Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uh,jesi me zajeb"o jbt,muda mi se tresu.smeker do smekera,jbt.Jos gospodin i racun fiskalni hoce.Pitam se jesi li ti tako posten u zivotu,a ja mu jos ponudio virtualni fiskalni:-) )))))
StrelacZE wrote:uh,jesi me zajeb"o jbt,muda mi se tresu.smeker do smekera,jbt.
Logično da nisam, u normalnoj državi za isto dobiješ krivičnu prijavu. Ti meni prodaješ .apk file koji svaki mazlum zna naći na google-u. Ja ne kupujem aplikacije što ne znam naći na google-u, već nisam fan piraterije. A ti bi još da mi prodaješ istu.
StrelacZE wrote:uh,jesi me zajeb"o jbt,muda mi se tresu.smeker do smekera,jbt.
Logično da nisam, u normalnoj državi za isto dobiješ krivičnu prijavu. Ti meni prodaješ .apk file koji svaki mazlum zna naći na google-u. Ja ne kupujem aplikacije što ne znam naći na google-u, već nisam fan piraterije. A ti bi još da mi prodaješ istu.
Pa,stani covjece,ima momaka i djevojaka koji ne znau sebi skinuti i ne zele,vec ovako sebi nabave i pomognu i drugome,a ti sada bas tu zapeo za neko postenje,e jesi ga i ti posten,mogu zamisliti.Daj ba,zbog takvih kao sto si ti,i nema zivota nama nikada.Gledaj svoja posla,ba.
StrelacZE wrote: Pa,stani covjece,ima momaka i djevojaka koji ne znau sebi skinuti i ne zele,vec ovako sebi nabave i pomognu i drugome,a ti sada bas tu zapeo za neko postenje,e jesi ga i ti posten,mogu zamisliti.Daj ba,zbog takvih kao sto si ti,i nema zivota nama nikada.Gledaj svoja posla,ba.
Takvih nema, lažeš. 100% sam siguran da nema niko u BiH ko ne želi tako sebi skinuti aplikaciju, već plati lopovu $2 da mu pošalje istu. A zaključke ti neću komentarisati
Tu istu app je meni forumas jedan poslao i to cak sinoc, haha. Mozda na kraju i kupim je nakon sto sam je probao
Raja sto ima Desire HD ( ima vas 2 -3 ) > kako vam radi GPS ? Ja izgleda da cu morati mijenjati antenu, izgleda otisli kontakti, a tjesim se da ce ko od ovih znati navuci novi sloj bakra ili koji je vec provodik..
Zna li ko postoji li kakav program koji ogranicava prijenos podataka (DATA TRANSFER) 3g internet veze, tj "poštanski internet" samo za neke aplikacije..
Stvar je u tome da bih recimo htio uci na MSN ili na skype putem 3g veze, a da ostale aplikacije nemaju pristum internetu.. U radnoj memoriji tesko je kontrolisat razne aplikacije poput fb-ka da budu ugasene, i to napravi ogroman racun kad one dodju do interneta.... MOLIM POMOC, unaprijed hvala!
Svi koji su rekli da je task manager nepotreban LAZU! Evo, koristio 4 mjeseca task manager, i vidim vase komentare da na i9000 CM10 stabile ne treba, i hajd reko mjesec dana cu testirat bez manager. Ma telefon na momente uspori drama, sto mi se nikada nije desilo s task managerom.
un1ted wrote:Svi koji su rekli da je task manager nepotreban LAZU! Evo, koristio 4 mjeseca task manager, i vidim vase komentare da na i9000 CM10 stabile ne treba, i hajd reko mjesec dana cu testirat bez manager. Ma telefon na momente uspori drama, sto mi se nikada nije desilo s task managerom.
Btw, koja je najbolja SMS aplikacija po vama ?
to i ja uvjek govorim
jos kad oslobodim ram memoriju telefon leti
kakva sms aplikacija? zar ti nije dovoljna ova sto dodje uz android?
ja na task manageru kad ukinem sve aplikacije i cim udarim refresh iste te aplikacije se opet pojavljuju da rade. kako da ih ukinem skroz i da rade samo onda kad ih ja pokrenem?
cappy_tempo wrote:ja na task manageru kad ukinem sve aplikacije i cim udarim refresh iste te aplikacije se opet pojavljuju da rade. kako da ih ukinem skroz i da rade samo onda kad ih ja pokrenem?
Nikako. Na većinu od njih ne možeš utjecati, rade u backgroundu (o rootiranju i čaprkanju po kernelu ne govorim). Linux je to prijatelju
Ima li kakva aplikacija s kojom mogu upravljati playlistom na računaru? Npr. pustim muziku na računaru i onda sa telefona biram pjesme/prebacujem/vraćam i slično.