FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
todd_smith

#6476 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Sarajevski-Seljak wrote:
Anestezija wrote:Jel neko zna sta je ono ko NLO letilo preko istoka pa do sjevera doslo ? kamera neka :lol: :lol: prolazimo ove ne mogu se branit citav zivot

Kamera :)

Image
Sta su snimali tj za sta? klub ili neka tv kuca?

Najjace mi na Sjeveru, neki lik citavu utakmicu trazio nekog Pedju sve Pedja ..... 5 min poslije PEDJA

Istom ovaj jedan iznerviran MA J**O GA JA PEDJA JAVI MU SE VISE

:lol: :lol: :lol:
Sarajevski-Seljak

#6477 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sarajevski-Seljak »

Mračajski proto wrote:
Cossack wrote:Sinoć mi je najjača scena na zapadu bila kada lik negdje u 70. minuti ustade i prodera se "Hajde Ševko, budi malo Ševčenko!" :lol:
Bili smo blizu. :D Jesi li ti čuo onog lika kad za Dženu govori da je konj marke dorat? :lol: Samo da prijavim da sam upoznao Kalasija. :D

Cuo sam ga i ja :-) :-)

A jeste culi onoga za Bilbiju: "Biblija procitaj se i daj taj go"

A Kalasi sjedio ispred mene, nisam imo muda da mu pridjem :lol: :lol: :D :D
menuet

#6478 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by menuet »

todd_smith wrote:
Sta su snimali tj za sta? klub ili neka tv kuca?

Najjace mi na Sjeveru, neki lik citavu utakmicu trazio nekog Pedju sve Pedja ..... 5 min poslije PEDJA

Istom ovaj jedan iznerviran MA J**O GA JA PEDJA JAVI MU SE VISE

:lol: :lol: :lol:
Reglan

#6479 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Reglan »

Kallas ima ruzne tene :skoljka:
BHF_Manijak

#6480 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BHF_Manijak »

Samo je sjajn prenos Face uradio. Full HD, bez ijednog usporenog snimka, pa ni gola!!! Vrhunski! :thumbup: :-) :-) :roll: U konkurenciji je bila i Arena, ali naravno, kvalitetan prenos kosta. Ove futavce su svi odjebali jer duguju bruku para s kim god su suradjivali, zato i onako futav preno sinoc!
Mračajski proto

#6481 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

BHF_Manijak wrote:Samo je sjajn prenos Face uradio. Full HD, bez ijednog usporenog snimka, pa ni gola!!! Vrhunski! :thumbup: :-) :-) :roll: U konkurenciji je bila i Arena, ali naravno, kvalitetan prenos kosta. Ove futavce su svi odjebali jer duguju bruku para s kim god su suradjivali, zato i onako futav preno sinoc!
Vidio sam te maloprije u Fahdovoj.
Cossack

#6482 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cossack »

Mračajski proto wrote:
Cossack wrote:Sinoć mi je najjača scena na zapadu bila kada lik negdje u 70. minuti ustade i prodera se "Hajde Ševko, budi malo Ševčenko!" :lol:
Bili smo blizu. :D Jesi li ti čuo onog lika kad za Dženu govori da je konj marke dorat? :lol: Samo da prijavim da sam upoznao Kalasija. :D
Kako nisam... :mrgreen:
todd_smith

#6483 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Samo je sjajn prenos Face uradio. Full HD, bez ijednog usporenog snimka, pa ni gola!!! Vrhunski! :thumbup: :-) :-) :roll: U konkurenciji je bila i Arena, ali naravno, kvalitetan prenos kosta. Ove futavce su svi odjebali jer duguju bruku para s kim god su suradjivali, zato i onako futav preno sinoc!
Ljepse su im voditeljice nego kod nekih, tako da je od mene halal olsun! :mrgreen:
KPNCTNJAH

#6485 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by KPNCTNJAH »

Labirint

#6486 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Labirint »

na ovim evropskim ( kako je krenulo nece ih ni biti u mnozini :D ) se skupi sve sa koca i konopca, sve moj do mojega
od strucnjaka nafilovanih ligom sampiJona, jedva cekam prvenstvo onaj rahat sablasnosti sa 2000 umobolnika rastrkanih
po tribinama i veliku obarsku na djelu :D
BHF_Manijak

#6487 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by BHF_Manijak »

Mračajski proto wrote:
Vidio sam te maloprije u Fahdovoj.
Ja bi se bar poselamio, mu'mine! :mrgreen: :mrgreen:
Sarajevski-Seljak

#6488 Re: FK Sarajevo - Europa League

Labirint wrote:na ovim evropskim ( kako je krenulo nece ih ni biti u mnozini :D ) se skupi sve sa koca i konopca, sve moj do mojega
od strucnjaka nafilovanih ligom sampiJona, jedva cekam prvenstvo onaj rahat sablasnosti sa 2000 umobolnika rastrkanih

Jesi ti bio juce na zapadu u prvim safovima ?
Labirint

#6489 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Labirint »

Sarajevski-Seljak wrote:
Labirint wrote:na ovim evropskim ( kako je krenulo nece ih ni biti u mnozini :D ) se skupi sve sa koca i konopca, sve moj do mojega

Bio sam u lozi pored Vinsent Tana.
Sarajevski-Seljak

#6490 Re: FK Sarajevo - Europa League

Labirint wrote:
Sarajevski-Seljak wrote:

Bio sam u lozi pored Vinsent Tana.
Ok pomjeso sam te, jedan je momak kontantno govorio: " Vise volim nas 500 pacenika protiv Travnika i Velike Obarske, nego ovih 13 hiljada debila"

Onako prejak lik, pa sam mislio da si ti taj 8)
pinokio04

#6491 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by pinokio04 »

Logovan wrote:@pinokio04
Voliš Sarajevo, odricao si se mnogih stvari, davao zadnje marke, itd, itd, a moliš Boga da ispadnemo. :? :? Ne kontam, niti ću ikada skontati ovakav način razmišljanja. Poželi da ne osvojimo ništa, da se raspadnemo, jer ti voliš Sarajevo. :oops:
Krivo mi, hoće nešto da mi bude, nemam pravo na to ?? Ne trebam vishe navijati po tebi za sarajevo, ne trebam izraziti svoje nezadovoljstvo vidjenim !!!!!??
Trebam razmišljati kao ti, super je, krasno je bilo, razvalicemo ih, zgqzicemo ih..Na čemu da temeljim optimizam ?!
Nemas potrebe da tjeraš istog navijača sa trbiine, bar ti kao hordas ili pitar.
Jedina stvar kojom sam ja uvijek zqdovoljan su Horde zla i Pitari. Ponosan sam što sam dio njih.
Ali nece mi niko zabraniti, a pogotovo dati sebi za pravo da me naziva pogrdnim epitetima zato ßto s razlogom sam ljut i nezadovoljan.
Śta treba me otjerat, zabranit mi dolazak na stadion, na tribinu !??
Ja sam bio ubijedjen da cemo ih dobit, imao sam rezervu u glavi da bi mozda, mozda moglo biti nerejseno, ali da cemo zijanit, to nikako.
Eh zato, da bi shvatio moje razmisljanje, ja bi volio da nas odma otpisem, a da mi prodjemo

Sent from my baypas mashyne
Maharadza

#6492 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Maharadza »

pinokio04 wrote:
Logovan wrote:@pinokio04
Voliš Sarajevo, odricao si se mnogih stvari, davao zadnje marke, itd, itd, a moliš Boga da ispadnemo. :? :? Ne kontam, niti ću ikada skontati ovakav način razmišljanja. Poželi da ne osvojimo ništa, da se raspadnemo, jer ti voliš Sarajevo. :oops:
Krivo mi, hoće nešto da mi bude, nemam pravo na to ?? Ne trebam vishe navijati po tebi za sarajevo, ne trebam izraziti svoje nezadovoljstvo vidjenim !!!!!??
Trebam razmišljati kao ti, super je, krasno je bilo, razvalicemo ih, zgqzicemo ih..Na čemu da temeljim optimizam ?!
Jedina stvar kojom sam ja uvijek zqdovoljan su Horde zla i Pitari. Ponosan sam što sam dio njih.
Ali nece mi niko zabraniti, a pogotovo dati sebi za pravo da me naziva pogrdnim epitetima zato ßto s razlogom sam ljut i nezadovoljan.
Ja sam bio ubijedjen da cemo ih dobit, imao sam rezervu u glavi da bi mozda, mozda moglo biti nerejseno, ali da cemo zijanit, to nikako.
Eh zato, da bi shvatio moje razmisljanje, ja bi volio da nas odma otpisem, a da mi prodjemo

Image
Logovan

#6493 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

pinokio04 wrote: Krivo mi, hoće nešto da mi bude, nemam pravo na to ?? Ne trebam vishe navijati po tebi za sarajevo, ne trebam izraziti svoje nezadovoljstvo vidjenim !!!!!??

Ma zaboravi da sam te uopšte citirao. Lupaš opasno.
limeni

#6494 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by limeni »

ne znam sta reci sto ovdje nije vec napisano ali mi jednostavno imamo problem realizacije koji se vuce barem pola godine.
nije mi jasno da nemanja bilbija koji je ruku na srce vrlo dobar igrac u nasim uvjetima i dan danas ne zabija golove, dal je to neka psihicka blokada ne znam.
odigrali smo mnogo bolje nego protivnik ali jednostavno moramo biti hladnokrvni i iskoristiti svoje sanse, ali nekako se to vuce da gubimo od slabijeg protivnika od zete, kukesija pa do ove partije sinoc. isto neki luzerski mentalitet jbt :-)
moramo pametnije odigrati jer smo mi sinoc i sa 0-0 imali dobar rezultat umjesto da srljamo puni nervoze, treba ekipu psihicki pripremiti da izvucemo 100% iz njih. valjda cemo proci jer smo bolja ekipa od ovih. nadam se da ce ga zabiti velikoski i bilbija.
nema sta, odigrati gore borbeno i agilno od prve minute, siguran sam da ako ga zabijemo u prvih 45min idemo dalje.
Fauja Singh

#6495 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Fauja Singh »

Ja ne stigoh prije dati svoj komentar o utakmici, uglavnom izuzetno sam zadovoljan igrom ali naravno debelo razocaran rezultatom, cak sam u jednom momentu kad smo propustili nekoliko sansi pomislio u sebi da bi nam se moglo odbiti o glavu, na kraju tako i bi.
Nisam bas 100% zadovoljan kako je Dzeno vodio utakmicu, mislim da je prije trebao mijenjati a takodjer mislim da je u jednom momentu trebao reci da prepustimo incijativu Norvezanima pa da im pokusamo iz kontri zabiti, jer ljudi su se nevjerovatno branili, kroz sredinu je tesko islo, sa strana sta god bi ubacili u 16 oni su to cistili bez problema, mislim da smo ih mogli pokusati malo takticki nadmudriti nego sto smo ih satjerali sve na njihovu polovinu kao da nam je ici na sve ili nista, ako nista da 10-15 minuta glumimo da smo pali u igri i pustiti da nas "stisnu" pa iz kontri nesto pokusati, ali gotovo je sad.
Kako god, sta god ljudi mislili treba biti svjestan da smo igrali evropsku utakmicu a ja se ne sjecam da smo u evropi ikad ovako stisnuli nekog protivnika ma odakle on dolazio.
Da je bogdo ostalo 0-0 pa bi tamo i oni morali napasti, ovako se bojim da ne budu igrali istu igru i prijetili iz kontri, ali dobro, mislim da je opet realno da se nadamo prolazu.
Maharadza

#6496 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Maharadza »

Neka Dženo vrati "staru" 4:4:2 s kojom smo trpali u posljednjim tekmama prošle sezone haman svaku po 3 komada i opšta ofanziva! NE MOGU, jednostavno NE MOGU se oni jablani odbraniti još jednom kao sinoć pod onakvim presingom na gol! NE želim da vjerujem da postoji toliko sretna ekipa! Neka igrači zaborave rezultat, neka se gore sjete samo publike s Koševa i podrške koje su dobili SA SVIH TRIBINA i SVI U NAPAD - JEDAN JE HASE! :thumbup:
Last edited by Maharadza on 18/07/2014 23:24, edited 1 time in total.
Mračajski proto

#6497 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Pozz za sve one koji su psovali majku sudiji.
north

#6498 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Recept je pokušati ponoviti igru polufinala kupa iz Z.Mostara...i tada smo imali relativo loš reultat iz prve tekme kod kuće, doduše povoljniji nego ovaj, ali mišljenja sam da je onaj Zrinjski barem duplo jači od ovih indijanaca netalentovanih...pitanje je kako će i oni igrati, bilo bi dobro da se i oni okuraže, otvore, pa da se bude prostora za kontru pa ako prvi zabijemo onda je sve u našim rukama do kraja...ako opet parkiraju autobus, onda treba uraditi nešto što će biti drugačije od sinoćnjeg, a to je prestati neograničeno ubacivati sa strane visoje lopte jer smo protiv onih bandera tu nemoćni.....uglavnom mišljenja sam da ko prvi da gol gore puno je bliži prolazu...nama je nada u nekom ranom golu jer će onda biti daleko lakše igrati....ali i 0-0 na poluvremenu nije strašno i dalje smo u igri, samo da mi ne primimo prvi neki glupi gol,tipa iz nekog prekida jer ovi su nesposobni za neku razrađenu akciju, a onda bi baš bilo jebeno to preokrenuti i dobiti na kraju tekmu....daj bože da na hajr to izađe...
harunf123

#6499 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by harunf123 »

Nismo im mogli ništa ljudi su jednostavno bili gliseri :lol: nadam se da ce mo ih pobijedit 3-0 al hladno
Logovan

#6500 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Logovan »

http://tvh.no/stilnet-den-onde-horde/33375
Neka nam neko prevede, valjda ima neko ko zna. :D
Post Reply