Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chakany wrote:Mogli bismo se i mi malo aktivirati ponovo oko uvođenja novih kanala.
Lijepo je kad uvedu nešto, samo da je kvalitetno i zanimljivo za većinu korisnika.
Ja bih volio ovaj Kino TV i Doku TV, Doma TV, itd itd.
Bravo slazem se za Kino Tv i Doku Tv...i ako bi ja jos tu uvrstio Jugoton Tv jer bas te muzike fali na Telemachu a ima mali milion neki muzicki kanala na koje niko nikad ne prebaci,vjerujem i u to sam siguran.
Ali prije novih kanala ocekujemo da srede EPG na Pink paketu da ne moramo ulazit na Eon i mobitel pa provjeravat kad i koji film ide i u koje vrijeme
chakany wrote:Mogli bismo se i mi malo aktivirati ponovo oko uvođenja novih kanala.
Lijepo je kad uvedu nešto, samo da je kvalitetno i zanimljivo za većinu korisnika.
Ja bih volio ovaj Kino TV i Doku TV, Doma TV, itd itd.
Na Doku Tv idu dokumentarci koje je za HRT odabirao Đelo Hadžiselimović. Mogli su mu komotno dati ime "Odabrao Đelo Hadžiselimović TV"
hipija wrote:Vjeruj mi da to nisam znao , samo sam negdje na nekom sat forumu procitao da su na Doku Tv kanalu dokumentarci koje je odabirao Đelo Hadžiselimović
šta fali Đeli Hadžiselimoviću i njegovim odabirima emisija?
Kad skidam nesto sa torrenta, i imam d/u tipa 2.7MBit/s 2.4KBit/s
crkne mi sve, ne mozes facebooka otvoriti...
ovo mi je isto, ha 11MBit/s ha 1MBit/s skidao, isto, imam zagusenje mrtvilo mreze...
Jesi li probao sa drugim torrent client-om ?
Ovo ti je do postavki clienta 100%, provjeri općenito da li seedaš išta, jer ako ti se zakuca upload na max, moguće da ti dovede do zagušenja bandwitha. uTorrent 2.2.1 koristim godinama nikada ništa nije zapinjalo. Ograniči uglavnom DL i UL na 90% od max brzine i trebalo bi da bude ok.
Bobi wrote:Jel ima neka za*ebancija sa Android 8 Oreo prilikom povezivanja na UNIFI, konkretno kod mene neće opcija "Poveži se" da se aktivira(poplavi ?
Ima, moraš odabrati opciju: CA Certificate - Do not validate.
Kad skidam nesto sa torrenta, i imam d/u tipa 2.7MBit/s 2.4KBit/s
crkne mi sve, ne mozes facebooka otvoriti...
ovo mi je isto, ha 11MBit/s ha 1MBit/s skidao, isto, imam zagusenje mrtvilo mreze...
Jesi li probao sa drugim torrent client-om ?
Ovo ti je do postavki clienta 100%, provjeri općenito da li seedaš išta, jer ako ti se zakuca upload na max, moguće da ti dovede do zagušenja bandwitha. uTorrent 2.2.1 koristim godinama nikada ništa nije zapinjalo. Ograniči uglavnom DL i UL na 90% od max brzine i trebalo bi da bude ok.
Ja oduvijek koristim bittorrent i sve mi je na "nuli" tj. neograničen DL i UL, a nikada nisam imao situaciju da ne mogu surfati ili sl. dok se torrenti skidaju (čak ni pri max brzini kako DL tako i UL)!
Imao sam davnoo tih problema dok sam bio na BHT-u . sad tih problema nema niti sam sto ogranicavao . Up i down na maxu i nesmetano koristim inetrnet , a na seedu mi zna bit po 30 torrenta . Tu je nesto drugo problem .
@ pepeljara
Zna cesto bit problema ako se i upload ogranici na previse malu vrijednost . Ako se dobro sjecam nije dobro da up bude ogranicen ispod 10 kbps