Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
hizo ramidovic
#6476 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Колико сам успео видети, проблем је Изборни закон тзв. БиХ, а решење је једноставно:
-Тамо где Срба и Хрвата има више него тзв. муслимана примењивати принцип "један човек-један глас" те на тај начин обезбедити да тзв. муслимани немају никакав утицај на власт јер им се то не сме дозволити.
-Тамо где су тзв. муслимани у већини тражити протекторат Међународне заједнице те, у најгорем случају, дати тзв. муслиманима један мали део власти, као знак добре воље и самилости, док би основне полуге владавине биле у рукама српских и хрватских политичара. Тако би се опет обезбедило да муслкићи немају утицај на доношење било каквих одлука, осим евентуално из области екологије и комуналне делатности, а и то као знак добре воље српских и хрватских политичара.
Овакво решење, које је у складу са демократском праксом у Целој Европи, било би најбоље трајно решење за ову фазу, док би се у другој фази решавања кризе у тзв. БиХ дефинисало територијално разграничење и подела ове тзв. државе, као трајно решење за овај део Балкана.
-Тамо где Срба и Хрвата има више него тзв. муслимана примењивати принцип "један човек-један глас" те на тај начин обезбедити да тзв. муслимани немају никакав утицај на власт јер им се то не сме дозволити.
-Тамо где су тзв. муслимани у већини тражити протекторат Међународне заједнице те, у најгорем случају, дати тзв. муслиманима један мали део власти, као знак добре воље и самилости, док би основне полуге владавине биле у рукама српских и хрватских политичара. Тако би се опет обезбедило да муслкићи немају утицај на доношење било каквих одлука, осим евентуално из области екологије и комуналне делатности, а и то као знак добре воље српских и хрватских политичара.
Овакво решење, које је у складу са демократском праксом у Целој Европи, било би најбоље трајно решење за ову фазу, док би се у другој фази решавања кризе у тзв. БиХ дефинисало територијално разграничење и подела ове тзв. државе, као трајно решење за овај део Балкана.
- mO k3
#6477 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
moa wrote:Maraschino wrote:svako ima svoje isilovce.Hafis wrote:Čim se muslimani iz čista mira počnu pretjerano zalagati za katoličanstvo i katoličke svećenike, onda tu nisu čista posla.
Ili je do prvih, ili do onih drugih.
to ti je medjunarodna i medjureligijska borba protiv isila. svecenici su samo locirali iste.
Ako nisi u HDZu nisi ni bosanski katolik...
tako je!!!
samo iskreni i legitimni hrvati su u HDZ-uuuuu
- seln
#6478 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Eh, evo mene opet poslije dva mjeseca robije...
samo da poselamim jarane i akrane, a bogami i dusmane.
Maksuz selam Alfonsu, nekako smo istovremeno bili kod Mirsada Kukica.
Kao sto je moj slucaj pokazao, hrvatski narod u BiH moze mirno spavati...
dakle, Hapizde, Koljinda... ne bojte se, sve je pod kontrolom.
- mO k3
#6479 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jesi bio baniran 2 mjeseca??seln wrote:Eh, evo mene opet poslije dva mjeseca robije...
- seln
#6480 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ne, bio sam na sluzbenom putu.mO k3 wrote:Jesi bio baniran 2 mjeseca??seln wrote:Eh, evo mene opet poslije dva mjeseca robije...
- Alfons Kauders
#6481 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro nam dosao efendija!
I zli jezici sto tvrde da je nas Seln bio baniran... Ne lazite! Covjek bio na sluzbenom putu, u sluzbi NVZ...
Bio u Kinsasi, da budemo precizniji.
I zli jezici sto tvrde da je nas Seln bio baniran... Ne lazite! Covjek bio na sluzbenom putu, u sluzbi NVZ...
Bio u Kinsasi, da budemo precizniji.
-
Hafis
#6482 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Urgirao sam da ga puste malo ranije, jer mi je ostala šuha.
I pazi malo ubuduće.
I pazi malo ubuduće.
- and
#6483 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
znao sam ja da si dobar čovjek.ortopedi su vazda bili dobri ljudiHafis wrote:Urgirao sam da ga puste malo ranije, jer mi je ostala šuha.
I pazi malo ubuduće.
može jedno lagano pitanje?
-
Hafis
#6484 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa ne vjerujem da teško pitanje i možeš sastavitiand wrote:znao sam ja da si dobar čovjek.ortopedi su vazda bili dobri ljudiHafis wrote:Urgirao sam da ga puste malo ranije, jer mi je ostala šuha.
I pazi malo ubuduće.![]()
- and
#6485 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
neću se truditi, znam kakav je kapacitet u pitanjuHafis wrote:Pa ne vjerujem da teško pitanje i možeš sastavitiand wrote:znao sam ja da si dobar čovjek.ortopedi su vazda bili dobri ljudiHafis wrote:Urgirao sam da ga puste malo ranije, jer mi je ostala šuha.
I pazi malo ubuduće.![]()
učestvovao si u domovinskom ratu u bih?
o kojoj domovini je riječ?
koja himna se vrtila na postrojavanju?
- Alfons Kauders
#6486 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Otkud to da ovi iz Stolnog nisu otisli na aeorodrom da docekaju svog premijera?
- Streptokok
#6487 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jedno pitanje za poznavaoce prilika. kako se dole gospa svako malo ukazuje (uz prethodnu najavu), ima li kakve najave da bi se možda mogla pojaviti na ovoj konferenciji u mostaru? hvala
- seln
#6488 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Znam, vidio sam kad je Kuko obrisao pakas tvojom urgencijom.Hafis wrote:Urgirao sam da ga puste malo ranije, jer mi je ostala šuha.
I pazi malo ubuduće.
Hvala ti.... ovo ti necu zaboraviti.
- seln
#6489 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A valjda zato sto nije poveo i haznadara ovaj put... ni ker ne mase repom kad mu prilazis praznih ruku.Alfons Kauders wrote:Otkud to da ovi iz Stolnog nisu otisli na aeorodrom da docekaju svog premijera?
-
Hafis
#6490 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kao da je to sad važno. A i ne bi shvatio da ti ovdje tom napišem. To je ozbiljna pričA za muškarce, a ne za educiranje virtualnih patriJota i forumskih prašinara.and wrote:neću se truditi, znam kakav je kapacitet u pitanjuHafis wrote:Pa ne vjerujem da teško pitanje i možeš sastavitiand wrote: znao sam ja da si dobar čovjek.ortopedi su vazda bili dobri ljudi![]()
može jedno lagano pitanje?![]()
učestvovao si u domovinskom ratu u bih?
o kojoj domovini je riječ?
koja himna se vrtila na postrojavanju?
Međutim, ono što je produkt moje borbe: danas imamo Bosnu i samo je treba još malčice doraditi i svi ćemo biti sretni. Ti negdje u Bosni, ja ovdje u Hercegovini...kud ćeš ljepše stvari na ovom dunjaluku
- and
#6491 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
hahaha,
ni na lagana pitanja nemaš odgovor
ne sekiraj se ti, uredićemo mi bih po mjeri sviju.
normalna, građanska država je naša budućnost
ni na lagana pitanja nemaš odgovor
-
Hafis
#6492 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tebi ću se ispovjedatiand wrote:hahaha,
ni na lagana pitanja nemaš odgovor![]()
A to. Svakako građanska. Građana Hrvata, građana Srba, građana Bošnjaka i građana ostalih, puna mi je više neka stvar seljačina.
- Alfons Kauders
#6493 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ko zna, ako je u HDZ-u, mozda ode poljubiti Vucicu ruku.Streptokok wrote:jedno pitanje za poznavaoce prilika. kako se dole gospa svako malo ukazuje (uz prethodnu najavu), ima li kakve najave da bi se možda mogla pojaviti na ovoj konferenciji u mostaru? hvala
- and
#6494 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
naravno da ne meni prašinaru, već u zemlji za koju si se borioHafis wrote:Tebi ću se ispovjedatiand wrote:hahaha,
normalna, građanska država je naša budućnost![]()
A to. Svakako građanska. Građana Hrvata, građana Srba, građana Bošnjaka i građana ostalih, puna mi je više neka stvar seljačina.
dovoljno je građana, kao i kod europljana
-
Hafis
#6495 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A jesi li se ti igdje sinji kukavče borio, helpao, ćućao ili bježao.... ili si bio maksum u to doba?and wrote:naravno da ne meni prašinaru, već u zemlji za koju si se borioHafis wrote:Tebi ću se ispovjedatiand wrote:hahaha,
normalna, građanska država je naša budućnost![]()
A to. Svakako građanska. Građana Hrvata, građana Srba, građana Bošnjaka i građana ostalih, puna mi je više neka stvar seljačina.![]()
- and
#6496 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
legalne snage države pod legalnom zastavom uz himnu domovineHafis wrote:A jesi li se ti igdje sinji kukavče borio, helpao, ćućao ili bježao.... ili si bio maksum u to doba?and wrote:naravno da ne meni prašinaru, već u zemlji za koju si se borioHafis wrote:
Tebi ću se ispovjedati![]()
A to. Svakako građanska. Građana Hrvata, građana Srba, građana Bošnjaka i građana ostalih, puna mi je više neka stvar seljačina.![]()
ništa uzp
-
Hafis
#6497 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
and wrote:legalne snage države pod legalnom zastavom uz himnu domovine :DHafis wrote:A jesi li se ti igdje sinji kukavče borio, helpao, ćućao ili bježao.... ili si bio maksum u to doba?and wrote: naravno da ne meni prašinaru, već u zemlji za koju si se borio![]()
ništa uzp
Znači ipak maksumče iz podruma. I kako ti se sve to činilo iz te dječje perspektive?
- and
#6498 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
pa s obzirom da sam godinu prije rata bio u hrvatskoj mogu ti reći da me iznenadila vaša zajednička borba za otadžbinu sa srbima dječačeHafis wrote:Znači ipak maksumče iz podruma. I kako ti se sve to činilo iz te dječje perspektive?and wrote:legalne snage države pod legalnom zastavom uz himnu domovineHafis wrote: A jesi li se ti igdje sinji kukavče borio, helpao, ćućao ili bježao.... ili si bio maksum u to doba?![]()
ništa uzp
-
Hafis
#6499 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A inaće si medžu rajom na glasu kao neiznenadiv 
- and
#6500 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
uglavnom na konkretna pitanja i činjenice nemaš odgovor.Hafis wrote:A inaće si medžu rajom na glasu kao neiznenadiv
hvala, doviđenja
humor ti baš ne ide