Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
... naći žardinjere dužine 80cm, 70cm i 40 cm!?!
Našla sam ja u Merkuru ali skupe su baš. One standardne dužine 50cm mi ne odgovaraju (zeznula se pa kupila mislila može, ali jok) jer je ograda na balkonu tako napravljena da mi odgovaraju ove gore navedene dužine/veličine.
almir_tz wrote:...kupiti sandale maltene iste ovakve samo s malo "tamnijom" istom bojom?
Hvala!
Deichmann ima ovakve u raznim nijansama. A osim toga, možeš pogledati i u Planici, Astri, Retru.. zavisi koliko želiš izdvojiti novca za ove cipelice Sretno!
Gdje u Sarajevu uzeti Elektricni brijac? Po mogucnosti da imaju razlicite marke. Bio vec u Merkatoru i oskudjevaju s izborom. Imaju neke leseve, jer narod je vec probrao ono sto je valjalo pa je ostao zbidelj. Ako neko zna gdje imaju remington ili panasonic aparati ne oskudjevajte da mi kazete gdje ste ih vidjeli?
almir_tz wrote:...kupiti sandale maltene iste ovakve samo s malo "tamnijom" istom bojom?
Hvala!
Deichmann ima ovakve u raznim nijansama. A osim toga, možeš pogledati i u Planici, Astri, Retru.. zavisi koliko želiš izdvojiti novca za ove cipelice Sretno!
Hvala!
Tiffany. Ja sam jučer bila u onom u starom Robotu i vidjela sam takve slične, možeš vidit i u onom u novom Robotu. Trenutno imaju i popuste na cijelu kolekciju.