navedeno
pici

#64943 Re: SDA-All about

Post by pici »

krcmenje drzavne imovine a nekadasnje drusvene je strategija br.1 u jedinoj straMki u bosnjaka... sad ce od KS da mlatnu 60-100 miliona salkovim koeficijentom i da gase dugove rudnika a time i nedovedu termoelektrane u los polozaj kao i proizvodnju struje... sve vise fabrika u drzavnom vlasnistvu se koprcaju a radnicima nemaju za plata... akcize vise niko ni ne spominje, aVto putevi su misaone imenice a i leglo kradje i korupcije... za 30 godina vladanja nisu u stanju da uzmu jebeni helikopter a kamoli kanader koji su sve neophodniji, pogotovo hercegovini... fOdilj se koprca po sudovima i stiti prvu hanumu u bosnjaka dok je ona zauzeta pripremama za dolazak sultana na svadbu sČeri... ni ne pomislja da reorganizuje kosevo u kojem su bile dramaticne brojke u trecem valu umrlih tj ubijenih... bOkir sabura i ceka da mu stranci rijese govnanje koje je zamutio sa strateskim partnerima dodik-covic... uglavnom Crno nam se piše, propasti nećemo. Džemal Bijedić.
Dozer

#64944 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Ja mislim da je NATO odlucio da potegne i zatvori svoju liniju HR > Madjarska > Rumunija > Bugarska > ... > CG > Albanija > Makedonija > Turska > Grcka

U nizu nedostaje samo BiH. Srbiju ce kuhati polako, i tada ce blok biti kompletiran, ali za sad im je bitnije, i lakse, da uzmu BiH, cime ce Srbija ostati okruzena.

Jos jednom - nije Schmidt djaba dosao bas sad, niti je zakon o negiranju genocida nametnut bas sad. Sve ima svoje zasto, kada i kako. Samo polako.

SDA pada 10/22 sigurno, Dodick ce biti dodatno oslabljen, a Covic je ionako irelevantan i uradice sve sta mu MZ nalozi.
MarlboroGold

#64945 Re: SDA-All about

Post by MarlboroGold »

Po čemu SDA pada sigurno? Zar niste do sad skontali da je izuzetno naivno i pogrešno potcjenjivati njihovu glasačku mašineriju?
Da se razumijemo nisam nikad glasao za njih i želim toj stranici sve najgore ili bar dok sebe ne očiste iznutra pa da liče na nešto normalno.
emirolini

#64946 Re: SDA-All about

Post by emirolini »

drug_profi wrote: 18/08/2021 22:35 Snaga SDA nije u podrsci biraca vec u podrsci brojaca.
To je to :)
foxlife

#64947 Re: SDA-All about

Post by foxlife »

ja sam za ovu sadasnju vladu kantona al sve vise me razocarava postupcima
ja se samo nadam da ce se do izbora popraviti i uzeti izbore ispred sda al tesko ako ovako nastave
spreca

#64948 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Sda mafija i njeni pomocnici ne spavaju

https://www.klix.ba/vijesti/bih/salkic- ... /210819096
Styling

#64949 Re: SDA-All about

Post by Styling »

spreca wrote: 19/08/2021 15:42 Sda mafija i njeni pomocnici ne spavaju

Nemoj o tome, to nije bitno. Bitno je sto je Forto dobio Pfizer. Nije bitno ni sto ce 600 rudara ostati bez posla i sto im je drzava zabranila strajk, ni to nije bitno jer je Katica dobio Pfizera. Nema aveze ni sto pola drzave izgori jer Mile ne da helikopter, sto ljudi ostase bez imovine. Ni to nije bitno jer Delic je dobio Pfizera. Znamo mi prioritete. Bravo SDA, majstori spina i naivni narode koji nalijeces. Narod zna!
spreca

#64950 Re: SDA-All about

Post by spreca »

Styling wrote: 19/08/2021 15:47
spreca wrote: 19/08/2021 15:42 Sda mafija i njeni pomocnici ne spavaju

Nemoj o tome, to nije bitno. Bitno je sto je Forto dobio Pfizer. Nije bitno ni sto ce 600 rudara ostati bez posla i sto im je drzava zabranila strajk, ni to nije bitno jer je Katica dobio Pfizera. Nema aveze ni sto pola drzave izgori jer Mile ne da helikopter, sto ljudi ostase bez imovine. Ni to nije bitno jer Delic je dobio Pfizera. Znamo mi prioritete. Bravo SDA, majstori spina i naivni narode koji nalijeces. Narod zna!
Ponekad se mislim dali je narod stvarno zasluzio da bude bolje,kako neko rece skupilo se naroda na anti LGBT paradu ,a da izadju na ulicu protiv vlasti i sda koja je na celu nemozes i nafatat jedan kombi,zato se pitam dali ovaj narod zasluzuje bolje,ja mislim da ne,da im je lose izasli bi bar jednom na razne proteste koji su propali zbog slabe masovnosti
Post Reply