Cestitam za pobjedu
NFL all about
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- alica.k
#6476 Re: NFL all about
Ne mogu da vjerujem da su uzeli NFL od sportklubova da bi pruzili objektivno losiju uslugu... kod mene je i na 1 i 5 red zone.
Cestitam za pobjedu
Cestitam za pobjedu
- phillie
#6477 Re: NFL all about
Relano, primarni cilj i nije bio da usluga bude bolja nego na SK, nego da se "ukrade" sadrzaj od "tajkunskih medija"
Sto se tice RZ, nesto su ove sedmice ubrljali. Mislim da ih je kod kreiranja programske seme zeznulo vracanja sata, jer se u Americi sat vraca tek slijedece sedmice. Tako je na AS1 planiran RZ od 19.00 a u 17.00 utakmica francuskog prvenstva. Vidio sam da nije poceo u 18.00 pa nisam vise ni obracao paznju, jer sam na streamu gledao Eagles-e.
Inace, po meni odlicna sezona. Ovo se vise ne zna ko koga moze dobiti. Frisko me iznenadio sa tri vezana poraza. Jest da nosac Samuel fali, ali opet...
KC isto podbacio u Denveru, kazu Mahomes bio nesto hasta a i Swiftovka nije bila na tribinama...valjda joj Denver krindz
- studeni76
#6478 Re: NFL all about
Al zato nekakav Levis pokido sinoc, u startu 4 TDa.
A Cousins out do kraja sezone
A Cousins out do kraja sezone
-
RJ57
#6479 Re: NFL all about
zavisi šta misliš pod odlična. kvalitet je sigurno dosta niži nego prethodnih godina, svi se muče ali je zato možda i jedna od interesantnijih sezona ikada.phillie wrote: ↑30/10/2023 13:54Relano, primarni cilj i nije bio da usluga bude bolja nego na SK, nego da se "ukrade" sadrzaj od "tajkunskih medija"![]()
Sto se tice RZ, nesto su ove sedmice ubrljali. Mislim da ih je kod kreiranja programske seme zeznulo vracanja sata, jer se u Americi sat vraca tek slijedece sedmice. Tako je na AS1 planiran RZ od 19.00 a u 17.00 utakmica francuskog prvenstva. Vidio sam da nije poceo u 18.00 pa nisam vise ni obracao paznju, jer sam na streamu gledao Eagles-e.
Inace, po meni odlicna sezona. Ovo se vise ne zna ko koga moze dobiti. Frisko me iznenadio sa tri vezana poraza. Jest da nosac Samuel fali, ali opet...
KC isto podbacio u Denveru, kazu Mahomes bio nesto hasta a i Swiftovka nije bila na tribinama...valjda joj Denver krindz![]()
![]()
-
zikamu
#6480 Re: NFL all about
Jaguarsi pet vezanih pobjeda. Sa 1:2 na 6:2. Golemo! 
- phillie
#6481 Re: NFL all about
Da, i mislio sam u smislu neizvjesnosti. Mnogi klubovi nisu podigli kvalitet svoje igre, koliko su je pojedini spustili, pa zato je trenutna situacija ovakva kakva je. Sam primjer Eagles-a: Prosle godine su igrali puno bolje i u mnogim tekmama razvaljivali protivnike. Ove sezone to nije slucaj, sve je skoro na jedan posjed razlike. Ali eto, s gledista obicnog posmatraca, mnogo vise uzbudljivije i zanimljivije.RJ57 wrote: ↑31/10/2023 00:35zavisi šta misliš pod odlična. kvalitet je sigurno dosta niži nego prethodnih godina, svi se muče ali je zato možda i jedna od interesantnijih sezona ikada.phillie wrote: ↑30/10/2023 13:54Relano, primarni cilj i nije bio da usluga bude bolja nego na SK, nego da se "ukrade" sadrzaj od "tajkunskih medija"![]()
KC isto podbacio u Denveru, kazu Mahomes bio nesto hasta a i Swiftovka nije bila na tribinama...valjda joj Denver krindz![]()
![]()
Inace, Fili sad isto da pocinje playoff. Prvo Dallas, pa bye, Kansas, Bufallo, SF, Dallas. Ko prezivi, pricace
-
Osmi Socrates
#6482 Re: NFL all about
Detroit bi najviše mogao profitirati od tog rasporeda Philadelphije. Raspored im je daleko lakši, ove sezone ne igraju ni San Francisco ni Philadelphiju, a i Cousins je završio sezonu. Minnesota im je (bila?) i najveći konkurent za diviziju. Mada, oni su chokeri.
Ova runda u nedjelju se čini jedna od najzanimljivijih do kraja sezone.
Ujutro u Frankfurtu Miami - Kansas City. Onda u jedan Seattle - Baltimore. Seattle mora sada imati aspiracije da uzme diviziju nakon posrtanja San Francisca, a Baltimore je k'o beton kad je Lamar zdrav. U četiri, Dallas - Philadelphija. A u nedelju uveče Cincinnati - Buffalo. Cincinnati se vraća a Bills imaju problema sa konzistencijom.
Ujutro u Frankfurtu Miami - Kansas City. Onda u jedan Seattle - Baltimore. Seattle mora sada imati aspiracije da uzme diviziju nakon posrtanja San Francisca, a Baltimore je k'o beton kad je Lamar zdrav. U četiri, Dallas - Philadelphija. A u nedelju uveče Cincinnati - Buffalo. Cincinnati se vraća a Bills imaju problema sa konzistencijom.
-
RJ57
#6483 Re: NFL all about
ujutro možda kod tebeOsmi Socrates wrote: ↑02/11/2023 02:13 Detroit bi najviše mogao profitirati od tog rasporeda Philadelphije. Raspored im je daleko lakši, ove sezone ne igraju ni San Francisco ni Philadelphiju, a i Cousins je završio sezonu. Minnesota im je (bila?) i najveći konkurent za diviziju. Mada, oni su chokeri.
inače u pravu si, konačno vikend sa dobrkm utakmicama, barem unaprijed ovako na papiru
- karanana
#6484 Re: NFL all about
i meni se cini da je ova sezona puna losih i srednje losih klubova. nema nekog dominantnog tima ili dva koji melje sve pred sobom. mozda je to dobra stvar., ali stvarno ima hrpa bas losih timova.
-
RJ57
#6485 Re: NFL all about
arena je svašta nešta obećavala, ispalo je duplo golo. jako loše i da se ovi momci sa hrvatske arene ne trude bilo bi očajno. jedna utakmica plus iz neprenosiv redzone. jadnophillie wrote: ↑30/10/2023 13:54Relano, primarni cilj i nije bio da usluga bude bolja nego na SK, nego da se "ukrade" sadrzaj od "tajkunskih medija"![]()
- karanana
#6486 Re: NFL all about
meni ova sezona nekako glupa i dosadna. nije radi meda, kunem se nego hrpa uzasnih timova i poprilicno ofanzivno losih tekmi. meni se cini da je veca trka na dnu ko ce dobiti visociji pick nego sto ima timova koji guraju ka playoffu i SB-u.
- studeni76
#6487 Re: NFL all about
Nisam gledao Lionse ove sezone, na koju foru oni imaju 8-2!? GB ih napadački razvaljuje, za sada.
Jesu Lionsi sada ono što su Vikings bili prošle sezone?
Jesu Lionsi sada ono što su Vikings bili prošle sezone?
-
Dimu1927
#6488 Re: NFL all about
Tri stvari su sigurne svake godine, bozic uskrs i lionsi gube utakmicu na thanksgiving
- karanana
#6489 Re: NFL all about
konacno jedna dobra tekma da bude.... eagles-bills.
-
Osmi Socrates
#6490 Re: NFL all about
Meni je ovo jedna od interesantnijih sezona. Nekoliko QB zamjena. Neki zablistaju par utakmica, pa padnu. Skoro niko nije bio bez nekakve krize. Skoro niko nije bio loš čitavu sezonu. Čak i GB se nadao par kola da će u playoff. Sad je to već manje vjerovatno.
Možda jedino Ravens i Dolphins konzistentni do kraja, mada Delfinima prigovaraju da su imali lak raspored, a i lako bi mogli izgubiti diviziju od Buffala do kraja.
Kako sada izgleda Baltimore i San Francisco bi trebali do Super Bowla. Ali, to je previše očigledno. Valjda će biti iznenađenja. Treba obratiti pažnju na Ramse u NFC. Ako uđu u playoff mogli bi iznenaditi. U AFC Buffalo je nakon ovakve sezone, gdje su prvo bili među favoritima pa onda otpisivani, dark horse, ali trebaju prvo izboriti pravo da učestvuju u doigravanju.
Možda jedino Ravens i Dolphins konzistentni do kraja, mada Delfinima prigovaraju da su imali lak raspored, a i lako bi mogli izgubiti diviziju od Buffala do kraja.
Kako sada izgleda Baltimore i San Francisco bi trebali do Super Bowla. Ali, to je previše očigledno. Valjda će biti iznenađenja. Treba obratiti pažnju na Ramse u NFC. Ako uđu u playoff mogli bi iznenaditi. U AFC Buffalo je nakon ovakve sezone, gdje su prvo bili među favoritima pa onda otpisivani, dark horse, ali trebaju prvo izboriti pravo da učestvuju u doigravanju.
Last edited by Osmi Socrates on 22/12/2023 01:55, edited 2 times in total.
-
RJ57
#6491 Re: NFL all about
najlošija sezona odavno ... i automatski najinteresantnija. sama borba za playoff je najinteresantnija koje se sjećam, u obje konferencije po 11 timova u igri tri kola prije kraja. neznam da li je to ikad bilo, pretpostavljam da nije osim onih skraćenih sezona.
ninersi izgledaju moćno ali to ne znači da će i u playoffu izgledati tako, ostali toplo hladno
ninersi izgledaju moćno ali to ne znači da će i u playoffu izgledati tako, ostali toplo hladno
-
Osmi Socrates
#6492 Re: NFL all about
Rams - Saints
Ko pobjedi značajno povećava sebi šanse za playoff. Ko izgubi skoro da i neće imati više šansi. (?)
Stafford je pomahnitao u zadnje četiri utakmice. 12 TD i jedan interception.
Ko pobjedi značajno povećava sebi šanse za playoff. Ko izgubi skoro da i neće imati više šansi. (?)
Stafford je pomahnitao u zadnje četiri utakmice. 12 TD i jedan interception.
- studeni76
#6493 Re: NFL all about
Nameracio se da gledam tekmu, nadao se neizvjesnosti. Kada ono ide silovanje i raspad sistema kod Bengalsa. Jbg 
-
Osmi Socrates
#6494 Re: NFL all about
Tomlin svaku sezonu izvuče, mada ovu izgleda neće, ali može drugima upropastiti sezonu.
Buffalo krenuli k'o penzioneri, popraviše se do poluvremena. Oni sami o svojoj sudbini odlučuju.
Buffalo krenuli k'o penzioneri, popraviše se do poluvremena. Oni sami o svojoj sudbini odlučuju.
-
Osmi Socrates
#6495 Re: NFL all about
Buffalo pred raspadom protiv mrtvih Chargersa. Zašto su ovako odigrali utakmicu samo trener zna. Prošlu dobili Philadelphiju na trčanje, ovu gube jer ne trče i ne kontroliraju sat.
Katastrofa.
Katastrofa.
-
Osmi Socrates
#6496 Re: NFL all about
Više sreće nego pameti Buffalo. Sudijska odluka im uzela TD, ali dala šansu da potroše sat.
-
Osmi Socrates
#6497 Re: NFL all about
I opet su im ostavili pola minute da ih pobjede.
Samo zato što je onaj izašao napolje na početku drive-a, a nije pao na terenu.
Samo zato što je onaj izašao napolje na početku drive-a, a nije pao na terenu.
-
RJ57
#6498 Re: NFL all about
ove godine ne samo da su skoro svi timovi osrednji, nego niko neće ni prvi pick 
drugi pick je svakako bolji od prvog, čikago ima prvi, uzima po tradiciji pogrešnog QB i onda je onaj drugi no brainer choice
drugi pick je svakako bolji od prvog, čikago ima prvi, uzima po tradiciji pogrešnog QB i onda je onaj drugi no brainer choice
-
Osmi Socrates
#6499 Re: NFL all about
Ovo prvo poluvrijeme je imalo sve.
Osim možda više poena, ali čestitke za oba kluba za entertainment.
Osim možda više poena, ali čestitke za oba kluba za entertainment.
-
Osmi Socrates
#6500 Re: NFL all about
Dobra im je ova ceremonija.
Cowboys su svakako nešto sasvim posebno, i kad se računaju svi ostali sportovi. Devet milijardi danas vrijede. Niko drugi nije ni blizu.
Cowboys su svakako nešto sasvim posebno, i kad se računaju svi ostali sportovi. Devet milijardi danas vrijede. Niko drugi nije ni blizu.