Ma Čelsiju je bolje da ne igra Evropu, ako to nije Liga prvaka.
Doveli su napokon normalnog trenera, koji je istovremeno i menadžer, i koji će se pitati oko dovođenja igrača.
Ne vjerujem da će biti raspad sistema, nego je upravo ovo potrebno za reset.
Ne vjerujem da može biti sezona kao ona Conteova poslije katastrofe u sezoni prije te, ali gori od sada sigurno ne mogu biti.
English Premier League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Osmi Socrates
#64927 Re: English Premier League
Robertson navodno potpisao predugovor sa Tottenhamom sa uslovom da ostanu u Premier Ligi. Ne znam šta misliti o tome.
Casemiro ode u Inter Miami.
Već može o prelaznom roku.
Casemiro ode u Inter Miami.
Već može o prelaznom roku.
-
Osmi Socrates
#64928 Re: English Premier League
Senesi iz Bournemoutha isto ima verbalni ugovor sa Tottenhamom.
Romero će izgleda prvi biti prodan, iako je ipak danas bio na stadionu.
Romero će izgleda prvi biti prodan, iako je ipak danas bio na stadionu.
- Pandakonda
#64929 Re: English Premier League
Maresca je poludio jer su on i menadzment bili skroz na suprotnim stranama. Prvo sto mi pada na pamet je da Chelsea ima odvojen medicinski departman koji ustvari pravi odluke umjesto trenera kada će igraci igrati.Osmi Socrates wrote: ↑24/05/2026 20:20 Ne znam ni ja šta bih tu rekao. Maresca je navodno namjerno počeo da se ponaša iracionalno, da bi dobio otkaz. I to sve zato što je saznao da će zamjeniti Pepa na kraju ove sezone. Zato Chelsea govori o tužbi protiv Manchester Cityja, ako daju posao Maresci.
Kad nemaš trenera koji namjerava (ili je sposoban) uspostaviti red, sve se počne raspadati.
On je uredno iskomunicirao upravi da je kontaktiran od strane City-a i Juventusa tako da stvarno ne znam za sta moze Chelsea tuziti City
- MarlboroGold
#64930 Re: English Premier League
Arsenal za narednu sezonu treba samo dovesti lijevo krilo svjetske klase za prvi tim, kao i mnogo bolje rezerve za Gyokeresa i Timbera. Jesus i White više nisu dorasli ovom nivou i trebaju ići na prodaju. Vjerovatno i Martinelli ili Trossard jer nisu ni blizu klasi Kvaratskelije i sličnih koji nam tu trebaju.
I dalje je Alvarez prvi na listi. Berta će to odraditi najvjerovatnije zbog dobrih odnosa sa Atleticom. Spominje se čak i Kvaratskelija, ali to mi je baš napuhano.
I dalje je Alvarez prvi na listi. Berta će to odraditi najvjerovatnije zbog dobrih odnosa sa Atleticom. Spominje se čak i Kvaratskelija, ali to mi je baš napuhano.
-
Osmi Socrates
#64931 Re: English Premier League
Nisu oni smjeli imati bilo kakav kontakt sa Marescom ako je bio pod ugovorom koji nije pri kraju (zadnjih šest mjeseci, kao i za igrače) i ako im Chelsea nije dao dozvolu.
-
Osmi Socrates
#64932 Re: English Premier League
Martinelli će biti prodan. Trossard će ostati do kraja ugovora. On može biti super sub. A i duga je sezona. Sigurno će imati prilike da igra. Jesus će vjerovatno nazad u Brazil.
- skafiskafsnjak