Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:I kup smo osvojili sa Husrefom.
Poenta je da ako sutra ode Husref, doći će Ćala i opet ista priča.
Nama ne valja niko. Nije valjao Kodro, ne valja Husref, neće valjati (i nije valjao Ćala).
Jebo Real i Barsu....
Bas to nije poenta
Ja se ne referisem na debile iz uprave koji birajuci "legende" amo sebi prave alibi i ledja. Ja govorim o nama, navijacima ili ljudima koji prate, vole fudbal. Ako nam valja neko kome treba 10 sezona da nesto osvoji onda se trebamo zapaliti kolektivno. Da igramo u italiji malo je. I to je gledajuci samo iz jednog aspekta, kad gledas rezultat. A gdje je milion drugih stvari koje cine jednog trenera...
O kodri ne bih govorio, to je drugi par rukava totalno
Ja se ne referisem na debile iz uprave koji birajuci "legende" amo sebi prave alibi i ledja. Ja govorim o nama, navijacima ili ljudima koji prate, vole fudbal. Ako nam valja neko kome treba 10 sezona da nesto osvoji onda se trebamo zapaliti kolektivno. Da igramo u italiji malo je. I to je gledajuci samo iz jednog aspekta, kad gledas rezultat. A gdje je milion drugih stvari koje cine jednog trenera...
Šta sad, naplatićemo mu sve što nas je trenirao?
Ja govorim o prošloj sezoni, kad je preuzeo ekipu u raspadu sistema i o ovoj sezoni.
Bila je galama kako ćemo nakon 3-4 kola zaostajati 7-8 bodova i gotova sezona.
I da sutra Husref ode, šta misliš ko će nas preuzeti?
Šta sad, naplatićemo mu sve što nas je trenirao?
Ja govorim o prošloj sezoni, kad je preuzeo ekipu u raspadu sistema i o ovoj sezoni.
Bila je galama kako ćemo nakon 3-4 kola zaostajati 7-8 bodova i gotova sezona.
I da sutra Husref ode, šta misliš ko će nas preuzeti?
Ne mora se promijeniti trener, ali mogao bi trener promijeniti stav. Ne moze komentar na svaku losu utakmicu biti Sta je, tu je. Mogao bi i on preuzeti odgovornost, promijeniti nesto, a ne pojedinacno prozivati igrace.
plain vanilla wrote:
Ne mora se promijeniti trener, ali mogao bi trener promijeniti stav. Ne moze komentar na svaku losu utakmicu biti Sta je, tu je. Mogao bi i on preuzeti odgovornost, promijeniti nesto, a ne pojedinacno prozivati igrace.
Slažem se, tu je Husref malo zapeo ko Pape na kasetama.
u raskoraku sam, zelim nali batanu i momcima tri boda,a opet zelim neki crnjak da se stadion digne bar ono sto dodje i opet trazi smjenu uprave ko pretproslu utakmicu.
pa da je realno znao bi moj stav po tom pitanju da mi nemamo prijatelja u ovoj ligi. i svi su nam isti.
kad skontas husrefa pa soping kraljicu,pa bekice,pa sarica, peru, prije toga bucu, sad ovu djecu sto kupe u akademiju, reci care realno kako???al ozibljno?