Marjan je rodjen u BiH 1972 u Tuzli...dakle sa ove nase strane Drine....i veliko je pitanje ko je papak u toj prici!mavi wrote:"Lepi", "Medeni", "Onaj ko ne navija za susjedne zemlje je nenormalan". Papak prekodrinski.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#6476 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- hrasno38
#6477 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nikad vam covjek ne bi ugodio...ali ono nikad.....komentatori na BHT su vam mrtvi....Marjan vam previse prica....onaj onako onaj ovako.....a ti ljudi rade samo svoj posao onako kako znaju i umiju.
- ultima_palabra
#6478 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa očigledno da ne znaju i ne umiju... Sportklub, Arena, HRT svi imaju dobre komentatore, ne znam zašto je problem očekivati bar taj standard.hrasno38 wrote:Nikad vam covjek ne bi ugodio...ali ono nikad.....komentatori na BHT su vam mrtvi....Marjan vam previse prica....onaj onako onaj ovako.....a ti ljudi rade samo svoj posao onako kako znaju i umiju.
- Romanista 101%
#6479 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zamislite da na nekoj srbijanskoj TV stanici radi Meho koji prica ijekavski...koliko bi se zadrzao
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#6480 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ono smo svi deklarativno protiv šovinizma, jelte, dok nam ne izlete ovakve fašisoidne izjave...Romanista 101% wrote:zamislite da na nekoj srbijanskoj TV stanici radi Meho koji prica ijekavski...koliko bi se zadrzao
Po Ustavu BIH svatko priča b-h-s, tako i Marijan priča s što mu je maternji, a čovjek je rođen u sred Tuzle. Pola Sarajeva priča ekavski, ali to jelte ne smeta, jer braća Sandžaklije su braća po vjeri.
- ultima_palabra
#6481 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Radi Edin Avdić podosta godina na Areni. Nije Marjanov problem ekavica.Romanista 101% wrote:zamislite da na nekoj srbijanskoj TV stanici radi Meho koji prica ijekavski...koliko bi se zadrzao
- hrasno38
#6482 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bravo KatarinaKatarinaKosaca wrote:Ono smo svi deklarativno protiv šovinizma, jelte, dok nam ne izlete ovakve fašisoidne izjave...Romanista 101% wrote:zamislite da na nekoj srbijanskoj TV stanici radi Meho koji prica ijekavski...koliko bi se zadrzao![]()
Po Ustavu BIH svatko priča b-h-s, tako i Marijan priča s što mu je maternji, a čovjek je rođen u sred Tuzle. Pola Sarajeva priča ekavski, ali to jelte ne smeta, jer braća Sandžaklije su braća po vjeri.
- Banksy
#6483 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije do Marjana koji je nekad bio OK, već do ove futave televizije koja nameće te standarde mahalanja, seljakluka i primitivizma.
Divim se svakom ko je sinoć uspio izgurati utakmicu do kraja. Da je SP, pa i nekako, ali prijateljsku, nisam toliki mazohista ...
Divim se svakom ko je sinoć uspio izgurati utakmicu do kraja. Da je SP, pa i nekako, ali prijateljsku, nisam toliki mazohista ...
- Banksy
#6484 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Odličan izgovor, taman k'o da ga je ''Face TV'' smislio ...Romanista 101% wrote:zamislite da na nekoj srbijanskoj TV stanici radi Meho koji prica ijekavski...koliko bi se zadrzao
-
StupskaBitanga
#6485 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Hayat i nivo mahale je nista naspram ovih
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#6486 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
zašto zamišljati?Romanista 101% wrote:zamislite da na nekoj srbijanskoj TV stanici radi Meho koji prica ijekavski...koliko bi se zadrzao
http://www.tvarenasport.com/sportski-forum/kosarka
- KatarinaKosaca
#6487 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bila sam na stadionu, pa nisam gledala utakmicu perko Face tv, ali što se načitah sad gluposti
tipa da RAK zabrani privanoj tv kući promociju (taj se program i plan šalje jednom godišnje svaki medij, ako ne namakne tijekom godine, naravno da će iskoristiti priliku ako kupi prava utakmice, od have se živi jelte?), ili da neki Bosanac radi u Beogradu koliko bi trajalo, pa se baš sjetih da Edin koji prenosi košarku radi baš u Beogradu i priča baš ijekavski i baš traje..
Ako je promocija pokrila himnu to jeste neoprostivo, ostali komentari su puka zloba, kao i obično..
Nego, nešto me zanima, reče Senada prije nekih 10-tak dana, da on kada pročita na internetu pod nikom nešto loše o njemu ili Face tv odmah sazna o kome se radi i da to nije problem. Uopće ne sumnjam da novinaru nije problem doći do imena na koga se vodi priključak preko IP adrese, ali to se ne otkrvia tako javno, ofirajući provajdere.. A i nije mi jasno zašto ga zanima ko šta loše pod nikom od njemu napiše.. I pisati pod nikom nije nikakvo kršenje pravila, možda jeste nepravedno u cyber svijetu to pravilo da pod nikom možeš popljuvati čovjeka imenom i prezimenom, ali svi koji u RL imamo ime i prezime smo podložni tom riziku, ne samo Senad, ne samo FAce tv. Znam da postoje forumi (uglavnom specijalizirani forumi gdje se raja iz oblasti znaju) gdje administracija traži da se predstaviš , ako nekog "napljuješ". To mi je ok pravilo. Gdje nije tako, važe pravila koja važe.. i tu se nema šta kukati niti nipodaštavati ljude koji forumaju pod nikom
tipa da RAK zabrani privanoj tv kući promociju (taj se program i plan šalje jednom godišnje svaki medij, ako ne namakne tijekom godine, naravno da će iskoristiti priliku ako kupi prava utakmice, od have se živi jelte?), ili da neki Bosanac radi u Beogradu koliko bi trajalo, pa se baš sjetih da Edin koji prenosi košarku radi baš u Beogradu i priča baš ijekavski i baš traje..
Ako je promocija pokrila himnu to jeste neoprostivo, ostali komentari su puka zloba, kao i obično..
Nego, nešto me zanima, reče Senada prije nekih 10-tak dana, da on kada pročita na internetu pod nikom nešto loše o njemu ili Face tv odmah sazna o kome se radi i da to nije problem. Uopće ne sumnjam da novinaru nije problem doći do imena na koga se vodi priključak preko IP adrese, ali to se ne otkrvia tako javno, ofirajući provajdere.. A i nije mi jasno zašto ga zanima ko šta loše pod nikom od njemu napiše.. I pisati pod nikom nije nikakvo kršenje pravila, možda jeste nepravedno u cyber svijetu to pravilo da pod nikom možeš popljuvati čovjeka imenom i prezimenom, ali svi koji u RL imamo ime i prezime smo podložni tom riziku, ne samo Senad, ne samo FAce tv. Znam da postoje forumi (uglavnom specijalizirani forumi gdje se raja iz oblasti znaju) gdje administracija traži da se predstaviš , ako nekog "napljuješ". To mi je ok pravilo. Gdje nije tako, važe pravila koja važe.. i tu se nema šta kukati niti nipodaštavati ljude koji forumaju pod nikom
-
StupskaBitanga
#6488 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A zar IP adresu moze se tek tako vlasnistvo otkriti
- KatarinaKosaca
#6489 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno da ne može tek tako. Kao niti mnoge stvari koje novinari otrkiju iz murije, suda, itd. Utoliko izvor informacije uvijek ide sa novinarom u grob i utoliko je Senad vrlo nezgrapno stavio u nezavidan položaj provajdere, govoreći ovo tako ovrvoreno, kao slon u staklarskoj radnji.StupskaBitanga wrote:A zar IP adresu moze se tek tako vlasnistvo otkriti
A da može novinar općenito saznati i veće tejne od vlasnika IP adrese i te kako, bez trunke sumnje..
- karanana
#6490 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nisam znao da je govorio o ip adresama. to mu je beze.
bravo kacha za ostalo
bravo kacha za ostalo
- mousstapha
#6491 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma to sa IP adresama uopšte ne funkcioniše tako. Senad je laik, pa malo stvari pojednostavljuje. Pogotovo je teško otkriti o kome se radi ukoliko osoba barem malo uloži truda da sakrije identitet.
Međutim, sa otkrivanjem identiteta on ne dobija ništa. Ja koliko znam hejtera i pljuvača ima i na facebooku, gdje ljudi ne kriju svoj identitet.
Meni je generalno najveća muka iznova čitati komentare o Senadu, Face-u, Marijanu... Stalno se iste kritike ponavljaju. Senad upada u riječ, Face TV ne plaća radnike, Marijan iritantan i pozdravlja neke anonimuse. Ne želim reći da ovo sve ne stoji, ali može se koji put i preskočiti.
Međutim, sa otkrivanjem identiteta on ne dobija ništa. Ja koliko znam hejtera i pljuvača ima i na facebooku, gdje ljudi ne kriju svoj identitet.
Meni je generalno najveća muka iznova čitati komentare o Senadu, Face-u, Marijanu... Stalno se iste kritike ponavljaju. Senad upada u riječ, Face TV ne plaća radnike, Marijan iritantan i pozdravlja neke anonimuse. Ne želim reći da ovo sve ne stoji, ali može se koji put i preskočiti.
-
StupskaBitanga
#6492 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
U zivotu se generalno moraš pomiriti s činjenicom da ne mogu te svi voljeti i da svima si drag i mio
- ExNihilo
#6493 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I meni je taj imbecilni komentar zapao za oko. Čisti blef, može on qrz otkriti. Smiješan lik i smiješan pokušaj manipuliranja javnim mijenjem, valjda kako bi nametnuo neku autocenzuru zbog sve glasnijih kritika njegovog rada po formumima i društvenim mrežama.KatarinaKosaca wrote:
Da bi otkrio moje ime i prezime, kao autora ovog posta, najprije bi Klix trebao biti voljan dati podatke o IP, a onda bi provider trebao biti voljan otkriti ko stoji iza te IP (što se ugovorom, uglavnom, obavežu da neće činiti). I to sve pod uslovom da ne kuckam iz inostranstva ili ne koristim VPN. A kuckam, odnosno koristim.
Drugim riječima, Senad je na TV ustvrdio da krši prava korisnika koja su se provideri obavezali da će štiti. Još jedan autogol za Senada. Eto šta se desi kad brbljaš, a nemaš pojma o onome što brbljaš.
- karanana
#6494 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
znaci, ja priznajem da sam u ovo temu usao kao veliki fan u suporter senada i njegove televizije. ali takodjer kazem da sa opravdanjem u posljednje vrijeme imam kritike prema njegovom dnevniku, govorim o dnevniku, jer to je najredovnija emisija koju gledam na face-u pa mislim da tu mogu dati neku objektivnu ocjenu. i to su neke opipljive kritike.....prekida goste, dovodi non stop iste ljude, nema vise onog face-to-face kao sto je nekad bio i u smislu suceljavanja razlicitih misljenja....
ali but me nerviraju ove da kazem subjektivne nacionalno-vjersko-sovinisticke kritike o ekavici, prekodrincima, povlacenju chizi u studiju. pa mislim stvarno.....
ali but me nerviraju ove da kazem subjektivne nacionalno-vjersko-sovinisticke kritike o ekavici, prekodrincima, povlacenju chizi u studiju. pa mislim stvarno.....
- Romanista 101%
#6495 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nemam ja nista protiv Marjana licno, vise me nerviraju one glupe dzinovske reklame preko cijelog ekrana nego njegovi urlici i pozdravi punici, ljubavnici itd.
neko je pomenuo Arenu sto se ne moze porediti sa Face TV koja je bosanski orijentirana televizija i koja je samo za BiH, Arena je vise manje regionalna TV koja pokriva citav region i u kojoj rade i Hrvati i Srbi i ostali iz bivse YU
medjutim, ako je neko rodjen u Tuzli po meni normalno je da prica bosanski/ijekavski, jedan Senad Hadzifejzovic koji je porijeklom iz Sandzaka prica ijekavski ne vidim problem ni Marjan koji je prakticki rodjen u BiH da ne prica bosanski
neko je pomenuo Arenu sto se ne moze porediti sa Face TV koja je bosanski orijentirana televizija i koja je samo za BiH, Arena je vise manje regionalna TV koja pokriva citav region i u kojoj rade i Hrvati i Srbi i ostali iz bivse YU
medjutim, ako je neko rodjen u Tuzli po meni normalno je da prica bosanski/ijekavski, jedan Senad Hadzifejzovic koji je porijeklom iz Sandzaka prica ijekavski ne vidim problem ni Marjan koji je prakticki rodjen u BiH da ne prica bosanski
- ultima_palabra
#6496 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kokainski tripovi... za više informacija guglajte Zdravko Mamić.ExNihilo wrote:I meni je taj imbecilni komentar zapao za oko. Čisti blef, može on qrz otkriti. Smiješan lik i smiješan pokušaj manipuliranja javnim mijenjem, valjda kako bi nametnuo neku autocenzuru zbog sve glasnijih kritika njegovog rada po formumima i društvenim mrežama.KatarinaKosaca wrote:
Da bi otkrio moje ime i prezime, kao autora ovog posta, najprije bi Klix trebao biti voljan dati podatke o IP, a onda bi provider trebao biti voljan otkriti ko stoji iza te IP (što se ugovorom, uglavnom, obavežu da neće činiti). I to sve pod uslovom da ne kuckam iz inostranstva ili ne koristim VPN. A kuckam, odnosno koristim.
Drugim riječima, Senad je na TV ustvrdio da krši prava korisnika koja su se provideri obavezali da će štiti. Još jedan autogol za Senada. Eto šta se desi kad brbljaš, a nemaš pojma o onome što brbljaš.
-
azdralovic
#6497 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ja sam podstanar a internet na gazdu pa nek me trazi 
- Banksy
#6498 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Realno, koga briga, sve i da mu se ovdje potpišemo, imenom i prezimenom ...
S kritikom ili bez nje, TV mu je i dalje odron, a on srozan na dno.
S kritikom ili bez nje, TV mu je i dalje odron, a on srozan na dno.
- supercali
#6499 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako znas o kompijuterima i tim stvarima saznati ko pise sta je nekih 10 minuta posla brz icije pomoci sa straneStupskaBitanga wrote:A zar IP adresu moze se tek tako vlasnistvo otkriti
-
oskarboy
#6500 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa sta ako je rodjen u tuzli? pa vidis bolan da po ekavskom govoru da je vise vremena zivio u srbiji nego u bih.otac mu bio vojno lice i igrom slucaja se rodio u bih.malo djetinstva proveo u tuzli i to je to. marijan je kriv sto dize u nebesa bh igrace sa hvalisanjem i davanja nadimaka lepi,dijamant,princ,vedator.... kao da neko sa ulice dodje i onda iz sale pocne komentarista mec.ne moze si profesionalni komentator dozvolit takav luxuz i jos kad pocne pozdravljat tokom prenosa neke ljude je van svake pameti.marijan je bio najbolji na SK ,dolaskom u bh se totalno ufurao i poludio a pogotovo kod opicenog sencija koji mu izgleda daje neke svoje droge da zajedno duvaju.