BiH - Portugal/Portugal - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Stari

#6476 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Stari »

arzuhal wrote:
LSD wrote:SC: Jeste li tokom utakmice razgovarali sa Ronaldom?

JAHIĆ: Jesam. Počeo je pričati na engleskom, a ja sam mu odgovorio na španskom. Rekao mi da smo p.... i da smo se prepali, upitavši me što ne igramo u Sarajevu. Odgovorio sam mu da cijele kvalifikacije igramo u Zenici i da nema razloga da to mijenjamo. Nervozan je bio vjerovatno zbog toga što nije mogao ništa napraviti i onda je počeo provocirati. Nije mu to potrebno. On je veliki igrač i ne bi trebao tražiti svađu. Trebao bi malo igrati.

:lol: :lol: :-) Jahić pedagog.
:lol: :lol: :lol:

''...drsko mi je vratio fildžan, kod aut-linije, jer mu nisam sipao i mlijeka. Promrljao je kako ne pije crnu, a pogotovo ne sa kockom. Rekao sam mu da je takav običaj kod nas i da kahva nije da se samo pije, nego radi muhabeta. Nije mi ništa rekao na to...''

:D

Moze biti da mu je treb'o dati rahatlokum ....ili mu onaj vreo djugum saliti iz vrata ... kad je muhabet svakako otisao bestraga :D
IcedMFEarth

#6477 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by IcedMFEarth »

Svi sanjaju neke utakmice, rezultate, a ja dvije noći za redom kako govorim Pepeu da ima dobar lančić :?
Abacija

#6478 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Abacija »

arzuhal wrote:Sad bi mi dobro došlo letanje paraglajdingom, da skrenem misli :mrgreen:
Probaj sa parapshihologijom, i to pomaze. :D
Jeff Bingham

#6479 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Jeff Bingham »

just principe wrote:ha portugalski ha spanski koja je razlika :-)
ogromna, jahicu jes' to ti? :D

@juventus, i tevez je vec pet godina u engleskoj, a svi znamo kako mu idu jezici :D mislim, ronaldo vjerovatno nije tako mutav, al opet, prico jahic na engleskom ili na spanskom, za ronalda su oba strani jezici
Abacija

#6480 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Abacija »

LSD wrote:SC: Jeste li tokom utakmice razgovarali sa Ronaldom?

JAHIĆ: Jesam. Počeo je pričati na engleskom, a ja sam mu odgovorio na španskom. Rekao mi da smo p.... i da smo se prepali, upitavši me što ne igramo u Sarajevu. Odgovorio sam mu da cijele kvalifikacije igramo u Zenici i da nema razloga da to mijenjamo. Nervozan je bio vjerovatno zbog toga što nije mogao ništa napraviti i onda je počeo provocirati. Nije mu to potrebno. On je veliki igrač i ne bi trebao tražiti svađu. Trebao bi malo igrati.

:lol: :lol: :-) Jahić pedagog.
Diplomatski Jahic, diplomatski nema sta ali trebao mu je odbrusiti sta ti znas sta je pi... pederu jedan!
visocicaguy

#6481 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by visocicaguy »

je li nase izaslanstvo obislo danas Luz da se uvjeri u stanje travnjaka, tribina, sigurnosnih uvjeta i ostalog? mozda treba vidjeti da se igra na sportingovom stadionu?
arzuhal

#6482 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by arzuhal »

Abacija wrote:
arzuhal wrote:Sad bi mi dobro došlo letanje paraglajdingom, da skrenem misli :mrgreen:
Sanj'o sam jutros da mi je opet crkla elektronika pumpe goriva. Jednostavno neće da upali. Protumačio sam to kao 1:1 :bih:
amrica

#6483 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by amrica »

arzuhal wrote:
Abacija wrote:
Sanj'o sam jutros da mi je opet crkla elektronika pumpe goriva. Jednostavno neće da upali. Protumačio sam to kao 1:1 :bih:

treba vama ona paragvajderka larissa :D
ultima_palabra

#6484 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by ultima_palabra »

Jeff Bingham wrote:

@juventus, i tevez je vec pet godina u engleskoj, a svi znamo kako mu idu jezici :D mislim, ronaldo vjerovatno nije tako mutav, al opet, prico jahic na engleskom ili na spanskom, za ronalda su oba strani jezici
Ma Portugalci su Španci sa govornom manom... da parafraziram onaj fol o Makedoncima :D
5 0 5

#6485 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by 5 0 5 »

Vidim da je 1:1 najcesca prognoza. Za mene je to dobar zavrsni rezultat ali bih poludio da je 1:1 vec u prvom poluvremenu. Za gledanje tekme u miru, volio bih da mi vodimo 1:0 (najmanje) na kraju prvog a kasnije dok se Portugalci budu lomili da nas stignu mi im uvalimo jos jedan, negdje tamo oko 53. minute.

Ili 0:1 do 91. minute pa onda neka i oni daju jedan u zadnjoj minuti. Sve su svemu prognoziram Por 0:2 BiH
juventus

#6486 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by juventus »

Jeff Bingham wrote:

Ma dobro, jbga ne vjerujem da je toliko glup kao npr.Tevez ili recimo Krasić, kojem se Italija smije jer za godinu nije naučio beknuti italijanski... :D
5 0 5

#6487 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by 5 0 5 »

O cemu je ova diskusija, boga vam? Covjek prica spanski jezik. Pogledaj bar jedan interview od kad igra u RM. Svi su na spanskom.
BHanibal

#6488 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHanibal »

juventus wrote:
Jeff Bingham wrote:

Ma dobro, jbga ne vjerujem da je toliko glup kao npr.Tevez ili recimo Krasić, kojem se Italija smije jer za godinu nije naučio beknuti italijanski... :D
Slusao sam Ronalda kako govori spanski kada je davao interview (na spanskom) te ga je novinar pohvalio da dobro govori spanski...gdje kaze jos mu samo fali da pokupi akcenat!
fosil

#6489 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by fosil »

juventus wrote:
Jeff Bingham wrote:

ma lagan je talijanski, samo treba puno hodat' :lol:
1mala

#6490 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by 1mala »

Joj meni fino nije dobro :skoljka: srce mi lupa ko ludo i usi mi izgorise :lol: imam neku raju najavljenu,veceras za gledanje tekme...nadam se samo da ih necu isamarati,ko puska sam :evil: :lol: :lol: :lol:
BHanibal

#6491 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by BHanibal »

Ovi portugalci su cudni evo sad se posvadjali oko premija!
enko 1964
Grijem se na: južnu interkonekciju

#6492 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by enko 1964 »

Not My Idea

#6493 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Not My Idea »

:bih: :bih: :bih: :bih:

hvala Zdravko

Image
mikogoago

#6494 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by mikogoago »

BHanibal wrote:Ovi portugalci su cudni evo sad se posvadjali oko premija!
Ma nisu oni djaba pozvali psihica da ih unormali i ako moze pripremi za veceras.Daj boze da Pepe ili Alves naprave kakvu glupost pa fasuju crveni.Sto je moguce.Imaju sudiju koji ih pravo voli :mrgreen:
trcicu trceci

#6495 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by trcicu trceci »

Hladne glave zelim da kazem nesto o vecerasnjoj utakmici i svemu oko nje. Ne zelim pricati o taktici niti o mogucem sastavu, ja samo zelim da kazem sta ova utakmica znaci meni i sta meni i vama moze znaciti. Svaki dan, ali svaki hebeni dan kada prodjem gradom vidim pognute glave, ljude sa podocnjacim, ljute, ostavljene, zaboravljene od nekoga, zaboravljene ljude u vremenu, vidim tugu koja se slila u nasu zemlju. U tramvaju posmatram one klince i gledam ih kako prscu onaj sprej i pale vatru po prozoru, na ulici srecem starca kako prica sa sobom, u kaficima srecem studente koji su izgubljeni i ne znaju gdje idu, u kuci nalazim roditelje koji su frustrirani sto ne mogu zaraditi nekada dovoljno da bi obezbjedili za svoj zivot. I tako nekoga jutra izadjem iz kuce i kazem sebi danas ces biti nasmijan bez obzira na sve. Odmah u mahali srecem covjeka koji rovi kontenjer i nasmijem se u sebi i kazem "samo mi imamo na svakom koraku ssvedski sto", onda vidim kako klinci psuju po autobusu i smijem se njihovoj zakletvi "ocam, sestrem...", hodam gradom nasmijan i uzdignute glave, a onda sretnem u jednom kaficu covjeka bez noge, i on onako kako je odlazio na sekundu se okrenu i rece "zaboravio sam nogu" u sebi rekoh "svaka ti cast ljudino" ali nisam vise mogao biti sretan. Onda se zapitam i pomislim ljudi mogu biti sretni bez obzira na sve ali im fali neki pokretac nesto sto ce ih trznuti. I onda dodje ova utakmica baraza, i neke prijue nje, i vidim sve te ljude kako se grle, vidim one klince koji su se glupirali po tramvaju sada ih vidim kako se grle po gradu, studente nasmijane, prolaznike sretne. Sve se promjeni, i onda sam se pitao i siguran sam da bi sve bilo bolje kada bi veceras se plasirali na euro.
Na kraju zamolit cu vas da izadjemo na ulice, veceras u ponoc, da slavimo zajedno uzdignutih glava, zamolit cu vas da veceras budemo kao nikada sretni!
shalla

#6496 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by shalla »

Evo ja molim dragog Boga nek bude ISTI scenarij kao u Parizu :-D

Mi povedemo u prvom izvodeći faul na foru, oni izjednače u 78-oj iz penala, Pandža, Spahić i Papac dobiju žute, Nani povrijedi Lulića (gluho bilo), Pape uplakan (od sreće) daje intervju poslije tekme, ja kao i milioni drugih Bosanaca ne mogu da zaspim (ovaj put naravno od sreće), ova, kao i tema o selektoru naprosto krahiraju od količine postova u njoj, FB statusi svih Bosanaca (mlado, staro, muško, žensko) govore samo o jednom - BiH na EP...

P.S. Zna li neko koji su simptomi srčanog udara?
Dr.Cuddy

#6497 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Dr.Cuddy »

shalla wrote:Evo ja molim dragog Boga nek bude ISTI scenarij kao u Parizu :-D

Mi povedemo u prvom izvodeći faul na foru, oni izjednače u 78-oj iz penala, Pandža, Spahić i Papac dobiju žute, Nani povrijedi Lulića (gluho bilo), Pape uplakan (od sreće) daje intervju poslije tekme, ja kao i milioni drugih Bosanaca ne mogu da zaspim (ovaj put naravno od sreće), ova, kao i tema o selektoru naprosto krahiraju od količine postova u njoj, FB statusi svih Bosanaca (mlado, staro, muško, žensko) govore samo o jednom - BiH na EP...

Trni lijeva ruka i boli u prsima :D
Pitarrr82

#6498 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by Pitarrr82 »

http://www.net.hr/zdravlje/page/2010/12/09/0028006.html

Biraj :skoljka:
zalizani

#6499 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by zalizani »

arzuhal wrote:
Abacija wrote:
Komplikovan, ali manje nego prosli baraz, sto implicira da prolazimo Portugal. Trosak, ali manji u odnosu na prosli put za reparaciju elektronike.
shalla

#6500 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH

Post by shalla »

Dr.Cuddy wrote:

Trni lijeva ruka i boli u prsima :D
Hmmm, a ako mi se povraća, nemam koncetracije (tj imam, skoncentrisan sam ISKLJUČIVO na tekmu), tresu mi se ruke i sl :mrgreen: :mrgreen:
Locked