Ti si imao pravo da se boris do oslobodjenja svakog pedlja, tako da je nesto Alija dao ostavi macku o rep.Better Man wrote: ↑28/08/2026 23:14Šta su god tražili u Dejtonu Alija im je dao. Njemu je bila bitna Ustikolina, rodni kraj ratnog logističara i njegovog sina švercera Halida i Hasana Čenigića. Dva čuvena ratna inporatna profitera. Srebrenica ga nije uopće interesovala. Ionako ju je još prije genocida zamjenio za Vogošću.sumirprimus wrote: ↑28/08/2026 21:06Prijatelju pisem ja, dali smo im sve to u dejtonu i plus odrekli se zastave, himne i republike a njima dali srebrenicu,zepu, visegrad, prijedor.![]()
Nazalost ja sam bio protiv dejtona i danas sam, bio sam za totalnu opciju republike, ljiljana i oslobodjenja zemlje ili propast. Sada nisam vise patriota.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Danguba
#64801 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Danguba
#64802 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Onaj ko ce da nas ''zauzme'' nema sanse da se odbranis nego se predaj do boljih vremena.
Onaj ko te na silu zauzme(takvih malih drzavica je na desetine drzava u Europi) nece trajati vjecno.
Samo zajednicki savez(ma kako se zvao) a sve drugo je bacanje para.
- xoklix
#64803 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
On predlaže nešto?
Dovoljno je pisao da vidimo o kakvom intelektu se radi, ne znam kako možeš ulaziti sa njim u konstruktivne rasprave kad je njegovo mišljenje "rođeno" u datom trenutku u skladu sa okolnostima i potrebama ranije napisanih kontradikcija i nebuloza. Osoba bez stajaće tačke i autentičnog mišljenja. Svaki dijalog sa njim se svodi na banalno forumsko nadmudrivanje,a vi bi razmatrali njegove prijedloge...
Smiješno
- drug_profi
#64804 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Jadan ne bio, u zajednički savez moraš nešto unijeti. Ne može samo evo ja došo.Danguba wrote: ↑29/08/2026 00:32Onaj ko ce da nas ''zauzme'' nema sanse da se odbranis nego se predaj do boljih vremena.
Onaj ko te na silu zauzme(takvih malih drzavica je na desetine drzava u Europi) nece trajati vjecno.
Samo zajednicki savez(ma kako se zvao) a sve drugo je bacanje para.