Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote:SC: Jeste li tokom utakmice razgovarali sa Ronaldom?
JAHIĆ: Jesam. Počeo je pričati na engleskom, a ja sam mu odgovorio na španskom. Rekao mi da smo p.... i da smo se prepali, upitavši me što ne igramo u Sarajevu. Odgovorio sam mu da cijele kvalifikacije igramo u Zenici i da nema razloga da to mijenjamo. Nervozan je bio vjerovatno zbog toga što nije mogao ništa napraviti i onda je počeo provocirati. Nije mu to potrebno. On je veliki igrač i ne bi trebao tražiti svađu. Trebao bi malo igrati.
Jahić pedagog.
''...drsko mi je vratio fildžan, kod aut-linije, jer mu nisam sipao i mlijeka. Promrljao je kako ne pije crnu, a pogotovo ne sa kockom. Rekao sam mu da je takav običaj kod nas i da kahva nije da se samo pije, nego radi muhabeta. Nije mi ništa rekao na to...''
Moze biti da mu je treb'o dati rahatlokum ....ili mu onaj vreo djugum saliti iz vrata ... kad je muhabet svakako otisao bestraga
just principe wrote:ha portugalski ha spanski koja je razlika
ogromna, jahicu jes' to ti?
@juventus, i tevez je vec pet godina u engleskoj, a svi znamo kako mu idu jezici mislim, ronaldo vjerovatno nije tako mutav, al opet, prico jahic na engleskom ili na spanskom, za ronalda su oba strani jezici
LSD wrote:SC: Jeste li tokom utakmice razgovarali sa Ronaldom?
JAHIĆ: Jesam. Počeo je pričati na engleskom, a ja sam mu odgovorio na španskom. Rekao mi da smo p.... i da smo se prepali, upitavši me što ne igramo u Sarajevu. Odgovorio sam mu da cijele kvalifikacije igramo u Zenici i da nema razloga da to mijenjamo. Nervozan je bio vjerovatno zbog toga što nije mogao ništa napraviti i onda je počeo provocirati. Nije mu to potrebno. On je veliki igrač i ne bi trebao tražiti svađu. Trebao bi malo igrati.
Jahić pedagog.
Diplomatski Jahic, diplomatski nema sta ali trebao mu je odbrusiti sta ti znas sta je pi... pederu jedan!
je li nase izaslanstvo obislo danas Luz da se uvjeri u stanje travnjaka, tribina, sigurnosnih uvjeta i ostalog? mozda treba vidjeti da se igra na sportingovom stadionu?
@juventus, i tevez je vec pet godina u engleskoj, a svi znamo kako mu idu jezici mislim, ronaldo vjerovatno nije tako mutav, al opet, prico jahic na engleskom ili na spanskom, za ronalda su oba strani jezici
Ma Portugalci su Španci sa govornom manom... da parafraziram onaj fol o Makedoncima
Vidim da je 1:1 najcesca prognoza. Za mene je to dobar zavrsni rezultat ali bih poludio da je 1:1 vec u prvom poluvremenu. Za gledanje tekme u miru, volio bih da mi vodimo 1:0 (najmanje) na kraju prvog a kasnije dok se Portugalci budu lomili da nas stignu mi im uvalimo jos jedan, negdje tamo oko 53. minute.
Ili 0:1 do 91. minute pa onda neka i oni daju jedan u zadnjoj minuti. Sve su svemu prognoziram Por 0:2 BiH
Ma dobro, jbga ne vjerujem da je toliko glup kao npr.Tevez ili recimo Krasić, kojem se Italija smije jer za godinu nije naučio beknuti italijanski...
Ma dobro, jbga ne vjerujem da je toliko glup kao npr.Tevez ili recimo Krasić, kojem se Italija smije jer za godinu nije naučio beknuti italijanski...
Slusao sam Ronalda kako govori spanski kada je davao interview (na spanskom) te ga je novinar pohvalio da dobro govori spanski...gdje kaze jos mu samo fali da pokupi akcenat!
Joj meni fino nije dobro srce mi lupa ko ludo i usi mi izgorise imam neku raju najavljenu,veceras za gledanje tekme...nadam se samo da ih necu isamarati,ko puska sam
BHanibal wrote:Ovi portugalci su cudni evo sad se posvadjali oko premija!
Ma nisu oni djaba pozvali psihica da ih unormali i ako moze pripremi za veceras.Daj boze da Pepe ili Alves naprave kakvu glupost pa fasuju crveni.Sto je moguce.Imaju sudiju koji ih pravo voli
Hladne glave zelim da kazem nesto o vecerasnjoj utakmici i svemu oko nje. Ne zelim pricati o taktici niti o mogucem sastavu, ja samo zelim da kazem sta ova utakmica znaci meni i sta meni i vama moze znaciti. Svaki dan, ali svaki hebeni dan kada prodjem gradom vidim pognute glave, ljude sa podocnjacim, ljute, ostavljene, zaboravljene od nekoga, zaboravljene ljude u vremenu, vidim tugu koja se slila u nasu zemlju. U tramvaju posmatram one klince i gledam ih kako prscu onaj sprej i pale vatru po prozoru, na ulici srecem starca kako prica sa sobom, u kaficima srecem studente koji su izgubljeni i ne znaju gdje idu, u kuci nalazim roditelje koji su frustrirani sto ne mogu zaraditi nekada dovoljno da bi obezbjedili za svoj zivot. I tako nekoga jutra izadjem iz kuce i kazem sebi danas ces biti nasmijan bez obzira na sve. Odmah u mahali srecem covjeka koji rovi kontenjer i nasmijem se u sebi i kazem "samo mi imamo na svakom koraku ssvedski sto", onda vidim kako klinci psuju po autobusu i smijem se njihovoj zakletvi "ocam, sestrem...", hodam gradom nasmijan i uzdignute glave, a onda sretnem u jednom kaficu covjeka bez noge, i on onako kako je odlazio na sekundu se okrenu i rece "zaboravio sam nogu" u sebi rekoh "svaka ti cast ljudino" ali nisam vise mogao biti sretan. Onda se zapitam i pomislim ljudi mogu biti sretni bez obzira na sve ali im fali neki pokretac nesto sto ce ih trznuti. I onda dodje ova utakmica baraza, i neke prijue nje, i vidim sve te ljude kako se grle, vidim one klince koji su se glupirali po tramvaju sada ih vidim kako se grle po gradu, studente nasmijane, prolaznike sretne. Sve se promjeni, i onda sam se pitao i siguran sam da bi sve bilo bolje kada bi veceras se plasirali na euro.
Na kraju zamolit cu vas da izadjemo na ulice, veceras u ponoc, da slavimo zajedno uzdignutih glava, zamolit cu vas da veceras budemo kao nikada sretni!
Evo ja molim dragog Boga nek bude ISTI scenarij kao u Parizu
Mi povedemo u prvom izvodeći faul na foru, oni izjednače u 78-oj iz penala, Pandža, Spahić i Papac dobiju žute, Nani povrijedi Lulića (gluho bilo), Pape uplakan (od sreće) daje intervju poslije tekme, ja kao i milioni drugih Bosanaca ne mogu da zaspim (ovaj put naravno od sreće), ova, kao i tema o selektoru naprosto krahiraju od količine postova u njoj, FB statusi svih Bosanaca (mlado, staro, muško, žensko) govore samo o jednom - BiH na EP...
shalla wrote:Evo ja molim dragog Boga nek bude ISTI scenarij kao u Parizu
Mi povedemo u prvom izvodeći faul na foru, oni izjednače u 78-oj iz penala, Pandža, Spahić i Papac dobiju žute, Nani povrijedi Lulića (gluho bilo), Pape uplakan (od sreće) daje intervju poslije tekme, ja kao i milioni drugih Bosanaca ne mogu da zaspim (ovaj put naravno od sreće), ova, kao i tema o selektoru naprosto krahiraju od količine postova u njoj, FB statusi svih Bosanaca (mlado, staro, muško, žensko) govore samo o jednom - BiH na EP...
P.S. Zna li neko koji su simptomi srčanog udara?
Trni lijeva ruka i boli u prsima
Hmmm, a ako mi se povraća, nemam koncetracije (tj imam, skoncentrisan sam ISKLJUČIVO na tekmu), tresu mi se ruke i sl