BHTelecom All About
Moderator: Benq
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#64851 Re: BHTelecom All About
Ma ne ocekujem ni ja da upali bilo šta kad su u pitanju telecomi, ali mora se na ovo reagovati...
Fino liku objssnio, vise puta,necu ništa mjenjati ako moram bilo šta platiti od penala. Kad otplatim uredjaj, onda mogu uzeti jednu od ponudjenih opcija, više saobracajs ili umanjen racun, vrlo jednostavno, ali vjerujte, pisao sam ovdje vec,lik je bio totslno neubjedljiv u toj prici, i sam je govorio da je i njemu zbrka u sistemu, da nisu još uvijek najbolje ni oni upoznati sa svim, ali opet cojek konta, da ne mogu napraviti neki veci zajeb, ali eto, ocigledno da mogu.....
Fino liku objssnio, vise puta,necu ništa mjenjati ako moram bilo šta platiti od penala. Kad otplatim uredjaj, onda mogu uzeti jednu od ponudjenih opcija, više saobracajs ili umanjen racun, vrlo jednostavno, ali vjerujte, pisao sam ovdje vec,lik je bio totslno neubjedljiv u toj prici, i sam je govorio da je i njemu zbrka u sistemu, da nisu još uvijek najbolje ni oni upoznati sa svim, ali opet cojek konta, da ne mogu napraviti neki veci zajeb, ali eto, ocigledno da mogu.....
- BarbaDue
#64852 Re: BHTelecom All About
prijavi tog službenika sa šaltera koji te je krivo uputio!?
- konektovan
#64853 Re: BHTelecom All About
Sad kontam, reklamacija pozivom na 1444 ili na mail?!BarbaDue wrote:prijavi tog službenika sa šaltera koji te je krivo uputio!?
Naravno da cu spomenuti ime sluzbenika, a i nadam se da ce i oni sami uvaziti sve ovo o cemu pipemo ovdje, a izgleda da je ne bas tako mali broj korisnika doveden u istu situaciju, iskljucivo zbog neinformiranosti sluzbenika.
Mislim, zar bi bilo ko zaista pristao da placa penal za prelazak na drugi paket, koja je logika,....??
- Hajlac
#64854 Re: BHTelecom All About
Nisu krivi obicni sluzbenici na salterima vec prepotentni, potpuno nesposobni, uhljebljeni, neradnicki MENADZMENT koji je bio zaduzen za implementaciju novih EXTRA paketaBarbaDue wrote:prijavi tog službenika sa šaltera koji te je krivo uputio!?
Sjetimo se silne smutnje i nepripremljenosti:
1) 'rusenja' i NEDOVRSENOSTI softvera za saltere zaduzenog za upravo PRERACUNAVANJE razlicitih odnosa postojecih uslova Ugovora sa željenim raznovrsnim novim uslovima EXTRA paketa
2) USIM kartica cija akcijska zamjena je uvezana s prebacivanjem na iste te EXTRA pakete, gdje su em na nekim prodajnim mjestima naplacivane u jasnim situacijama(prelazak sa x na y) kad su morale biti izdane BESPLATNO, kao i nestasica tj. pateticno nedovoljan broj nabavljenih USIM kartica za pocetak "AKCIJE" kao i pustanja u rad 4G+ mreze
3) (vrlo moguce NAMJERNO uradjeno zbog stavke 4. tj. da ne bi bilo unaprijed moguce uporedjivanje cijene uredjaja s cijenom za postojece 12/24 pakete) nepostojanje u trajanju od cca prvih mjesec mjesec dana bilo kakvih informacija o EXTRA paketima na dijelu bhtelecom.ba stranice koja se odnosi na kupovinu mobitela - dakle razlike u cijenama na 12/24 mjesca, ratama/ukupnoj snizenoj cijeni uredjaja po S, NET, M, L itd. EXTRA paketima
i sada vidimo pod
4) potpuno pogresno/lazno informisanje i ubjedjivanje kupaca/pretplatnika o mogucim PENALIMA/dodatnim troskovima pri prelasku sa Mini/Midi/NoLimit na EXTRA pakete! Radnici po prodajnim mjestima samo su prenosili ono sto im je bilo navedeno u nefunkcionalnom softveru odnosno nenavedeno u napomenama kao ovaj sada "Povrat obracunatog popusta bla bla"
STOKA S DNA KACE
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#64855 Re: BHTelecom All About
Ja presao sa Mini15 na Extra S od 22 KM. Kad cestitka na računu, 16 KM razlike u cijeni za tel koji je kupljen na rate. 
Predjem sa jeftinijeg na skuplji i jos im morao doplatiti
Predjem sa jeftinijeg na skuplji i jos im morao doplatiti
- Maharadza
#64856 Re: BHTelecom All About
Znači da je El-Bake započeo posljednju "akciju deranja ovaca" prije nego se privatizuje zlOtna koka. Samo deri žuti, ništa ti ne gumo. 
- konektovan
#64857 Re: BHTelecom All About
Vidim veliki je broj ljudi koji su "zakinuti" prilikom prelaska na novi paket, mozda ipak bude nesto od reklamacije... 
- drug_profi
#64858 Re: BHTelecom All About
Ja presao sa Mm15 na Extra S uz popust na ugovor 24 mjeseca.
Dosao mi racun za prosli mjesec 11,80... posto sam krajem maja presao, vecinu dana mi je tarifa za Mm15, pa zbirno i na nju primjenjen popust od 6,20 sa Extra S.
Mislim sviđa mi se....
I ovaj četr'ge piči ko blesav na vikendici, što mi je izuzetno drago i Fala vi telekom....
Dosao mi racun za prosli mjesec 11,80... posto sam krajem maja presao, vecinu dana mi je tarifa za Mm15, pa zbirno i na nju primjenjen popust od 6,20 sa Extra S.
Mislim sviđa mi se....
I ovaj četr'ge piči ko blesav na vikendici, što mi je izuzetno drago i Fala vi telekom....
- zateznistub
#64859 Re: BHTelecom All About
Ja sam reklamaciju napravio tamo gdje sam i mijenjao paket. Nije bilo onog lika koji je radio taj dan. Druga osoba mi je dala da potpunim obrazac a ona je i elektronski odradila reklamacije. Ostaje da se čeka, mada sam i ja skeptik, ali morao sam probati,konektovan wrote:Sad kontam, reklamacija pozivom na 1444 ili na mail?!BarbaDue wrote:prijavi tog službenika sa šaltera koji te je krivo uputio!?
Naravno da cu spomenuti ime sluzbenika, a i nadam se da ce i oni sami uvaziti sve ovo o cemu pipemo ovdje, a izgleda da je ne bas tako mali broj korisnika doveden u istu situaciju, iskljucivo zbog neinformiranosti sluzbenika.
Mislim, zar bi bilo ko zaista pristao da placa penal za prelazak na drugi paket, koja je logika,....??
Isto mi je bilo rečeno da nema nikakvih dodatnih troškova.
- zateznistub
#64860 Re: BHTelecom All About
Smori ti, oca mi sa baketom. Eno i tamo kukas kako ti general ljubimac nije ništa novoga ponudio. Što njega ne prozva, a znao si mu slike kaciti po forumu ko da su ikone...Maharadza wrote:Znači da je El-Bake započeo posljednju "akciju deranja ovaca" prije nego se privatizuje zlOtna koka. Samo deri žuti, ništa ti ne gumo.
-
Dr_Help
- BHTelecom podrška
#64861 Re: BHTelecom All About
javi se meni na pp da dobijes wifi password ! ? ako ti jos trebanKrkan wrote:
Kako da saznam password za internet od ovog modema , pitam nanu jesil dobila ikakav drugi papir osim ovog kad je dolazio modem kad nije, s druge strane modema pise kao wlan pin,ukucam to nece da poveze
- konektovan
#64862 Re: BHTelecom All About
Nista onda, danas ne mogu jer radim do 18:oo h, ali sutra sabah zorom idem u poslovnicu bht Dobrinj, tamo sam aktivirao extra s paket..zateznistub wrote:Ja sam reklamaciju napravio tamo gdje sam i mijenjao paket. Nije bilo onog lika koji je radio taj dan. Druga osoba mi je dala da potpunim obrazac a ona je i elektronski odradila reklamacije. Ostaje da se čeka, mada sam i ja skeptik, ali morao sam probati,konektovan wrote:
Sad kontam, reklamacija pozivom na 1444 ili na mail?!
Isto mi je bilo rečeno da nema nikakvih dodatnih troškova.
- Cossack
#64863 Re: BHTelecom All About
Obavještenje o radovima na zamjeni baznih stanica i antenskih sistema za dan 21.06.2019
21.06.2019 08:28
Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 21.06.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: PTI Drozgometva, Otoka Džamija, Srednje, Spahin Han (RD Sarajevo), Maglaj, TKC Maglaj, Vranduk, Tušnjići, Tešanj, Striježevo , Radoševići, Sikola mikro, Musići, Lovnice mikro, Ćobe (RD Zenica),Staklena Banka, Glavatičevo, Čelinska Planina, Konjic mikro, Idbar (RD Mostar), Dvorana Mejdan, BKC Živinice, Dubrave rudnik mikro (RD Tuzla) Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Bar će biti 4G-a dok se čeka
21.06.2019 08:28
Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 21.06.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: PTI Drozgometva, Otoka Džamija, Srednje, Spahin Han (RD Sarajevo), Maglaj, TKC Maglaj, Vranduk, Tušnjići, Tešanj, Striježevo , Radoševići, Sikola mikro, Musići, Lovnice mikro, Ćobe (RD Zenica),Staklena Banka, Glavatičevo, Čelinska Planina, Konjic mikro, Idbar (RD Mostar), Dvorana Mejdan, BKC Živinice, Dubrave rudnik mikro (RD Tuzla) Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Bar će biti 4G-a dok se čeka
-
Stari kenjac
#64864 Re: BHTelecom All About
mozel ko objasniti ekskluzivu za samsung i LG? Tal ili?
- studiorum_tuzlaensis
-
apokalipso2
#64866 Re: BHTelecom All About
Sumnjam da je neka ekskluziva nego jednostavno u BiH ima najviše ovih smart televizora pa stoga palikaciju napravili za najviše korisnika. Android aplikacija odavno postoji za android TV i boxove sa certifikatom.
- iceman ze
#64867 Re: BHTelecom All About
Bonus Plus(clanstvo)
Mora se godinu dana biti i racuni ne manji od 20 km
Last edited by iceman ze on 21/06/2019 21:11, edited 1 time in total.
-
apokalipso2
#64868 Re: BHTelecom All About
Za?iceman ze wrote:Bonus Plus
-
Stari kenjac
#64869 Re: BHTelecom All About
apokalipso2 wrote:Sumnjam da je neka ekskluziva nego jednostavno u BiH ima najviše ovih smart televizora pa stoga palikaciju napravili za najviše korisnika. Android aplikacija odavno postoji za android TV i boxove sa certifikatom.
Imam Sony smart tv i mnogo korisnika ima Sony , nije android. I sta je s nama? Kacit na laptop, kabal, hdmi po kuci... Jos kad imas 65 godina, sitnica!
- REDDEVILS
#64870 Re: BHTelecom All About
Imam i ja jedan Sony Tv iz 2014 godine W815B 42 inca bez android os.a, ali se to moze rjesiti minimalnim ulaganjem tj. kupovinom certificiranog BoxaStari kenjac wrote:apokalipso2 wrote:Sumnjam da je neka ekskluziva nego jednostavno u BiH ima najviše ovih smart televizora pa stoga palikaciju napravili za najviše korisnika. Android aplikacija odavno postoji za android TV i boxove sa certifikatom.
Imam Sony smart tv i mnogo korisnika ima Sony , nije android. I sta je s nama? Kacit na laptop, kabal, hdmi po kuci... Jos kad imas 65 godina, sitnica!A hocu da gledam i gledam premijer ligu(nasu naravno) preko ovog cuda!

https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 0e49812dcd
-
MMM1977
#64871 Re: BHTelecom All About
Kako preko SMS za ultru dokupiti internet na 24 sata?
- REDDEVILS
#64872 Re: BHTelecom All About
https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5a9da533375.htmlMMM1977 wrote:Kako preko SMS za ultru dokupiti internet na 24 sata?
- freelancerusk
#64873 Re: BHTelecom All About
Vidim dosta vas se žali što ste prešli sa starih paketa na ove nove extra pakete, ali ja razmišljam da sa stand ultre (dopune) potpišem ugovor za extra paket. Savjeti? Trošim otprilike 20 KM mjesečno ultrom, pa kontam ovaj paket sa 500 min + 500 sms + 2 GB interneta da mi je ok. 
-
MMM1977
#64874 Re: BHTelecom All About
REDDEVILS wrote:https://www.bhtelecom.ba/vijest+M5a9da533375.htmlMMM1977 wrote:Kako preko SMS za ultru dokupiti internet na 24 sata?
- Hajlac
#64875 Re: BHTelecom All About
Huawei E5330 3G WiFi Modem kupljen jednokratno:
https://www.bhtelecom.ba/modem-single.h ... i1[uid]=10
Da li je zakljucan samo na BHTelecom kartice i ako jeste, jesu li duzni otkljucati isti?
https://www.bhtelecom.ba/modem-single.h ... i1[uid]=10
Da li je zakljucan samo na BHTelecom kartice i ako jeste, jesu li duzni otkljucati isti?