Logosoft

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Ljakan

#6476 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Ljakan »

sto vise nema ledo u bbi logosofta onaj stand?
Sakazulu

#6477 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ljakan wrote:sto vise nema ledo u bbi logosofta onaj stand?
cca dva-tri mjeseca!
The BEN10

#6478 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

Kad dolaze ti HD kanali više? :razz:
afannedim

#6479 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

j.ebo HD kanale meraka gledati na MTV ADRIA beavis & butthead a subtitl radi umro od smijeha sinoć ;-) ;-) ;-), i ja pitam kad će ti dodatni kanali.
Sakazulu

#6480 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Neka tišina na forumu :oops:
Praetorious

#6481 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Praetorious »

Znači da sve radi, inače bi bilo dreke u postovima :D
Sakazulu

#6482 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Ma mislim da čekaju besplatne razgovore, pa kad očepe nećemo stići sve pročitati na forumu :)
glockov kolac

#6483 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

karanana wrote:Kakva vam je situacija sa slikom? Meni mozaici na mnogim kanalima. Hd kanali negledljivi

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam ih zvao i rekli mi da je do HD stb-a. I ja sam uradio reset i reload, prvi put nije bilo efekta, drupi put jeste, ali opet se počinje javljati - kockice i trake, pogotovo na HD kanalima.

Prijavio sam, čekaju da im dođu novi HD stb-ovi pa će mi doći da zamjene.
The BEN10

#6484 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by The BEN10 »

Sakazulu wrote:Ma mislim da čekaju besplatne razgovore, pa kad očepe nećemo stići sve pročitati na forumu :)
Hajde da vidimo na šta će sve to izaći. Kako će ukalkulisati te cijene u postojećih 10-15 KM za telefoniranje koje imamo u okviru postojećih paketa. A iskreno, nadam se da će možda i SK staviti na HD. :kiss:
semirsar

#6485 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by semirsar »

glockov kolac wrote:
karanana wrote:Kakva vam je situacija sa slikom? Meni mozaici na mnogim kanalima. Hd kanali negledljivi

Ja sam ih zvao i rekli mi da je do HD stb-a. I ja sam uradio reset i reload, prvi put nije bilo efekta, drupi put jeste, ali opet se počinje javljati - kockice i trake, pogotovo na HD kanalima.

Dosli MAG 250 i preuzeti su s carine prije par dana :mrgreen:
veljaca

#6486 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by veljaca »

Zasto nema vise stand Logosofta u BBI ?
LiP again

#6487 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

last mohicans

#6488 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by last mohicans »

Jebli ih više njihovi stbovi, :evil: :evil: tri su mii zamijenili, svaki na svoj način me prcao.Uslugom nisam nikako zadovoljan, svaki vikend neka sranja, ne znam koji im je, kao da su uvijek na backupu vikendom.Pa ima nas i kući vikendom.Prošli vikend sam zvao dva puta i tražio podršku, kao vidjet će...Nikad ih,gospoda samo radi do 4, vikend može izgoriti sve.Kod sestre sam se zadesio kad je momak došao da nešto provjeri iz telemacha u 20.00 naveče ,hej :-)tada serviseri rade. Sad ću ja promijeniti film, fino sam popisao sve prekide, uslikao predivne HD i ostale kanale koji su non stop štekali i ovih dana štekaju, pa ću im to sve lijepo proslijediti i tražiti umanjenje cijene računa, jer cijeli mjesec, kao ni unazad godinama nisu u stanju pružiti uslugu koju su obećali i ugovorom se na nju obavezali.Lijepo ću im RAK-om prijetiti,agencijom za zaštitu potrošaća, pa ćemo vidjeti može li više ovako.Trpi ,trpi,pa dokle više.Ama baš svaki mili vikend nešto ne štima ili ništa ne štima.Neću više ni da reloadam,resetujem,hoću uslugu za svoj novac, dosta više.Ja ko blećak svaki mjesec unaprije 58.50 KM za trio paket, a usluga smeće.. :run:
Nek kupe više kvalitetne STBove i opremu.
Sakazulu

#6489 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

U potpunosti si u pravu! Ja takvih problema nemam, kao što se vidi iz postova i većina također, ali, naravno da trebaš za svoj novac i dobiti ono što si i kupio. Zato samo naprijed i javi se koji put da znamo gdje si i dokle si.
LiP again

#6490 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

Dragi naši korisnici,

Food Network HD, MTV Live HD, Fine Living i Nickelodeon su od danas sastavni dio programske šeme Super TV-a.

Nickelodeon je američki dječiji kanal koji postoji još od 1977. godine. Dom je Spužva Bobu, Pingvinima sa Madagaskara, tinejdžerskom sitkomu VICTORiOUS i još mnogim emisijama skrojenim po mjeri školske djece.

Ako želite pogled u svijet inovativnog dizajna, mode, modernog življenja, gastronomije, TV kanal Fine Living će vam ponuditi upravo to.

Pokrenut 2008 godine, MTV Live HD je bio prvi muzički kanal u visokoj rezoluciji. Ono što ovaj kanal čini posebno dobrim jesu snimke MTV Unplugged i MTV World Stage koncerata u visokoj rezoluciji.

I na kraju, za naše istinske sladokusce stigla je i HD verzija kanala Food Network. Program se emituje na engleskom jeziku, a uskoro bi i za njega trebala stići lokalizacija.

Uskoro vas čeka još noviteta u programskoj šemi Super TV-a.
vanjki

#6491 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by vanjki »

nista od eurosporta2 hd i sportkluba hd..ovo je bas razocaravajuce :oops: :oops:
LiP again

#6492 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by LiP again »

vanjki wrote:nista od eurosporta2 hd i sportkluba hd..ovo je bas razocaravajuce :oops: :oops:
Moram priznati da i mene ti kanali zanimaju, ali i ovaj MTV nije los... :D

Ja bih volio da SK HD bude makar u dodatnoj ponudi, pa da doplatim i ko co'ek uzivam. :)
Qoom

#6493 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Qoom »

Šta god samo da je HD, pa makar i na swahiliju :kiss:
Sakazulu

#6494 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

Qoom wrote:Šta god samo da je HD, pa makar i na swahiliju :kiss:
DOBAR!

Ali samo nemoj da je Vogošća, MTV Igman...
Sakazulu

#6495 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by Sakazulu »

drugtito2011 wrote:Eto svih 8 HD kanala

Image
Haha kad se sjetim ovog posta!
afannedim

#6496 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by afannedim »

Malac ne gasi Nickelodeon, a ja MTV LIVEHD :) :) :) :)

Svaka im čast kako nas fino znaju iznenaditi. :thumbup:
MTV

#6497 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

LiP again wrote:
vanjki wrote:nista od eurosporta2 hd i sportkluba hd..ovo je bas razocaravajuce :oops: :oops:
Moram priznati da i mene ti kanali zanimaju, ali i ovaj MTV nije los... :D
afannedim wrote:Malac ne gasi Nickelodeon, a ja MTV LIVEHD :) :) :) :)

Svaka im čast kako nas fino znaju iznenaditi. :thumbup:
@ afannedim Sad znate sto sam peglao za MTL LIVE HD i prevod na onom obicnom :-D

1. Arena Sport 1 HD
2. Arena Sport 2 HD
3. Arena Sport 3 HD
4. Arena Sport 4 HD
5. Animal Planet HD
6. Discovery HD Showcase
7. Eurosport HD
8. Al Jazeera Balkans HD
9. FACE TV HD
10. Food Network HD
11. MTV Live HD
+8 ovih (uskoro):
FILM BOX ARTHOUSE HD
DOCUBOX HD
FIGHT BOX HD
FashionBox HD
Fast and fun HD
360 TUNE BOX
Erox HD
Eroxxx HD
= 19 HD kanala pa kome je to malo :lol: podrzavam za Eurosport 2 HD i makar jedan SK HD. Bilo bi mocno kada bi stavili/vratili Balkanika HD (postoji HD vezija) kakvih je tu sptova bilo. Ma samo nek stavljaju nek ih ima.
Bit ce svega :)
Od SD kad bi metnuli PRVA TV i mezzo bilo bi extra :-D :-D
glockov kolac

#6498 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

glockov kolac wrote:

Dobio sam novi STB ali problem je ostao isti, slika trza, čak i ton nekad zeza kada se prebaci na drugi kanal. Još jedna zanimljiva stvar sa novim stb-om je da kad ga ugasim na daljinskom ne mogu ga ponovo upaliti dok ga ne resetujem. Idem ih zvati... ponovo 8)
MTV

#6499 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by MTV »

glockov kolac wrote: Dobio sam novi STB ali problem je ostao isti, slika trza, čak i ton nekad zeza kada se prebaci na drugi kanal. Još jedna zanimljiva stvar sa novim stb-om je da kad ga ugasim na daljinskom ne mogu ga ponovo upaliti dok ga ne resetujem. Idem ih zvati... ponovo 8)
Jesi pokusao resetovati modem onaj bijeli ili koji je vec kod tebe, meni je par puta bilo do toga. Mislim da jesi resetovao ali samo pitam :-D
glockov kolac

#6500 Re: Logosoft ALL ABOUT

Post by glockov kolac »

MTV wrote:
glockov kolac wrote: Dobio sam novi STB ali problem je ostao isti, slika trza, čak i ton nekad zeza kada se prebaci na drugi kanal. Još jedna zanimljiva stvar sa novim stb-om je da kad ga ugasim na daljinskom ne mogu ga ponovo upaliti dok ga ne resetujem. Idem ih zvati... ponovo 8)
Jesi pokusao resetovati modem onaj bijeli ili koji je vec kod tebe, meni je par puta bilo do toga. Mislim da jesi resetovao ali samo pitam :-D
Nisam ovaj bijeli. Btw, dobio sam i taj bijeli modem sa wifi ruterom i moram priznati da je signal bolji od prethodnog koji sam imao. Onaj stari ruter sam resetovao pa je bilo dobro par dana al opet se pojavilo. Idem i ovaj resetovati pa ćemo vidjeti.
Post Reply