Milorad Dodik ALL ABOUT
- SmokingMan
#64751 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I dvije govornice su mu nedovoljne da kaže ono što mu je u srcu. 
- 512MB
#64752 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ko ne vole naseg Milorada,
Kosa ce mu pocet da opada.
Ko neda glasa za nasega Mila,
Dzamija mu pored kuce bila.

Kosa ce mu pocet da opada.
Ko neda glasa za nasega Mila,
Dzamija mu pored kuce bila.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#64753 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovaj proces na slikama se zove disanje.Na prvoj slici Guardian snažno udiše vazduh,na drugoj ispušta C02 iz pluća.Naravno,ovi iz Sarajevavatrogasac wrote:Zašto se Mile klati levo - desno?
su namontirali ove gifove tako da Guardian izgleda kao totalna budala,a riječ je o najobičnijem disanju.
-
asker
#64754 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hare,prljavi Hare wrote: Ovaj proces na slikama se zove disanje.Na prvoj slici Guardian snažno udiše vazduh,na drugoj ispušta C02 iz pluća.Naravno,ovi iz Sarajeva
su namontirali ove gifove tako da Guardian izgleda kao totalna budala,a riječ je o najobičnijem disanju.
Veceras na SumskaDigital bio intervju sa Tomom Kovacem. On pomenu u nekoliko navrata da je taj neki Monkton il' kako vec, rovario po Sumskoj odmah nakon rata i nasrtao na nejac. A kako covjek objasni, on je haman pa amidzic, tecic, dajdzic il' nesto slicno kraljice Elizabete.
Jel' to onaj isti koje ti cesto pominjes, zajedno sa onim Bazbijem (hrak pljuc)?
Jope' dosli da ruse drzavetinu, mislim, doklen???
-
daddy-kool
#64755 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja sam opet čuo da se Guardian klati kako bi izbjegao fiskiranje NATO portabl uređaja za zračenje alfa zraka, kojim se pokušava naciljati Guardianovo treće oko da bi se preuzela kontrola nad njegovom ličnošću. Koga naciljaju sa tim uređajem on počne govoriti o raznim nebulozama, djeluje omamljeno, odsutno, govori kao da je programiran. Dževad sumnja da su u nekoliko navrata uspjeli naciljati Guardiana pa je počeo bulazniti o tzv BiH, prenošenju nadležnosti i kako zločinački NATO pakt i nije tako loš ...
Jedan od poturica viđen sa tim monstruoznim uređajem.

Jedan od poturica viđen sa tim monstruoznim uređajem.

- Toffee karamela
#64756 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
evo ja ću odgovorit umjesto Hareta...da, o istom tipu je riječ mada on nije nikakav amidžić nit daidžić njihove kraljice...mada jeste plemić...taj Monkton ima sestru koja se intenzivno družila s princezom Dajanom pred njenu pogibiju pa je ovaj ćetalj koji sebe smatra pametnijim od boga oca jer je završio školu unutrašnjih poslova u Zemunu iskonstruisao da je Monktonova sestra...pazi sad...asker wrote:
Hare,
Veceras na SumskaDigital bio intervju sa Tomom Kovacem. On pomenu u nekoliko navrata da je taj neki Monkton il' kako vec, rovario po Sumskoj odmah nakon rata i nasrtao na nejac. A kako covjek objasni, on je haman pa amidzic, tecic, dajdzic il' nesto slicno kraljice Elizabete.
Jel' to onaj isti koje ti cesto pominjes, zajedno sa onim Bazbijem (hrak pljuc)?
Jope' dosli da ruse drzavetinu, mislim, doklen???
dakle čitava ta familija je puna zlotvora i mutikaša i naš precednik neka se pripazi da i on ne završi u nekom tunelu
-
asker
#64757 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Majku im reptilsku!!!Toffee karamela wrote:evo ja ću odgovorit umjesto Hareta...da, o istom tipu je riječ mada on nije nikakav amidžić nit daidžić njihove kraljice...mada jeste plemić...taj Monkton ima sestru koja se intenzivno družila s princezom Dajanom pred njenu pogibiju pa je ovaj ćetalj koji sebe smatra pametnijim od boga oca jer je završio školu unutrašnjih poslova u Zemunu iskonstruisao da je Monktonova sestra...pazi sad...asker wrote:
Hare,
Jope' dosli da ruse drzavetinu, mislim, doklen???...kumovala Dajaninoj smrti samo se ne zna još tačno kako...ili je davala navigaciju paparacima ili je sama vozila auto kroz tunel pa onda pobjegla prerušena u paparaca ili šišmiša
dakle čitava ta familija je puna zlotvora i mutikaša i naš precednik neka se pripazi da i on ne završi u nekom tunelu
- vatrogasac
#64758 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hoće Mileta i na crnu listu Srbije.

- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#64759 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo da primjetim da su ti Monktonovi nečuveni zlikovci,nema u šta nisu upetljani!Pročulo se da je vanbračni sin ove Monktonove sestre isto
tako najobičnija špijunčina iz MI6 i da isti taj ološ stoji dolaska 40 britanskih spacijalaca zaduženih da prate društvene mreže i kreiraju haos.

tako najobičnija špijunčina iz MI6 i da isti taj ološ stoji dolaska 40 britanskih spacijalaca zaduženih da prate društvene mreže i kreiraju haos.
Ja,i taj vanbračni sin Monktonove sestre,isto tako je glavni savjetnik i lični prijatelj Vukote Govedarice!
Narod je za svog Guardiana ispjevao i pjesmu kojom mu daje podršku u njegovoj pravednoj borbi protiv imperijalizma!![]()
"Ojjj Monktone,šta si pomislio,
na Guardiana kad si udario?
Naš je Guardian voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi!
Jojj ti Bazbi,čovječe u crnom,
na tenk ludo krenuo si zrnom!
A ti kraljice,vođo mračnog klana,
čuva narod svoga Guardiana!"
![]()
- problemnatravunu
- vatrogasac
#64762 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Riješili su dilemu. Zna se ko je kriv.

-
daddy-kool
#64763 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To je bilo odmah jasno, koliko puta su se Bošnjaci sami bombardovali da bi okaljali obraz časnim srpskim ratnicima i oslobodilačkom ratu šumske?vatrogasac wrote:Riješili su dilemu. Zna se ko je kriv.
- SmokingMan
#64764 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nije više ni laž ono što je nekada bila.Mile ju je učionio besmislenom.. 
https://www.facebook.com/vijestibih/vid ... 664309788/
- vatrogasac
#64765 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Posvađa se čovjek sam sa sobom.SmokingMan wrote:Nije više ni laž ono što je nekada bila.Mile ju je učionio besmislenom..
- mayab
#64766 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bio sam naivan, zaljubljen i mlad
imao sam djevojku, pamtim je i sad
bio sam naivan, zaljubljen i mlad
imao sam djevojku, volim je i sad
Da ce mi vjerna bit' klela se u sve
za samo jednu noc propalo je sve
sve mi je lagala, srusila mi sne
s drugim je otisla, dala mu je sve
imao sam djevojku, volim je i sad ....
Neko ko tek treba da shvati i nauči.

imao sam djevojku, pamtim je i sad
bio sam naivan, zaljubljen i mlad
imao sam djevojku, volim je i sad
Da ce mi vjerna bit' klela se u sve
za samo jednu noc propalo je sve
sve mi je lagala, srusila mi sne
s drugim je otisla, dala mu je sve
imao sam djevojku, volim je i sad ....
Neko ko tek treba da shvati i nauči.
- vatrogasac
#64767 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
I ti budi Predsjednik nezahvalnom narodu.

- bh.tornjak
#64768 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
precednik je cvrsto odlucio da osnuje medjunarodnu komisiju sastavljenu od strucnjaka iz RSK....zapadne Slavonije (u izbjeglistvu).....istocne Slavonije ( takodje u izbjeglistvu), sjevernog Kosova (naravno, u izbjeglistvu)...republike Srbije....republike srpske....juzne Osetije koji ce nepristrasno i odgovorno da istraze desavanja u tzv. BiH tokom otadzbinsko-oslobodilacko-odbrambenog i nametnutog rata u kojem se srpski narod herojski odupreo americkoj 6. floti, njemackim 7. armiji, francuskoj legiji domorodaca, engleskim osvajacima.....Vatikanu....dzamahiriji......dzihadistima....mudzahedinima....siptarima...ustasama...janezima....i ostalom sljamu ove planete....koji bez imalo ljudskosti atakovase na srpsku nejac i svetu srpsku zemlju
- Maraschino
#64769 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Grijeh je ismijavati bolesnika.
- problemnatravunu
#64771 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kako moRete da blatite 'vake moralne veličine, izrazili su žaljenje i prije samog precednika Italije

- SmokingMan
#64772 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hhaha debeli + dioptrije,gore oči.vatrogasac wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#64773 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
cccSmokingMan wrote:Hhaha debeli + dioptrije,gore oči.vatrogasac wrote:

- Šunj
#64775 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Koliko milijadi eura Dodik ima u Srbiji, u Beogradu i Novom Sadu?vatrogasac wrote:Pa da....
"Nije nikakva tajna da je priliv prljavog novca u Beograd i Novi Sad iz Republike Srpske poprimio elemente ugrožavanja državne bezbjednosti. To zna i policajac pozornik, a kamoli državne službe. Kad alfa i omega tog kapitala poziva na rušenje teritorijalnog suvereniteta Srbije, i eto vam odgovora ko zapravo priprema državni udar u Srbiji", kazao je, između ostalog, Veselinović.